- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
kızlar çok kötüyüm ya. baya baya sinir krizi geçirdim. buraya yazıp kafa dağıtmam lazım yoksa çocuğuma bişi olcak
ne oldu canımm hayırdır hamile hamile kim üzdü seniiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok kötüyüm ya. baya baya sinir krizi geçirdim. buraya yazıp kafa dağıtmam lazım yoksa çocuğuma bişi olcak
ya bende zorlanıyorum sağo sola dönerken.ama ondan daha çok göğsümün altındaki ağrı bitiriyor beni.sol göğsümün hemen altı sütyenin lastiğine gelen kısımda sanki bir kaburgam kırılmış orda böyle etimi eziyor sıkıştırıyor sanki.var mı böyle bir sıkıntısı olan?
hayırdır inşallah.dur sakin ol.öyle sinirlenmeyle bebeğine bişey olmaz hemen.kızlar çok kötüyüm ya. baya baya sinir krizi geçirdim. buraya yazıp kafa dağıtmam lazım yoksa çocuğuma bişi olcak
teşekkür ederim canım cevabın için. ben de hep bebek az hareket ederse tehlikeli diye bilirdim ama benim doktor nedense normalden fazla hareket ederse gel dedi anlamadım ben de sorsaydım keşke nedenini. aman ya hareket etmemesinden iyidir heralde fıkırdasın dursun kızım napiyim
.
Şuan hislerime tercüman oldun canım ya bende başta sütyenden kaynaklandığını düşünüyordum ama meğer öyle değilmiş
Sıkıştırdıkça sıkıştırıyor midemi kaburgalarımı![]()
canım umarım hislerin seni yanıltıyordur.umarım çıkarmazlar. özel sektörüde hiç bilmemki adamlar pozisyon değişikliği demiş.ben inanırım şimdi buna.bu sefer inşallah sen haklı çıkmazsın.dün eşimin iş pozisyonuna ilan verdiklerini ve birini alcaklarını söledi. bende konuş sen ne olcaksın o zaman dedim. rüyamda da bunu görmüştüm zaten. konuşmuş. güya bunun pozisyonu değişior. ama öle olmayacak adım gibi biliorum. yakında işten çıkaracaklar.
bu iş eşimin ilgi alanındaki bi iş. bir iki kere daha bu alanla ilgili çalışmaya kalktı ve her seferinde sonu hüsran oldu. ev kredimizde var sıkıntı yaşadık baya.
normalde mezuniyeti ve mesleği farklı. ama o mesleği sevmior diye yapmak istemior. mesleği ile ilgili de kendini geliştirmior. varsa yoksa bu ilgi duyduğu alan.
bu son girdiği yere baştan beri güvenmiordum ve başından beri diorum iş başvurusu yap diye. işe girmesen bile başvurun olsun firmalardan hemen cevap gelmior diye. he hı diodu ama yapmıodu.
şimdi sinirlerim zıoladı. burda suyu ısınmış belli. hatta bana göre kaynamış bile.
ben ek işlere bile gidiorum bu halimle. onun beni dinlemeyip beni bu halde kriz geçirmeme sebep olmasına ne diyim . diyecek sözüm yok. birde üste çıkıp kuruorsun çıkarılma diye bişi yok dio. çocuk gibi. benim gördüğümü göremior. ayardır ona böle olcağını diorum. öncekilerde de dedim. maalesef sonunda ben haklı çıkıorum.
ya gene işsiz kalırsa naparız. yoruldum artık. hala düzgün bi işi yok ya. delircem
kızlar bebeğim çok hareketli bazen korkuyorum demin yine seri hareketlere başladı ve dışarıdan o kadar belli ki artık bu hareketler tedirgin oldum. tedirginliğimin sebebi de en son kontrolümde doktor demişti ki ki eğer bebek normalden fazla hareket ederse gel. neden öyle söyledi, bebeğin normalden fazla hareket etmesi neyin belirtisidir hiç bilmiyorum. size de böyle söyledi mi doktorunuz?
vıkır vıkır durmuyor karnımda bazen korkuyorum ben de doktor öyle dediği için :26:.
canım umarım hislerin seni yanıltıyordur.umarım çıkarmazlar. özel sektörüde hiç bilmemki adamlar pozisyon değişikliği demiş.ben inanırım şimdi buna.bu sefer inşallah sen haklı çıkmazsın.
dün eşimin iş pozisyonuna ilan verdiklerini ve birini alcaklarını söledi. bende konuş sen ne olcaksın o zaman dedim. rüyamda da bunu görmüştüm zaten. konuşmuş. güya bunun pozisyonu değişior. ama öle olmayacak adım gibi biliorum. yakında işten çıkaracaklar.
bu iş eşimin ilgi alanındaki bi iş. bir iki kere daha bu alanla ilgili çalışmaya kalktı ve her seferinde sonu hüsran oldu. ev kredimizde var sıkıntı yaşadık baya.
normalde mezuniyeti ve mesleği farklı. ama o mesleği sevmior diye yapmak istemior. mesleği ile ilgili de kendini geliştirmior. varsa yoksa bu ilgi duyduğu alan.
bu son girdiği yere baştan beri güvenmiordum ve başından beri diorum iş başvurusu yap diye. işe girmesen bile başvurun olsun firmalardan hemen cevap gelmior diye. he hı diodu ama yapmıodu.
şimdi sinirlerim zıoladı. burda suyu ısınmış belli. hatta bana göre kaynamış bile.
ben ek işlere bile gidiorum bu halimle. onun beni dinlemeyip beni bu halde kriz geçirmeme sebep olmasına ne diyim . diyecek sözüm yok. birde üste çıkıp kuruorsun çıkarılma diye bişi yok dio. çocuk gibi. benim gördüğümü göremior. ayardır ona böle olcağını diorum. öncekilerde de dedim. maalesef sonunda ben haklı çıkıorum.
ya gene işsiz kalırsa naparız. yoruldum artık. hala düzgün bi işi yok ya. delircem
ben şu aşamayı bile 4 ay önceden gördüm zaten. iş başvurusunda bulun zaten 3-4 aydan öce cevap gelmio demiştim. maalesef haklıyım. şu anki firması zaten zırt pırt eleman değiştirior. güvenmemesi gerektiğini sölemiştim. düşündükçe deliriyorum. gerçekten ama. öfkeden çıldıracak gibi oluyorum
erkeklerin hepsi aynı işte illa kafasının dikine gidecekler, sen çok takmamaya çalış kriz falan geçirme herşey olacağına varır, böyle bir durumda biraz düşündüğünde mantıklı olanı yapacaktır eşin, tartışmadan konuşmaya çalış eşinle, sakin sakin anlat durumu biliyosun erkekler çocuk gibidir tek seferde anlamıyolar, yanlış anlamanı istemem akıl veriyorlar bana diyebilirsin tabiki sen en iyisini bilirsin ama sakinleşince tekrar konuşmayı dene...
canım sakin ol önce. imkanın varsa çık dolan biraz komşuna git arkadaşını ara filan insan böyle zamanlarda dökülmeye ihtiyaç duyuyor. endişe etmekte çok haklısın. hem kredi hem doğacak çocuk derken sıkılman normal. ama allah kolaylığını verecektir. bebeğin kısmetiyle gelecek belki de eşinin çok daha iyi bir işi olacak. belki düşündüğün gibi işten çıkarılmayacak. zaman neler getirecek bilemezsin. bizim hayır sandıklarımızda şer, şer gördüklerimizde bir hayır vardır canım onun için kendini çok da üzmemeye çalış. bebeğinin sana ihtiyacı var annesi![]()
bu zamana kadar hep iyilikle söledim zaten. illa başına gelcek öle hareket edecek. nasıl sinir olmayayım. şu halde bile krediyi yetiştiremioruz. işsiz kalırsa nolcak. doğum parası için ek işlere gidiorum ben ya. daha onu bile tamamlayamadım. sinirden deliriyorum