geçmişi okuyamadım ama son iki sayfadan anladığım kadarıyla
ucon doğum yapmış tebrik ederim cnm seni kızın pek tatlı öpmeye kıyılmaz

güle güle büyüt bebişini.
sahra nın bebeği rahatsızmış sanırım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir de evlerine çıkarlar Allah yardımcıları olsun şifa versin inşallah...
Biz günlerdir evdeyiz, geçen de bebeğin doğum raporunu vermek için işyerime gitmek için evden çıktım, kızıma annem baktı, aklım hep evdeydi

gerçi hep aradım kızım da mışıl mışıl uyuyodu ama annem rahat vermedi panik etti beni , bi düşünmüyo bu kız loğusa azcık evden çıkmış kocasıyla bi soluk alsın diye

zaten kızlar, Allah razı olsun annem hep yardımcı bebeğe bakımımda ama beni çok bunalttılar , onlar evde kalmaya alışkın değiller evde kaldıkça sinir yapıp herşeye laf sokmaya başladı , eşime tahammülsüz davranışlar sergiledi arada hep ben kaldım yinede kociş hiç laf söylemedi ama bana başbaşayken söyledi tabi, he buarada o melek kaynanam annemler geldikten sonra zıvanadan çıktı kıskançlıktan yapmadığını bırakmadı annem babam bizde uzun yoldan geldiler, bide kayınpeder geldi ilkokul 4e giden erkek torunuyla birlikte bu loğusa halimde resmen çıldıracaktım beni öyle bunalttılarki annemler bizde olduğu ve ev dar olduğu halde bir hafta kaldılar az kalsın annem babam sinoba geri dönüyolardı bunaldılar üst üste bi de kaynanamın uyuzlukları saçma sapan kıskançlıkları ve hep kendi isteğini yaptırmak için bizi çıldırtana kadar zorlamaları, anlatsam roman olur ama vaktim yok kızçem her an uyanabilir, neyse işte annemle babama o bir haftalık bunaltı yetti şimdide hep eşimden çıkartıyolar hırslarını , zavallımın hiçbişeyden haberi yok arada üzülen ben

bir ara sütüm gitti birgün gelmedi çok üzüldüm strese girdim ama Allahtan sonra geldi,
Neyse kızlar yaa benim kızmın altı pişik oldu neyapsam da geçmiyo daha da büyüdü pişik olan alan , kızım çok sık kaka yapıyo ben de sürekli altını değiştiriyorum arada bir sadece belden aşağısını yıkıyoruz suyla daha iyi rahatlar diye ama geçmiyo

yavrucağım çok ağlıyo bazen bu pişik yüzünden sanırım, kaka yapıp çiş yapmayacağını bilsem bez bağlamıycam ama sık sık kaka yapıyo

bepanthol pişik kremi kullanıyoruz ama geçmiyo ne yapsam bilemedim :26: