kızlar nasılsınız , geçmişi bitiremedim 20 sayfa gerideyim

. biz iyiyiz kızımla çok şükür ama annem geçen hafta pazar günü gittiğinden beri kızımla yanlız kaldım ve çok zorlandım hiç birşeye vakit bulamadım ara ara buraya girip okudum ama yazmaya fırsat bulamadım

kızım uyuduğunda uyumaya veya evi toparlayıp yemek yapmaya çalıştığımdan buraya vakit bulamadım. ara ara depresyonlara girer gibi oldum, çünkü son bir haftadır kızım her akşam iftar saatlerinden gece yarılarına kadar ağlıyo , sanırım gaz sıkıntısı var aslında çıkarıyo gazını ama tam hepsini çıkaramıyo sanırım, çıldıracak gibi olduğumuz oldu eşimle, eşim akşamdan akşama ve çok yorgun geliyo hatta 3günde bir de gececi ve bana çok yardımı olmuyo

neyse ki yarın sabah Sinoba beni ailemin yanına bırakıcak , çünkü anladı nekadar çok zorlandığımı, bil hassa dün gece çok ağladı yavrucağım saatlerce ağladı susturmak için gece gece arabaylaa sokaklara döküldük, arabaya binince susuyo da

zilli kızım gezme mi istiyo ne.... Şuan hıp hızlı aklımdan geçenleri yazıyorum biraz daldan dala atlıyorum kusura bakmayın çünkü kızım uyanıyo şuan mızmızlanıyo beşiğinde

. Buarada dün 1 aylık olduk ve ilk aşımızı da olduk . Doğa 3330 gr 50 cö doğmuştu ve şuan 4500 kilo ve 54 cm , sağlık ocağındaki hemşire ablamız gelişimi iyi , sütün yeterli dedi

çok mutlu oldum ama bir de şu akşam ağlamalarımız da olmasa çok zor çook

he bide kızımın yüzü gözü hep isilik

ve boynunun altları kat kat olmuş pişikten kıpkırmızı et gibi olmuş silemiyorum boynunu açmıyo bir türlü neyse kızlar bizden haberler böyle
Buarada
Talıaa, zeynoo ve geridönüşümkutusu öyle çok sevindimki geri dönmenize çok iyi oldu geri gelmeniz
denoz arakadaşım günlerdir yazın aklımdan çıkmadı acını tasavvur edemiyorum çok zor inan bana kendi ailemden birinin başına gelmiş kadar üzüldüm içim yandı, Allahım sana sabır versin güç metanet versin ve yeniden kolların dolsun minik meleklerle...
Kızlar sizleri çok çok seviyorum çok özledim hepinize öpücükler

Yarın sabah İsstanbuldan Sinoba kendi arabamızla yola çıkıcaz dua edin kızlar yollarımız açık olsun sağ salim varalım .....Bundan sonra hep cepten takip etcem sizi yazabildiğim kadar yazmaya çalışırım