benim kizim aksam 6 oldumu uyaniyor ve surekli huysuzlaniyordu aglamiyorda ama mizmizlaniyor iste

( taki aksam 10 a kadar saat 10 oldumu pat diye uyuyor uyku saatini öyle almisti galiba o saatlerde banyo yaptirip yatiyordum bugun 8 de yaptirdim ne yalan söyleyim 3 gundur de yikayamamistim esimi bekliyorum yikiyalim diye oda oruc oldugu icin ustune ugramiyordu bende artik agirlasti tek basima tutamiyorum mecbur birisi gerekiyor artik

( bugun ben girdim banyoya aldim kucagima yikadim esimde geldi yardima sonra cikarti banyodan fln emzirdim bir saat sonra huysuzlanmaya aglamaya basladi tekrar emzirmek istiyorum reddediyor bugunlerde bire o huyu edinde emmek istemediginde bagiriyor kafasini cekiyor itiyor bende al kizim al kizim em diyorum gözume bakiyor sessiz sessiz basliyor emmeye

birazcik emdikden sonra yien itti beni bende verdim agzina emzigi uyudu 11 de tekrar uyandi emzirdim yine baya emdi birde uyaninca gulucukler atmaya basladi o huyuz cocuk

emdi geri uyudu ve suan hala uyuyyor bende uyanirmi diye salak gibi bekledim

surekli huysuz bebegi olan anneler bebekleriniz ne istediigni aslinda size anlatiyor artik
emmek istemiyorsa emmiyor uyumak istiyorsa bunu cok iyi anlatiyor artik :)) aglama sesini dikkate alin her aglamasi farklidir ve istedigi seye göre aglama sesi var :)) belki size yardimci olur diye soylyuorum ama cok da iyi anlatamiyorum galiba kusura bakmayin lütfen :))
pompoayla sut saganla kesinlikle eleriylede minciklayarak sagmayi deneyin sutu artiyor cok faydasi oluyor insallah herkesin sutu bol bol artar :) yagli yemekle alakasi varmi bilmem ben yagli yemeyci cok sevmem cunku , sadece cok tatli seyler yiyorum maleseff hem sabh hemde aksam mutlaka tatli seylr yiyorum :))