2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Oyle düşünme cnm sadece üst üste gelmiş olaylar. Genel olarak memnunsan gerisi cokda önemli değil. Ufak tefek sikintilar her evlilikte oluyor :)

aynen öyle canım :)

bu arada sizinkiler de laf ediyormu akşamları ondan ayrı zaman geçirmenize???
ben bilgisayarın başına geçtiğim zaman napıyorsun editörlük mü yapıyorsun aşkım diyor:9:
çıtı çıtı ne yazıyon sürekli diye söyleniyor.
onunla zaman geçirecekmişim:))) özlüyormuş beni...

Bebegi 3 ayligi gecenler gündüzleri ne kadar uyuyor sizinkiler? Gitgide gün icin de daha cok uyanik kalirmis 3. Aydan sonra degisim varmi hic? Biz henüz 2,5 bile olmadik ama oglumun düzenin de biraz degisiklik var merak ettim

Evt benimki artikk gündüz nerdeyse hic uyumuyor. Aksam da 21.00 gibi yatiyor sabaha kadar. Sadece acikkinca uyaniyor 2 defa emip yatiyor

DENOZ canim arka arkaya gelmis hepsi ama cok güclü birisin gördügüm kadariyla masallah bundan sonra hersey daha güzel olucak sizinde iyisiyle kötüsüyle uzun yillardir süren bir evliliginiz varmis esinle nazar degmesin insallah

canım benim saol...inşallah hepimizin evlilikleri uzun yıllar sağlıkla mutlulukla sürer...

canım bnyeden bünyeye değişir.benim bebeğim 40 cc içince nerdeyse 24 saat uyumak istemişti.vücut birazda zamanla alışıyor olabilir.dün 30 cc ile gece sadece 1 kere kalktı toplamda 9 saat uyudu mesela.bende milupa içiriyorum.kutusunda 100 cc ye kadar verilebilir diyor.yinede bizimkiler daha küçük çok abartmamak lazım.

canım bu çayı uykusuzluk yaşadığı için mi veriyorsunuz benin bebeğim gece 2,5 - 3 saatte bir kalkıyor emiyor yine uyuyor bu normal değil mi daha mı uzun uyuması gerek gündüz mesela bugün 10,30 dan 17,00 kadar çok zorladım uyutmak için ama yarım saat yada 10 dk uyuyup uyanıyor 50 günlük bebeğim gündüz uykusu pek yok acaba karnı doymadığı için mi uyumuyor gündüzleri diye düşünüyorum sürekli emmek istiyor emiyor hemen hemen 45 dk - 1 saat sonra ellerini emmeye başlıyor bir bebek neden uyumaz acaba ?altı temizse daha yeni emdiyse gazını çıkardıysak zamanla daha mı az uyuyacaklar

ben bilgisayarın başına geçtiğim zaman napıyorsun editörlük mü yapıyorsun aşkım diyor:9:

Beninki de ayni tlf pc fark etmez biseyler yazdigimi gördümü tamam hemen kafayi uzatiyor hayat hikayenimi yaziyorsun bu forumdakilerin hic kocasi evi isi falan yokmu ne konusuyorsunuz okadar diye ben nasil bunca isin arasin da vakit buluyorsam onlar da öyle deyince de sen zaten birtek bana vakit ayirma diyor arada :)) al birini vur ötekine

aynen benim oğlumda böyle şimdi yeni bir taktik buldum yastığı dizime koyuyorum oğluşuda üstüne uzunlamasına koyup dizimle sallıyorum biraz mıkırdanıyor ama uykusu uzun sürüyor yalnız her zaman böyle uyumuyor. biraz önce aspiratörünb altında kucağımda sallaya sallaya uyuttum mesela uyuyamadığı için çok huysuzdu çünkü :(

benimki 2 aylık ama toplasam tüm gün gece dahil 10 saat uyuyordur bugün bu saate kadar sabah 7:30 dan beri 2,5 saat uyudu yeni uyuttum ve şimdi tekrar uyandı... :50: :50:

Evt benimki artikk gündüz nerdeyse hic uyumuyor. Aksam da 21.00 gibi yatiyor sabaha kadar. Sadece acikkinca uyaniyor 2 defa emip yatiyor

2 gündür geceleri masallahi var ama gündüzleri kipir kipir en fazla 2-3 saat uyuyor sanki yetiskin gibi bütün uykuyu geceye sakliyor daha cok erken sanki bukadar uyanik kalmaya hadi sadece uyanik kalsa uyanik oldugu süre icinde hep ilgi istiyor birde

Bebegi 3 ayligi gecenler gündüzleri ne kadar uyuyor sizinkiler? Gitgide gün icin de daha cok uyanik kalirmis 3. Aydan sonra degisim varmi hic? Biz henüz 2,5 bile olmadik ama oglumun düzenin de biraz degisiklik var merak ettim

canım benimkide gündüz hiç uyumuyor bazen sabah 4te bazen 5 bazen 6da (iyi günümüzse) uyanıyor gündüz hemen hemen hiç uyumuyor 45 dk uyumuşsa o gün müthiş bi gün..akşamda bu aralar 9a kadar bile uyanık kalıyo ama bi yattımı gece 3e kadar çok zor kaldırıyorum mama için sonra kıvranmalar başlıyo

kızlar mevlütte ne giydirdiniz oğluşlarınıza :)

resimli paylaşabilirseniz bana fikir olur.

zeyno naptın. iş bitti mi. benimde eylül sonu işe döneme durumum var. karalarımı bağladım şimdiden. stü izni toplu kullanıldığında ne kadarmış öğrendin mi? minikus senin andy wawa yı mevlütte giydirmediğini söyledi. ne giydirdin?

ben klasik mevlüt takımı giydirmek istemiyorum. alternatif arayışı içindeyim. işe dönmeden mevlütü bari yapayım. sünnet konusunda kararsızım.

benim çocukda bu ara ne güzel uyuyordu 2 gündür uyumuyor. çok gazlı ondan uyuyamıyor yavrucak. zaten bu gaz onları uyutmuyor. gazları olmasa uyuyacaklar.

Ahh canim benimkinin futbola hic ilgisi yok belki hafta da 1-2 defa arkadaslariyla disari cikar is hayati disin da yapisik ikiz gibiyiz resmen..

al bizden de o kadar..hiç futbolla ilgisi yok sadece yılda 1-2 kez iş yemeği olur onun dışında arkadaşlarıyla da beraber görüşürüz...
hal böyle olunca başımın etini yiyor bilgisayar başında görünce:)))

kızlar ya bir tek benim bebeğim mi böyle sizde de var mı sebebini anlayamadığınız ağlama krizleri ?
kızım hemen her akşama doğru aç değil altı temiz filan ama birden bir ağlamaya başlıyor Allah ım avutamıyorum bir türlü
gaz sancısı sanıyorduk ama değil bence çünkü bugün özellikle baktım ağlarken ayaklarını çekmedi
ne yapıcam ben böyle ya sesi kesiliyor artık ağlamaktan gözlerinden yaşlar boşalıyor kızarıyor yavrum
ben de onunla beraber ağlıyorum alıyorum yastığın üzerine oda oda koşturuyorum kollarımda derman kalmıyor artık
neresi ağrıyor anlamıyorum ama calpol verince sakinleşiyor
sonsuza kadar da calpol veremem ki yavruma sorunun kendisini öğrenmem gerek
çok zorlanıyorum böyle zaten zor bir bebek çok uğraştırıyor üstüne bu ağlama krizleri tuz biber oldu
sıkıntıdan sütüm azaldı kafayı yemek üzereyim

Taniyacak olan bukadardan ve profil fotosundan da tanir heral de aman tanisinlar ne yapalim en fazla bilmem kimin kizi zeynep-esra aksama kadar internetten cikmiyor derler :D
Hahaha bak bu arada forumun adminlerine bir mail yazalim bizi maasa baglasinlar onlardan cok biz burdayiz gibi :P

O 3. Biri gittigin de hodri meydan kaldigimiz yerden devam tabi eger suclu esimse :)) yok suclu

Ahaha :) aynen bizdede oyle eger hatali bensem hic konuyu acmiyorum ama oysa pes edip Özür dileyene kdr kaldığım yerden dvm ediyorum :))

Son düzenleme:

:) benim bu aralar telimden uygulama olarak acilmiyor kk. Bende googleden acmak zorunda kaliyorum telden bu sekildede zor oluyo biraz yap sunu diyorum bana ne yapmicam diyor :) ne konusuyorsun anlamiyorun ki citi citi yazip duruyorsun ben msj atsam usenip cvp yazmazsin diye triplere giriyor :D

Son düzenleme:
Valla benimde kocisinde futbolla oldukca ilgisi var :) o fenerli ben gs li surekli ezeli rekabet icindeyiz :D gecen sene sampiyon olduk floryaya goturttum kendimi kutlamalara katildi sayemde bu senede bebisden dolayi gidemedim :)

ya kızlar benim saçlarım acayip dökülüyor
her elimi attığımda tutam tutam geliyo
ne yapmalıyım bi öneriniz varmı maske falan
bide üst ön dişlerimin arası biraz açılmış

kızlar ya bir tek benim bebeğim mi böyle sizde de var mı sebebini anlayamadığınız ağlama krizleri ?
kızım hemen her akşama doğru aç değil altı temiz filan ama birden bir ağlamaya başlıyor Allah ım avutamıyorum bir türlü
gaz sancısı sanıyorduk ama değil bence çünkü bugün özellikle baktım ağlarken ayaklarını çekmedi
ne yapıcam ben böyle ya sesi kesiliyor artık ağlamaktan gözlerinden yaşlar boşalıyor kızarıyor yavrum
ben de onunla beraber ağlıyorum alıyorum yastığın üzerine oda oda koşturuyorum kollarımda derman kalmıyor artık
neresi ağrıyor anlamıyorum ama calpol verince sakinleşiyor
sonsuza kadar da calpol veremem ki yavruma sorunun kendisini öğrenmem gerek
çok zorlanıyorum böyle zaten zor bir bebek çok uğraştırıyor üstüne bu ağlama krizleri tuz biber oldu
sıkıntıdan sütüm azaldı kafayı yemek üzereyim

Canim Dr a gittiniz mi belki bi yeri agriyordur

Back
X