benim bebeğim de aynen senin anlattığın gibi özellikle akşam üzerileri saat 4 5 gibi başlıyor bazen saatlerce mosmor ağlıyor ,ne yapsam fayda etmiyor .bir kere acil doktora gittik ,nefes alamayacak kadar çok ağladı çünkü ,doktor muayene etti idrar tahlili yaptırdıki bişey çıkmadı çok şükür . sonra birkaç sefer daha böyle doktora gittik , doktor sonunda bize melatonina diye bir ilaç yazdı (ben içecekmişim) kriz gelmeden önce ,akşam uykusunu düzenliyormuş. ama ben alıp almamakta kararsızım ,bebişime uyku ilacı verecekmiş gibi hissettim ama alıcam galiba çünkü çok kötüyüz :18:kızlar ya bir tek benim bebeğim mi böyle sizde de var mı sebebini anlayamadığınız ağlama krizleri ?
kızım hemen her akşama doğru aç değil altı temiz filan ama birden bir ağlamaya başlıyor Allah ım avutamıyorum bir türlü
gaz sancısı sanıyorduk ama değil bence çünkü bugün özellikle baktım ağlarken ayaklarını çekmedi
ne yapıcam ben böyle ya sesi kesiliyor artık ağlamaktan gözlerinden yaşlar boşalıyor kızarıyor yavrum
ben de onunla beraber ağlıyorum alıyorum yastığın üzerine oda oda koşturuyorum kollarımda derman kalmıyor artık
neresi ağrıyor anlamıyorum ama calpol verince sakinleşiyor
sonsuza kadar da calpol veremem ki yavruma sorunun kendisini öğrenmem gerek
çok zorlanıyorum böyle zaten zor bir bebek çok uğraştırıyor üstüne bu ağlama krizleri tuz biber oldu
sıkıntıdan sütüm azaldı kafayı yemek üzereyim