2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım senin ilk herhaldeee ikinci akıl işi değilmiş yaa ben çok istemiştim ama şimdi acayip zorlanıyorumm oğlum okula başlasın diye dört gözle bekliyorumm

Ben daha fazla yardim eder sanıyordum etmediği gibi birde bunu neden yapmadin sunu niye boyle yaptın falan

Kizlar hoşgeldiniz :)

Bende gunesi beklerken i izliyorum kanal d de :) baya sevdim basarili :)

Bide atv de kapanmadan kazan diye bi yarisma baslamis onu izliyorum buu aralar :)) gecen hafta kizkardesim bendeydi abla bizde basvuralim dedi :) basvurdu ama ne arayan var ne soran :))))

Bosver attik kendimize bakma zamani
ölede istemiyooo canımmmm

Kizlar hoşgeldiniz :)

Bende gunesi beklerken i izliyorum kanal d de :) baya sevdim basarili :)

Bide atv de kapanmadan kazan diye bi yarisma baslamis onu izliyorum buu aralar :)) gecen hafta kizkardesim bendeydi abla bizde basvuralim dedi :) basvurdu ama ne arayan var ne soran :))))

selam canm hb ayy iyiki hatırlattınnn ben onu izliyodumm bu hafta kaçırcaktım bakkkk saol canımmm:27::27:
aman bende ne yarışmalara başvurdum ama benide çağırmadılar değişik hikayeler istiyolar benm hayatım pek monoton geldi onlarraaaaa:9::9:

off olmazmı yaa ben şimdi kızı uyuttum en sevdiğim seri olan alacakaranlık serisinin ilk filmini izliyorum acayip mutluyummm meselaa ayy bunu konuştuğum içinde acayip mutlu oldum bak şimdiii:9::9:

Ay bende su filmi hic baştan sona adam akilli izleyemedim :) ayrica sen mutlu olmussun ya ben daha da cok mutlu oldum :)

Topikte yakisikli delikanli baskini olmus. Masallah hepsine :nazar: Oglusum bugun huzursuz. Gezmeye cikardim giki cikmadi eve girer girmez konsere basladi. Ondan sonra da yarim saatte bir uyanip saat basi emmek istedi. Simdi de uyumak istemiyor :37: Tam duzene girdi derken hersey allak bullak oluyor.

Bana da sut alerjisi vardir belki dediler 3 gundur sut ve urunlerini yemiyorum. Ama bir degisiklik yok. Yumurta ve et neden acaba ? Sutumun azaldigini hissettim bugun. Bir de bebek emerken sanki beynime bagli bir damar varmis oraya bir boru atmisiz da vakum yapip canimi yakiyormus gibi acitiyor oglum. Ciglik atiyorum emzirirken. Ne oldu anlamadim

Uykusu uzun olunca islerimi yapiyorum. Evi dip kose temizlemeye basladim. Dun holdeki halilarimi sildim. CAmlari da elden gecirecegim en kisa zamanda.

Gece 6-7 saat uyuyan bebeklere cok ozeniyorum. Ne yapiyorsunuz da o kadar uyuyor bu bebeler? Bizimki 3 saatte bir kalkiyor ama gece kalktiginda gaz sancisi gelmezse emip yatiyor. Ben de buna sukrediyorum

Topikte yakisikli delikanli baskini olmus. Masallah hepsine :nazar: Oglusum bugun huzursuz. Gezmeye cikardim giki cikmadi eve girer girmez konsere basladi. Ondan sonra da yarim saatte bir uyanip saat basi emmek istedi. Simdi de uyumak istemiyor :37: Tam duzene girdi derken hersey allak bullak oluyor.

Bana da sut alerjisi vardir belki dediler 3 gundur sut ve urunlerini yemiyorum. Ama bir degisiklik yok. Yumurta ve et neden acaba ? Sutumun azaldigini hissettim bugun. Bir de bebek emerken sanki beynime bagli bir damar varmis oraya bir boru atmisiz da vakum yapip canimi yakiyormus gibi acitiyor oglum. Ciglik atiyorum emzirirken. Ne oldu anlamadim

Uykusu uzun olunca islerimi yapiyorum. Evi dip kose temizlemeye basladim. Dun holdeki halilarimi sildim. CAmlari da elden gecirecegim en kisa zamanda.

Gece 6-7 saat uyuyan bebeklere cok ozeniyorum. Ne yapiyorsunuz da o kadar uyuyor bu bebeler? Bizimki 3 saatte bir kalkiyor ama gece kalktiginda gaz sancisi gelmezse emip yatiyor. Ben de buna sukrediyorum

benmde süt alerjisi yok herhalde ama 10 gün devam et dedi ete ve yumurtayada bu tarz alerjiler olabiliyomuş yaa anlamadım ama açım ve sütüm azaldı benmöde gıcık bi durummm...seninkini alerji durumunu nasıl koydularrr

kızım biraz önce yattı sabah 5te kalkmış
gün içinde toplamda 1 saat uyumuş
ben onu salladıkça o bana gülücükler veriyo
yatağına koymayacaksın
ayağında seni görecek konuşacaksın sıpayla

benmde süt alerjisi yok herhalde ama 10 gün devam et dedi ete ve yumurtayada bu tarz alerjiler olabiliyomuş yaa anlamadım ama açım ve sütüm azaldı benmöde gıcık bi durummm...seninkini alerji durumunu nasıl koydularrr
Nette bir gruba uyeyim, onlar israrla gazin yediklerimden kaynaklandigini soyledi. Once sut ve urunlerinden basladim. SUtun biraz gaz yaptigini anlamistim ama peynir yogurt yiyordum hep. Aslinda ben herseyi yiyordum. Bir de cocuk doktoru sut olsun yaralarim iyilessin diye bol bol yumurta et ye demisti :37: Yarin da yemiycem sonra yerim cunku hala ciglik cigliga agliyor.

Zaten hep bana suc buluyorlar. Usutuyorsundur dediler yaz gunu kislik terliklerle geziyorum. Bakliyat yemiyorum. Sut icmiyorum. Nettekilere bakarsan bisi yiyemiycem, vitamin aliyorlarmis sutun kalitesi dusmesin diye. Biktim ama ya oyle de yasanmaz ki herseyi kisarak. Hem sutum azaliyor galiba. Ac cocukla gazli cocuk arasinda secim yapmak gerekirse gazli cocugu secerim. Masajla banyoyla rahatliyor ama acliga care bulamam

Nette bir gruba uyeyim, onlar israrla gazin yediklerimden kaynaklandigini soyledi. Once sut ve urunlerinden basladim. SUtun biraz gaz yaptigini anlamistim ama peynir yogurt yiyordum hep. Aslinda ben herseyi yiyordum. Bir de cocuk doktoru sut olsun yaralarim iyilessin diye bol bol yumurta et ye demisti :37: Yarin da yemiycem sonra yerim cunku hala ciglik cigliga agliyor.

Zaten hep bana suc buluyorlar. Usutuyorsundur dediler yaz gunu kislik terliklerle geziyorum. Bakliyat yemiyorum. Sut icmiyorum. Nettekilere bakarsan bisi yiyemiycem, vitamin aliyorlarmis sutun kalitesi dusmesin diye. Biktim ama ya oyle de yasanmaz ki herseyi kisarak. Hem sutum azaliyor galiba. Ac cocukla gazli cocuk arasinda secim yapmak gerekirse gazli cocugu secerim. Masajla banyoyla rahatliyor ama acliga care bulamam

valla canım bende senin gibi düşünüyorum ama benmki gazdan öte kakası falan problemli diye başladık ama ben amip kaynaklı olduğundan eminim bakalım bence sen yemene dikkat et evet yediklerin etkilişyoo ama böle hiçbişi yemedende olmazz boşver sen yemene devamett gazın çaresi var dediğin gibi ama sütün azalırsa bebeğinin gelişiminide etkiler

ölede istemiyooo canımmmm

selam canm hb ayy iyiki hatırlattınnn ben onu izliyodumm bu hafta kaçırcaktım bakkkk saol canımmm:27::27:
aman bende ne yarışmalara başvurdum ama benide çağırmadılar değişik hikayeler istiyolar benm hayatım pek monoton geldi onlarraaaaa:9::9:

Ahaha :)) bizimde hayatimiz pek monoton geldi galiba baksana :)) gerci kizkardesim kucukken ona yaptıklarımi yazmis okuyunca koptum gülmekten :)) ay dur bi tanesini anlatmadan duramicam ;)
Simdi ben ortaokula gidiyordum kardesim İlkokula. Annemle kardesim karsiya avrupa yakası na dayimlara gitmişler di 1 hafta falan kaldilar. Sonra döndüler tabi ben kardeşimi cok özlemişim sariliyorum öpüyorum :) ordan kardesime madalyon tipi eski saatler olur ya ondan vermişler buda abla baaakkk bana ne verdiler diye bana gösteriyor :) bir anda seytanlik bu ya keklim şunu dedim :)) aaa ne kadar guzel bununla hipnoz yapılıyor biliyomusun simdi ben bunu sallicam sengozlerinle takip edeceksin uyicaksin :)))) eğer uyuyamazsan ben parmaklarimi citlatmadan gozlerini sakin acma olur mu yoksa kör olursun :)) tabi buda yedi heyecanla hadi abla yapalim dedi :) kapatti gozlerini yok uyuyamadim ben hadi parmagini Çit lat acicam gozlerimi dedi. Ben bana ne diye gülmeye basladim ama ne gulmekk durduramiyorum kendimi bu da gozlerini acmiyor korkudan başladı aglamaya nasıl agliyor ama kör olucam diye:)) annem geldi noldu nolduu diye kardesime kizim acsana gozlerini diyor o hala yok ablamin soylemesi laxim acamam diye daha cok agliyor acmiyor :) annem bana bagiriyor soylesene diye yok ben gulmekten Konusamiyorum ki krize girdim :) en sonunda annem geldi bana bi tane patlatti ama ne patlatmak kafamda kuslar ucustuu :)) zar zor parmagimi citlatip ac gozlerini dedim bizim saf öyle acti gozlerini :)) bende yedigim dayakla kaldim :)))

kızım biraz önce yattı sabah 5te kalkmış
gün içinde toplamda 1 saat uyumuş
ben onu salladıkça o bana gülücükler veriyo
yatağına koymayacaksın
ayağında seni görecek konuşacaksın sıpayla
Benim pasa da surekli yaninda istiyor beni. Baskasini degil sadece beni :34: Yalniz kalmak istemiyor. Kucagimda ne yapsam ses etmiyor ama yataginda tikirti oldu mu irkiliyor. Uykusunda sese falan uyanirsa ya da gazdan uyanirsa cigligi basiyor. Ezana takti simdi de aksam ve yatsi ezaninda uyanip agliyor :37:

Cingirak salladim agladi garipsedi sonra alisti. Donenceye bakiyor, muzigiyle sakin sakin duruyor ben de rahatca tuvalete gidiyorum :32: O yuzden oyun halisi almak istiyorum. Bazen o kadar cok yoruyor ki emsin hemen uyusun istiyorum, sonra da bebegimle ilgilenemiyorum diye kiziyorum kendime. Bu kadarlikken neler yapilabilir ki, hangi oyunlar oynanir?

Net te bukadarlik bebekler icin konusun mimiklerinizi belli edin ayna da kendini izlesin sarki soyleyin diyor

Back
X