2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
amaan benim klasik hayatım işte yine bir ton talihsizlik fln..canım pek sıkkındı kaç zamandır, vakit de bulamadım şimdi azcık azcık vakit ve neşe bulmuşken geleyim dedim:8:

Hayirdir canim insallah önemli birsey yoktur anlatmak istersen dinleriz tabiki herneyse sıkma canini hersey düzelir zamanla

esracım allah nasip ederde ikinci çocuğun olursa anlarsın iananki bazen ayakta uyuyorum benm oğlan zaten bilgisayarı ele geçiriyoo alamıyoruz elinden o kreşe başlamadan bana rahat yüzü yokk ama vakit buldukça gelip sohbetlre katılıyorum zaten dilim şişiyooo biriktirioyurmm:1::1:

Suan bile az cok anliyorum seni tek cocuk oldugu halde ama iki cocukla cok iyi idare ediyorsun yine massallah birde erkek cocuklari daha bir yaramaz olur kücük kucakta büyügün pesinden kostur dur, birde bugün yinemi hamileyim yazmissin aman diyeyim haa

ZEYNO: tatlim nete girince bana bi özel mesaj yollarmisin birsey sorucam tlfdan sadece cevap verebiliyorum yeni mesaj gönderme olmuyor

esracım allah nasip ederde ikinci çocuğun olursa anlarsın iananki bazen ayakta uyuyorum benm oğlan zaten bilgisayarı ele geçiriyoo alamıyoruz elinden o kreşe başlamadan bana rahat yüzü yokk ama vakit buldukça gelip sohbetlre katılıyorum zaten dilim şişiyooo biriktirioyurmm:1::1:

Kaldir pc yi..cepten takip et cnm
Ben öyle yapıyorum:31: okuma yazmasi olmayan oğlum ; google dan oyun yazıp sitelere bakıyor. .oyun indiriyor falan:26:
Cok uzun zamandir sadece odevlerinde aciyorm, çıktı alıyorum falan
Wi-fi var, cepten bakıyorum:34:

Cok fenasinnn esra:29: demek aradaki farkı açacaktın ha:28:
Zaten bende metrelik yaptiririz dedim ya; 5 cm i benim, gerisi zeynomun olacaktı
Misafir o çünkü:27:
Şakası bi yana neyseki aram yok yaf:34:

Ahh ahh ne ara acmasi kuzum ya olsun okadar topikte en fazla kilo alan ben oldum baksana :) tam 30 kilo büyük beden kiyafet satan dükkanlarin listesini bile cikaricaktim birara normal elbiselere sigmam artik hayatta diye ama neyse ki korktugum basima gelmedi 25 kilo verdim cok sükür

Esra güzel kilo verdin. .maşallah canım. .:nazar::nazar:darısı 5 kilocuga:34:

Kızlar. .ase kaçar. .görüşmek üzere., Iyi geceler. .
Allah a emanet olun cumleten:79:

Ahh ahh ne ara acmasi kuzum ya olsun okadar topikte en fazla kilo alan ben oldum baksana :) tam 30 kilo büyük beden kiyafet satan dükkanlarin listesini bile cikaricaktim birara normal elbiselere sigmam artik hayatta diye ama neyse ki korktugum basima gelmedi 25 kilo verdim cok sükür
:46:bravo sana canım yaa:nazar: benim kilo verme işi bir güzel yattı ama almadım da şimdi başlayasım da yok bakalım ne olacak..eşim tatlıyı kesti onunla birlikte ben de.. belki onun bi faydası olur (adamın diyetlerine dadanıyorum resmen:1:)

kızlar ya bişi söyleyeyim mi- var mıdır benden başka bilmem ama içki özlemişim resmen ya.. Misafirliğe gittik geçen gün eşim içti bir koktu ki burnuma anlatamam. İçmeyeli o kadar zaman olmuş ki,eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda çok içerdik şimdi o da içmiyor pek ben içemiyorum diye..hayalini kurduk emzirme bitince oğlanı bırakıcaz annemlere şöyle iki üç gün ayılmıycaz:37:

kızlar bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak..Kilosu 6200 falan...emme süresi 5 dakika falan :( ve gün içinde huzursuzlanıyor bazen memede sinir yapıp aglıyor kilosuna göre degerlendirirseniz sütüm yetmiyor olabilir mi :((

kızlar bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak..Kilosu 6200 falan...emme süresi 5 dakika falan :( ve gün içinde huzursuzlanıyor bazen memede sinir yapıp aglıyor kilosuna göre degerlendirirseniz sütüm yetmiyor olabilir mi :((

Canım bu kac kılo dogduguna ve devamında kı kılo alımına baglı.Mesele 3kusur dogmussa bu bebek gelısımı gayet normal ılerlıyordur.benım oglumda gun ıcınde emereken sınırlenıyor emmek ıstıyor ememıyor falan sonra bakıyorm mutlaka bı sıkıntı cıkıyor bu sınırın ardından ya gazı sıkıstırmıs oluyor ya altını degstrmek gerekıyor vs

Canım bu kac kılo dogduguna ve devamında kı kılo alımına baglı.Mesele 3kusur dogmussa bu bebek gelısımı gayet normal ılerlıyordur.benım oglumda gun ıcınde emereken sınırlenıyor emmek ıstıyor ememıyor falan sonra bakıyorm mutlaka bı sıkıntı cıkıyor bu sınırın ardından ya gazı sıkıstırmıs oluyor ya altını degstrmek gerekıyor vs

3800 dogdu 3500 biraz geciyordu hastaneden cıktık canım...bilmiyorum yaa kilo alımıda cok yavaslıyor gibi

kızlar artık benim oğlum oyuncak tutuyor fazla uzun değil ama tutuyor sallıyor ve gülüyor nasıl mutluyum

Moralim çok bozuk. Dün telefonda eşime bağırdım telefonu suratına kapadım. Çok sinirliyim ona. Zeyyno senin gibi pikesini yastığını verip ayrı yatıracaktım ama olmadı. Zaten ayrı yatıyoz :1::1: Bana bir doğum hediyesi bile almadı :19::63: Doğumgünüm geliyor bakalım onda bir hediye alacak mı

Son düzenleme:
Cnm ya aslinda az once bisi farkettim canim sikildi. Simdi emir 3 gundur emzik tutmaya basladi atmiyor artik agzindan hatta emzikle falan yatiyor ben tabi cok sevinmistim bu duruma gercekten cok rahat oldu çünkü. Fakat tuttugu emzik nuk damakli. 2 gun bisi yoktu fkt bugun göğsümdu red edip durdu gaz sancisi cekiyor gibi elleriyle itti baktim herseferinde a6ni seyi yapiyor sagip verim dedim hemen bi 125 cc sagip verdim hepsini icti :( ve bugun her aciktiginda sagip verdim diger turlu gögsümden emmek istemedi :( acaba bu damakli emzik yüzünden mi oldu? Cunku biliyorsun 1 hafta çalıştım biberonlaverdiler ama göğsünmu yine alıyordu. Şimdi niye böyle yapiyor anlamadim:26: emzik tutmasını ne kdr cok istiyordum halbuki:ssz:

Canım yaa sen yalancı memeye bahane buluyorsun belki benim kıza ne demeli 1-2dakika emiyor ondan sonra yokkkk emmek istemiyor kafasını geri çekiyor,yukarı kaldırıyor resmen maymunluk ediyor sanki memeyle kavga ediyor yalancı meme ve biberonda almıyor benimki niye böyle yapıyorlar acaba,

Bebiş muhabbetleri :20: diğer topiğe alalım sizi güvenlikkk bayanlara yolu gösterin lütfen :9::9::9:

izinsiz dalmayım dedim:8:

topiğine kimse destursuz girmiyor zeynooo milleti nasıl korkuttuysan :9: Gel canım gel bende izinsiz daldım. :9:

Bende 25 kilo almıştım 18 kilosu gitti geriye 7 kilom kaldı :21::21::21:

kızlar ya bişi söyleyeyim mi- var mıdır benden başka bilmem ama içki özlemişim resmen ya.. Misafirliğe gittik geçen gün eşim içti bir koktu ki burnuma anlatamam. İçmeyeli o kadar zaman olmuş ki,eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda çok içerdik şimdi o da içmiyor pek ben içemiyorum diye..hayalini kurduk emzirme bitince oğlanı bırakıcaz annemlere şöyle iki üç gün ayılmıycaz:37:

Cnm hosgeldin :54: nerdesin sen bayadir yoktun diğer topicdede yazmıştım nerde diye merak ettik seni :29:
moralin bozuk galiba bu aralar hic takma kafaya hepimizin zaman zaman oluyor:21::1:

Moralim çok bozuk. Dün telefonda eşime bağırdım telefonu suratına kapadım. Çok sinirliyim ona. Zeyyno senin gibi pikesini yastığını verip ayrı yatıracaktım ama olmadı. Zaten ayrı yatıyoz :1::1: Bana bir doğum hediyesi bile almadı :19::63: Doğumgünüm geliyor bakalım onda bir hediye alacak mı

Noldu ki:26: napti bakim seni bu kadar kızdırdı :19:
benimki de babası telimi kaybetti tuttu dogum hediyesi adi altinda yeni tel aldi Hiçbisi anladım bu isten :44: zaten telim vardi benim siz kaybettiniz şimdi ben hediye mi almış oldum yani :27: amaannn boşver erkek ler bizim kdr düşünceli değil maleseff :30: siz niye ayri Yatiyosunuz bebisden dolayi mi bizde bzn ayri yatiyoruz esim horladigi zaman cocuk uyuyamiyorbende ona koltuga yatak yapiyorum :60: :60: başta inanmiyordu bana koltukta yatmak istemiyordu horluyosun çocuk uyaniyor dediğimde gece tele kaydettim horlarken videoya anca o sekilde inandi :60: :60:

Bebiş muhabbetleri :20: diğer topiğe alalım sizi güvenlikkk bayanlara yolu gösterin lütfen :9::9::9:

topiğine kimse destursuz girmiyor zeynooo milleti nasıl korkuttuysan :9: Gel canım gel bende izinsiz daldım. :9:

Bende 25 kilo almıştım 18 kilosu gitti geriye 7 kilom kaldı :21::21::21:

Ahaha :1: guvenlige takildik :24:

yok cnm ya herkes özel zannediyor :1:
yani biz birkac kişi kendi aramızda konuşmak icin buraya gectik gibi bir algı oluştu sanırım.

Onun için herkes izin istiyor olabilir yada dediğin gibi gozlerini korkutmys olabilirim :60: :60: :60: şaka :1:

doğum hediyesi işini sanırım benim eşim bilmiyor, pek bilmez öyle şeyleri zaten hep ben anlatırım:1: bir de onu stres etmesin diye söylemedim hiç hediye seçmek strese sokuyor adamı resmen :37: sizin konu muhtemelen hediyeden başkadır ya aşağı yukarı aynı şeyler hakkında tartışıyoruz ve dikkatimi çekti daha önce tartışanlar diğerine şöyle bir tavsiyede bulunuyor; kocadan beklentini düşür...ben de aynı tavsiyeyi vereyim bari beklentiyi düşür ama belli etme sen yine iste tribini at ona bişi demem:34:

Cnm hosgeldin :54: nerdesin sen bayadir yoktun diğer topicdede yazmıştım nerde diye merak ettik seni :29:
moralin bozuk galiba bu aralar hic takma kafaya hepimizin zaman zaman oluyor:21::1:
:16:hoş buldum canım çok güzel olmuş topik

kızlar artık benim oğlum oyuncak tutuyor fazla uzun değil ama tutuyor sallıyor ve gülüyor nasıl mutluyum

Benim oğlumda geçen haftaya kadar kısa süreli tutup bırakıyordu. 3 gündür oyuncaklarıyla oynuyor. İki eliyle tutup sallıyor. Çıngırağını ağzına götürüyor. Gerçi ne tutsa ağzına götürüyor. Ben çok erken diş çıkartmışım, anasına mı çekti acaba.:9:

Her gün yeni bir şeyi keşfetmesini izlemek ne kadar güzel değil mi. :16:

Noldu ki:26: napti bakim seni bu kadar kızdırdı :19:
benimki de babası telimi kaybetti tuttu dogum hediyesi adi altinda yeni tel aldi Hiçbisi anladım bu isten :44: zaten telim vardi benim siz kaybettiniz şimdi ben hediye mi almış oldum yani :27: amaannn boşver erkek ler bizim kdr düşünceli değil maleseff :30: siz niye ayri Yatiyosunuz bebisden dolayi mi bizde bzn ayri yatiyoruz esim horladigi zaman cocuk uyuyamiyorbende ona koltuga yatak yapiyorum :60: :60: başta inanmiyordu bana koltukta yatmak istemiyordu horluyosun çocuk uyaniyor dediğimde gece tele kaydettim horlarken videoya anca o sekilde inandi :60: :60:

Çok önemli bişey yapmadı ama söz konusu yavrum olunca sadece benim sözüm geçsin istiyorum. O ise ailesinden onay almadan sünnet yaptırmak istemiyor buna kızdım. Sonuçta benim yavrum ve biz bir aileyiz kendimiz karar verebiliriz buna. Hamileliğimde horlamaya başladım uyuyamıyordu. Ayrı uyumaya başladık. Çocuk oluncada geceçocuk ikide bir uyanıyor ses yapıyoz uykusu hassas ayrı uyuyoz işte. Ne bilim alıştık galiba. Bir gece birlikte uyuyalım dedik bana sıkıntı geldi :50: İlerde düzelir inşlh. Çocuğumla yayılıyoz yatağa. Yatağımızda çok rahat :9:

doğum hediyesi işini sanırım benim eşim bilmiyor, pek bilmez öyle şeyleri zaten hep ben anlatırım:1: bir de onu stres etmesin diye söylemedim hiç hediye seçmek strese sokuyor adamı resmen :37: sizin konu muhtemelen hediyeden başkadır ya aşağı yukarı aynı şeyler hakkında tartışıyoruz ve dikkatimi çekti daha önce tartışanlar diğerine şöyle bir tavsiyede bulunuyor; kocadan beklentini düşür...ben de aynı tavsiyeyi vereyim bari beklentiyi düşür ama belli etme sen yine iste tribini at ona bişi demem:34:

Hem trip attım akşam eve gelincede yanına gittim hiç bişey olmamış gibi. Bana demez mi hem küsüyon hemde şimdi şirinlik yapıyon ne oldu da değişti. Daha bir sinirlendim haklısın küsüyorsam tam küsmeliyim dedim :47:
Hediye kısmına gelince çok söyledim bana doğum hediyesi al al diye ama hala bişey yok:19: Aslında çokta pahallı bişeyde yok gözüm ben isterdim ki böyle o günün anısına boynumda yada bileğimde hiç olmadı parmağımda bişey taşıyaşıyayım. Gidip kendi kendime alacağım sonrada diyecek ki ne gereği vardı ben zaten sana alacaktım :24:

Son düzenleme:
Back
X