2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
siz boğadurun bende boşayıp boşayıp duruyorum. dün gene onu boşayacağımı söyledim. boşayıp yeniden evlencem diyorum ohh:47::52:

biz evlendiğimizin 3. günü başladı problemler. önceden hiç üzmezdi beni. az bişi olsa aklı giderdi. aynı evde uyum sağlayamadık. bide bizde kv faktörü de var tabi. ilk yıllardaki yıpranmamız hep ondan. dünde ondan boşuyacam dedim zaten.

Hep mi beraberdiniz. Erkekler hep degisiyor zaten aslinda hepimiz degiaiyoruz aynı evde yasamak cok farkli. Biz uzun sure sevgili olduk ama ayni evde kalmak cok farkli

herkes pusuda bekler gibi bekliyoo :60:
biri bi konu atsın da ortaya konuşalım :1:

:))) alemsin cnm yaa yazdin kayboldun ortaliktan :1:

Valla senin için üzüldüm ama yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı arkadaşım :( Aynen ilk doğumum 30 yaşındayım ve hastaneye babam çiçekle geldi eşimde tık yok ben de hamile kaldığımdan itibaren başladım doğum hediyesi almanı istiyorum diye ama nerdeee :( Ben senin kadar iyi niyetli olup heyecana veremiyorum çünkü önceden belliydi doğum yapcam gün :)) Neyse umarım oğluşum böyle olmaz :))

sende hosgeldin cnm :) uzullme büyüyünce oglusun anneler gununde sana bol bol hediye alir insss :46:

ben evlenmeden önce çok seviyordum. annemden daha çok seveceğimi düşünüyordum hatta. evlendik tam tersi oldu. ben birlikte yaşıyorum tabi. hiç ama hiç sevmiyorum şimdi..

valla dedim zeyno benden kaçtı heralde :9::9::9:

aslında link atılsa iyi olur. tesadüfen gördüm ve geçmişi okucam diye uğraşıyorum. meraklı olduğumdan okumazsam olmaz

Niye kacim kiz senden :1:
Daha yeni baristik seNle ama bu kez bu topikte bogcam seniii bende akrep burcuyumda :60: :60: :60: :60:

Hep mi beraberdiniz. Erkekler hep degisiyor zaten aslinda hepimiz degiaiyoruz aynı evde yasamak cok farkli. Biz uzun sure sevgili olduk ama ayni evde kalmak cok farkli

evet. eşim kayınvalidemin tek çocuğu. uzun zaman önce eşinden ayrılmış. babası eşimi ve annesini terk etmiş. o yüzden birbirlerine çok bağlılar. ben bunu hep biliyordum hatta hoşuma bile gidiyordu bağlılıkları. kayınvalideyle çok iyiydik falan.

taki kayınvalide gerçek yüzünü gösterip , kıskançlıktan abuk sabuk şeyler yapana kadar. bende tavrımı koyunca birini sevmemeye başlayınca eskisi gibi olamıyorum.

:))) alemsin cnm yaa yazdin kayboldun ortaliktan :1:

sende hosgeldin cnm :) uzullme büyüyünce oglusun anneler gununde sana bol bol hediye alir insss :46:

Niye kacim kiz senden :1:
Daha yeni baristik seNle ama bu kez bu topikte bogcam seniii bende akrep burcuyumda :60: :60: :60: :60:

zaten onu yazınca dedim bi akrep burcu gelir buna alınır diye. ben akreplerden hep kötülük gördüm dicem şimdi alıncaksın :9::9: hayatımda 2 tane hatta bi tane daha sayabilirim 3 tane akrep gördüm. 3 ni de çok sevdim ama hep sonra benim kuyumu kazdıklarını gördüm :47::47:

burçtan bahsettiğime bakma çok da önem vermem burçlara. güya bende aslanım ama o kadar taşımam özelliklerini

Yok cnm kirilmadim sadece güldüm bizde sorun yasadik ya bende akrep ciktim diye :60: :60:
Tüh sansa bak oldu bizimkisiii :1:

Neyse kizlar bende uyim artık yoruldum bugün baya.. hepinize iyi geceler opuldunuz :54::54:

neyse bu geçmiş bitmez. bende yatayım artık. bugün uyumadık hiç benim yaramazla. o uyuyor şimdi ben bu anı değerlendirmiyorum :50::50: gerçi başka şeylerle ilgilenmek, sohbet etmek beni daha çok dinlendiriyor.

canım çok tatlı bebişin allah esirgesinn maşallah...oyyy dayanıyom ben bunlara yaa...

.

Teş. ederim canım, az önce geçmişten gördüm, senin kızında hastalanmış, çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, aman dikkat et bebişe... allahım korusun onları, hastalık çok zor valla...

Bayanlar bir şey soracağım, benim bebiş ana kucağında uyuyor, yani gece gündüz, onda rahat ediyor, beşiğine yatırsam hemencecik uyanıyor, bu ana kucağı onun için zararlı olur mu? nette birşey bulamadım bu konuyla ilgili, doktorumuza da sormayı unutmuşum, bebişe şimdi banyo yaptırdım, ondan sonra karnını doyurdum, uyudu ve beşiğe yatırdım, ancak 2 dk geçmeden uyandı, bu sefer gece çayı verdim yine uyudu, yine beşiğe yatırdım, henüz uyanmadı bakalım, inş. alıştırabilirim beşiğine...

Hamileliğimden beri burayı takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Burdan çok faydalı bilgiler aldım mesela bu akşam çok huysuz olan kızımı mutfaktaki tezgahın üzerine anakucağını koyup aspiratör sesiyle uyuttum. İki dk yı bulmadı uykuya geçmesi herkese tavsiye ederim. Ayrıca gazı çok olan bebekler dize konulan yastıkta bacakları karnına doğru çekili olarak sallarsanız hem gazları çıkıyor hemde rahatça uyuyorlar.

2 aydır gecelerı oglumla beraber dusup uyuyordum.bugun canım sıkkındı uyuyamadım :26: ılk defa gece uykusuna sahıt oluyorum ve sankı uyumuyor da oyun oynuyor yatagnda,acaıp gurultulu tuhaf sesler cıkarıyor,ara ara seslı nefes alıyor, konusur gıbı mıkırdanıyor .. Sızın mınıklerde boyle mı

Melinnazcım çok teşekkür ederim canımmmmmm:16:

Hulyaerdem, canım senle de hemşoymuşuz yaaaaa:))) haziran annelerinde amma mersinli varmış da haberim yokmuş:52:

Keepmeinformed seni de özlemişim yaaaa:)))) uzuuuun zaman oldu görmeyeli canım:)))) bu arada hamileyken ben de içmeyi çok özlemiştim:))) şimdi ..okunu çıkartıyorum gerçi....:))))
bendee canım:16:çıkart canım kim ne derse desin her zaman "bütün kötülüklerin anası" olmuyor kendisi bazen mis gibi oluyor cuk oturuyor :7:...

zeyyno şu iş yerindeki arkadaşın hediyesi konusunda eşim de aynı şeyi yaşadı durup dururken ise maddiyattan değil bozulmak gayet doğal ya ben ona iki ihtimal
a)belki onun çocuğu olduğunda öbür arkadaş çok şey yapmıştır vs.
b)belki daha sonra getirecektir gibi yorumlarda bulunmuştum bilmem senin durumla ilgisi var mı..

Benimki biraz saf kalpli aklina geleni hemen soyler genelde agzimdan laf almaya çalışır başkaları söylüyor gibi yaparak
biz evlendiğimizde eşim de aynı şeyi söylüyordu ben de inanıyordum sonra fark ettim ki denilenler saflıktan fln değil baya baya laf sokuyormuş kadın planlı planlı:31:..şimdi de eşim bişi olduğunda "o dediğinin nereye gittiğini bilmemiştir" fln diyor ya artık yer mi anadolu çocuğu:1:

bugün babaannemi özel bir bakım evine yatırdık kızlar...annem dayanamayıp gitmedi ailenin "pek güçlüsü" olarak ben gittim ama epey içimi sıktı itiraf edeyim. 12 sene önce beyin felci geçirmişti. Bu zamana kadar evde bakım sağlanıyordu ama artık pek mümkün değil daha profesyonel bakıma ihtiyaç duyuyor sürekli doktor kontrolü serum vs. gerekiyor. Önceden evlerinde bakımına yardım eden hastabakıcı vardı ama artık kimse yapamıyor. Buldukları çalışanlar bi deneyip gidiyor. Benim arkadaşımın açtığı bir bakım evi vardı, güvenilir bir yer oraya yatırdık. Babam ilk başta çok karşı çıkmıştı. Bir süre kendisi bakmayı bile denedi ama olmadı. Bugün o kadar üzüldü ki. Biliyoruz ki orası evden daha güvenli daha iyi bakılacak ama şu kültürün ve sağ olsun ajitasyon medyanın oluşturduğu "bakım evi" imajı yüzünden içi rahat edemiyor adamcağızın. Bir de evden ayrılırlarken komşular gelip ağlaşmışlar iyice tuz biber olmuş. Çok kötü oldu bugün, onu öyle görünce ben de çok kötü oldum.

2 aydır gecelerı oglumla beraber dusup uyuyordum.bugun canım sıkkındı uyuyamadım :26: ılk defa gece uykusuna sahıt oluyorum ve sankı uyumuyor da oyun oynuyor yatagnda,acaıp gurultulu tuhaf sesler cıkarıyor,ara ara seslı nefes alıyor, konusur gıbı mıkırdanıyor .. Sızın mınıklerde boyle mı

Önceleri oluyordu ama artik da ha rahat uyuyor

Günaydın hanımlar. Gerçi bize öğlen oldu :D Biz gece 4 te uyandık oğluşumla gaz çıkarma çalışmaları yaptık bişey çıkartamadık:50:

Kahvaltımızı hazırladık Babamızı ve ailenin diğer fertlerini (kbaba ve kbirader) işe gönderdik. Evimizi şöyle bir üstten toparladık ve tozunu aldık. Pencereler tüm gün açık her yer toz oluyor ve ben nefret ediyorum :47: Haftasonu büyük temizlik yapcam :32: Sizde de var mı evimi temizleyince çok mutlu oluyorum içime bir huzur doluyor hele ki her yer buram buram çamaşır suyu kokmuyor mu bayılıyorum :21::21::21: ( Başak burcuyum :27: )

akşama ne pişirsem acaba. Şu ne pişirsem olayından nefret ediyorum haftalık menü hazırladım dolaba astım hiç birine uyamadım :1::1:

Bende bayılıyorum temizlige hele çamaşır yikamaya. Yemek konusunu bende düşünüyorum dünden beri

Back
X