2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın hanımlar. Gerçi bize öğlen oldu :D Biz gece 4 te uyandık oğluşumla gaz çıkarma çalışmaları yaptık bişey çıkartamadık:50:

Kahvaltımızı hazırladık Babamızı ve ailenin diğer fertlerini (kbaba ve kbirader) işe gönderdik. Evimizi şöyle bir üstten toparladık ve tozunu aldık. Pencereler tüm gün açık her yer toz oluyor ve ben nefret ediyorum :47: Haftasonu büyük temizlik yapcam :32: Sizde de var mı evimi temizleyince çok mutlu oluyorum içime bir huzur doluyor hele ki her yer buram buram çamaşır suyu kokmuyor mu bayılıyorum :21::21::21: ( Başak burcuyum :27: )

akşama ne pişirsem acaba. Şu ne pişirsem olayından nefret ediyorum haftalık menü hazırladım dolaba astım hiç birine uyamadım :1::1:

Bende bayılıyorum temizlige hele çamaşır yikamaya. Yemek konusunu bende düşünüyorum dünden beri

günaydın kızlar :54:
temizlik konusunda bende sizin gibiyim, temizlik kokusuna bayılıyorum :16: eşim çamasır suyu kokusundan nefret ediyor onun için genellikle gündüz kullanıyorum ki akşama kadar hafiflemiş olsun :1:
birde ev kirli yada tozlu oldugunda direk enerjim düşüyor :24: heryer temiz ise daha mutlu hissediyorum kendimi :1:

loverlover bende sana onu dicektim günlük yemek menüleri hazırlayalım, sürekli akşam ne yapsak diye düşünmemiş oluruz :1:
biz düşünürken birimiz burda bişi söyler konu hemen çözülür :21:

Artık kış gelsin istiyorum ya kar yagsa yagmur falan

Kış değilde sonbahar gelsin istiyorum. Oğluşumla ter içinde uyanmaktan bıktım. Hergün duşta yetmiyor günde 2 kezz çildarazağimmmm:52::52::52::52:

ay yok kış falan gelmesin biz pek sevmiyoruz birbirimizi :60:

Dolapta tavuk gögsüm var. Galiba kremalı tavuk ve pilav yapacağım. Eşim tavuk çok seviyor her gün yapsam şikayet etmez :1:
Yanınada komposto mu yapsam malum doğumdan beri kabızlık sorunum var. Tuvalete gitmeye korkuyorum artık :14: Prebiyotikli yoğurtlarda işe yaramıyor. bitkisel çaylarda sütümü azalttı :31:

canım kabızlık sorunun varsa kuru kayısıyı kaynatıp suyunu ılık ılık her sabah iç, çok işe yarıyor :34:

Ben bu topıcı nasıl kacırmısım ya sımdı gordum daha.yenı mesajları kurcalarken.bır derdım var kosesıne yazılanları okumayı cok sevıyorum da :1:
Pc den gıremıyorum fırsat bulup,ondan goremedım sanırım.neyse arada takılırız artık bızde sıze
Kvalıde kpeder bızde gunlerdır.evın ıcınde dort donuyorum herkese yetısmek zor oluyor.Allahtan kvalıde gul gıbı kadın da sacma sapan sıkıntılarla ugrasmıyorum bıde bu arada.ama esımle bozustuk dun.annesı gelelı benı attı koseye ve bunu soyledıgımde de kabullenmıyor.ılk defa soyledıgını uzerıme almadım dıyor !! Almamaya devam etsın o dun gece ıtıvarıyla kusuz olası bı ateskesle ortayı bulabılırız ama ılk adımı atacak olan ben olmycam cunku haksız olan ooooo !!! Zaten aylardır gelmısım bu mahrumıyet bolgesınde nerdeyse ınsan yuzunu,konusmaayı unutcam psıkolojım yerlerde.benı ıdare edecegı yerde uste cıkma derdınde!! Uzgunum canım bu defa ıdare edılen ben olmalıyım !! ( Esıme seslenıs ; ıc ses :D

Anlatacak yer arıyormusum ıyı etmıssın zeyyno dıger topıcte bebelerden farklı mevzuya gırılmıyor ama burda tanıdıklarla fıkır pAylasımı fıkrı cok ıyı olmus.
Hayırlı cumalar bu arada kızlarr

canım sende hoşgeldn, sanada hayırlı cumalar :29:
eet bebekler dısında bişiyler daha konuşalım diye actım burayı, insan bazen saçma sapan seyler bile konuşmak istiyor :1:
bebişleri diger topikten başka seyleride burdan konusuruz diye düşündüm :49:

eşin konusuna gelince belki oda ailesini özlemiştir, kısıtlı bir zaman kalacaklar anladıgım kadarıyla o süre içerisinde onlarla daha fazla ilgilenmek istemiş olabilir, hemen olumsuz düşüncelere kapılma bence. benimde evime birileri gelince onlarla hep daha fazla ilgilenirken buluyorum kendimi :1: eşimin hangi odada oldugunu bile bazen bilemeyebiiliyorum, bu onu 2. plana atmak dil aslında,

En sevdiğimiz kitaplardan bahsetmiştiniz çok acı ama ben üniversiteden beri kitap okumuyorum :17:
Ay kendi kendime topicte konuşuyorum kimseciklerde yok. :1:

al benden de o kadar hatta ben kitap okumayı pek sevmiyorum :17:
en son okudugum kitap ergenlik dönemimdeki ipek ongun bir genç kızın gizli defteriydi :60: :60:

üzme canını diyecem ama insan üzülüyor. Bende eşimle limoniyim biraz. Eski enerjim yok sanki. Dün gece patladı hergün ayrı bir kapris yapıyormuşum.:31: Kahvaltıda lafta soktuk birbirimize. Ben herşeyin bir çözümü var dedim. O da benim bu sinirimin çözümü neymiş dedi. Bende seni bırakıp gitmek dedim. :20: Keşke demeseymişim hoş olmadı ama ne yapim :19:

evet hoş olmuyor ama bende geridönüşüm gibi boşayıp boşayıp duruyorum :60: :60: :60:
hatta ben evden bile kovuyorum ama gitmiyor :24: ama bizim bu denli şiddetli çatışmalar bile en fazla 2 saat sürüyor :17:
sonra hiç bişi yokmuş gibi hersey normale dönüyor :1::1:

Bende memleketten cok uzaktayim cok arkadasim yok bura da yalnizim bende yani.

Bende çok yanlızım. Oturup kahve içebileceğim bir arkadaşım yok. Eşimde kahve sevmiyor tek başınada güzel olmuyor :27:

Ben gidiyorum oğlanı uyku bastırıyor o direniyor. Huysuzluk yapıyor. Öpüldünüzzz

Aslinda ben tek basima kahve icmeyi sevweim ama insan muhabbet ozluyor ya

aaa kızlar aşkolsun bizi adam yerine koymuyormusunuz :1:
yapın kahveleri geçin topigin başına ben eşlik ederim size :52::51:

Benm esimde aksamlari yardimci olmaya calisiyo ama ne yardim
Uykusumu var
Neden agliyo
Acmi bu cocuk
Duur sakin ses yapma....uyucak
bisey desem ters ters cevaplar veriyo:41:
Hicde alisik degilim
Allahim nasil geriliyorum anlatamam
tamam cok yorgun geldigi halde yardimci olmaya callisiyo ama
Hic dokunmasa daha iyi
Ikimizide bosu bosuna geriyo
Ama gelin gorunki benm uyutamadigim cocugu napip edip uyutuyo :52:

canım senin yazını okurken acaba ben mi yazdım diye düşündüm :60:
bu yetmiyor gibi bide günde 10 defa işyerinden arıyor, şu an ne yapıyor resmini çekip atsana bakimmm :27:
eve gelir gelmez oğlumm çoook özledimmm diye oynaşmalar,
sorsan herseyi o yapıyor :1:

sabah sabah cenem düştü :27:

herkese günaydın :49: oğluş uyanmadan gidim bişiler yiyim gelirim yine mucuklandınız :54::54::54:

Günaydın kızlar geçmişi okuyup geldim,özlüyorum ben sizleri yaa. Bu arada bende kocamdan ve arkadaşlarımdan şikayetçiyim kocam beni gün içerisinde bir kere arıyor o da maksat aramış olmak işte bense daha sık arasın ilgilensin istiyorum,arkadaşlarıma gelince 3 tane iyi anlaştığım arkadaşlarım var kaç zamandır ya bana gelin ya dışarıda görüşelim özledim sizleri diyordum dün bi duydum 3de buluşmuş diğer birinin evinde ve ben çok yakınım o arkadaşıma beni çağırmadılar bide demezmi arkadaş "aaa biz bugün görüştük kızlar bendeydi"(ben yine aradım görüşelim demiştim) çok sinir oldum içten içe kızdım kimseye olduğundan fazla değer verilmeyecekmiş meğer:(((

Sen böyle kocaya öküz mu diyorsun :1: cok güzelmiş bayildim :16:
yanlis hatırlamıyorsam seninki hamileykende cok güzel bir biblo almisti :21: resmini paylasmistin onuda cok begenmistim :6:

evet tatlım sürpriz yapıp çok güzel bir biblo almıştı o zaman da bayılmıştım hediyesine...ama diğer özel günlerde böyle değil benim kocam ondan öküz dedim gerçi biraz fazla oldu galiba:17: hamileliğimde romantikliği tutmuştu:16:

Ben geldim bu kez sen gitmissin :12:
evet canım yaa benimki yürüyüşten döndü ve iki sohbet edelim diye tutturdu...yaz akşamları genelde balkonda bişeyler içip sohbet ediyoruz onla, iyi geliyor ikimize de...bazen sohbet kavgaya dönüyor bazen de sevgi pıtırcıkları oluyoruz:9:

denozcum ne çok şey yaşamışsınız. Allah sabır versin sana ve eşine.
saol canım:16:

Sen benim bebişimi görmedin çünkü :D Gerçi şükürler olsun. Allah onu benden ayırmasın. Normalde çok güleç sevimli akıllı bir kuzudur kendisi ama uyumayı sevmiyor anlamadım. Uykusu var esniyor uykuya dalacakken kendini bir silkeleyip uyandırıyor. Etrafa bakıyor. sonrada uyandım diye ağlıyor :1: Galiba uyumayı öğrenemedi diye düşünüyorum. birde kucağa çok alıştı tüm gün omzumda duruyor. Yere koyunca ağlıyor. Yakında kendime korsan gözlüğü alacağım. Onada papağan kıyafeti dursun öyle omzumda. :1: Dün inat ettim yatağına koydum biliyorum çok uykusu var. Gözler kıpkırmızı ama uyumuyor. Uyumayana kadar seni kucağıma almayacağım dedim. ağladı sustu etrafa bakındı. Gözünü açtı kapadı oyalandı. Ağladıkça emziğini ağzına koydum o fırlattı :1: tam 2 saat sonra kendi kendine uyudu :ssz: sonra ne mi oldu. 10 dk sonra uyandı :84:

Geceleride ben şöyle bir yöntem buldum. uyanınca emziriyorum 10 dk omzumda tutuyorum gaz için sonra yüz üstü uyanıp onuda yüzü bana bakacak şekilde uzatıyorum. Kafasını kaldırıp gözlerimin içine bakıp bakıp indiriyor derken uyuya kalıyor. bir saat öyle uyuyor. :32: Ama bütün salyası tükürüğü üzerime akıyor. Sırılsıklam oluyor gögsüm. Sonra yanıma koyuyorum. Biraz tehlikeli bir yöntem. Bazen bende dalıyorum. Bir uyanıyorum çocuk yok yatağın kenarına düşmüş. Yada yanıma koyarken dikkat edemeyebiliyorum. bir bakıyorum kolu altında kalmış. Geçen gece ödüm koptu. Kucağımıza aldığımızda bacakları kolları morarıyor. Çok hassas. Uykulu uykulu yatağına koydum kolu altında kalmış. Nasıl dua ediyorum allahım lütfen bişey olmasın diye. Hemen çıkardım. Çocuk hareket ettirince rahatladım. Sende bu gece dene ama sakın uyumaaaaa. belki işe yarar. Böyle uyuyunca uykusunda pırtlatabiliyor :1:

canım benim oğlumda hep omuzumda normalde ama 4 aylıkken kv ye bırakıcam mecbur çalışacağım için. o yüzden bu kucak olayını bırakmamız gerekiyor ben onun için en azından uykusu gelince kucağıma bir yastık alıp yastığa koyuyorum yastığın üzerine yan yatırıp bir yandan poposuna ritmik bir şekilde vurup bir yandan da piş piş yapıp uyutuyorum biraz mıkırdanıp ağlıyor ama sonra uyuyor alışana kadar mıkırdar ağlar sanırım alıştırmaya çalışıyorum. bir tek böyle uyutunca uzun uyuyor. pusetinde de uyuyor ama yarım saate uyanıyor.. sende dene istersen ilk başta ağlıyorlar ama sabret bakalım nolcak..

Cnm benim ki 80-90 anca yiyor 1.5 saat fln idare ediyor bazen 3 saat sonra yiyor belli olmuyo yaniii :) ben 18.30 evde oluyodum iste 10 saatte 80 lik 6 paket yetiyormus.. 7. Pakete ben yetisiyordum eve gelince acikmis oluyordu kv dede nasıl olsa gelcem diye vermiyordu gelir gelmez hmn emzirdim.
Her bebegin istahi farkli oluyor cnm benim kinin ben ne kdr yediğini bildigim icin 80 lik yapıyorum. Senin kuzuyuuda en iyi sen bilirsin.. bi kerede 90-100 yiyorsa eger paketlerini ona gore hazırla bence :56:

Benimki 100 civari iciyor bende ona göre paketliyorum

nasıl anladınız kızlar ne kadar aldığını bebişlerin?

merhaba sevgili anneler,

calisan annelere bir sorum olacakti: dogum icin verilen raporda hastanede kaldiginiz sure ayrica mi hesaplaniyor? yani toplamda 16 hafta mi yoksa (ornegin 3 gun hastanede kaldiysak) 16 hafta+3 gun mu? rapor parasini alan var mi aramizda? ben sorun yasiyorum, hastanenin hesabi ile sgk'ninki birbirini tutmuyor...

canım tam 112 gün sayman gerekiyo. ayrıca 40 haftadan evvel doğurduysan hafta başına da para yatırıyorlar erken doğum parası diye.. bir de süt parası yatıyo bildiğim kadarıyla...

bugün babaannemi özel bir bakım evine yatırdık kızlar...annem dayanamayıp gitmedi ailenin "pek güçlüsü" olarak ben gittim ama epey içimi sıktı itiraf edeyim. 12 sene önce beyin felci geçirmişti. Bu zamana kadar evde bakım sağlanıyordu ama artık pek mümkün değil daha profesyonel bakıma ihtiyaç duyuyor sürekli doktor kontrolü serum vs. gerekiyor. Önceden evlerinde bakımına yardım eden hastabakıcı vardı ama artık kimse yapamıyor. Buldukları çalışanlar bi deneyip gidiyor. Benim arkadaşımın açtığı bir bakım evi vardı, güvenilir bir yer oraya yatırdık. Babam ilk başta çok karşı çıkmıştı. Bir süre kendisi bakmayı bile denedi ama olmadı. Bugün o kadar üzüldü ki. Biliyoruz ki orası evden daha güvenli daha iyi bakılacak ama şu kültürün ve sağ olsun ajitasyon medyanın oluşturduğu "bakım evi" imajı yüzünden içi rahat edemiyor adamcağızın. Bir de evden ayrılırlarken komşular gelip ağlaşmışlar iyice tuz biber olmuş. Çok kötü oldu bugün, onu öyle görünce ben de çok kötü oldum.

babaannen için üzüldüm canım ama bu durumlarda inan profesyonel bakım bence çok daha iyi oluyor..hem arkadaşının açtığı bir yermiş içiniz daha rahat olur bence...

Günaydın hanımlar. Gerçi bize öğlen oldu :D Biz gece 4 te uyandık oğluşumla gaz çıkarma çalışmaları yaptık bişey çıkartamadık:50:

Kahvaltımızı hazırladık Babamızı ve ailenin diğer fertlerini (kbaba ve kbirader) işe gönderdik. Evimizi şöyle bir üstten toparladık ve tozunu aldık. Pencereler tüm gün açık her yer toz oluyor ve ben nefret ediyorum :47: Haftasonu büyük temizlik yapcam :32: Sizde de var mı evimi temizleyince çok mutlu oluyorum içime bir huzur doluyor hele ki her yer buram buram çamaşır suyu kokmuyor mu bayılıyorum :21::21::21: ( Başak burcuyum :27: )

akşama ne pişirsem acaba. Şu ne pişirsem olayından nefret ediyorum haftalık menü hazırladım dolaba astım hiç birine uyamadım :1::1:

Ben de aynı öyleyim bana yemek yap demesinler evi 2 kez temizle desinler...yemek yapmayı hiç sevmiyorum ama evim tertemiz olsun istiyorum hep...dağınıklığa da gelemiyorum...
Bu arada yemek olarak da birazdan yeşil fasulye yapıcam yazın favori yemeğim:)) hem kolay hem de yemesi güzel...:8:

Bazen eşler anlayışlı bile olsa kadın arıza çıkarıyordur. Örneğin ben. eşim çok anlayışlı, çok temiz kalpli biridir. Çok yorma kendini der. Haftasonu bebeğe ben bakayım sen uyu der. Ben arızalıyım :37: Böyle bi sıkıldım hayatım monotonlaştı sanki. Çok çabuk sıkılıyorum. Sürekli eğlenceli bir hayatım olsun istiyorum abartıyorum biliyorum. Allah bana akıl eşime sabır versin :1:

beni tarif etmişsin canım yaa:)))
bizde de arızalı taraf benim...benim koca gözümün içine bakar ama ben hala nerden sorun çıkartsam diye uğraşırım, bazen gıcık oluyorum kendime bu yüzden...gerçi her erkek gibi benimkinde de arızalar var ama bunlar çok rahat tolere edilebilir..

Bazen eşler anlayışlı bile olsa kadın arıza çıkarıyordur. Örneğin ben. eşim çok anlayışlı, çok temiz kalpli biridir. Çok yorma kendini der. Haftasonu bebeğe ben bakayım sen uyu der. Ben arızalıyım :37: Böyle bi sıkıldım hayatım monotonlaştı sanki. Çok çabuk sıkılıyorum. Sürekli eğlenceli bir hayatım olsun istiyorum abartıyorum biliyorum. Allah bana akıl eşime sabır versin :1:

Bende bıraz oyleyım aslında atraksıyon olsun mu ıstıyorum nedır sureklı trıplıyım esıme karsı kı esım cok sakın cok yumusak huylu ve sankı sınırlerı alınmıs bı adam.ama ben onun bu halıne cıldırıyorum daha cok ınsan nasıl hıc sınırlenmez bagırıp cagırmaz ya tek basına da tartısılmıyo kı :1:

Aslinda ben tek basima kahve icmeyi sevweim ama insan muhabbet ozluyor ya

Evet kesınlıkle :26: etrafımda kımsecıkler yok.aslında var ama hıc ortak noktamız yok hepsının derdı elısı yemek coluk cocuk dedıkodu vs ben bılgı paylasımından faydalı muhabbetlerden hoslanıyorum.kı daha bır yıl olmadı buraya gelelı dogru duzgun kmseyı tanımıyorm. arkadaslarımı karslıklı atısmaları es dostla cay kahve muhabbetını cooook ozledım :26:

üzme canını diyecem ama insan üzülüyor. Bende eşimle limoniyim biraz. Eski enerjim yok sanki. Dün gece patladı hergün ayrı bir kapris yapıyormuşum.:31: Kahvaltıda lafta soktuk birbirimize. Ben herşeyin bir çözümü var dedim. O da benim bu sinirimin çözümü neymiş dedi. Bende seni bırakıp gitmek dedim. :20: Keşke demeseymişim hoş olmadı ama ne yapim :19:

Bende bazen agır laflar edıyorum ama anı parlayan bı sınır var o an agzımdan cıkıverıyor sonra alıyor benı bı pısmanlık :16: Allahtan esım hemen unutan bı tıp yeter kı ben ona kusmeyeyım konusup guleyım hep canlı olan halımde olayım .. Haklıysa bıle haksızlıgı kabul edıyor ama ben yıne de kusecek darılacak bıseyler buluyorum onun tabırıyle kusmeye yer arıyorum :26:

canım sende hoşgeldn, sanada hayırlı cumalar :29:
eet bebekler dısında bişiyler daha konuşalım diye actım burayı, insan bazen saçma sapan seyler bile konuşmak istiyor :1:
bebişleri diger topikten başka seyleride burdan konusuruz diye düşündüm :49:

eşin konusuna gelince belki oda ailesini özlemiştir, kısıtlı bir zaman kalacaklar anladıgım kadarıyla o süre içerisinde onlarla daha fazla ilgilenmek istemiş olabilir, hemen olumsuz düşüncelere kapılma bence. benimde evime birileri gelince onlarla hep daha fazla ilgilenirken buluyorum kendimi :1: eşimin hangi odada oldugunu bile bazen bilemeyebiiliyorum, bu onu 2. plana atmak dil aslında,

al benden de o kadar hatta ben kitap okumayı pek sevmiyorum :17:
en son okudugum kitap ergenlik dönemimdeki ipek ongun bir genç kızın gizli defteriydi :60: :60:

Onlarla tabı kı cok ılgılensın canım buna asla sozum yok ama benı de ıhmal etmesın ben onu zorlayacak bıseyı zaten ıstemem sadece hakkımı ıstıyorum.ama benı haklı gormedı dun aksam konustugmzda.yattı uyudu benım sınırler ıyıce bozuldu oturdum agladım.sabahta opmek ıstedı opturmedım kotu mu yaptım bılmıyorm ama cok kırgındım ıcımden gelmedı :26:
Sana bısy demıyorum dedı gıttı
Suan kendımı hem haklı hemde suclu hıssedıyorum ıkısı bır arada nasıl oluyorsa :26:

Günaydın kızlar geçmişi okuyup geldim,özlüyorum ben sizleri yaa. Bu arada bende kocamdan ve arkadaşlarımdan şikayetçiyim kocam beni gün içerisinde bir kere arıyor o da maksat aramış olmak işte bense daha sık arasın ilgilensin istiyorum,arkadaşlarıma gelince 3 tane iyi anlaştığım arkadaşlarım var kaç zamandır ya bana gelin ya dışarıda görüşelim özledim sizleri diyordum dün bi duydum 3de buluşmuş diğer birinin evinde ve ben çok yakınım o arkadaşıma beni çağırmadılar bide demezmi arkadaş "aaa biz bugün görüştük kızlar bendeydi"(ben yine aradım görüşelim demiştim) çok sinir oldum içten içe kızdım kimseye olduğundan fazla değer verilmeyecekmiş meğer:(((

seninkilerde tam dayaklıkmış :22: boşver sekerim çagırmazlarsa cagırmasınlar kendileri bilir de otur yerinde :1:
hattA cagırsalar bile gitme bence :19:

Onlarla tabı kı cok ılgılensın canım buna asla sozum yok ama benı de ıhmal etmesın ben onu zorlayacak bıseyı zaten ıstemem sadece hakkımı ıstıyorum.ama benı haklı gormedı dun aksam konustugmzda.yattı uyudu benım sınırler ıyıce bozuldu oturdum agladım.sabahta opmek ıstedı opturmedım kotu mu yaptım bılmıyorm ama cok kırgındım ıcımden gelmedı :26:
Sana bısy demıyorum dedı gıttı
Suan kendımı hem haklı hemde suclu hıssedıyorum ıkısı bır arada nasıl oluyorsa :26:

bence gereksiz yere uzatmışsın :22: akşamdan kalan mevzuyu sabaha taşımana ne gerek vardı allah aşkına,
adam ne güzel öpmek istemiş :54: bıraksaydın öpseydi bari , sen öpmeseydin :27:

bence gün içinde ara kocişini gönlünü al :29:

Çok önemli bişey yapmadı ama söz konusu yavrum olunca sadece benim sözüm geçsin istiyorum. O ise ailesinden onay almadan sünnet yaptırmak istemiyor buna kızdım. Sonuçta benim yavrum ve biz bir aileyiz kendimiz karar verebiliriz buna. Hamileliğimde horlamaya başladım uyuyamıyordu. Ayrı uyumaya başladık. Çocuk oluncada geceçocuk ikide bir uyanıyor ses yapıyoz uykusu hassas ayrı uyuyoz işte. Ne bilim alıştık galiba. Bir gece birlikte uyuyalım dedik bana sıkıntı geldi :50: İlerde düzelir inşlh. Çocuğumla yayılıyoz yatağa. Yatağımızda çok rahat :9:

Hem trip attım akşam eve gelincede yanına gittim hiç bişey olmamış gibi. Bana demez mi hem küsüyon hemde şimdi şirinlik yapıyon ne oldu da değişti. Daha bir sinirlendim haklısın küsüyorsam tam küsmeliyim dedim :47:
Hediye kısmına gelince çok söyledim bana doğum hediyesi al al diye ama hala bişey yok:19: Aslında çokta pahallı bişeyde yok gözüm ben isterdim ki böyle o günün anısına boynumda yada bileğimde hiç olmadı parmağımda bişey taşıyaşıyayım. Gidip kendi kendime alacağım sonrada diyecek ki ne gereği vardı ben zaten sana alacaktım :24:

benimkide hediye konusunda çok ayarsızdır. ya gider pahalı bişi alır. aldığı şeyde işe yarar bişi olmaz 3 liralık şeye 5 lira verir. zaten kıtkanaat geçiniyoruz bende onu uyarırım hep pahalı bişi alma diye. o zamanda gider 2-3 tl lik tişört falan alır :)

doğum hediyesini bari ona bırakmayayım dedim. çok takı takan biri değilim ama oğlumun isminin yazılı olduğu bi bileklik olsun dedim. hatta ona gösterdim de böyle olsun diye.

sonra bizim doğum ve sonrası için biriktirdiğimiz paralar nasıl oldu bilemeden suyunu çekti. doğuma giderken fazla nakit bile yoktu. bende istemedim o yüzden.

ama bu akıllı gitmiş arkadaşıyla konuşmuş. başının etini yer sonra ucuzda olsa bişi al demiş. buda gitmiş bi yerden sahte 10 tl lik bişi almış. bide kolye almış kolye hiç takmam. annemlerin yanında takmaya çalışıyordu. sahte diye utandım bende acımda vardı istemedim. sonra o kolye ne oldu bilmiyorumda. gitti 10 tl :9::9: nasıl bişi onu bile görmedim. nereye gitti haberi de yok.

ben ameliyattan çıktım kimse yok. herkes çiçek derdine düşmüş. bebeği getirmediler bi türlü. anneme diyorum git bebeğe bak getirsinler benim onu emzirmem lazım. annem diyor seni yalnız bırakamam. eşim gitmiş çiçek almaya. kardeşim gitmiş çiçek almaya.

hiç de sevmiyorum çiçek olayını. kuruyup gidiyor. eşimin aldığıda bebekler için olan çiçekledendi. hiç beğenmedim :9: kardeşime dedim gidin değiştirin güzel bişi alın. onlarda orkide yle değiştirmişler. ama bakamadık orkide ye. kurudu gitti o da. gitti benim paracıklarım :9::9:

zeyno ne oldu benim süt iznim :)

canım kesin bişi sölemiyorlar ki işyeri 45 gün dedi ama benim içime sinmedi,
daha fazla olması gerekiyor gibi geliyor bana :26:
ben önümüzdeki hafta içi ssk ya gidip iznimi kendim kapattırcam, hem dogum parasını falan nasıl alıcam onları ögrenicem :8:
o zaman süt izninide ordan bilen birilerine hesaplatıcam, :46:
kesin o zaman olarak yazmayı düşünüyordum sanada :60:

Ben de aynı öyleyim bana yemek yap demesinler evi 2 kez temizle desinler...yemek yapmayı hiç sevmiyorum ama evim tertemiz olsun istiyorum hep...dağınıklığa da gelemiyorum...
Bu arada yemek olarak da birazdan yeşil fasulye yapıcam yazın favori yemeğim:)) hem kolay hem de yemesi güzel...:8:

canım bende aynı sekilde, bir evi komple temizle yada yemek yap deseler direk temizligi alim ben derim :27:
sadece sütlü tatlı yapmayı çok seviyorum :23::21:

benimkide hediye konusunda çok ayarsızdır. ya gider pahalı bişi alır. aldığı şeyde işe yarar bişi olmaz 3 liralık şeye 5 lira verir. zaten kıtkanaat geçiniyoruz bende onu uyarırım hep pahalı bişi alma diye. o zamanda gider 2-3 tl lik tişört falan alır :)

doğum hediyesini bari ona bırakmayayım dedim. çok takı takan biri değilim ama oğlumun isminin yazılı olduğu bi bileklik olsun dedim. hatta ona gösterdim de böyle olsun diye.

sonra bizim doğum ve sonrası için biriktirdiğimiz paralar nasıl oldu bilemeden suyunu çekti. doğuma giderken fazla nakit bile yoktu. bende istemedim o yüzden.

ama bu akıllı gitmiş arkadaşıyla konuşmuş. başının etini yer sonra ucuzda olsa bişi al demiş. buda gitmiş bi yerden sahte 10 tl lik bişi almış. bide kolye almış kolye hiç takmam. annemlerin yanında takmaya çalışıyordu. sahte diye utandım bende acımda vardı istemedim. sonra o kolye ne oldu bilmiyorumda. gitti 10 tl :9::9: nasıl bişi onu bile görmedim. nereye gitti haberi de yok.

ben ameliyattan çıktım kimse yok. herkes çiçek derdine düşmüş. bebeği getirmediler bi türlü. anneme diyorum git bebeğe bak getirsinler benim onu emzirmem lazım. annem diyor seni yalnız bırakamam. eşim gitmiş çiçek almaya. kardeşim gitmiş çiçek almaya.

hiç de sevmiyorum çiçek olayını. kuruyup gidiyor. eşimin aldığıda bebekler için olan çiçekledendi. hiç beğenmedim :9: kardeşime dedim gidin değiştirin güzel bişi alın. onlarda orkide yle değiştirmişler. ama bakamadık orkide ye. kurudu gitti o da. gitti benim paracıklarım :9::9:

ayyy geridönüşüm eşin çok tatlı yaa :1:
annemlerin yanında takmaya calışıyor birde demişsin yemin ediyorum gülmekten belim agrıdı :60: :60:

canım kesin bişi sölemiyorlar ki işyeri 45 gün dedi ama benim içime sinmedi,
daha fazla olması gerekiyor gibi geliyor bana :26:
ben önümüzdeki hafta içi ssk ya gidip iznimi kendim kapattırcam, hem dogum parasını falan nasıl alıcam onları ögrenicem :8:
o zaman süt izninide ordan bilen birilerine hesaplatıcam, :46:
kesin o zaman olarak yazmayı düşünüyordum sanada :60:

zaten ben eylül sonu başlıcam sanırım. öyle gerekti. ama hala net değil. uygun şartlarda başlayamazsam gene toplu kullanmayı düşünüyorum. yıllık iznimi bile kullanamıcam eylül sonu başlarsam. süt parası rapor parası bunlar nasıl alınıyor sen iyice öğrende bize de aktarırsın. süt parasıda raporla birlikte mi alınıyormuş biliyor musun?

Back
X