2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Belki yorgun belki uykusuz ve hatta aç kaldığımız bir çok gün oldu ama hayat onlarla güzel...bu anneme gününde hepimizin anneler günü kutlu, mutlu olsun.. Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun. Dün gece 3 e kadar anneler günü partisi vardı oğlumun organize ettiği :D 30 dakika araba gezintisi + gecenin 2 sinde 30 dakika bebek arabası gezintisi... Anca 3 e geldi uyudu. Herşeye rağmen kurban olurum ben ona.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızım yürüyor :) henüz kendine tam güveni yok ama koltuklarda diğerine gecebiliyor kucagimizi açınca geliyor sanırım bir haftaya kadar bayagi yürümeye başlar :) haa bu arada hala emekleyemiyor ...

Kızlar anneler günümüz kutlu olsun. Dün gece 3 e kadar anneler günü partisi vardı oğlumun organize ettiği :D 30 dakika araba gezintisi + gecenin 2 sinde 30 dakika bebek arabası gezintisi... Anca 3 e geldi uyudu. Herşeye rağmen kurban olurum ben ona.

Canım o parti bizdede vardı ama daha da uzun sürdü.birde oğlum çok güzel anneler günü hediyesi verdi bana sabah uyandık sakindi birden omzuna bir yapıştı ilk defa böyle birşey yapıyor ısırdı ama ne acı şuan resmen 4 adet çukurla geziyorum.izi kalırsa hatıra işte bana😄😄hey Allahım ya ne hallerdeyiz gülüyorum bazen ama can bunlar cannn

Evet canım üşütme şeklinde burnunu tıkalı akıyor şimdi yedirdim mamasını öksürürken kustu bidaha yedirmedim bakalım napıcaz gece ememiyoda rahatsız oluyor.dediğin ilaçları hiç kullanmadık sadece peditusu veriyorum aynı değil sanırım alerjide olduğundan aynı etkiyi yapmaz.ayva elma tarcın kaynatıp verdim inşallah iyi olucak pazartesiye yoksa tekrar çağırdı.
Bu arada anneler günün kutlu olsun.hasta olmasaydı daha mutlu ilk anneler günüm olucaktı ama şükür rabbime.

ayva elma tarçın karışım iyi gelmiştir inşallah lalacım şifa allahtan.aman hiçirimizin çocug hasta olmasın çok çok zor.
sagol canım senin de anneler günün kutlu olsun.benimkilerin çok azıp şımardıgı bir gün oldu :1:

Herkese iyi geceler.. Bayagı bir gecmişe dönüp yazdıklarınızı okudum cok faydalı güzel bilgiler edindim öncelikle teşekkürler. İlk baslarda takip ediyordum ancak uzuuuun zamandır hiç bakmamıstım sayfaya... Hepimizin allah yardımcısı olsun :) Beni de alın aranıza sorularım var cook ve belki de çözüzmlerim vardır size. Anneler günmüz kutlu olsun... Evlatlarımızla huzurlu sakin bir gece olsun :):16:

hoşgeldin aramıza :16: burada çok güzel paylaşımlar oluyor,senin bize bizim sana faydamız olacaktır mutlaka,paylaşımlarını ve sorularını bekliyoruz.

sevgili anneler günümüz kutlu olsunnnn:80::80::80::80:

Belki yorgun belki uykusuz ve hatta aç kaldığımız bir çok gün oldu ama hayat onlarla güzel...bu anneme gününde hepimizin anneler günü kutlu, mutlu olsun.. Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin.

hepinizi çok seviyorum.yalnızdım siz vardınız.hepimizin anneler günü kutlu olsun.evlatlarımız ana babasına devletine milletine hayırlı evlatlar olsun inşallah.iyi ki varsınız.

Kızım yürüyor :) henüz kendine tam güveni yok ama koltuklarda diğerine gecebiliyor kucagimizi açınca geliyor sanırım bir haftaya kadar bayagi yürümeye başlar :) haa bu arada hala emekleyemiyor ...

tebrik ederim canım :46: darısı başımıza :16:

Nerelerdesiniz kizlar?? Kimseden ses seda cikmiyor.
Lalacim yaman nasil oldu??
Diva satanica arkadasim kabizliginiz gecti mi?? Canim kabak veriyorum benim kiza devamli,corbasi yemegi vs. Denemediysen tavsiye ederim yumusatti bizim kizin kakasini.

Dun parkta cimenlere attim benimkileri kizlar,kizim emeklemeye cekindi tutamadi cimenlere :-) elini attiyor geri cekiyor her seferinde :-) oglum ise cimen yiyerek bagisikligini guclendirmekle mesguldu :-)

Diva satanica arkadasim kabizliginiz gecti mi?? Canim kabak veriyorum benim kiza devamli,corbasi yemegi vs. Denemediysen tavsiye ederim yumusatti bizim kizin kakasini.

Dun parkta cimenlere attim benimkileri kizlar,kizim emeklemeye cekindi tutamadi cimenlere :-) elini attiyor geri cekiyor her seferinde :-) oglum ise cimen yiyerek bagisikligini guclendirmekle mesguldu :-)

Merhaba canım. Kakası hala katı oğlumun. Kabak vermeye kalktım yemedi. Gerçi alışması uzun sürüyor. Gündüz uykuları düzeldi. 2 saat uyuyor tabii arada gidip kucağına almak zorunda kalıyorum.

Artık alkış yapıyoruz. Dediğimiz şeyleri anlıyor. İkaz edildiğinde duruyor.

Şifa olsun oğluna. Yeşillikten kötülk gelmez :D

Ayrıca biz de seni seviyoruz. İyiki varsınız. Uzun yıllar görüşürüz umarım. Başım sıkıştığında soluğu burada alıyorum. Aileymişiz gibi hissediyorum.

Oğlumun son durumu kızlar, sütüm iyice azaldı. Günde 1 kere devam sütü veriyorum. Bazen de geceleri veriyorum. Zaten yeter emdiği. Artık ilaç niyetine emiyor.
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400068247.781270.webp

Tebrik ederim :) benim eşim de emeklememiş, bir anda yürümeye başlamış. Bizimkinin daha vakti var sanırım. Arada unutup bırakıyor ellerini birkaç saniye :)

Tebrik ederim :) benim eşim de emeklememiş, bir anda yürümeye başlamış. Bizimkinin daha vakti var sanırım. Arada unutup bırakıyor ellerini birkaç saniye :)

Teşekkür ederim canım. Sizinkiler de yakındır yürümesi. Yaşları geldi artık. Bu arada benim kızım da bayıldı cimlere oturuyor yuvarlaniyor alınca da dayak yemiş gibi agliyor :) oglusuna da afiyet olsun :))

Merhaba canım. Kakası hala katı oğlumun. Kabak vermeye kalktım yemedi. Gerçi alışması uzun sürüyor. Gündüz uykuları düzeldi. 2 saat uyuyor tabii arada gidip kucağına almak zorunda kalıyorum.

Ayrıca biz de seni seviyoruz. İyiki varsınız. Uzun yıllar görüşürüz umarım. Başım sıkıştığında soluğu burada alıyorum. Aileymişiz gibi hissediyorum.

Oğlumun son durumu kızlar, sütüm iyice azaldı. Günde 1 kere devam sütü veriyorum. Bazen de geceleri veriyorum. Zaten yeter emdiği. Artık ilaç niyetine emiyor.
Eki Görüntüle 1113626

Oyy maşallah delikanlı olmuş bu :)

Sağol canım fırsat bulamıyorum yazmaya yamanda burun akıntısı vebiraz öksürük kaldı yarın dr u arayıp sorucam peditusu bırakalımmı diye öksürük için ilaca gerek varmı diye.bu ara düpün nişan telaşları var kuzenlerimîn birazda onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.ne güzel yapmışsın çimenlere atmışsın maşallah ikisinede.bizim çimenede alerjimi çıkmıştı 1 yaşından sonra geçer dedi dr ama bakalım.durumlar böyle işte.

Kızlar Merhaba
Bizim biraz pisigimiz vardı. Bir türlü tam anlamıyla geçmedi şimdi de sanırım mantar gibi bir şey oldu minik minik sivilce gibi etrafı. . Ne kullanmam lazım acaba onerebileceginiz bir şeyler var mı :(

kızlar 3 gün kabus gibi geçirdik ateş 39,5 ve ısalle acildeydik,kanda enfeksiyon çıktı 2 gündür serum yiyoruz çok sükür bugün ateş düştü kan aldırma ve serum cokkk zor oldu,hiçbirsey yemiyor

kızlar 3 gün kabus gibi geçirdik ateş 39,5 ve ısalle acildeydik,kanda enfeksiyon çıktı 2 gündür serum yiyoruz çok sükür bugün ateş düştü kan aldırma ve serum cokkk zor oldu,hiçbirsey yemiyor

çok geçmş olsn cnm.k bkma sürekli teldengiriyorm kolay diye masajına bitürlü cvp yazamadm.ben hala evdeym.sütüm azaldı tabi epeyce.bir yaş sonrası yeme düzeninde yeni bi düzenleme yapıyım diyorm.oğlm tutunarak geziyo ama henüz yürümüyo.sizde ne var ne yok.
arkadaşlar hepinizi takip ediyorm inanın hastalara geçmş olsn.gerçktn yorucu.naslsnz başka.bilgilerini paylaşn yine,yeni duyduklarınızı.takipteyim:46:

Kızlar Merhaba
Bizim biraz pisigimiz vardı. Bir türlü tam anlamıyla geçmedi şimdi de sanırım mantar gibi bir şey oldu minik minik sivilce gibi etrafı. . Ne kullanmam lazım acaba onerebileceginiz bir şeyler var mı :(

Burcucum bana doktor eczanede yaptirilan bir karisim soylemisti,desitin pisik kremi+ a,d,e vitaminleri + omega 6 seklindeydi.ben bir tek onu kullandim diyebilirim.bubchen in pisik kremi fayda etmiyordu,zaten o da satin aldigimiz setin icinde vardi yoksa ozellikle almamistim.

Sudokrem ve chicco pisik kremlerinin cok iyi oldugunu duydum.burada kremin biraz sert kivamli olmasi etkili oluyor,yoksa su gibi pisik kremleri gecirmiyor pisigi.bepanthol gibi.yani benimkilerde oyleydi en azindan.kolay gelsin canim.

Sağol canım fırsat bulamıyorum yazmaya yamanda burun akıntısı vebiraz öksürük kaldı yarın dr u arayıp sorucam peditusu bırakalımmı diye öksürük için ilaca gerek varmı diye.bu ara düpün nişan telaşları var kuzenlerimîn birazda onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.ne güzel yapmışsın çimenlere atmışsın maşallah ikisinede.bizim çimenede alerjimi çıkmıştı 1 yaşından sonra geçer dedi dr ama bakalım.durumlar böyle işte.

Sen cevap vereli iki gun olmus canim simdi yazabildim,gecmistir insallah yamanin sikintilari.cocuklarka dugun isleri cok yorucu oluyor allah kolaylik versin sizlere,hayirli olsun bir yastikta kocasinlar insallah :-)
Cimen alerjisini hic dusunmemistim acikcasi,alerji zor is.benimkilerde bir reaksiyon gorulmedi,olsaydi cikardi simdiye kadar degil mi? Ama omer faruk yedi,humeyra yemedi.

Canim cok gecmis olsun tekrarlamasin insallah,ates zor,ustune ishal daha da zor.canin cikmistir.insallah toparlar allah sifa versin.

çok geçmş olsn cnm.k bkma sürekli teldengiriyorm kolay diye masajına bitürlü cvp yazamadm.ben hala evdeym.sütüm azaldı tabi epeyce.bir yaş sonrası yeme düzeninde yeni bi düzenleme yapıyım diyorm.oğlm tutunarak geziyo ama henüz yürümüyo.sizde ne var ne yok.
arkadaşlar hepinizi takip ediyorm inanın hastalara geçmş olsn.gerçktn yorucu.naslsnz başka.bilgilerini paylaşn yine,yeni duyduklarınızı.takipteyim:46:

Canim yoksun epeydir.sen nasilsin? Esin ve ailesi ile araniz nasil,toparlayabildiniz mi? Ozel bir konu biliyorum ama burada bizimle paylastigin icin sorma curetinde bulundum,umarim yanlis birsey yapmamisimdir.
Ben ve ikizcanlarim iyiyiz cok sukur.surekli etraf kurcalama sacma dagitma derdindeyiz.gece uykularimiz oturmadi,oturmuyor.oglum cok sik kalktigi gibi,her kalkisinda 180 ml mama iciyor.en az iki kere kalkiyor.bazen sebepsiz bagiriyor,pispisliyorum ya da salliyorum.cok mama ictigi icin her sabah boydan boydan sidigi tasmis bir sekilde kalkiyor artik ne yatak kaldi ne yorgan.prima aktif bebek 5 numara kullaniyorum oglum 13 kiloya yaklasti,sizde de tasirma oluyor mu?? Acaba bez degistirsem mi diyorum.humeyrada bu sorun olmuyor cunku gece neredeyse hic mama icmiyor.annem bebek magazalarinda sidigi cok cikan bebekler icin musamba donlar oldugunu,bezinin ustune gece yatmadan giydirebilecegimi soyluyor.var mi fikriniz??
Annem bende bir haftadir,geldiginden beri evimi temizliyor.hic kimse insanin oz annesi gibi olamaz.allah kayinvalidemin eline dusurmesin.bana uzak olsun baska birsey istemem.
Cocuklarim kalabalikta yabancilamayip kendilerinden buyuk cocuklarla cocuk odasina gidip saatlerce oynuyor.masallah,buna o kadar seviniyorum ki.insallah hep boyle gider.pacama yapismiyorlar.cok sukur.
Mukemmel siraliyoruz ama yurumuyoruz daha.oglum duvarlara tutuna tutuna mutfaga yanimiza geliyor.kizim babasi gelince baba babaa diye babasinin sirtindan inmiyor.birbirilerine ce-ee yapip butun gun birbirilerini kovaliyorlar.buyuduler cocuklarimiz kizlar farkinda misiniz,saka gibi soyleseler inanmazdim ama bir yasinda olacaklar.
Senin kuzun nasil canim?? Uykulari oturdu mu guzel yiyor mu??

Eki Görüntüle 1113626

Masallah masallah canim cok tatli bu pasa ya :-) koca adam olmus :-) ayaklar benim oglan gibi mengene sizde de :-) kocaman masallah :-)

Benimkilerin yaninda da en ufak bir melodiyi mirildan,oglum sallaniyor kizim tekrar ediyor :-) gelismelerini gormek cok guzel ve duygulandirici degil mi.allah acilarini yasatmasin.

İnsallah uzun seneler gorusuruz canim,bunu ben de cok isterim.stres atiyorum burada,sizleri takip etmek cok zevkli.

maşallah :) darısı başımıza. benimki daha koltukta sıralama aşamasında. bu arada sürünme devam ama klasik emekleme yok :)

kabak tarifi alabilir miyim canım ya?
maşallah kuzucuklarına bu arada :) onları izlemek çok keyiflidir eminim.

Back
X