Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar anneler günümüz kutlu olsun. Dün gece 3 e kadar anneler günü partisi vardı oğlumun organize ettiği30 dakika araba gezintisi + gecenin 2 sinde 30 dakika bebek arabası gezintisi... Anca 3 e geldi uyudu. Herşeye rağmen kurban olurum ben ona.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım üşütme şeklinde burnunu tıkalı akıyor şimdi yedirdim mamasını öksürürken kustu bidaha yedirmedim bakalım napıcaz gece ememiyoda rahatsız oluyor.dediğin ilaçları hiç kullanmadık sadece peditusu veriyorum aynı değil sanırım alerjide olduğundan aynı etkiyi yapmaz.ayva elma tarcın kaynatıp verdim inşallah iyi olucak pazartesiye yoksa tekrar çağırdı.
Bu arada anneler günün kutlu olsun.hasta olmasaydı daha mutlu ilk anneler günüm olucaktı ama şükür rabbime.
Herkese iyi geceler.. Bayagı bir gecmişe dönüp yazdıklarınızı okudum cok faydalı güzel bilgiler edindim öncelikle teşekkürler. İlk baslarda takip ediyordum ancak uzuuuun zamandır hiç bakmamıstım sayfaya... Hepimizin allah yardımcısı olsun :) Beni de alın aranıza sorularım var cook ve belki de çözüzmlerim vardır size. Anneler günmüz kutlu olsun... Evlatlarımızla huzurlu sakin bir gece olsun :)![]()
sevgili anneler günümüz kutlu olsunnnn:80::80::80::80:
Belki yorgun belki uykusuz ve hatta aç kaldığımız bir çok gün oldu ama hayat onlarla güzel...bu anneme gününde hepimizin anneler günü kutlu, mutlu olsun.. Allah kimseyi yavrusundan ayirmasin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar anneler günümüz kutlu olsun. Dün gece 3 e kadar anneler günü partisi vardı oğlumun organize ettiği30 dakika araba gezintisi + gecenin 2 sinde 30 dakika bebek arabası gezintisi... Anca 3 e geldi uyudu. Herşeye rağmen kurban olurum ben ona.
Kızım yürüyor :) henüz kendine tam güveni yok ama koltuklarda diğerine gecebiliyor kucagimizi açınca geliyor sanırım bir haftaya kadar bayagi yürümeye başlar :) haa bu arada hala emekleyemiyor ...
Nerelerdesiniz kizlar?? Kimseden ses seda cikmiyor.
Lalacim yaman nasil oldu??
Diva satanica arkadasim kabizliginiz gecti mi?? Canim kabak veriyorum benim kiza devamli,corbasi yemegi vs. Denemediysen tavsiye ederim yumusatti bizim kizin kakasini.
Dun parkta cimenlere attim benimkileri kizlar,kizim emeklemeye cekindi tutamadi cimenlereelini attiyor geri cekiyor her seferinde
oglum ise cimen yiyerek bagisikligini guclendirmekle mesguldu
![]()
Kızım yürüyor :) henüz kendine tam güveni yok ama koltuklarda diğerine gecebiliyor kucagimizi açınca geliyor sanırım bir haftaya kadar bayagi yürümeye başlar :) haa bu arada hala emekleyemiyor ...
Tebrik ederim :) benim eşim de emeklememiş, bir anda yürümeye başlamış. Bizimkinin daha vakti var sanırım. Arada unutup bırakıyor ellerini birkaç saniye :)
Merhaba canım. Kakası hala katı oğlumun. Kabak vermeye kalktım yemedi. Gerçi alışması uzun sürüyor. Gündüz uykuları düzeldi. 2 saat uyuyor tabii arada gidip kucağına almak zorunda kalıyorum.
Artık alkış yapıyoruz. Dediğimiz şeyleri anlıyor. İkaz edildiğinde duruyor.
Şifa olsun oğluna. Yeşillikten kötülk gelmez
Ayrıca biz de seni seviyoruz. İyiki varsınız. Uzun yıllar görüşürüz umarım. Başım sıkıştığında soluğu burada alıyorum. Aileymişiz gibi hissediyorum.
Oğlumun son durumu kızlar, sütüm iyice azaldı. Günde 1 kere devam sütü veriyorum. Bazen de geceleri veriyorum. Zaten yeter emdiği. Artık ilaç niyetine emiyor.
Eki Görüntüle 1113626
Diva satanica arkadasim kabizliginiz gecti mi?? Canim kabak veriyorum benim kiza devamli,corbasi yemegi vs. Denemediysen tavsiye ederim yumusatti bizim kizin kakasini.
Dun parkta cimenlere attim benimkileri kizlar,kizim emeklemeye cekindi tutamadi cimenlereelini attiyor geri cekiyor her seferinde
![]()
kızlar 3 gün kabus gibi geçirdik ateş 39,5 ve ısalle acildeydik,kanda enfeksiyon çıktı 2 gündür serum yiyoruz çok sükür bugün ateş düştü kan aldırma ve serum cokkk zor oldu,hiçbirsey yemiyor
Kızlar Merhaba
Bizim biraz pisigimiz vardı. Bir türlü tam anlamıyla geçmedi şimdi de sanırım mantar gibi bir şey oldu minik minik sivilce gibi etrafı. . Ne kullanmam lazım acaba onerebileceginiz bir şeyler var mı![]()
Sağol canım fırsat bulamıyorum yazmaya yamanda burun akıntısı vebiraz öksürük kaldı yarın dr u arayıp sorucam peditusu bırakalımmı diye öksürük için ilaca gerek varmı diye.bu ara düpün nişan telaşları var kuzenlerimîn birazda onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.ne güzel yapmışsın çimenlere atmışsın maşallah ikisinede.bizim çimenede alerjimi çıkmıştı 1 yaşından sonra geçer dedi dr ama bakalım.durumlar böyle işte.
kızlar 3 gün kabus gibi geçirdik ateş 39,5 ve ısalle acildeydik,kanda enfeksiyon çıktı 2 gündür serum yiyoruz çok sükür bugün ateş düştü kan aldırma ve serum cokkk zor oldu,hiçbirsey yemiyor
çok geçmş olsn cnm.k bkma sürekli teldengiriyorm kolay diye masajına bitürlü cvp yazamadm.ben hala evdeym.sütüm azaldı tabi epeyce.bir yaş sonrası yeme düzeninde yeni bi düzenleme yapıyım diyorm.oğlm tutunarak geziyo ama henüz yürümüyo.sizde ne var ne yok.
arkadaşlar hepinizi takip ediyorm inanın hastalara geçmş olsn.gerçktn yorucu.naslsnz başka.bilgilerini paylaşn yine,yeni duyduklarınızı.takipteyim![]()
Merhaba canım. Kakası hala katı oğlumun. Kabak vermeye kalktım yemedi. Gerçi alışması uzun sürüyor. Gündüz uykuları düzeldi. 2 saat uyuyor tabii arada gidip kucağına almak zorunda kalıyorum.
Artık alkış yapıyoruz. Dediğimiz şeyleri anlıyor. İkaz edildiğinde duruyor.
Şifa olsun oğluna. Yeşillikten kötülk gelmez
Ayrıca biz de seni seviyoruz. İyiki varsınız. Uzun yıllar görüşürüz umarım. Başım sıkıştığında soluğu burada alıyorum. Aileymişiz gibi hissediyorum.
Oğlumun son durumu kızlar, sütüm iyice azaldı. Günde 1 kere devam sütü veriyorum. Bazen de geceleri veriyorum. Zaten yeter emdiği. Artık ilaç niyetine emiyor.
Eki Görüntüle 1113626
![]()