Kizlar merhaba,on gun kadar giremedim epey oldu.telefonumdaki kk mobil uygulamasinda bir sorun var ben de anlamadim,o yuzden devamli giremiyorum.
Annemdeydim dun aksam geldim.oglum hastalandi gecen hafta,ben grip olmustum benden gecti.cok hapsuruyordu ve burnu akiyordu,hic hali yoktu.atesi olmadigi icin doktora goturmedim,artik ayda iki uc kere doktora gitmekten biktim cunku.alores surup verdim,cok sukur iyi geldi.agrisi olabilir diye arada pedifen de verdim.omerden humeyraya gecti,ona da ayni suruplari verdim.doktorsuz atlatabildigimize inanamiyorum
Ama oglumun istahi feci kapandi.kahvalti,corba kesinlikle yemiyor.meyve yemiyor.bugun meyve suyu sikmayi dusunuyorum.yogurt yiyor ve mama iciyor.guzel guzel yiyen cocuga ne oldu bilmiyorum.disten herhalde,zorlamiyorum.
Kkizim ise cok sukur artik 15 20 saniye ayakta durabiliyor uc bes adim atabiliyor,oglum hala siraliyor.
Uykularimiz idare eder,hala gece cok kalkiyoruz.
Uc gun sonra bebeklerimin dogumgunu,iki gun sonra da benim dogumgunum,evde esimle basbasayiz.
Sizlerin yazdklarini da soyle bir okuyabildim,benim de ikizleri 13 aylik olan bir arkadasim hamile su an,ben de korkuyorum acikcasi

istemiyorum,belki 7 8 sene sonra.bu bir sene cok cok cok zor gecti,hala uzun sure tek kalamiyorum,insallah basima gelmez.ama sizlerin tek oldugu icin arayi acmayin cok tabii ki.
Yazismayali cok oldu,ozledim sizleri.