- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Ara ara cocuklari ben de hirpaliyorum tahammulum kalmiyor ama sonrasinda icim yaniyor annelik ne enteresan birsey..
Masallah canim,benimkiler dhaha yurumuyor ama kizim yirmi saniye kadar ayakta durup iki uc adim atiyor.heryeri indiriyorlar,mutfakta herseyin yeri degisti,oglum kiler dolabimi toptan yerinden oynatiyor artiktosuncuk bir goruntusu yok aslinda,cok iri bir delikanli olacak.kizim citi piti kaldi teyzesi evet,2580 gr dogmustu,oglum 3130 gr dogmustu.asiri farkli dogmadilar ama erkek cocugu iste fark atti
ama o citi pitidaki kurnazliklar anlatmakla bitmez,yedikleri aklina gidiyor diyoruz
![]()
İste ben de tam onun icin istemedim dogumgunu,esim adet yerini bulsun bir pasta yiyelim dedi,e cocuklar yemeyecek,anlamayacak ona bile ne gerek var dedimsana da allah kolaylik versin canim,is guc neyse de hamilesn.yardim eden vardir umarm.
Salincak bende cocuklar uc dort aylik oldugundan beri var,yalnizken oglumu salincakta kizimi ayagimda uyutuyordum,simdi mumkun degil oglum o salincaga girmek istemiyor,kiyamet kopuyor.ikisi de ayakta sallanmak istiyor,birini ayagimda,digerini de hemen yanimda yastiga yatirip yastigi sallayarak uyutuyorum zor oluyor.kizim kucagimda uyurdu,o da onu istemiyor.insallah sallanmak istemedikleri zaman da gelir![]()
Valla doktorun iki saati gecerse kaldir sozunu hic dinlemedim,olur mu oyle sey.bugun iki kere uyumak istediler ne yapayim yatirmiyim mi.cocuktan cocuga degisir o.
Allah iyiliğini versin kız için demişin ya kurnazlıkları bitmez die çok güldüm valla 😁😁valla canım,annem var ama onla mesafwmiz 1otobus o da 40 dk suruyo gelip gitmesi zor oluyo sma arada oğlanı alıcak bikaç gün haftaiçileri o şekilde çozucez olmadı anneme yakın yere taşınıcam yapcak bişey yok Allah sabır versin inş sen doktorun demesine bakma uyut uyumak isterlerse bırak bu alışkanlığı kendileri bıraksın yazık yavrulara 1uykuyla durulur mu biz duramıyoruz eşek kadar insanlarız ben hiçbir zaman doktorun onun bunun demesine bakmadan buyuttum oğlumu zararda görmedim ya oğlan doğdu kaynanam annem falan bizdeydi biri tepesine örtüler örtüyor biri ortma diyor aaaa ddm karışmayın sıydum çocuğu isilik çıkarmıştı bunların yüzüne o yüzden bu doğumda eşim kalıcak yanında kimseyi istemedim ben bakarım,zaten normal dopurucam yine yani canım sen bakma yedir içir korkmadan ver ekmek yesinler kraker yesinler cips bile yesinler zaten zamanı gelince zaptedemiycen sakınma kafana göre buyut kuzularını inş çabucakta ayaklanırlar yürüyünce daha rahat oluyor valla