merhaba anneler
gvn cok gecmiş olsun.
nefsbrk canım nasılsın galiba biraz kolayladın bakımı. her erkek aynı galiba biz iki cocuk buyuttuk hala esim bazen cok acemice davranıyor ve ben deli oluyorum.
moonlatter canım neyse ki bir bakıcı bulmusunuz calısan bir anne için en önemli sorun bakıcı.. yakınlarda destek olabilecek bir yakının yok mu acil durumlar ıcın. işin cok yogun galiba sana da kolaylıklar diliyorum canım fırsat bulursan yaz arada
lala canım yeni bir bebek dusunuyorsun galiba bana kalırsa hiç acele etme inan kolay olmuyor bir de bu aralar annenin hormonları ile alakalı bir durummus doktorum soylemıstı sonradan geciyor merak etme :) yani benim biri buyuk olmasına ragmen bazen kendimi ortadan ikiye bolesim geliyor. cok fazla da acma arayı ama bence 1 yıl daha bekleyebilirsin. en azından memeden kesme tuvalet ve uyku egitimi gibi davranısları kazanmıs olsun.
bize gelince inanın pc acacak vakit bulamıyorum. bugun oglum okula basladı bir heyecan bir telas sormayın. kızım genelde koltukların ustunde zıplıyor ve genelde dusuyor

balkon kapılarını falan cok kurcalıyor cok dikkat etmemiz lazım artık. bugunlerde azı diş cıkarıyor ve bazen sureklı kaka yapıyor meger dişindenmiş. iştahı fena degil ama hala kilo almıyor. 9.200 kg cunkü asırı dercede hareketli bir kız.
bizde boyle fırsat bulursam yazarım yıne bu arada hamile arkadaslara da kolaylıklar diliyorum ne olursa olsun bebişlere kapılıp hamileliğin tadını cıkarmayı ihmal etmeyin :))[/QUOT
Ya geçti bile çocuk isteğim ama işte benim aklımda zaten yoktu ama eşim istediğini söyleyince bi tuhaf oldum düşündümde zaren tek başıma zor büyüttüm eşimde sağlık problemlerinden bana 9 ay hiç yardımcı olmadı tekrar aynı şeyleri yaşamaya cesaretim olmadığını anladım 8 senedirde çalıştığım için de zorlandım birden evde olmak falan.şuanda oğlumun en güzel zamanları kışa dahada güzel olucak o varken sıkılmıyorum bile o yüzden aynen hormonmu neyse gidiverdi kısmet artık zaman ne gösterecek bilmiyorum.
Çok hareketliler artık herşeyi anlıyorlar bizimki bugün bulmuş pantolonunu dış kapıya gitmiş oturmuş giymeye çalışıyor adda adda diyerek artık her halleri çok güzel.okul hayatınızda güzel geçer inşallah başarılar diliyorum