4 gün sonra 16 aylık olacak benim oğlum da.11 dişi var şu anda.3 köpek dişi çıkmak üzere,bayadır zorluyo canımcımı.acaip bi şey oldu oğluş,tam bi kuduruk!zaptedemiyorum.bana çok bağımlı,hiç bi iş yapmama fırsat vermiyo,hep onunla ilgileneyim istiyo.elimi tutuyo,istediği yere götürüyo,yaptırıyo.iyi kötü bişeyler söylüyo.son günlerde biraz ek gıda konusunda rahatladım,yediği miktar arttı.kilosu 16,boyunu ay olmuştur ölçmedim. 85 i geçtiğini düşünüyorum.hala beni emiyo.bu aralar sinirlendiğinde,ben ona istemediği bişey yaüpmaya kalktığımda ,mesela burnunutemizlemek gibi,beni ısırıyo.öyle böyle değil resmen koparırcasına,her yerim morluk içinde.sinirden ağlıyorum her sferinde.ne desem,ne yapsam vazgeçmiyo.ben ağladığımda veya kızdığımda,anlatmaya çalıştığımda üzülüyo,gelip sarılıp öpüyo.özür dile anneden dediğimde öpüp okşüuyo,yaptığının kötü bişey olduğunu bile bile yine yapıyo aynı şeyi domuzcuk.bi akıl fikir verin bana ne yapacağımı şaşırdım bu konuda??!!evde tek olduğumuzdan başkalarına da aynı şeyi yapıp yapmayacağından emin değilim.babası sadece oyun oynar oğlumla,o yüzden ısırığa maruz kalma ihitmali yok.