- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
hoşgeldin..
inş. zamanla yetişirler birbirlerine
ilk başlarda olabiliyormuş böyle şeyler ,hayırlısı olur inş.
amin inş.
zaten doğal ikiz çok az yaaa
hepsi tüp nerdeyse
evet canım farketttim ben de .aynı durumdayız.benim randevu da 27 haziran.inşallah iyi sonuçlar alırız.ya bu ultrason kağıdının yanında çok fazla şeyler var.hangilerini okuyacağım anlamadım ki
evet aynen haklısınhoşbulduk canım.evet maalesef doğal ikiz çok az.daha doğrusu doğal gebelik çok az olmaya başladı.
canım sağ altta yazıyor... mesela benim ki...
gs:1.17cm
gs:0.74cm
yazıyor canım.. insallah birbirlerine yetişirler... en önemlisi sağlıklı olsunlar da....
hııım anladım. bende de gs 10.57 mm yazıyor. geçen hafta salı baktırdık.diğerini not almadı.çok küçük diye kale almadı yani:))
canım mm mi yazıyor.. Allah allah.. benimkinde cm yazıyor.. ama hemen hemen aynı zamanlarda baktırmışız.. bende bu salı baktırdım.. biri diğerinden bir hafta geri geliyor dedi.. bir sorun yaratır mı bu dedim.. olmaz bir şey dedi.. ama benim aklıma kurt düştü işte...kalp atışlarında belli olacak herhalde...benim dr. um çok konuşmaz.. ama çok soru sorcam bu sefer.. merak ediyorum ayol...
mm olan embriyonun boyu diğer cm olan ise kesenin boyudur
evet bebek cm olmazo zaman benim bebeği ölçmemiş dr. sadece cm olan yazıyor..emin misin canım? çünkü bebiş daha gözükemez kii.. çok erken değil mi?
o zaman benim bebeği ölçmemiş dr. sadece cm olan yazıyor..emin misin canım? çünkü bebiş daha gözükemez kii.. çok erken değil mi?
canım mm mi yazıyor.. Allah allah.. benimkinde cm yazıyor.. ama hemen hemen aynı zamanlarda baktırmışız.. bende bu salı baktırdım.. biri diğerinden bir hafta geri geliyor dedi.. bir sorun yaratır mı bu dedim.. olmaz bir şey dedi.. ama benim aklıma kurt düştü işte...kalp atışlarında belli olacak herhalde...benim dr. um çok konuşmaz.. ama çok soru sorcam bu sefer.. merak ediyorum ayol...
canım benim de kese boyu bence ve zaten 10 mm 1cm demek değil mi yani benim ki 1.57cm oluyor az bir matematik bilgim var.sanırım benzer boylarda yani.sen benden bir hafta sonra baktırmışsın salı dediğin dün değil mi.yoksa geçen salı mı
benim dr da aynı soru sormadan bişe demez canım.aynı dr değildir değil mi.şanlıurfada benimki:))
canım yani.. benim bakıldığında 5+3 tü...dün bakıldı evet...
yok canım izmirdeyim ben...ayyy.. sağlıcakla gelsinlerde.. başka bir şey istemem.. insallah yetişir benimki kardeşine.. cinsiyet farkından olabilir diyorlar.. ama bilmiyorum ki...
bende doğal yolla kaldım tek kese tek yumurta
canım sağlıcakla gelecekler insallah sen içini ferah tut... cinsiyetler belli mi canım? gerçi ikisi aynı olacak...
yok daha belli deil evet aynı olacak cinsiyetleri önce sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil sen daha başındasın galiba ilk gebeliğinmi
evet canım... ilk.. ve tedaviyle oldu...insallah Rabbim hepimizin bebekelrine sağlık verecek canım...ben daha keseleri gördüm sadece.. biri bir hafta geriden geliyormuş ama olsun... mucizelerim geldi ya... yetişecek insallah ufak olan kardeşine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?