- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
bulantı illa birşeye işaret değilkiamin inşallah hepimize hayırlısıyla vakti saatinde sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin rabbim
senin göbek belli olmaya başlamış ne güzel ben zaten göbekli olduğum için farkı uzun süre anlayamayız malesef
bende şimdilik bulantılardan hamileliğimin devam ettiğini anlıyorum yoksa öyle merak ederdim duruyorlarmı aceba diye
maşşş.Bende ikiz annesiyim benim ikizlerin ikiside erkek ve 12 yaşındalar.Allah herkeze hayırlısını nasip etsin.
amin inşallah hepimize hayırlısıyla vakti saatinde sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin rabbim
senin göbek belli olmaya başlamış ne güzel ben zaten göbekli olduğum için farkı uzun süre anlayamayız malesef
bende şimdilik bulantılardan hamileliğimin devam ettiğini anlıyorum yoksa öyle merak ederdim duruyorlarmı aceba diye
selam kızlar bende ikiz bebeklerimi bekliyorum 3 ten 2 ye düştük böylesi hayırlı imiş allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
kızlar merhaba;
ben de ikiz annesi adayıyım.Dün doktora gittik ve öğremdik,çok şaşırdık.
üstelik doğal yollardan hamile kaldım,hiç bir tedavi görmeden.Açıkçası hem sevindim hem de endişelerim.Umarım sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
bebişlerim şu anda 4 hafta 6 günlüklermiş.Tahmini doğumuda 9 mart dedi doktor)
selam hoşgeldinselam kızlar bende ikiz bebeklerimi bekliyorum 3 ten 2 ye düştük böylesi hayırlı imiş allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
maş.ne güzel çok şanslısın hiç korkmakızlar merhaba;
ben de ikiz annesi adayıyım.Dün doktora gittik ve öğremdik,çok şaşırdık.
üstelik doğal yollardan hamile kaldım,hiç bir tedavi görmeden.Açıkçası hem sevindim hem de endişelerim.Umarım sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
bebişlerim şu anda 4 hafta 6 günlüklermiş.Tahmini doğumuda 9 mart dedi doktor)
merhaba arkadaslar
bakıyorum hepınız hamıslıgın basındasınız ınsallah hepımız sagsalım bebıslerımızı kucagımıza alırız...
hepınıze sorunsuz bır hamılelık gecırmenızı dılerım kendınıze dıkkat edın...
meraba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. 16 haftalık hamişim bende. nasıl besleniyorsunuz hangi testleri yaptınız? ben 3 ay boyunca mide bulantı hapları kullandım ama yinede fayda etmedi. hala bulantılarım oluyo. sizin nasıl gidiyo?
hoşgeldin
sadece rutin kan testi yaptırdım
onun dışında daha test yaptırmadım
bulantım yok çok şükür
beslenme olarak da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
dışardan yemek yemiyorum
genelde meyve sebze bol su içiyorum
bende tam aksine hep dışardan yemek istiyorumbide çevremden duyduklarım cok can sıkıcı gelişim bozukluğu olur sakat olma riski yüksek felan hep moral bozucu şeyler söylüyolar yani. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaallah.
haklısın arkadaşım bende hiç görmedim duymadım ama insan kuruntu yapıyo işte. kaç haftalık hamilesin cinsiyetleri belli mi?öbür topikte de yazmışsın
sen elaleme neden bakıyorsun anlamadım
cahil insnların konuşmaları onlar
kaç tane ikiz çocuk sakat doğmuş ben hiç görmedim duymadım
deli saçması bunlar
hem elalem doktorlardan daha mı iyi bilecek
sen cahil bir insan mısın da inanıyorsun böyle şeylere
lütfen hamileliğinin tadını çıkar ve güzel şeyler düşün
böyle saçma sapan şeyler söyleyen insanlardan da uzak dur
haklısın arkadaşım bende hiç görmedim duymadım ama insan kuruntu yapıyo işte. kaç haftalık hamilesin cinsiyetleri belli mi?
takvimimde yazıyor
bugün 9+0 ım yarın inş. 10 .haftaya giriyorum
cinsiyet daha belli değil
sen o sana öyle diyenlere neden sormuyorsun
sakat olan çocuklara baksınlar etraflarında hangisi ikiz acaba
olacağı varsa tek de sakat oluyor
kaldıki sakt çocukların yüzde %90 ı tek çocuklardan oluyor
o ALLAHIN takdiri
RABBİM tüm melekleri korusun inş.
inşaallah cnm çok iyimser düüşünüyosun. en iyisini yapıyorsun kimsenin dediğini umursamıyorum artık. KISKANIYORLAR belkide :)ikiz annesi olmak ayrıcalık bence. allahın bi mucizesi.
herkese selamlar ben de ikiz annesiyim :) tek kese görünmüştü sonra kalp atışı için gittiğimizde iki tane kalp çıktı karşımıza 28 yaşındayım doğal yoldan hamile kaldım hiç beklemiyordum hem çok şaşırdım hem çok sevindim bulantı kusmalarım çok fazla kusmamak için ilaç alıyorum yoksa kusmaktan yerimden kalkamıyorum zor geçiyor baya napalım önemli olan kuzucuklar ikisi de sağlıkla büyüyordur inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?