2013 ikiz anne adayları buraya

bulantı illa birşeye işaret değilki
bende bulantı yok ama bu kötü bişey olduğu anlamına gelmiyor
RABBİM hepimizin meleklerini korusun
Bende ikiz annesiyim benim ikizlerin ikiside erkek ve 12 yaşındalar.Allah herkeze hayırlısını nasip etsin.
maşşş.

göbek belli olmaya başladı ama çok zayıfım ben boyun 1.78 kilo 59 o yüzden erken belli oldu gerçi erken de sayılmaz nerdeyse 4. aya girdik...:))ama yine de bilmeyen anlamıyor hamile olduğumu:))

merhaba arkadaslar

bakıyorum hepınız hamıslıgın basındasınız ınsallah hepımız sagsalım bebıslerımızı kucagımıza alırız...
hepınıze sorunsuz bır hamılelık gecırmenızı dılerım kendınıze dıkkat edın...

kızlar merhaba;
ben de ikiz annesi adayıyım.Dün doktora gittik ve öğremdik,çok şaşırdık.
üstelik doğal yollardan hamile kaldım,hiç bir tedavi görmeden.Açıkçası hem sevindim hem de endişelerim.Umarım sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
bebişlerim şu anda 4 hafta 6 günlüklermiş.Tahmini doğumuda 9 mart dedi doktor )

selam kızlar bende ikiz bebeklerimi bekliyorum 3 ten 2 ye düştük böylesi hayırlı imiş allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin

hoş geldin maşallah allah tamamına erdirsin

selam kızlar bende ikiz bebeklerimi bekliyorum 3 ten 2 ye düştük böylesi hayırlı imiş allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
selam hoşgeldin
seni hatırlıyorum
hayırlısı olsun
3 tane çok zor olurdu zatn böylesi daha hayırlı demekki
RABBİM sağlık versin ikisine de
maş.ne güzel çok şanslısın hiç korkma
hem de doğal yolla ikiz olması muhteşem birşey
RABBİM korusun meleklerini inş.

merhaba
sağolasın amin inş

meraba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. 16 haftalık hamişim bende. nasıl besleniyorsunuz hangi testleri yaptınız? ben 3 ay boyunca mide bulantı hapları kullandım ama yinede fayda etmedi. hala bulantılarım oluyo. sizin nasıl gidiyo?

hoşgeldin
sadece rutin kan testi yaptırdım
onun dışında daha test yaptırmadım
bulantım yok çok şükür
beslenme olarak da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
dışardan yemek yemiyorum
genelde meyve sebze bol su içiyorum

bende tam aksine hep dışardan yemek istiyorum bide çevremden duyduklarım cok can sıkıcı gelişim bozukluğu olur sakat olma riski yüksek felan hep moral bozucu şeyler söylüyolar yani. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaallah.

öbür topikte de yazmışsın
sen elaleme neden bakıyorsun anlamadım
cahil insnların konuşmaları onlar
kaç tane ikiz çocuk sakat doğmuş ben hiç görmedim duymadım
deli saçması bunlar
hem elalem doktorlardan daha mı iyi bilecek
sen cahil bir insan mısın da inanıyorsun böyle şeylere
lütfen hamileliğinin tadını çıkar ve güzel şeyler düşün
böyle saçma sapan şeyler söyleyen insanlardan da uzak dur

haklısın arkadaşım bende hiç görmedim duymadım ama insan kuruntu yapıyo işte. kaç haftalık hamilesin cinsiyetleri belli mi?

haklısın arkadaşım bende hiç görmedim duymadım ama insan kuruntu yapıyo işte. kaç haftalık hamilesin cinsiyetleri belli mi?

takvimimde yazıyor
bugün 9+0 ım yarın inş. 10 .haftaya giriyorum
cinsiyet daha belli değil
sen o sana öyle diyenlere neden sormuyorsun
sakat olan çocuklara baksınlar etraflarında hangisi ikiz acaba
olacağı varsa tek de sakat oluyor
kaldıki sakt çocukların yüzde %90 ı tek çocuklardan oluyor
o ALLAHIN takdiri
RABBİM tüm melekleri korusun inş.

inşaallah cnm çok iyimser düüşünüyosun. en iyisini yapıyorsun kimsenin dediğini umursamıyorum artık. KISKANIYORLAR belkide :)ikiz annesi olmak ayrıcalık bence. allahın bi mucizesi.

inşaallah cnm çok iyimser düüşünüyosun. en iyisini yapıyorsun kimsenin dediğini umursamıyorum artık. KISKANIYORLAR belkide :)ikiz annesi olmak ayrıcalık bence. allahın bi mucizesi.

kötümser düşünmemizi gerektirecek bir sebep yokken neden kötümser düşünelimki
doktr sana bebeklerin sağlıklı diyorsa daha ne
bence de kıskanıyorlar
ikiz annesi olmak bir ayrıcalık
bambaşka birşey
kıskananlar çatlasın boşver sen :)))

herkese selamlar ben de ikiz annesiyim :) tek kese görünmüştü sonra kalp atışı için gittiğimizde iki tane kalp çıktı karşımıza 28 yaşındayım doğal yoldan hamile kaldım hiç beklemiyordum hem çok şaşırdım hem çok sevindim bulantı kusmalarım çok fazla kusmamak için ilaç alıyorum yoksa kusmaktan yerimden kalkamıyorum zor geçiyor baya napalım önemli olan kuzucuklar ikisi de sağlıkla büyüyordur inş:)

maşallah tek kese olduğuna göre tek yumurta ikizleri oluyor allah hayırlısıyla vakti saatinde hepimize yavrularımıza kavuşmayı nasip eder inşallah

kızlar ancak girebildim,çok teşekkür ederim saolun.İnşallah hep birlikte sağ salim alırız bebişlerimizi...
bu hafta kalp atışlarını dinlemeye gidicez yavrularımın inşallah,çok heyecanlıyım)
çok belim ağrıyor 3 gündür ama sizde de oluyor mu,bunun bi çaresi yok mu?

kızlar meraba hepinize bende ikiz bebeklere hamileyim 9 haftalık tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür yalnız agrım çok benim sol kasık özellikle oturup kalkarken normal ayagımı uzatıp yattıgımda sancım çok idrarım geldiginde daha fazla agrım 10 gündür böyleyim çok ızdırap veriyor bana doktora bakarsan bişeyim yok rahim genişlemekte oldugu için diyor şaştım kaldım bu işe sizin içinizde böyle olan varmı çok kötüyüm ben inşallah bebişlerime bişey olmaz çok uzun yıldan sonra ilk kez gebe oldum bu agrılar sevincimi kursagımda koyuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…