2013 ikiz anne adayları buraya

Merhaba kızlar bende katıldım :)) hamilemiyim kesin onu bile bilmiyorum 28 inde belli olucak hepinizin bebişleri hayırlı evlatlar olsun sağlıkla inşallah :))

selam kızlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun demeye geldim..inşallah kucaklarınıza da alırsınız minnakları...

bu arada cm ve mm olarak ölçümlerrden bahsetmişsiniz.bu doktorunuzun usg cihazıyla alakalı.kimi cm ile kimi mm ile verir. benimki cm ile verdi baştan beri.örneğin 5 mm yazarsa bu 0.5 cm e eşit demek..

Merhabalar.. Oncelikle hepinizin gebeligi hayirli olsun. Hep beraber yeni bir hayata basliyoruz. Saglikla kucaklariz ins.
Mide bulantilari basladi mi kizlar?
İsim geregi bir seyehat yapmak zorjbdaydim ve beni fazlasiyla zorladi bu durum. Ucakta mahvoldum.

hoşgeldin ,doğal ikizmisin ,nerde yaşıyorsun yaş kaç
bende bulantı yok çok şükür ,hiçbişey yok daha doğrusu
uçak etkiledimi seni
aslında uçak rahat olurdu ama
hoşgeldin amin inş.
sen necisin sen de bi anlat bakalım
Merhaba kızlar bende katıldım :)) hamilemiyim kesin onu bile bilmiyorum 28 inde belli olucak hepinizin bebişleri hayırlı evlatlar olsun sağlıkla inşallah :))
inş. hamilesindir hoşgeldin
merhaba kızlar gün geçtikçe çoğalıyoruz ne güzel .biz bebeklermle bol bol dinleniyoruz zaten dışarısı o kadar sıcak ki en iyisi evde dinlenmek siz neler yapıyorsunuz

evet gün geçtikçe çoğalıyoruz inş. birbirmize bu süreçte yardımcı oluruz bol bol
ben işten eve evden işe ,onun dışında dinleniyorum ağır iş yapmıyorum ama evde yemektir evin normal işini yapıyorum ama temizlik vs yapmıyorum

merhabalar bende geldim aranıza 7+5 günlükler
27 yaşındayım
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
rabbim hepimize sıkıntısız hayırlı bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah

31 yasindayim İrlanda'da oturuyorum. Ama İzmirliyim. Ben dogal yolla hamile kaldim.
Ne guzel olmamis mide bulantilarinz daha. Gerci gebeligimiz cok yeni ama benimkiler biraz erken baslamis.
Ucakta baya midem kalkti normalde ucak hic etkilemeZ beni ama bu sefer oyle olmadi.

maş. ne güzel doğal ikizler ..
aslında bulantı için erken sayılmaz bence 8.haftaya kadar hayli hayli olurdu çünkü
ben de uçağa binmeyi düşünüyorum acaba etkilermiki

ben geldim kızlar...:)ben de tek yumurta ikizi tüp bebekle oldu...8. haftada lekelenmem başladı ve 13. haftaya kadar her gün devam etti şükür bu hafta kesildi gibi inşallah devaım gelmez eşim evden bile çıkarmıyor beni yatıyorum habire.14. haftadayız bakalın neler bekliyor bizi...:)

hayırlı olsun maşallah 14 haftayı doldurmuşsun bile bende 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim
bende evden çok gerekmedikçe çıkmıyorum

Fatma hosgeldin. Allah saglikla kucagina almayi nasil etsin.
Mide bulantilarimdan dun gece serum yedim, cok su kaybetmisim doktor bol bo su ic dedi ama imkansiz daha cok midemi bulandiriyor. Neyse deniyorum bakalim.

Sizin nasil gidiyor?

Mide bulantilarimdan dun gece serum yedim, cok su kaybetmisim doktor bol bo su ic dedi ama imkansiz daha cok midemi bulandiriyor. Neyse deniyorum bakalim.

Sizin nasil gidiyor?

benim bulantılar var ama çok şükür hafif atlatıyorum maşallah daha hiç çıkarmadım bulantılarım genelde akşamları oluyor
ağzımın hiç tadı yok

Sizin nasil gidiyor?
benim hiiiiç bulantım olmadı çok şükür bırakın çıkarmayı hiç bulanmadım bile...:))aslında benim hiçbir belirtim olmadı.şükürler olsun o kadar rahat geçirdimki ilk 14 haftayı tek sıkıntımız bu lekelenmelerdi işte neyseki ondan da kurtuldum artık.inşallah geri gelmezler.benim karnımda birkaç gündür belli olmaya başladı eşim sürekli, ultrason görüntüleri olmasa doktor bizimle dalga geçiyor diye düşünürdüm diyor.habire gelip gidip karnımı kontrol ediyor büyüdümü diye sonrada söylenip duruyo bu niye hala büyümedi diye...:))

papatyacım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah hepimize.ne güzel çift yumurta ikizleri inşallah bi erkek bi kız olur ne tatlı:))

amin inşallah hepimize hayırlısıyla vakti saatinde sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin rabbim
senin göbek belli olmaya başlamış ne güzel ben zaten göbekli olduğum için farkı uzun süre anlayamayız malesef
bende şimdilik bulantılardan hamileliğimin devam ettiğini anlıyorum yoksa öyle merak ederdim duruyorlarmı aceba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…