- 17 Nisan 2012
- 99
- 50
- 48
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
hoşgeldin ,doğal ikizmisin ,nerde yaşıyorsun yaş kaçMerhabalar.. Oncelikle hepinizin gebeligi hayirli olsun. Hep beraber yeni bir hayata basliyoruz. Saglikla kucaklariz ins.
Mide bulantilari basladi mi kizlar?
İsim geregi bir seyehat yapmak zorjbdaydim ve beni fazlasiyla zorladi bu durum. Ucakta mahvoldum.
hoşgeldin amin inş.selam kızlar bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun demeye geldim..inşallah kucaklarınıza da alırsınız minnakları...
bu arada cm ve mm olarak ölçümlerrden bahsetmişsiniz.bu doktorunuzun usg cihazıyla alakalı.kimi cm ile kimi mm ile verir. benimki cm ile verdi baştan beri.örneğin 5 mm yazarsa bu 0.5 cm e eşit demek..
inş. hamilesindir hoşgeldinMerhaba kızlar bende katıldım :)) hamilemiyim kesin onu bile bilmiyorum 28 inde belli olucak hepinizin bebişleri hayırlı evlatlar olsun sağlıkla inşallah :))
merhaba kızlar gün geçtikçe çoğalıyoruz ne güzel .biz bebeklermle bol bol dinleniyoruz zaten dışarısı o kadar sıcak ki en iyisi evde dinlenmek siz neler yapıyorsunuz
hoşgeldinmerhabalar bende geldim aranıza 7+5 günlükler
27 yaşındayım
tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım
rabbim hepimize sıkıntısız hayırlı bir hamilelik geçirmek nasip etsin inşallah
hoşgeldin
ben de yaş29
7+3üm
ben de tüp bebekle hamile kaldım
ankaradamısın
amin inş
yok unutmadım sadece kayseriyi unuttumkız ne çabuk unutuyorsun biz seninle daha öncede 2 kez tanışmıştık
ben kayserideyim
31 yasindayim İrlanda'da oturuyorum. Ama İzmirliyim. Ben dogal yolla hamile kaldim.
Ne guzel olmamis mide bulantilarinz daha. Gerci gebeligimiz cok yeni ama benimkiler biraz erken baslamis.
Ucakta baya midem kalkti normalde ucak hic etkilemeZ beni ama bu sefer oyle olmadi.
pazartesi kontolum var balım doktor ne diyecekDelikiz, bazi doktorlar ucak yolculugunu pek onermiyor bir de rapor almak gerekiyor canim. Aklinda bulunsun.
Herkesin bunyesi ayri tabii belki seni etkilemez..
ben geldim kızlar...:)ben de tek yumurta ikizi tüp bebekle oldu...8. haftada lekelenmem başladı ve 13. haftaya kadar her gün devam etti şükür bu hafta kesildi gibi inşallah devaım gelmez eşim evden bile çıkarmıyor beni yatıyorum habire.14. haftadayız bakalın neler bekliyor bizi...:)
Fatma hosgeldin. Allah saglikla kucagina almayi nasil etsin.
Mide bulantilarimdan dun gece serum yedim, cok su kaybetmisim doktor bol bo su ic dedi ama imkansiz daha cok midemi bulandiriyor. Neyse deniyorum bakalim.
Sizin nasil gidiyor?
papatyacım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah hepimize.ne güzel çift yumurta ikizleri inşallah bi erkek bi kız olur ne tatlı:))hayırlı olsun maşallah 14 haftayı doldurmuşsun bile bende 8 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim
bende evden çok gerekmedikçe çıkmıyorum
benim hiiiiç bulantım olmadı çok şükür bırakın çıkarmayı hiç bulanmadım bile...:))aslında benim hiçbir belirtim olmadı.şükürler olsun o kadar rahat geçirdimki ilk 14 haftayı tek sıkıntımız bu lekelenmelerdi işte neyseki ondan da kurtuldum artık.inşallah geri gelmezler.benim karnımda birkaç gündür belli olmaya başladı eşim sürekli, ultrason görüntüleri olmasa doktor bizimle dalga geçiyor diye düşünürdüm diyor.habire gelip gidip karnımı kontrol ediyor büyüdümü diye sonrada söylenip duruyo bu niye hala büyümedi diye...:))Fatma hosgeldin. Allah saglikla kucagina almayi nasil etsin.
Mide bulantilarimdan dun gece serum yedim, cok su kaybetmisim doktor bol bo su ic dedi ama imkansiz daha cok midemi bulandiriyor. Neyse deniyorum bakalim.
Sizin nasil gidiyor?
papatyacım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah hepimize.ne güzel çift yumurta ikizleri inşallah bi erkek bi kız olur ne tatlı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?