- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.461
Rabbim yardimcin olsun ,cnm iyi hBerlerini aliriz insherkese günaydın,bugün itibarı ile 37. haftaya girmiş bulunmaktayım.yaklaşık 1 saat sonra da evden hastaneye doğru yola çıkacağız.bu gün Allah kısmet ederse işte o hepimizin beklediği gün... hala inanamıyorum ve bebişlerimi kucağıma almadan da inanamayacağım galiba.okuyan herkesten dua bekliyorum.ikiz gebeliğin zorluklarını ancak yaşayanlar bilir...
RABBİM HEPİNİZE EN AZINDAN 35 VE SONRAKİ HAFTALARI SAĞLIKLA GÖRÜP BEBİŞLERİNİZİ DE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...
ALLAH'A EMANET OLUN HAKKINIZI HELAL EDİN...
herkese günaydın,bugün itibarı ile 37. haftaya girmiş bulunmaktayım.yaklaşık 1 saat sonra da evden hastaneye doğru yola çıkacağız.bu gün Allah kısmet ederse işte o hepimizin beklediği gün... hala inanamıyorum ve bebişlerimi kucağıma almadan da inanamayacağım galiba.okuyan herkesten dua bekliyorum.ikiz gebeliğin zorluklarını ancak yaşayanlar bilir...
RABBİM HEPİNİZE EN AZINDAN 35 VE SONRAKİ HAFTALARI SAĞLIKLA GÖRÜP BEBİŞLERİNİZİ DE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...
ALLAH'A EMANET OLUN HAKKINIZI HELAL EDİN...
nasılsınız kızlar.. inşallah herkes iyidir.**bugün doğum yapacak arkadaşların allahım yardımcısı olsun,
inşallah sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alıp evinize dönersiniz ...
bugün benim gibi kontrolü olan arkadaşlar,,inşallah güzel, hayırlı haberlerle döneriz.benimde saat 10.da randevüm var karnımdaki o yukarı toplanmayı sorucam ve 2 gündür de kasıklarımda ağrı var ..aynı gebeliğin başında yaşamıştım bunu oturduğum yerden
birden kalkınca oluyo ,bide yatarken...kesin doktorum derki önemli değil.nedense hiç bişeye ciddi bişeymiş gibi bakmıyo.
bazen diyorum normal yolla olduğu içinmi acaba ,fazla risk yokmu bende bilmiyomki...doktorum çok sakin ...bide bebişlerimin birinin suyu azdı inşallah normale dönmüştür...
bonny** canım kontrolün iyi geçmiş nts yede girmişsin.inşallah bikaç hafta böyle gider canım bebişler biraz daha toparlanırlar
hemde,allahım hayırlısını versin..
**doğum yapan güzel anneler****
arkadaşlar tek tek okuyorum ama yazmaya gelince unutuyorum kime ne yazacağımı,doğum yapmış olan arkadaşlar gözünüz aydın ,allahım bundan sonrada sağlık , huzur versin yuvanıza..doğum heyecanınızı yazdıklarınızdan hissedebiliyo insan okurken sanki o anları ben yaşadım gibi oluyo insan...şükür bebeklerimizde çok ciddi bi sorun olmuyo ,küvez ve sarılıkda artık alıştığımız bişey oldu ,ben kendi adıma konuşiyim bunlara hazırlıklıyım ,rabbim daha beterinden korusun hepimizi ve yavrularımızı...
*bu arada ben bişey sormuştum doğumdan sonra bebeklere bakma konusunda,çoğunuz cevap yazmıştınız çok teşekkür ederim hepinize..hepsini okudum zaman neyi gösterir bilemem ama kafamda bi karara vardım ..önce eşimle yalnız bakmayı deniycem..allahım utandırmasın büyük bi sağlık sorunu olmasa eminim üstesinden gelirim...olmadı etrafdan yardım istiycem..bakalım allahım hayırlısını versin.hepinizi öpüyorum gelince doktordan yazarım haberleri ,hoşçakalın...**
****kızlarrr sıze sorularım var:
*deneyımlı ennler oncelıkle sıze: bıberonu hangı ozellıklere bakARAK aldınız? kac cc, cam mı olmalı?ne yıne bakıp alıcam?
*sterılızasyon aletınız hepınızde var mı, hangı marka?
bunun harıcınde;
sızde kırmızı noktalar cıktı mı? bende sıvrı sınek ısırmıs gıbı elımde ve kollarımda bıkac tane nokta cıktı.dr.cıldıyeye gıt dıyor gıdıcem fakat once danısmak ıstedım.bana kılcal damar catlaması gıbı geldı.bazılarında kılcal damar seklınde görünüm var
son olarak...haftaya pazartesı kontrolum var.kac haftada bır gıtmeye basladınız, yada baslamıstınız doktora bu haftalarda? ben herkese sezzeryan olucam dıyorum ama kımse bana boyle bısey solemedı dahakendi kendıme soyluyorum:)) ne zaman konusulmalı bu konu?
cıger gelıstırıcı ıgneyı ne zamaan yaptırdınız?
ufff cok mu sordum nee[/Q
ben arkadaşımın tavsiyesiyle dr browns'un biberon unu aldım onun içinde bi aparat var gaz oluşumunu engelliyo geniş ağızlı olandan aldım bakalım ucunu beğenir mi onu zamanla göreceğiz artık...cam olan çok ağır geldi plastik aldım daha kolay olur diye büyük boy oldum sürekli de kullanırım rahat olur diye ama
geçenlerde de e bebek te indirim vardı arzumun sterilizatörünü aldım biraz büyük ama çok fonksiyonel bişey hoşuma gitti birsürü birebor sığabiliyo ayrıca üzerinde ayrı bi parçası var oraya da uçlarını süt sağma makinası parçalarını,kaşık felan bi çok şey kolaybilirsin,ayrıca buharda sebze de pişirebileceğin aparatı,biberon ısıtma bölümü var baya kullanışlı yani hoşuma gitti açıkçası....
beni dr'um 3 haftada bi çağıırıyo daha sonra iki haftaya düşecek demişti Allaha şükür şimdilik bi sorun gözükmüyo...alttan muayenede etti erken doğum riski şuan için yok,hatta baş geliş normal yapabilirsin dedi.... ciğer geliştiriciyi de 29 dan sonra her ikiz gebeme yapıyorum dedi ama o nasıl oluyo...ücretli mi alıyoruz ssk karşılıyo mu kaç kere yapılıyo hiç bi fikrim yok....
bende dr browns biberon aldım fakat sterilizatör almadım.nasıl steril edicem onu bilmiyorum kaynayan suyamı koyulur yada kaynatıcammı??bu arada biberon cam değil.kullananlar varsa nasıl steril ediyorsunuz yazarsanız sevinirim.
Kızlar birşey sorucam, ikiz hamilelerde karın daha mı erken çıkıyor? sizin hangi haftalarda belli olmaya başladı? Benim karnım baya bir çıktı 2 kilo aldım şimdiye kadar ama daha fazla gibi görünüyor.:26:
benim 10 haftalıkken belli olmaya başladı şu anda kocaman bişey oldu
kızlar sormuştum ama araya karıştı herald tekrar sorayım
bu ciğer geliştirici iğneyi siz kaçıncı haftada yaptırdınız??benim dr'um 29dan sonra yapacağız dedi son kontrolde....peki onu nasıl temin ediyoruz ki kendimiz mi alıyoruz ssk karşılıyo mu....iğne nerden nasıl yapılıyo???çok şey sordum ama bilgi verirseniz sevinirim
canım ciğer geliştiri iğneyi ben dün yaptırdım ewet 29 haftanın son günün yapılıyor ben bügün 30 haftama girdim dpoktorun sana söylüyor .eczaneden temin ediyorsun ssk karşılıyor hastanelerin acil bölümünde vurdurabiliyorsun .merak etme zaten doktorun seni yönlendiriyor.
canlarım tekrar merhaba,hepinize..doktordan geldik umduğum şeyleri söyledi.
karnımın yukarı toplanması ,sertleşmesi,kasık ağrılarım normalmiş artık..
doktorum, benim açımdan bi sorun yok dedi...
yalnız suyu az olan kızımın şuan iyi gibi dedi,ama haftaya perşembe yine
çağırdı bakalım artıcakmı dedi.kiloları 1300 olan ,1390 olmuş
1270 olanda ,1344 olmuş...kiloları gayet iyi dedi..
yalnız yerleri çok sıkışık yüzlerini göremedim dedi,
yer paylaşımı yapamıyolar,bundan sonrada göremeyiz dedi..
çok şükür herşey yolunda gözüküyor.inşallah da hep böyle gider..
bizden bu kadar sizlerden de iyi haberler bekliyorum hoşçakalın ,meleklerinize iyi bakın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?