2013 ikiz anne adayları buraya

Zaten kafamda soru işaretleri vardı. Nette de baktım, dediğin gibi daha çok yer kaplıyormuş gibi gözüküyor. Yardımın için tşk ederim cnm.

Cnm senin steril aletinin markası ne? Önerdiğin markalar da var mı? Ben biberon ısıtıcı da almayı düşünüyrm. Sterillerin böyle bir özelliği de var mı?

Urania, arada bir yaz. Senle benim aram çok kısa olduğu için önümden 3 hafta giden herkesi takip etmeye çalışıyorum Yeni ürünlerin hayırlı olsun. Yoğurt makinesi için birşey diyemicem ama actifry için birşeyler söyleyebilirim. Açıkcası çok yer kapladığını düşündüğüm ve yemek pişirme özelliği uzun sürdüğü için ben kullanmayı pek tercih etmiyorum. Patatesi lezzetli yapıyor, doğru ama 45 dak onun pişmesini beklemek beni bunaltıyor. Fakat şunu tavsiye edebilirim. Patlıcan yemekleri için gayet ideal. Yani hem az yağlı oluyor hem de güzel pişiyor. Sana sağlıklı günler diliyorum cnm

Selam canım inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın
Nerdesin ve hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama benim doktorum ikiz gebelik zor ve riskli diye bana bu haftadan itibaren rapor verdi artık gitmeyecem ise.

Kilo konusunda ben çok korkuyorum zaten kiloluydum şimdilik 2 kilo aldım ama bundan sonra hızlanacağını biliyorum baştan beri diyetisyene gidiyorum bizde iki haftadır yoğurdu evde yapıyoruz ama makina almadım eski usul gayet güzel oluyor.

Gelıncık sende guzel haberlerle donmuşsun. İnşallH haftaya da ıyı haberler alırsın. Bu suyun çoğalması neye bağlıymış kendı kendınemı çoğalırmış ne bişey dedı mi doktorun.

canım çok sağol bende senin güzel haberlerini okudum çok sevindim...
suyun çoğalması için bişey demedi tabii ben niye sormadım bilmiom..
zaten doktora gidince söyliceklerimi unutuyom,eşimde benden beter...
durmadan su içiyom ,geçen haftada gitmiştim aynı suyu az demişti ,yine aynı ..
bilmiyomki bol su içicem başka ne yapabilirim...uzman tv. den baktım iyi bişey değilmiş
suyun az olması..bide çoğalması için ne yapmalı ona bakıyim....
hay aklınla bin yaşa,boşuna dememişler akıl akıldan üstündür..öptüm hoşçakall..

Hadi gözün aydın herseyin yolunda olması ne guzel ,benim kontrolume daha bir hafta var. Bu arada boyları ve kiloları hakkında bilgi verdimi doktorun canım

Gelincik sende güzel haberlerle dönmüşsün ne güzel Sormayı unutuyorum hep hastane cantalarınızı hazırladınız mı, ben kabaca hazırladım, daha öce doğum yapan arkadaslar bize yol gosterseler ne guzel olur dimi

Hadi gözün aydın herseyin yolunda olması ne guzel ,benim kontrolume daha bir hafta var. Bu arada boyları ve kiloları hakkında bilgi verdimi doktorun canım

Saol afelis boyları 37 cm bırı 1200 dığeri1300 dedi. Ama yuzde otuz farklilik olabilir dedi. Sen kC hFtada bir gidiyorsun. Beni bir au sonraya cagirdi nasil zaman gececek bilmiyorum.

ArkDaslar be daaha alisveris yapmadim. Canta faln hazir degil doktora sordum premature kiyafet alimmin ddlye alma dedi cok gerekirse babamiz alir dedi. Dogum belli olmadgi icin erkenden almayin dedi..

Aynen canim bende her gittigimde heydcan yapiyorum unutuyorum ne soracagimi en iyisi yazip gitmek. Bende sirt ustu yatmayi soracaktim unuttum yanima yatiyorum ama gece uyandigimda sirt ustu olmusum.

Saol afelis boyları 37 cm bırı 1200 dığeri1300 dedi. Ama yuzde otuz farklilik olabilir dedi. Sen kC hFtada bir gidiyorsun. Beni bir au sonraya cagirdi nasil zaman gececek bilmiyorum.

Oh maaşallah Hi hi ne güzel benım kızlarda yaklasık o kadardırlar,ben 3 haftada bir gidiyorum.Hareketlerini hissetmeden önce vakit gecmiyordu banada simdi hareketlerini hissedince daha rahat geciyor zaman.

gelincik maşaallah keyfin yernde insan bebeişlerinin haberini alınca içi nasıl rahtlıyo,sonuna kadar sorunsuz gidersiniz inş...bu arada senin ilk çocuğun kaç yaşında

bonny nasılsın,seninde yavas yavas zaman yaklasıyo,hazırlıkların tamam mı

Sağ ol canım iyiyim, karnım yatmaktan sol tarafa meyillendi ve artık paytak paytak yürüyorum. Arada bir kasılmalarım olsa da şükür çok sık değil. Pazartesi kısmetse doktorum doğum için tarih verecek. Hazırlıklarımı tamamladım, çantamız hazır. Hayırlısıyla bebişlerimizin biraz daha dayanmasını ve kavuşma günümüzü bekliyoruz kısmetse.

hadi hayırlısı bakalım,maşaallah size bu arada isimlerini ne düşünüyosun

hadi hayırlısı bakalım,maşaallah size bu arada isimlerini ne düşünüyosun

Baştan beri "Burak ve Zeynep" düşünüyoruz ama eşime "İçinde kalmasın ikinci birer isim eklemek istersen ekleyelim" dedim. Şimdilik bir şey demedi, bakalım isterse ekleriz aksi halde ben tek isim seviyorum zaten. İki türlüsü de kabulüm, sağlıkla gelsinler yeter bebişler.

kızlar aklınızda olsun,tabi her yerde öyle midir bilmiyorum ama dr.browns ın biberonlarını alırken son kullanma tarihlerine bakın,bende onu alcaktım ama nerden baktıysam geçmişti,bilgilerinize

maşaallah isimleri güzelmiş,karışık da değil,ben seviyorum öyle benzemeyen isimleri,hiç yakın isim koymak istemiyodum,hepsi birbirinden karışık oldu,valla eşimin gazına geldikkoyduk hepsini,nasıl oldu bende anlamadım...erhan serdar ve erkan serhat nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…