- 1 Şubat 2013
- 270
- 202
- 333
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.501
maşaallah isimleri güzelmiş,karışık da değil,ben seviyorum öyle benzemeyen isimleri,hiç yakın isim koymak istemiyodum,hepsi birbirinden karışık oldu,valla eşimin gazına geldikkoyduk hepsini,nasıl oldu bende anlamadım...erhan serdar ve erkan serhat nasıl ama
arkadaşlar cumayı cumartesiye bağlayan gece keselerimden bir tanesi patladı. acilden doğuma girdik acile girdiğimde bebeğin doğum kanalına biz yoldayken indiğini öğrendik normal doğumla ikisi de 2800 gr kızlarım oldu. eve bugün geldik. önceki sayfalara hiç bakamadım doğum yapanlar var muhtemelen tebrik ederim:) bundan sonraki sayfalara da bir müddet bakamayabilirim. 37+1. hafta 09.03.2013 doğum tarihleri ben de artık doğum yapanlar listesindeyim :)) doğumumun çok kolay geçtiğini söyledi doktor toplamda 50 dakika masada kaldım. ama zorunu bilmediğimden bana çok zor geldi normal doğum. allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.
Senin bebişlerinin isimleri de güzel maşallah.. İsimleriyle yaşasınlar. Ben ilerisini düşünüyorum çift isim kullanmak zor olur diye. Eşime kalırsa büyük adamlar hep çift isimliymiş, o yüzden çift isme hevesleniyor bazen, ben de istersen ekleme yaparız dedim. Bakalım zaman ne gösterecek.
Kızlar ben 8 Mart da doğum yaptım34+3 de kızım 2560 oğlum 3056 gr doğdu kızımın biraz solunumun problemi oldu bugün veya yarın çıkıcak biz bugün çıkıyoruz hastaneden
valla bizim isimlerimiz o kadar karışık ki,büyükler hiç söyleyemiyo zaten,her defasında niye bu isimleri koydunuz diye fırça yiyorumyengem de diyo ki,ya bu çocuklar ilerde sınavlarda nasıl isimlerini kodlayacaklar diyo ayy o kadarını da onlar düşünsün dedim
Üniversite kodlamalarını bile düşünmüştüm tek isim seçerken, demek ki benim gibi düşünenler de varmış.Yakın çevremden gördüğüm kadarıyla (eşim, dayım vs.) iki isim olup birini kullanmazsan okulda ya da arkadaş çevresinde ayrı tanınıyor evde ayrı, bu sefer de karışıyor. İki isme karşı değilim ama kullanımı zor. Birbirine hemen geçiş yapan, telaffuzu kolay iki isim seçmek lazım o zaman.
ben de oğlum da iki isim kullandım EFE EREN ama kızlarda tek vermeyi düşünüyorum Beyza Ve Zehra .Öğretmen olduğum için biliyorum 2 sim sıkıntı çıkarıyor. ali diyosun öğrenci ben onu kullanmıyorum diyor.
bu arada bu gün kontrole gttik doktor pazartesi gel gün verelim dedi.ben bu ayı çıkartırım diye düşünüyordum hayırlısı bakalım.
Riskli dönemleri atlattın sanırım, hayır ve sağlıkla kavuşursun inşallah prenseslerine. İsimleri de pek güzelmiş maşallah.
Rabbim yar ve yardimcin olsun cnmbugünü takip edemedim ne kaçırdım bilmiyorum.bugün kontrolümüz vardı.ben hissetmesemde nst de sancı çıktı.allahın izniyle yarın doğum yapıcam nolur dua edin...allah hepimiizin yardımcısı olsun.35+1 de doğmuş olacaklar inşallahh kızlarımda sıkıntı çıkmaz
Gelincik sende güzel haberlerle dönmüşsün ne güzelSormayı unutuyorum hep hastane cantalarınızı hazırladınız mı, ben kabaca hazırladım, daha öce doğum yapan arkadaslar bize yol gosterseler ne guzel olur dimi
bugünü takip edemedim ne kaçırdım bilmiyorum.bugün kontrolümüz vardı.ben hissetmesemde nst de sancı çıktı.allahın izniyle yarın doğum yapıcam nolur dua edin...allah hepimiizin yardımcısı olsun.35+1 de doğmuş olacaklar inşallahh kızlarımda sıkıntı çıkmaz
Selam canım inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın
Nerdesin ve hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama benim doktorum ikiz gebelik zor ve riskli diye bana bu haftadan itibaren rapor verdi artık gitmeyecem ise.
Kilo konusunda ben çok korkuyorum zaten kiloluydum şimdilik 2 kilo aldım ama bundan sonra hızlanacağını biliyorum baştan beri diyetisyene gidiyorum bizde iki haftadır yoğurdu evde yapıyoruz ama makina almadım eski usul gayet güzel oluyor.
Aynen canim bende her gittigimde heydcan yapiyorum unutuyorum ne soracagimi en iyisi yazip gitmek. Bende sirt ustu yatmayi soracaktim unuttum yanima yatiyorum ama gece uyandigimda sirt ustu olmusum.
bugüne bugün 15 kilo almış bulunmaktayım.yarın dra gidecem bakalım ne diyecek:26:ama göbeğimin büyüdüğünü görmek beni mutlu ediyor.çünkü göbişle beraber bebişlerimiz de büyüyoraynen yaa benim de kocaman bi karnım var 7 aylık gibiyim=)))))
bugünü takip edemedim ne kaçırdım bilmiyorum.bugün kontrolümüz vardı.ben hissetmesemde nst de sancı çıktı.allahın izniyle yarın doğum yapıcam nolur dua edin...allah hepimiizin yardımcısı olsun.35+1 de doğmuş olacaklar inşallahh kızlarımda sıkıntı çıkmaz
gelincik maşaallah keyfin yerndeinsan bebeişlerinin haberini alınca içi nasıl rahtlıyo,sonuna kadar sorunsuz gidersiniz inş...bu arada senin ilk çocuğun kaç yaşında
Zaten kafamda soru işaretleri vardı. Nette de baktım, dediğin gibi daha çok yer kaplıyormuş gibi gözüküyor. Yardımın için tşk ederim cnm.
Cnm senin steril aletinin markası ne? Önerdiğin markalar da var mı? Ben biberon ısıtıcı da almayı düşünüyrm. Sterillerin böyle bir özelliği de var mı?
Urania, arada bir yaz. Senle benim aram çok kısa olduğu için önümden 3 hafta giden herkesi takip etmeye çalışıyorumYeni ürünlerin hayırlı olsun. Yoğurt makinesi için birşey diyemicem ama actifry için birşeyler söyleyebilirim. Açıkcası çok yer kapladığını düşündüğüm ve yemek pişirme özelliği uzun sürdüğü için ben kullanmayı pek tercih etmiyorum. Patatesi lezzetli yapıyor, doğru ama 45 dak onun pişmesini beklemek beni bunaltıyor. Fakat şunu tavsiye edebilirim. Patlıcan yemekleri için gayet ideal. Yani hem az yağlı oluyor hem de güzel pişiyor. Sana sağlıklı günler diliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?