2013 ikiz anne adayları buraya

Merhabalar bugun ki hayallerim suya dustu isten sonrasi icin randevu aldigim saatte oktorum ameliyata giriyodu.yarina kaldi merakla beklicem yarini :) iyi haberler var Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin ins
Ben ruyamda dogum yaptigimi bebislerimin biseyi olmadigindan uzuldugumu goruyorum surekli daha bi hazirligim yok nerden baslicam bilmiyorum 10 defada dogursa insan acemi oluyo demekki oglusumda bu.kadar heyecan yapmamistim hayirlisi bakalim .. :):

Senin bebişlerinin isimleri de güzel maşallah.. İsimleriyle yaşasınlar. Ben ilerisini düşünüyorum çift isim kullanmak zor olur diye. Eşime kalırsa büyük adamlar hep çift isimliymiş, o yüzden çift isme hevesleniyor bazen, ben de istersen ekleme yaparız dedim. Bakalım zaman ne gösterecek.

haeshin,hem normal doğum yaptın,hem kuzularının kilosu iyi, hem küvezde kalmamışlar valla kocaman MAŞAALLAH hayırlı olsun,güle güle büyüt...

valla bizim isimlerimiz o kadar karışık ki,büyükler hiç söyleyemiyo zaten,her defasında niye bu isimleri koydunuz diye fırça yiyorum yengem de diyo ki,ya bu çocuklar ilerde sınavlarda nasıl isimlerini kodlayacaklar diyo ayy o kadarını da onlar düşünsün dedim

Üniversite kodlamalarını bile düşünmüştüm tek isim seçerken, demek ki benim gibi düşünenler de varmış. Yakın çevremden gördüğüm kadarıyla (eşim, dayım vs.) iki isim olup birini kullanmazsan okulda ya da arkadaş çevresinde ayrı tanınıyor evde ayrı, bu sefer de karışıyor. İki isme karşı değilim ama kullanımı zor. Birbirine hemen geçiş yapan, telaffuzu kolay iki isim seçmek lazım o zaman.

ben de oğlum da iki isim kullandım EFE EREN ama kızlarda tek vermeyi düşünüyorum Beyza Ve Zehra .Öğretmen olduğum için biliyorum 2 sim sıkıntı çıkarıyor. ali diyosun öğrenci ben onu kullanmıyorum diyor.
bu arada bu gün kontrole gttik doktor pazartesi gel gün verelim dedi.ben bu ayı çıkartırım diye düşünüyordum hayırlısı bakalım.

Riskli dönemleri atlattın sanırım, hayır ve sağlıkla kavuşursun inşallah prenseslerine. İsimleri de pek güzelmiş maşallah.

bugünü takip edemedim ne kaçırdım bilmiyorum.bugün kontrolümüz vardı.ben hissetmesemde nst de sancı çıktı.allahın izniyle yarın doğum yapıcam nolur dua edin...allah hepimiizin yardımcısı olsun.35+1 de doğmuş olacaklar inşallahh kızlarımda sıkıntı çıkmaz

Rabbim yar ve yardimcin olsun cnm

**canım ben hastane çantamı dediğin gibi kabaca hazırlamıştım ama bugün eltimle tamamen herşeyi koyduk daha önce doğum yapmış biri olarak inan sanki herşeyi unutmuşum.alışveriştede aynıydım ama allahtan eltimin de 3.5 yaşında ikizleri var onun tecrübeleriyle koyduk eşyalarımızı...sen ne koycağını bilmiyosan yazarım koyduklarımı...hoşçakal canım...

allah yardımcın olsun yasmin..hiç korkma haftan iyi daha erken yapan arkadaşlarımız oldu...inşallah sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına...

Merhaba, ben de cok yogun calisiyorum ve bu rapor konusuna bu ara cok takildim. Benim doktorum verir mi bilmiyorum cunku hic konusmadik bileinanin ise gidip gelmek bile beni yoruyor kaldi ki gun boyu bilgisayar basinda durmak da cabasi. Sorum bu raporu ozel hastaneden alabiliyo muyuz? Aliyorsak en uzun ne kadar veriyorlar, sonucta dogum iznine yani 30 haftaya daha epey var 22. Haftamdayim henuz. Cevaplarinizi bekliyorum lutfen yasayan bilenlerden mesaj bekliyorum. Umarim vakit bulup ben de girebilirim, sizi okumak cok keyifli geldi, sevgiler

Aynen canim bende her gittigimde heydcan yapiyorum unutuyorum ne soracagimi en iyisi yazip gitmek. Bende sirt ustu yatmayi soracaktim unuttum yanima yatiyorum ama gece uyandigimda sirt ustu olmusum.

canım inan yazdığım halde sormadan geldiğim oldu...zaten normalde çok unutkanım..
ben perinatoloğa göründüğümde sormuştum sırtüstümü yatıyim ,solamı hiç mühim değil demişti..prof. doktordu kendisi, benim kontröllerimi yapanda prof.,,bu yüzden kendi dok. hiç sormadım ..hep sola ve sırt üstü yatıyodum ama artık sağada yatıyom.zaten 20.dak. arayla pozisyon değişiyom sırt ağrısından...benim 7 yaşında 2. sınıfa giden bi kızım var. bide arkadaş olsun dedik rabbim 2 tane nasip etti..ben fmf hastasıyım ,bide kas romatizması var omuzlarımda ,allahım herkese vermez böyle 2 taneyi birden ama biraz korkuyorum..bu güne kadar rahatsızlanınca kızım 1 taneydi ablamlar bakıyodu şimdi diyorum hastalansam 2 tane naparım...
inşallah allahım bi kolaylığınıda verir,diye dua ediyorum..allahım hepimizin yardımcısı olsun...

aynen yaa benim de kocaman bi karnım var 7 aylık gibiyim=)))))
bugüne bugün 15 kilo almış bulunmaktayım.yarın dra gidecem bakalım ne diyecek:26:ama göbeğimin büyüdüğünü görmek beni mutlu ediyor.çünkü göbişle beraber bebişlerimiz de büyüyor

Allah yardımcın olsun canım.bebeklerini sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

gelincik maşaallah keyfin yernde insan bebeişlerinin haberini alınca içi nasıl rahtlıyo,sonuna kadar sorunsuz gidersiniz inş...bu arada senin ilk çocuğun kaç yaşında

canım çok sağol evet güzel haberler almak güzel ..
aslında birinin suyu azmış ama dok. normal dedi düşünmemeye çalışıyom..
ben ikizler burcuyum ve bütün özellikleri var bende, düşünsem yer bitiririm kendimi..ama bebişleri düşündüğüm için takmıyom artık..
canım benim 7 yaşında bi zeynebim var ...dünya tatlısı inşallah bu kızlarımda ablalarına benzerler...
inan kızımın olduğuna seviniyom çünki tatil yaklaşıyo azda olsa faydası olur diye kendimi avutuyom işte ...
bu arada senin minikleri **41 kere maşallah**gördükçe diyorum ne varki ben bu kadar çocuğa bakarım ,resim haliyle büyük gösteriyo ya..zayıf ve küçük çocuğu asla kucağıma alamıyom. bilmem allahım bi cesaret verir herhalde..

*hadi hepinize iyi geceler hayırlı sabahlara çıkalım inşallah**benim ellerim ve ayaklarım acayip şişti şuan oturup ayaklarımı sallayınca hep böyle oluyo..en rahatı uzanmak artık..hoşçakalın..

benimki avent canım memnunumda aynı zamanda biberonda ısıtıyor.ileride sebzede haşlıycakmış ama daha denemedim.

yasmin allah yardımcın olsun...herşey güzel olucak inan...bi bakmışın kuzuların yanında.hemen neden doğuma alıyorlar sanıcıyı durduracak ilaçları neden denemediler merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…