- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.521
**canım ben hastane çantamı dediğin gibi kabaca hazırlamıştım ama bugün eltimle tamamen herşeyi koyduk daha önce doğum yapmış biri olarak inan sanki herşeyi unutmuşum.alışveriştede aynıydım ama allahtan eltimin de 3.5 yaşında ikizleri var onun tecrübeleriyle koyduk eşyalarımızı...sen ne koycağını bilmiyosan yazarım koyduklarımı...hoşçakal canım...
bugun öğleden sonra doktor kontrolümüz var inşallah bir sorun çıkmaz bebişlerim 3-4 hafta daha dayanırlar dualarınızı bekliyorum
bugünü takip edemedim ne kaçırdım bilmiyorum.bugün kontrolümüz vardı.ben hissetmesemde nst de sancı çıktı.allahın izniyle yarın doğum yapıcam nolur dua edin...allah hepimiizin yardımcısı olsun.35+1 de doğmuş olacaklar inşallahh kızlarımda sıkıntı çıkmaz
Merhaba, ben de cok yogun calisiyorum ve bu rapor konusuna bu ara cok takildim. Benim doktorum verir mi bilmiyorum cunku hic konusmadik bileinanin ise gidip gelmek bile beni yoruyor kaldi ki gun boyu bilgisayar basinda durmak da cabasi. Sorum bu raporu ozel hastaneden alabiliyo muyuz? Aliyorsak en uzun ne kadar veriyorlar, sonucta dogum iznine yani 30 haftaya daha epey var 22. Haftamdayim henuz. Cevaplarinizi bekliyorum lutfen yasayan bilenlerden mesaj bekliyorum. Umarim vakit bulup ben de girebilirim, sizi okumak cok keyifli geldi, sevgiler
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.öncelikle herkezin yavrularını kucaklarına almasını dilerim. 23+2 haftalık hamileyim iki erkek tek yumurta... her hafata çapada ikinci düzey ultrasona giriyorum. cocukların durumu iiyidi. fakat bugun bi tanesinin beyninde kist görüldü. 10 gün sonra heyette hocalar bakacakmıs bide. sizin basınıza böle bişey gelen var mı?
Merhaba arkadaşlar.. Nasılsınız u arım herkes mutlu huzurludur..
Bızı sorarsanız allaha şükür ıyıyız bu sabah kontrolumuz vardı ıkısıde haftasında gıdıyor dedı kıloları ıyıymış sularıda.aralRında yuz gram var ama onemlı bı rakam değil dedı. Pozısyonlarıda t şeklınde duruyolarmışbırı baş aşağıda ayaklar yukarıda sola dogru diğerı baş sagda ayaklar solda bende hep Hareketlrı solda hıssedıyosum meğersem dort ayak tekmelerıymiş ama yer değiştirr dedı. Demir ilacı yazdı artık başlıcam diğer elevıt magnezyuma devam. Daha bişe demedı bır ay sonra gel dedı. O zamn 31 hafta besgunluk olaacAm ama nstden falan bahsetmedı artık gıdınce yine herşey yolunda gıder. Rabbım hepımıze sğlık kolaylık versın..
canım çok sağol bende senin güzel haberlerini okudum çok sevindim...
suyun çoğalması için bişey demedi tabii ben niye sormadım bilmiom..
zaten doktora gidince söyliceklerimi unutuyom,eşimde benden beter...
durmadan su içiyom ,geçen haftada gitmiştim aynı suyu az demişti ,yine aynı ..
bilmiyomki bol su içicem başka ne yapabilirim...uzman tv. den baktım iyi bişey değilmiş
suyun az olması..bide çoğalması için ne yapmalı ona bakıyim....
hay aklınla bin yaşa,boşuna dememişler akıl akıldan üstündür..öptüm hoşçakall..
bugünü takip edemedim ne kaçırdım bilmyorum.bugün kontrolümüz vardı.ben hissetmesemde nst de sancı çıktı.allahın izniyle yarın doğum yapıcam nolur dua edin...allah hepimiizin yardımcısı olsun.35+1 de doğmuş olacaklar inşallahh kızlarımda sıkıntı çıkmaz
Merhaba, ben de cok yogun calisiyorum ve bu rapor konusuna bu ara cok takildim. Benim doktorum verir mi bilmiyorum cunku hic konusmadik bileinanin ise gidip gelmek bile beni yoruyor kaldi ki gun boyu bilgisayar basinda durmak da cabasi. Sorum bu raporu ozel hastaneden alabiliyo muyuz? Aliyorsak en uzun ne kadar veriyorlar, sonucta dogum iznine yani 30 haftaya daha epey var 22. Haftamdayim henuz. Cevaplarinizi bekliyorum lutfen yasayan bilenlerden mesaj bekliyorum. Umarim vakit bulup ben de girebilirim, sizi okumak cok keyifli geldi, sevgiler
bugünü takip edemedim ne kaçırdım bilmiyorum.bugün kontrolümüz vardı.ben hissetmesemde nst de sancı çıktı.allahın izniyle yarın doğum yapıcam nolur dua edin...allah hepimiizin yardımcısı olsun.35+1 de doğmuş olacaklar inşallahh kızlarımda sıkıntı çıkmaz
bugun öğleden sonra doktor kontrolümüz var inşallah bir sorun çıkmaz bebişlerim 3-4 hafta daha dayanırlar dualarınızı bekliyorum
biz 28 hafta bitiminde yaptırdık iğneyi doğumdan sonrada yapılcak
herkese iyi geceler dr bana cocuklarin kilasunun iyi oldugunu 2500 u gectigini soyledi 35+3 te alacak. ama benim baska sikintim yok acaba erken mi????yani dr olan o bisey diyemiyorum...2 hafta daha var 300 gr alsalar 2800 falan ama tsbii kilo o kadarda onemli degil bebislwrin organ gelisimi icin niye beklemiyo bilemedim... dr ye mudahale etmel istemiyorum daha onceden aci yecrubelerom var da...fikrinizi alayom dedim
bugün doktor kontrolümüz hiç iyi geçmedi
bebeklerin suları azalmış
gelişimleri yok denecek kadar az 2 haftada 150şer gr almışlar şuan ortalama 1400 olmaları gerekirken 1200 gramlar
o yüzden doktor 1 nisan için doğum tarihi verdi ama kesin karar haftaya çarşamba verilecek
arkadaşlar yardım edin sularını arttırmak ve besleyebilmek için ne yapmak gerekiyor
günde 3lt suyumu içiyorum
süreklida sol tarafımada yatıyorum ben bu işten birşey anlamadım demekki olmayınca olmayacak
gelişimleri yok denecek kadar az 2 haftada 150şer gr almışlar şuan ortalama 1400 olmaları gerekirken 1200 gramlar
o yüzden doktor 1 nisan için doğum tarihi verdi ama kesin karar haftaya çarşamba verilecek
arkadaşlar yardım edin sularını arttırmak ve besleyebilmek için ne yapmak gerekiyor
süreklida sol tarafımada yatıyorum ben bu işten birşey anlamadım demekki olmayınca olmayacak
Canim ya cok gecmis olsun.. Ne desem bilemedim gelisimleri neden yVaslamis bisey demedi dimi doktor.. Sen intten arastir sulari i i n ne yapmak gerek diye ama kendini uzme.. Strestende etkilenirnkuzular rabbim saglik versin onlara sana guc kuvvet versin insallah.. Dduamiz sizinle .. InsLlahta erken dogmazlar..
Çookk geçmiş olsun,ALLAH hepimize hakkımızda hayırlı olanı yaşatsın.Gelinciğe bir sormak lazım onun da bir kızının suyu azalmıştı ve son kontrolunde normale donmustu (,portakal armut demiş olabılır ama emın degılım) .Doktorun ne yapman gerektiği hakkında bilgi vermedimi canım ?
kımse cevap yazmıyor meraba kızlar...
sonund abuğun bir mıktar alışveriş yaptım prematüre kac cm aldınız 45 mi 48 mi?
göğüs pompasını ne aldınız? ben avent aldım vazgeçtim geri verecegım bıraz pahalıya ver
Canım henüz anne değilim ama ben cevap vereyim. Yakın zamanda doğum yapmış bir arkadaşım Lansinoh' un çiftli elektrikli olanını verdi bana, geçen denedim çekim gücü iyiydi. Yeni annelerden Tuğba da Lansinoh kullanıyor ve bildiğim kadarıyla çok da memnun.dr. brawns ' ın standart biberonuyla da uyumlu ayrıca.
Spectra 3 adlı bir göğüs pompası kullanan var. Bunun dışında galiba medela nınkini tercih eden de var ama o biraz pahalı bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?