2013 ikiz anne adayları buraya

herkese iyi geceler dr bana cocuklarin kilasunun iyi oldugunu 2500 u gectigini soyledi 35+3 te alacak. ama benim baska sikintim yok acaba erken mi????yani dr olan o bisey diyemiyorum...2 hafta daha var 300 gr alsalar 2800 falan ama tsbii kilo o kadarda onemli degil bebislwrin organ gelisimi icin niye beklemiyo bilemedim... dr ye mudahale etmel istemiyorum daha onceden aci yecrubelerom var da...fikrinizi alayom dedim

bugun öğleden sonra doktor kontrolümüz var inşallah bir sorun çıkmaz bebişlerim 3-4 hafta daha dayanırlar dualarınızı bekliyorum

Bir ara yazarsan cok sevinirim kendi cantamda bebeklerin cantası da hazır gıbı ama cevremde ıkız bebek annesi olmayınca bılemedım .

Yasnin hakkinda hayirlisi olsun. Onemli olan bebislerin sagligi. Insallah hersey guzel olur.

mrb aile hekimindende özel hastanedende ancak 10 gün 10 gün alabiliyorsun raporu ancak heyet olursa raporu uzun süreli veriyorlar ki onu almak çok zor en azından ben alamadım. ben şöle yaptım 10 gün aile hekiminden bitince 10 gün özelden aldım sonra bir gün felan ara verip tekrar başa dönüp öyle idare ettim...

arkadasımın ıkı çocugunda da aynı sey oldu, kıst cıktı fakat doguma kadar kayboldu kendılıgınden..ıkıncısınde de aynı sey olunca bu sefer hıc panık yapmadı nasılsa kayboluyor dıye, yıne kayboldu..ınsallah sızınkı de bıoyle bırseydır..rabbım hayırlısını versın...

benımkılerde t seklınde ve sadece solda hıssedıyoru

benımkılerın su durumu ne durumda bılmıyorum cunku haftaya pazartesı kontrolum cok ozledım bebeklerımız( senın durumunun ıyı olduguna sevındım gelıncık:) armut portakal ve bol sıvı ıyı gelıyormus

allah yardımcın olsun canım, guzel haberlerınız beklıyoruz

raporla fazlasıyla içli dışlı olmus bırı olarak oyleyım...ozel hastaneden heyet raporu alırsın..30-30 seklınde..sonra dogum ıznıne cıkarsın:)

sorularıma ılgılenıp cevap veren, delıkız, ntugba, zevcan...varsa gözden kacırdıgım dıger arkadaslarıma tesekkur ederımm:)

hastane cantası konusunda benımde belırsızlıklerım var..ne koydunuzzz??
hem bebeklerın hem sızın esyalarınızın oldugu tek küçük tekerlıklı bavul gıbı bırsey mı yoksa normal buyuk canta mı yapıyorsunuz? bebeklerın ayrı sızın ayrı cantanız mı olacak?
bılemedım de benn.....

Allah yardımcın olsun canım, her şey güzel olacak inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

bugun öğleden sonra doktor kontrolümüz var inşallah bir sorun çıkmaz bebişlerim 3-4 hafta daha dayanırlar dualarınızı bekliyorum

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.

biz 28 hafta bitiminde yaptırdık iğneyi doğumdan sonrada yapılcak

kan uyuşmazlıgı ignesimi? benim ilk dogumumda yapıldı ve 2. dogumum şuan cocukların kan gruplarına bakıldı pozitif cıktı indirek coombs testleriyle kontrol ediyoruz eger riske girerse kanları degişecek.Sizinki ilk dogumsa eger fazla riskli olmuyor 2. dogum riske giriyormuş.

Eger b i sikintin sancin falan yoksa neden erkenden aliyo.. Bide kilo ultrisandaki de yuzde otuz farklilik gosteriyo . Bebegin kalp atisi normalse . Beklenmelidir ama doktorlara guveniyoruz ne. Derlerse yapiyoruz .. Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize. Sevgilerle..

meraba kızlar...
sonund abuğun bir mıktar alışveriş yaptım prematüre kac cm aldınız 45 mi 48 mi?
göğüs pompasını ne aldınız? ben avent aldım vazgeçtim geri verecegım bıraz pahalıya vermişler

bugün doktor kontrolümüz hiç iyi geçmedi
bebeklerin suları azalmış
gelişimleri yok denecek kadar az 2 haftada 150şer gr almışlar şuan ortalama 1400 olmaları gerekirken 1200 gramlar
o yüzden doktor 1 nisan için doğum tarihi verdi ama kesin karar haftaya çarşamba verilecek
arkadaşlar yardım edin sularını arttırmak ve besleyebilmek için ne yapmak gerekiyor
günde 3lt suyumu içiyorum
süreklida sol tarafımada yatıyorum ben bu işten birşey anlamadım demekki olmayınca olmayacak

Canim ya cok gecmis olsun.. Ne desem bilemedim gelisimleri neden yVaslamis bisey demedi dimi doktor.. Sen intten arastir sulari i i n ne yapmak gerek diye ama kendini uzme.. Strestende etkilenirnkuzular rabbim saglik versin onlara sana guc kuvvet versin insallah.. Dduamiz sizinle .. InsLlahta erken dogmazlar..

Çookk geçmiş olsun,ALLAH hepimize hakkımızda hayırlı olanı yaşatsın.Gelinciğe bir sormak lazım onun da bir kızının suyu azalmıştı ve son kontrolunde normale donmustu (,portakal armut demiş olabılır ama emın degılım) .Doktorun ne yapman gerektiği hakkında bilgi vermedimi canım ?

Allah yardımcın olsun canım, hemen bozma moralini. Proteine ağırlık vermeye çalış gelişimleri açısından, beyazinci nin dediği gibi netten araştır. Yapılacak bir şeyler, alınacak önlemler vardır muhakkak. Doktorun bir öneride bulunmadı mı yapılması gerekenler konusunda?

benim yediklerim ve içtiklerimle hiç alakası yokmuş rahim bebeğin beslenmesini tam sağlayamıyormuş o yuzden doktor yapabileceğin hiçbirşey yok dedi sadece sürekli yat ayağa kalkma dedi birde 4 doz daha ciğer geliştici iğne ve düşük önleyici dopet iğne verdi

suyun cokaz faydası varmış bünyeden bünyeye değiiyor aama sol tarafa yatmayı öneriyorlar bırde kan sulandırıcı aspirin ama doğumun yakın olduğu için oda sakıncalı olabilir ınsaallah sağlıklı birsekılde dayanabıldıklerı dayanıp kilo alırlar

kımse cevap yazmıyor meraba kızlar...
sonund abuğun bir mıktar alışveriş yaptım prematüre kac cm aldınız 45 mi 48 mi?
göğüs pompasını ne aldınız? ben avent aldım vazgeçtim geri verecegım bıraz pahalıya ver

Canım henüz anne değilim ama ben cevap vereyim. Yakın zamanda doğum yapmış bir arkadaşım Lansinoh' un çiftli elektrikli olanını verdi bana, geçen denedim çekim gücü iyiydi. Yeni annelerden Tuğba da Lansinoh kullanıyor ve bildiğim kadarıyla çok da memnun.dr. brawns ' ın standart biberonuyla da uyumlu ayrıca.

Spectra 3 adlı bir göğüs pompası kullanan var. Bunun dışında galiba medela nınkini tercih eden de var ama o biraz pahalı bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım ben siteyi sık takip edemiyorum..lansınoh ta kesın karar verdım send eboyle yazınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…