2013 ikiz anne adayları buraya

Cnm ben bu hafta aldım sorduklarını.Pompayı lansinohun ikilisinden aldım.Aslında medela sormuştum ama satıcı bayan ondan şikayet çok geldiğini, sütü geri kaçırdığını sızdırdığını söyledi ve diğerini tavsiye etti.Tabi kullanıp test etme imkanım olmadı.Prematüre de sevi baby aldım.Sen sorunca baktım ama etiketlerinde numara yazmıyor tek çeşit var.

sağol canım ben baktım 54 ve 48 cm yazıyordu karşılaştırdım bırı daha büyüktü. ama kalsın oyle belkı bırıdaha uzun doğar :)
ben aventın aldım tekli hemde 270 yazıyo ustund etoplu alınca epey indirim oldu. ama ebebekte baktım bugün 199 du aynısı.. hem lansinph çift li imiş keşke önce araştırsaydım degıstırecegım artık

kızlar merhaba, nasılsınız. aramıza yeni katılanları ve anne adaylarını ve yeni anne olmuşları kuzularıyla birlikte kucaklıorum..
okuldan geldim epey yoruluyorum artık, var mı ikiz bekleyenlerden benim gibi öğretmen olan. vallahi şu 24 hafta gelse de nöbetten düşsem die bekliorum:))
bu cuma perinatologa gidioruz, dularınızı bekliorum kızlar. inşallah sağlıklı çıkarlar bi aksilik olmadan.
neler yemeye dikkat ediyorsunuz var mı özel bişey yaptığınız ??paylaşırsanız sevinirimhenüz alışveriş yapamadım bebeklerim için , biraz borçlarımız var. eşimin y. lisansı filan epey yoruyor bizi ,, ama cinsiyetlerini de öğrenince azdan çoktan tutamam kendimi sanıyorum

haydi öpüldünüz hepiniz...

Allah'a emanetsiniz siz ve bebişleriniz..

canım allah yardımcın olsun. herşeyin hayırlısı 1 nisana daha 3 hafta var 34 falan olacaksın sıkma canını belli olmaz her an herşey değişebiliyor. hayırlısı nasılsa öyle olsun de, benim bebeklerin de suları fazlaymış. dualarım seninle.

ben geçenyıl boş gebelikten kürtaj oldum o 1. doğum sayılıyormuş ozamanda iğne olmuştum test yapmadan garanti olsun diye heralde direk iğne yaptılar

10 cok azmis gercekten onunla ugrasmak zor hele bu halimle hic ugrasamam, sagol cevap icin arkadasim

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum üçüz benimkiler tek yumurta ikizimde var ama 2-3 kişi falanız toplamda sizde daha çok yazışmalar var aşağı yukarı sıkıntılarımız aynı doğum haftamız farklı benimkilerin miladı 32. hafta ben şu anda 30. haftaya geldim bebeklerim durumları iyi çok şükür bende iyiyim genel olarak. Son birkaç gündür kasılmalarım arttı sanki şimdi hesap yapıyorum ne kadar zamanda bir oluyor diye sizde de varmı ne kadar sürüyor sıklığı nedir

Ne güzel bende çok isterdim ikizlerim olsun. ek yumurta üçüz mü yani? Doğal mı tedavi mi?

raporla fazlasıyla içli dışlı olmus bırı olarak oyleyım...ozel hastaneden heyet raporu alırsın..30-30 seklınde..sonra dogum ıznıne cıkarsın:)..

Agzından bal damlıyor, insallah dedigin gibidir. Ben bi doktorumla konusayim en iyisi. Cevap icin ayrica tesekkur ederim

Ne güzel bende çok isterdim ikizlerim olsun. ek yumurta üçüz mü yani? Doğal mı tedavi mi?

İki ayrı kese var birinde tek diğerinde iki bebek var. Bizimki tedavi oldu ikiz bekliyorduk ama sonra embriyolardan biri bölünmüş üçüz oldu. Tek yumurta ikizim genetik ailede var. duyunca çok şaşırdık ama şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz.

merhaba cnm senınle aynı haftamız
benımde 20 haftadan berı erken doğum rıskım var bende bunu duyuca
barı bbek kılosunu tamamlasın ne kadar buyuse okadar kar dıyıp
beslenmemem dıkkat ettım gercekten faydası oldu
şimdi naçizane tevsıyelerımı yazayım cnm
gunde 2-3 bardak süt 2 kase yoğurt yemeyı dene
gunde 2 muz bırı gece kalkıp yenecek ve sutun bır bardağıda gece içilecek
ve yumurtaaa,tercıhen bulabılırsen köy yumurtası ben getırtıorum koylerden
gunde ıkı tane haşlayıp yıyeceksın cnm
suyu ıcın yapılacak cok bısey yok bazen kendılığıden duzelıo,ıdrarda ebfeksıyon varesa oda suyunu azaltır
mutlaaj bı test yaptırıp baktır..
bunun dısında proteın agrılıklı besleneceksın cnm et yıyeceksın ne sekılde sevıosan
haftada 2-3 kez barbunya-mercımek-nohut lada destekleyebılırsın..
kan hapını portakal suyuyla al taze sıkılmıs,emılımını artırır...
kecıboynuzu pekmezı gunde 3 kasık,badem cevız fındık fıstık
resmen besıye cekeceksın kendını cnm
bunları yaparken de asla strese girme ve bunların ıse yarayacağına ıannarak yap,olumlama yap mesela
ohh yarasın kuzucuklara tombık tombık mı olacaklarmıss vs gibi..
ınsanın olumlama yaparak nelerı basarabileceğien ınanamazsın..
oncelıkle allaha guven,o nasıl ısterse oyle olacak ama senınd de tevekkul edebılmen ıcın elınde gelenı yapman lazım
hersey guzel olcak bebişler 36 da doğacak ve hiç bı sorun olmayacak
buna ınandır beynını cnm,o kadar aptal bı beynımız varkı aslında kandırmak yonlendırmek cok kolay
,senın kurduğun hayallerı bıle gercek sanıo
guzel habelerrını beklıorumm

İnşallah herşey yolunda gider. Sağlıklı bebişlerin olur. Benim annemde ikizlere hamileymiş benden önce ama düşük olmuş. Ben çok istedim ikizlerim olsun . güzel bir kızım var, kardeş istiyoruz ama durumlar şu anda el vermiyor malesef.

Ben de öğretmenim cnm. Nöbetten düşmeyi bekleme. Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez, doktorumdan "riskli gebelik olduğundan nöbet tutamaz" diye kağıt aldım. Okulum da hiç sorgulamadan kabul etti. Zaten öğretmen sayısı oldukça fazla. Ben de haftaya gidiyorum perinatoloğa. Hergün mutlaka maden suyu iç, bu rahme iyi geliyormuş. Bol protein, meyve, sebze tüket.

Allah sana kolaylık versin. Ben ikisi nasıl sığacak diye düşünürken sen üçünü düşünüyorsun. Annelik zor zanaat

Comet,ins.kuzularin seni uzmez,ve bi atak yaparlar,benzer durumu bende,tugbada yasadk,zor bi surec,moralini bozmak istemem,ama yeme icmeyle alakasi yok,olabildıgince dinlen,dikkat et kendine...

İkizler annenin ailesinde varsa oluyormuş benim halamın 2 tane ikizi var ikiside tek yumurta. kısmet bazı şeyler önemli olan tekte olsa bir çocuğun olması Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah sana kolaylık versin. Ben ikisi nasıl sığacak diye düşünürken sen üçünü düşünüyorsun. Annelik zor zanaat[/QUOTE]

bende çok düşünüyordum nasıl sığacaklar diye ama çok şükür bu haftaya kadar birşey olmadı hatta kimse çoğul gebelik olduğunu anlamıyor Allah nasip edince yerinide yapıyor. Ben ilk başta ikiz biliyordum ikiz gebelik hakkında yazıları okudum korktum zor geçecek gebelik dedim sonra üçüz olduğunu öğrenince çok şaşırdık riskleri düşününce ikiz hafif geliyor bana şimdi insan alışıyor yani

Nisasum,ben kiyafetlerin cm ni bilmiyorum,annemler almisti en kucuk prematur kiyafet diye sormuslar,pompayida avent aldm cok arastirip guvenerek,ama hic memnun kalmadim,cekim gucu hic iyi degildi,medelaya döndum,simdi memnunum ama ilk zamanlar cok canimi yakmisti,aventide degistirmediler de,öyle elimde patladi,en cok ona yaniyorum

kesinlikle lansinoh al.180 tl civarı internette 140a bile bulursun.hem ikisi bi arada hemde çok kuvvetli.ben 1 er takım 45 aldım.şimdi 48leri giyiyorlar hala.

Neden fazlaymıs sebebi belli mi peki? Bnimkilerden birinin de fazla ama sebebini bulamadi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…