- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.541
kımse cevap yazmıyor meraba kızlar...
sonund abuğun bir mıktar alışveriş yaptım prematüre kac cm aldınız 45 mi 48 mi?
göğüs pompasını ne aldınız? ben avent aldım vazgeçtim geri verecegım bıraz pahalıya ver
sağol canım ben baktım 54 ve 48 cm yazıyordu karşılaştırdım bırı daha büyüktü. ama kalsın oyle belkı bırıdaha uzun doğar :)Cnm ben bu hafta aldım sorduklarını.Pompayı lansinohun ikilisinden aldım.Aslında medela sormuştum ama satıcı bayan ondan şikayet çok geldiğini, sütü geri kaçırdığını sızdırdığını söyledi ve diğerini tavsiye etti.Tabi kullanıp test etme imkanım olmadı.Prematüre de sevi baby aldım.Sen sorunca baktım ama etiketlerinde numara yazmıyor tek çeşit var.
bugün doktor kontrolümüz hiç iyi geçmedi
bebeklerin suları azalmış
gelişimleri yok denecek kadar az 2 haftada 150şer gr almışlar şuan ortalama 1400 olmaları gerekirken 1200 gramlar
o yüzden doktor 1 nisan için doğum tarihi verdi ama kesin karar haftaya çarşamba verilecek
arkadaşlar yardım edin sularını arttırmak ve besleyebilmek için ne yapmak gerekiyor
günde 3lt suyumu içiyorum
süreklida sol tarafımada yatıyorum ben bu işten birşey anlamadım demekki olmayınca olmayacak
kan uyuşmazlıgı ignesimi? benim ilk dogumumda yapıldı ve 2. dogumum şuan cocukların kan gruplarına bakıldı pozitif cıktı indirek coombs testleriyle kontrol ediyoruz eger riske girerse kanları degişecek.Sizinki ilk dogumsa eger fazla riskli olmuyor 2. dogum riske giriyormuş.
mrb aile hekimindende özel hastanedende ancak 10 gün 10 gün alabiliyorsun raporu ancak heyet olursa raporu uzun süreli veriyorlar ki onu almak çok zor en azından ben alamadım. ben şöle yaptım 10 gün aile hekiminden bitince 10 gün özelden aldım sonra bir gün felan ara verip tekrar başa dönüp öyle idare ettim...
Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum üçüz benimkiler tek yumurta ikizimde var ama 2-3 kişi falanız toplamda sizde daha çok yazışmalar var aşağı yukarı sıkıntılarımız aynı doğum haftamız farklı benimkilerin miladı 32. hafta ben şu anda 30. haftaya geldim bebeklerim durumları iyi çok şükür bende iyiyim genel olarak. Son birkaç gündür kasılmalarım arttı sanki şimdi hesap yapıyorum ne kadar zamanda bir oluyor diye sizde de varmı ne kadar sürüyor sıklığı nedir
raporla fazlasıyla içli dışlı olmus bırı olarak oyleyım...ozel hastaneden heyet raporu alırsın..30-30 seklınde..sonra dogum ıznıne cıkarsın:)..
Ne güzel bende çok isterdim ikizlerim olsun. ek yumurta üçüz mü yani? Doğal mı tedavi mi?
gelişimleri yok denecek kadar az 2 haftada 150şer gr almışlar şuan ortalama 1400 olmaları gerekirken 1200 gramlar
o yüzden doktor 1 nisan için doğum tarihi verdi ama kesin karar haftaya çarşamba verilecek
arkadaşlar yardım edin sularını arttırmak ve besleyebilmek için ne yapmak gerekiyor
süreklida sol tarafımada yatıyorum ben bu işten birşey anlamadım demekki olmayınca olmayacak
İki ayrı kese var birinde tek diğerinde iki bebek var. Bizimki tedavi oldu ikiz bekliyorduk ama sonra embriyolardan biri bölünmüş üçüz oldu. Tek yumurta ikizim genetik ailede var. duyunca çok şaşırdık ama şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz.
kızlar merhaba, nasılsınız. aramıza yeni katılanları ve anne adaylarını ve yeni anne olmuşları kuzularıyla birlikte kucaklıorum..
okuldan geldim epey yoruluyorum artık, var mı ikiz bekleyenlerden benim gibi öğretmen olan. vallahi şu 24 hafta gelse de nöbetten düşsem die bekliorum:))
bu cuma perinatologa gidioruz, dularınızı bekliorum kızlar. inşallah sağlıklı çıkarlar bi aksilik olmadan.
neler yemeye dikkat ediyorsunuz var mı özel bişey yaptığınız ??paylaşırsanız sevinirimhenüz alışveriş yapamadım bebeklerim için , biraz borçlarımız var. eşimin y. lisansı filan epey yoruyor bizi ,, ama cinsiyetlerini de öğrenince azdan çoktan tutamam kendimi sanıyorum
haydi öpüldünüz hepiniz...
Allah'a emanetsiniz siz ve bebişleriniz..
Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum üçüz benimkiler tek yumurta ikizimde var ama 2-3 kişi falanız toplamda sizde daha çok yazışmalar var aşağı yukarı sıkıntılarımız aynı doğum haftamız farklı benimkilerin miladı 32. hafta ben şu anda 30. haftaya geldim bebeklerim durumları iyi çok şükür bende iyiyim genel olarak. Son birkaç gündür kasılmalarım arttı sanki şimdi hesap yapıyorum ne kadar zamanda bir oluyor diye sizde de varmı ne kadar sürüyor sıklığı nedir
İnşallah herşey yolunda gider. Sağlıklı bebişlerin olur. Benim annemde ikizlere hamileymiş benden önce ama düşük olmuş. Ben çok istedim ikizlerim olsun . güzel bir kızım var, kardeş istiyoruz ama durumlar şu anda el vermiyor malesef.
kımse cevap yazmıyor meraba kızlar...
sonund abuğun bir mıktar alışveriş yaptım prematüre kac cm aldınız 45 mi 48 mi?
göğüs pompasını ne aldınız? ben avent aldım vazgeçtim geri verecegım bıraz pahalıya ver
meraba kızlar...
sonund abuğun bir mıktar alışveriş yaptım prematüre kac cm aldınız 45 mi 48 mi?rlar
göğüs pompasını ne aldınız? ben avent aldım vazgeçtim geri verecegım bıraz pahalıya vermişler
Neden fazlaymıs sebebi belli mi peki? Bnimkilerden birinin de fazla ama sebebini bulamadi doktorcanım allah yardımcın olsun. herşeyin hayırlısı 1 nisana daha 3 hafta var 34 falan olacaksın sıkma canını belli olmaz her an herşey değişebiliyor. hayırlısı nasılsa öyle olsun de, benim bebeklerin de suları fazlaymış. dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?