- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.561
benim yediklerim ve içtiklerimle hiç alakası yokmuş rahim bebeğin beslenmesini tam sağlayamıyormuş o yuzden doktor yapabileceğin hiçbirşey yok dedi sadece sürekli yat ayağa kalkma dedi birde 4 doz daha ciğer geliştici iğne ve düşük önleyici dopet iğne verdi
Allah sana kolaylık versin. Ben ikisi nasıl sığacak diye düşünürken sen üçünü düşünüyorsun. Annelik zor zanaat
Neden fazlaymıs sebebi belli mi peki? Bnimkilerden birinin de fazla ama sebebini bulamadi doktor
ben geçenyıl boş gebelikten kürtaj oldum o 1. doğum sayılıyormuş ozamanda iğne olmuştum test yapmadan garanti olsun diye heralde direk iğne yaptılar
kesinlikle lansinoh al.180 tl civarı internette 140a bile bulursun.hem ikisi bi arada hemde çok kuvvetli.ben 1 er takım 45 aldım.şimdi 48leri giyiyorlar hala.
peki bu gebeliginizde bir sorun varmı. banada yapıldı ama dogumdan sonra perinatologa gidiyorum riski oldugu icin
Arkadaşlar selam,
Müjdeli haberi sizinle paylaşmaya ancak fırsat bulabildim, güzel kızlarım bana en büyük mutluluğu yaşatarak, Pazartesi sabahi yani 35+5 te, hızlı bir operasyonla dünyaya geldiler:)))
Sabaha karşı sancı ve kasılma ile hastanedeydik, yaklaşık 20 dk sonra da genel anestezi sezaryan ile operasyon yapılmıştı. Duru 2.500, Ezgi 2.050 gr olarak dünyaya geldi. Solunum kontrolü ve şeker takibi için Duru 1 gün, Ezgi ise 2 gün kuvezde kalı, bugün ilk defa odamızda büyük bir aile olarak birlikteyiz... Bebeklerin iyice toparlaması ile muhtemelen yarın veya Cuma evimizde olacağız.
Bende iyiyim, kendimi düşünecek vaktim ve halim olmadı açıkçası. Önemli olan onların iyi olması, gerçekten muhteşem bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin, dünya umurumda değil:) daha sonra yine yazarım sevgiler...
merhaba cnm senınle aynı haftamız
benımde 20 haftadan berı erken doğum rıskım var bende bunu duyuca
barı bbek kılosunu tamamlasın ne kadar buyuse okadar kar dıyıp
beslenmemem dıkkat ettım gercekten faydası oldu
şimdi naçizane tevsıyelerımı yazayım cnm
gunde 2-3 bardak süt 2 kase yoğurt yemeyı dene
gunde 2 muz bırı gece kalkıp yenecek ve sutun bır bardağıda gece içilecek
ve yumurtaaa,tercıhen bulabılırsen köy yumurtası ben getırtıorum koylerden
gunde ıkı tane haşlayıp yıyeceksın cnm
suyu ıcın yapılacak cok bısey yok bazen kendılığıden duzelıo,ıdrarda ebfeksıyon varesa oda suyunu azaltır
mutlaaj bı test yaptırıp baktır..
bunun dısında proteın agrılıklı besleneceksın cnm et yıyeceksın ne sekılde sevıosan
haftada 2-3 kez barbunya-mercımek-nohut lada destekleyebılırsın..
kan hapını portakal suyuyla al taze sıkılmıs,emılımını artırır...
kecıboynuzu pekmezı gunde 3 kasık,badem cevız fındık fıstık
resmen besıye cekeceksın kendını cnm
bunları yaparken de asla strese girme ve bunların ıse yarayacağına ıannarak yap,olumlama yap mesela
ohh yarasın kuzucuklara tombık tombık mı olacaklarmıss vs gibi..
ınsanın olumlama yaparak nelerı basarabileceğien ınanamazsın..
oncelıkle allaha guven,o nasıl ısterse oyle olacak ama senınd de tevekkul edebılmen ıcın elınde gelenı yapman lazım
hersey guzel olcak bebişler 36 da doğacak ve hiç bı sorun olmayacak
buna ınandır beynını cnm,o kadar aptal bı beynımız varkı aslında kandırmak yonlendırmek cok kolay
,senın kurduğun hayallerı bıle gercek sanıo
guzel habelerrını beklıorumm
Arkadaşlar selam,
Müjdeli haberi sizinle paylaşmaya ancak fırsat bulabildim, güzel kızlarım bana en büyük mutluluğu yaşatarak, Pazartesi sabahi yani 35+5 te, hızlı bir operasyonla dünyaya geldiler:)))
Sabaha karşı sancı ve kasılma ile hastanedeydik, yaklaşık 20 dk sonra da genel anestezi sezaryan ile operasyon yapılmıştı. Duru 2.500, Ezgi 2.050 gr olarak dünyaya geldi. Solunum kontrolü ve şeker takibi için Duru 1 gün, Ezgi ise 2 gün kuvezde kalı, bugün ilk defa odamızda büyük bir aile olarak birlikteyiz... Bebeklerin iyice toparlaması ile muhtemelen yarın veya Cuma evimizde olacağız.
Bende iyiyim, kendimi düşünecek vaktim ve halim olmadı açıkçası. Önemli olan onların iyi olması, gerçekten muhteşem bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin, dünya umurumda değil:) daha sonra yine yazarım sevgiler...
Arkadaşlar selam,
kesinlikle lansinoh al.180 tl civarı internette 140a bile bulursun.hem ikisi bi arada hemde çok kuvvetli.ben 1 er takım 45 aldım.şimdi 48leri giyiyorlar hala.
önerilerin için çok teşekkür ederim
çoğunu yapıyordum ama dünden beri miktarlarını arttırdım ve gece kalktığımda 2bardak süt içmeye başladım inşallah bir faydası olur
dün doktorun yanındayken üzülmüştüm ama şimdi moralim daha iyi
inşallah hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşarız
Arkadaşlar selam,
Arkadaşlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?