- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.601
Arkadaşlar selam,
Müjdeli haberi sizinle paylaşmaya ancak fırsat bulabildim, güzel kızlarım bana en büyük mutluluğu yaşatarak, Pazartesi sabahi yani 35+5 te, hızlı bir operasyonla dünyaya geldiler:)))
Sabaha karşı sancı ve kasılma ile hastanedeydik, yaklaşık 20 dk sonra da genel anestezi sezaryan ile operasyon yapılmıştı. Duru 2.500, Ezgi 2.050 gr olarak dünyaya geldi. Solunum kontrolü ve şeker takibi için Duru 1 gün, Ezgi ise 2 gün kuvezde kalı, bugün ilk defa odamızda büyük bir aile olarak birlikteyiz... Bebeklerin iyice toparlaması ile muhtemelen yarın veya Cuma evimizde olacağız.
Bende iyiyim, kendimi düşünecek vaktim ve halim olmadı açıkçası. Önemli olan onların iyi olması, gerçekten muhteşem bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin, dünya umurumda değil:) daha sonra yine yazarım sevgiler...
merhaba arkadaşlar
bende yeni ikiz annesiyim daha cinsiyet felan belli değil...
2 li test yaptı Dr çok şükür bişi çıkmadı...
2 gündür bel ağrım var sanki 13.hafta içindeyim normal mi böle bişi...
ialç olarak folik asit dışında bişi kullanıyormusunuz
Ben de öğretmenim cnm. Nöbetten düşmeyi bekleme. Ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez, doktorumdan "riskli gebelik olduğundan nöbet tutamaz" diye kağıt aldım. Okulum da hiç sorgulamadan kabul etti. Zaten öğretmen sayısı oldukça fazla. Ben de haftaya gidiyorum perinatoloğa. Hergün mutlaka maden suyu iç, bu rahme iyi geliyormuş. Bol protein, meyve, sebze tüket.
Allah sana kolaylık versin. Ben ikisi nasıl sığacak diye düşünürken sen üçünü düşünüyorsun. Annelik zor zanaat
Allah sana kolaylık versin. Ben ikisi nasıl sığacak diye düşünürken sen üçünü düşünüyorsun. Annelik zor zanaat
Arkadaşlar selam,
Müjdeli haberi sizinle paylaşmaya ancak fırsat bulabildim, güzel kızlarım bana en büyük mutluluğu yaşatarak, Pazartesi sabahi yani 35+5 te, hızlı bir operasyonla dünyaya geldiler:)))
Sabaha karşı sancı ve kasılma ile hastanedeydik, yaklaşık 20 dk sonra da genel anestezi sezaryan ile operasyon yapılmıştı. Duru 2.500, Ezgi 2.050 gr olarak dünyaya geldi. Solunum kontrolü ve şeker takibi için Duru 1 gün, Ezgi ise 2 gün kuvezde kalı, bugün ilk defa odamızda büyük bir aile olarak birlikteyiz... Bebeklerin iyice toparlaması ile muhtemelen yarın veya Cuma evimizde olacağız.
Bende iyiyim, kendimi düşünecek vaktim ve halim olmadı açıkçası. Önemli olan onların iyi olması, gerçekten muhteşem bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin, dünya umurumda değil:) daha sonra yine yazarım sevgiler...
afelis ben doğum çantama şunları koydum..yalnız benim doğum yapıcağım hastanede daha önce eltim yaptı.
her sabah gelip ayrı iç dış takım istiyolardı,kirlensede,kirlenmesede..çünki her sabah yıkıyolarmış bebekleri..
bide yıkanmış ve ütülenmiş olcak..biz eltimde son gün bi takım yıkanmamış verdik almadılar kendilerinden
giydirdiler ve tabii parasınıda hesaba eklediler..
3 günlük koydum ben...
3 er takım iç giyim.içlikde diyolar ya ondan.
1 er takım hastane çıkışlarını,
2 şer takımda normal aldığım takımlardan..bunlar prematüre değil ama eltimin aldığı boyda aldım,küçücük..
mesela alt-üst iki parça olanın altı 1 karış 3 parmak falan..daha küçük lazım olursa o zaman aldırıcam...
ağız mendili 3 er tane..
3 er tane çorap..
2 tane hastane çıkışındaki battaniyeden penye ben onları ayrı aldım çok hoşuma gittiği için..
2 tane mikrofiber battaniye deniyo ondan...
2 tanede yünlü battaniye..bunlarıda duruma göre sonradanda getirirler.
ama en iyisi tedbirli gitmek..
50 li bi paket yeni doğan bez ..
kullanmıyolarmış ama yinede yenidoğan ıslak mendil..
biberon 2 tane cam
alt açma 2 tane
pusetler çok ağır ben rahatsız olduğum için taşıyamam,ana kucağı deniyo ondan aldım 2 tane
hastaneden çıkışta bebekleri koymak için ve kontrollere gidince çok rahat oluyo..
sanırım bu kadar şimdilik ve aklıma geldikçe de koyucam..yine yazarım..
kendim için,,,,,
1 tane boydan gecelik,ilk gün onu giymeyi düşünüyom daha rahat olur..
1 takım pijama takımı kırmızı..
1 takımda krem pijama aldım ama fazla oluyo diye koymadım kirlenirse getirirler sonradan...
4 tane çorap 2 si kalın havlulu..1 patik...
ilk gün giymem ama 2 tane v yaka atlet emzirmede rahat olacağım türden..
4 tane alt çamaşır bunları normalde giydiğimden çok büyük aldım dikiş yerine gelmesin diye..
hasta bezi ve kilodu almadım alıcam,
1 tane yumuşak sütyen. emzirme sütyenlerine baktım ben onla uğraşamam...
bir paket ped,
yelek,sabahlık almıştım geri verdim giyinince kendimi 10 yaş büyük hissettim...ee eşimize güzel görünmekde var yanımda eşimde kalıcak benim ...yelek yeterli bence ..
kağıt havlu,selpak terlik..terlik hastane veriyo ama kağıt incecik..
kırmızı saç tokası ve ben kapalı olduğum için bide kırmızı eşarp koydum...
şimdilik bunlar canım benimde eksiğim varsa yazılarınızı bekliyorum
millet yarın hamsilerin kontrolu var
bakalım kaç kilo olmuşlar boyları ne kadar olmuş
sarılık durumları ne olmuş
kalça ultrasonu var,aşıları var ,var da var
umarım hayırlısıyla herşeyi halleder geliriz inş.
duanızı esirgemeyin lütfen..
merhaba arkadaşlar
nasilsiniz kizlar bebisler nasil.. biraz okudum yazilanlari sanki masal gibi yasadiklarimiz. cinsiyetleri kacinci ayda ögrendiniz kizlar, drum 20. haftada kesin olr diyor ozaman söylerim diyor beni sinir ediyor, sanirim baskasina gidicem:) catlicam yoksa
üçüde kız canım. sen doğum yaptın galiba kaç aylıklar şimdi anlaşıyorlar mı. birde sağma makinası lansinoh aldım ama bir arkadaşım hiç memnun kalmamış sütü çekmiyor falan dedi sende onu kullanoyorsun galiba varmı dikkat edilmesi gereken tekniği
.................tşkkürlerBütün işleriniz rast gitsin delikız,güzel haberlerle dön inşallah !
maşallah kızlara...ben doğum yapalı bugün 32 gün oldu.birbirlerini pek sallamıyorlar şimdilik:) herkes kendi halinde.sadece aynı beşikte yatırıyorum uyandırıyorlar birbirlerini ayırmak zorunda kalıyorum bazen:) ben lansinohtan çok memnunum açıkçası özel bi tekniği falanda yok.inanırmısın en şiddetli seviyede bile çalıştırmıyorum.urta derecede sağıyorum.bence sütün oranıyla alakalı bi durum süt varsa zaten çok şiddetli sağmasanda boşalıyor göğüs sütü az olanlar belki memnun kalmamıştır bişey diyemiycem...allah yardımcın olsun az kaldı kuzularına kavuşmana.kiminle bakıcaksın.yani tek başına idare edemezsin gibi göxüküyor.odalarını nasıl yaptın.beşik işini falan merak ettim açıkçası..
merhaba arkadaşlar
inş. çok süt olur. ilk önce emziriyor musun yoksa direk sağıyor musun. ne kadar zamanda bir sağıyorsun. birde emzik verdin mi ben çok istiyorum bakalım nasıl olacak. bakıcı konusu annem kayınvaldem falan yardımcı olacaklar o konuda sıkıntım yok. odaları dolu şu anda iki tane beşik aldım bakacağım duruma göre bir beşik daha alabiliriz bir süre yatak odasında idare edeceğim doktorun talimatına göre hareket edeceğim bildiğim kadarıyla 6 aylık olunca ayrılıyor. sen nasıl yaptın benim senden 1 fazlam var sorunlarımız aynı.
*bonny*sen nasılsın canım...
son durumunu merak ettim..3-4 hafta daha dayansan ne güzel olur..
benim eşim hep bana 35-36 da yapıcaksın diyodu.
bu günlerde 38 e çıkardı mübarek..ee körle yatan şaşı kalkar.
hergün bunu duyunca....
bende şimdi herkese o gözle bakıyom..37-38 lerde hep aklım...
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?