- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.641
merhaba arkadaşlar
bende yeni ikiz annesiyim daha cinsiyet felan belli değil...
2 li test yaptı Dr çok şükür bişi çıkmadı...
2 gündür bel ağrım var sanki 13.hafta içindeyim normal mi böle bişi...
ialç olarak folik asit dışında bişi kullanıyormusunuz
nasilsiniz kizlar bebisler nasil.. biraz okudum yazilanlari sanki masal gibi yasadiklarimiz. cinsiyetleri kacinci ayda ögrendiniz kizlar, drum 20. haftada kesin olr diyor ozaman söylerim diyor beni sinir ediyor, sanirim baskasina gidicem:) catlicam yoksa
merhaba arkadaşlar
bende yeni ikiz annesiyim daha cinsiyet felan belli değil...
2 li test yaptı Dr çok şükür bişi çıkmadı...
2 gündür bel ağrım var sanki 13.hafta içindeyim normal mi böle bişi...
ialç olarak folik asit dışında bişi kullanıyormusunuz
haklısın canım , yarın benim de perinatogla görüşmem var , haftaya doktorumdan bi rapor alıp riskli gebelik die bırakayım o zaman nöbeti. demek maden suyu ii gelio duymamıştım daha önce . öperim . haftalarımnız yakın meslektaşım , yazışalım ara ara ok??
arkadaşlar şekr testi sonuçlarını yazdım ama cevap alamadım.kimsenin şeker yükleme sonucu yüksek çıkmadı mı??
herkese merhaba..
kontolumüzü olduk çok şükür
kızım bir ayda 1150 gram alarak 4150 ,oğlum 950 gram alrak 4250 gram çıktı ..
ikisini de boyları 55 cm ,ama kızım 45 oğlum 49 cm doğmuştu
yani kızım oğlana göre atak yaptı biraz
doktor sadece anne sütüyle beslememe çok şaşırdı maş. anne sütüyle bu kadar kilo hem çok ii hem sütünü yetmesi de çok ii ,aferin sana çok güzel beslemişsin dedi
çok moral oldu bana da bu
kalça ultrasonumuz normal çıktı ,aşılarımız yapıldı
şuan için sakinler uyuyorlar ,calpol verdim her ihtimale karşı
çok şükür bunu da atlattık
darısı diğer ayın başına inş.
hastanede herkesin maskotu oldular,gelen giden peşimizdeydi
böyle olunca dha bir mutlu oluyr insan ,bizler gerçekten özel anneleriz ..
Merhaba arkadaslar..
Delikiz masallah subsnallah sana bebislerine ve sutu nede mama vermeden yetiyosa ne guzel dsrisi benim basima insallah. Hic mama vermek istemiyorum insallah ta yeter. Esime kalsa sut annesi bulalim diyo.. Sizler ne dusunuyosunuz sut anne fikrine??
Bide ev supururken karniniz sertlesiyomu??
ay sorma bir başka oluyor gerçekten o durumda ,bi de zayıfım ve minyonumya kimse inananmıyor onların benim olduğuma ,gören de yaşın da ufakmış diyorHaberler güzel olunca insan anne olmanın tadına daha çok varıyordur.Herkesin ilgisi, sevgisi de cabası.Benim şimdiden ikiz olduğunu üstelik biri kız biri erkek olduğunu duyanlar nasıl şaşırıyor.Bir de doğduktan sonra çok tatlı bir görüntü oluyor.Allah nazardan korusun yavrularımızı.Hastanede uslu duruyorlar mı bari minikler?
sağolasınMaşallah bebişlerine delikız, hep güzel haberlerini alırsın ve bizlere de iletirsin inşallah.
hiç halim yok kendimi iyi hissetmiyorum elim kolum kalkmıyor resmen ne yapsam ki
Merhaba arkadaslar..
Delikiz masallah subsnallah sana bebislerine ve sutu nede mama vermeden yetiyosa ne guzel dsrisi benim basima insallah. Hic mama vermek istemiyorum insallah ta yeter. Esime kalsa sut annesi bulalim diyo.. Sizler ne dusunuyosunuz sut anne fikrine??
Bide ev supururken karniniz sertlesiyomu??
arkadaşlar şekr testi sonuçlarını yazdım ama cevap alamadım.kimsenin şeker yükleme sonucu yüksek çıkmadı mı??
marketlerde ben görüyorum aslında canped in emici külodunu. ben internetten almıştım. medikallerde de satılıyor.kızlar bu hasta kilodu nerde satılıyo ,nereye sorduysam yok netten alamam..
ne tür mağazalarda olur alanlar nerden aldınız...bebekler için alışveriş yaptığım mağazada vardı ama kağıttan , tül gibi bişeydi ...
sanırım sizlerin bahsettiği kalın,çocukları çişe alıştırmak için giydirilen türden demi...
kızlar sütünüzü buzlukta saklarken neyin içine koyuyorsunuz.lansihoh poşetlerden aldım 25 tanesi 27 tl.3 saatte 1 sağınca poşet dayanmıyor.zaten poşet sağlıksız yazıyor internette.biberon almaya bütçe dayanmaz kafam karıştı.siz nasıl yapıyorsunuz.
ne ev süpürmesi yaaa hala evmi süpürüyorsun saçamalama...
sağolasındelikız maşallah sanada bebişlerine de
bu arada anca fırsat bulup girebiliyorum daha yeni bi düzen oluşturduk çünkü...
benim minişlerin 1.ay kontrolleri vardı veeee.... oğluşum 4060 gramkızcağızımda 3980 gram olmuş,bu arada bende mamayı neredeyse kestim sayılır günde bir ya da iki kere oda geceleri veriyorum artık.bakalım bu hafta geceleride anne sütüyle beslemeye çalışıcam.umarım doyarlar... doktor sütümün yüksek kalorili olduğunu söyledi:)benimkiler biraz oburlar ve kolay kolay doymuyolar.Allahtan babalarıda bende uzun boyluyuz umarım minişlerde bize çekerler....
merak ettiğim bişey var delikız sen kaç saatte sağıyorsun sütünü ve seninkiler hatırlıyorsan 1 aylıkken bir öğünde ne kadar süt içiyorlardı?
başakcım sen de mamada hangi markayı kullanıyosun?
sorulard, cevaplar yazılar hep kaynıyor artık canım::) kalabalıklastık ondan:)benım seker yuksek cıkmıstı..167 gıbı bırseydı...ben cıft doktora gıdıyorum.artık testı yapan doktorumla gorusmek ıstemıyorum.oburunden devam edıcem.dolayısıyla bır daha olcum yapılacak bana..sımdı yapman gereken su , 1 hafta dıyet yapacaksın.hamur ısı, pılav makarna, tatlı, havuc muz ananası kesıceksın( bunlar yukseltıyor sekerı.sütün ıcıne tarcın at sekerı dengelıyor.kepeeklı ekmek ye..sebze ve et agırlıklı beslen...arada kacamak yaptım mı, evet yaptım cunku hamılelıkte cok zor bı anda kesmek...bakalım pazartesı yıne yuksek mı cıkacak benım testım.merakla beklıorum
zararı bebeklere su acıdan oluyormus: tombul doguyolarmıs, seker problemlerı olurmus, suları fazla oluyormus ...vs...kontrol altına alınabılır bırsey ama kafama hıc takmıyorum sımdı onları ..nehırın de yuksektı.o dogum yaptı ama
haberdar et benı de kendınden:)
gecmis olsun canim benimde 50lik 152 cikmisti yanilmiyorsam.gitmeden oncede kuru incir filan yemistim.belki ondandir diye ertesi gun 100luk yaptirdi drum.oda birkac rakam ustundeydi sınırın.dahiliyeye gonderdi.oda 75lik yaptirdi.yine sınırdan birkac rakam yuksekti.seker aleti alip diyet uygulayarak gunde 7 kez olcun dedi.cok uzuldum cok agladim.hic beklemiyordum drumda hic beklemiyordum dedi ama yuksek iste.neyse diyet yaptim 1 ay hic kilo almadim sekerimde hic yuksek cikmadi insuline gerek kalmadi cok sukur.ogluslarimin birinin suyu hafif fazla sekerden olabiliyormus.ins.saglikla tamamlariz hepimiz...
haeshin,hem normal doğum yaptın,hem kuzularının kilosu iyi, hem küvezde kalmamışlar valla kocaman MAŞAALLAHhayırlı olsun,güle güle büyüt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?