2013 ikiz anne adayları buraya

başklarını hiç takma
hem nasipte ne varsa hayırlısı neyse o olsun
takılma illa ikiz olacak diye
bana da demişti doktor biri düşebilir diye ben de hayırlısı neyse o olsun dedim bekledim
zevzek insanları da ALLAHa havale ediyorum ne kadar densizler yaa

2013 ikiz anneleri diye arıyorum ama sonuç bulunamadı diyo(

çıkıyor aslında ama bulamadıysan bana özelden mailini at ben eklerim seni öyle hallederiz

hep içimden dua ediyorum Allahım gönlümdekini hayırlı eyle diye

delikız Saol telkınlerin için hayırlısı demekten Allaha sığınıp dua etmekten baska sansımız yok

benımkıler tüp bebek ve cok uzun ugraslar verdım kuzularıma kavusmama az kaldı Allahın izniyle

Ama bu ınsanlar ne kadar dusuncesız demekten kendımı bı turlu alamıyorum

yaaa zormus aynı anda 2 bebek sankı kendılerı bakacak

Valla daha neler duyacaksin canim. Ama sen hayirlisi için dua et ve iyi şeyler dusun. Banada dediler sen minyonsun taşiyamazsin diye ama çok şukur 37+4 de doğurdum. Gayette taşidim yani. Allah gücünü veriyor. Sen cevap verebilecek olduklarina kibarca cevabini ver içine atma. Veremeyeceklerinide genelde büyukler oluyor kafana takma.

çoğumuuzunki tüp bebek merak etme hepimiz seni anlıyoruz
ama bizi bizden başkası anlamaz
kolay elde edenler hele hiç anlamıyor bunu çok gördüm
ama elalemi hiç takma adı üstünde onlar el ne derlers desinler sen önüne bak
içindeki yavruların için moralini yüksek tut onların sana ihtiyacı var

teşekkür ederim arkadaslar desteğiniz için

gerçekten zor günler geçiriyorum ama bi nebze de olsa içimi rahatlattınız

Allah çoçuklarımızı sağlıklı sıhatli doğurup hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.

arkadaşlar bu analık izni 24 haftaya çıkacak denilmişti ama daha ortada bişey yok değil mi acaba bize vurur mu??hemen çıksa bari yaaa ne güzel olurduuu

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim de tüp bebekti, doktorum daha ilk muayenede "İkizlerden biri yoluna devam etmeyebiliyor" dedi ama hep devam edecekleri yönünde düşündüm, dua ettim. Bebişlerime daima "Sımsıkı tutunmalarını, güçlü olmalarını" söyledim. Sen onlar için yapabileceğin her şeyi yap, Rabbim yazmışsa zaten oluyor. Başkalarının sözlerine kulak tıka, onlar konuşsun dursunlar. Şu anda en önemli şey sen ve karnındaki minik mucizeler...
Bebişlerin ve senin için en hayırlı ve mutlu sonucu dilerim. Moralini yüksek tut ve dua et, bence bu beslenme vs. den daha da önemli...

arkadaşlar merhaba size bişe sormak istiyorum.6+4 haftalık ikiz hamileyim tüp bebekle.dün doktor ultrasonda baktığında rahimde kanama odağı görünüyo kanaman olabilir ikiz gebeliklerde olabilir dedi.proluton depot iğneyle progestan iğne yazdı.bidahaki kontrole kadar bunları kullan dedi.eve geldim çamaşırımda kıpkırmızı kan gördüm çok korktum hemen dr.aradım iğneleri yaptır dinlen dedi.olabilir kanama ama atarsa düşükte olabilir dedi.akşama kahverengi lekeye dönüştü şimdide hafif hafif kahverengi leke geliyo.çok endişeleniyorum aranızda böyle bir durum yaşayan var mı paylaşır mısın.lütfen aydınlatın beni...

Benim 20. Haftada hafif bir kanamam oldu. Hastaneye yattim. İkizlerde olabiliyormuş. Prolutonu bir kere vurdular. Progestani ben hamileliğin başindan 12. Haftataya kadar kullandim. Keşke kanamadan sonra doktorun hemen muayene etseydi. Ben kanamadan sonra muayene olup bebeklerimi görene kadar rahatlayamamiştim. Dr ler biraz rahat oluyor bence korkunu dr ile paylaş ve muayene ol derim. İnşallah ve büyük ihtimalle sorun yaratmayacak birşeydir.

Geçmiş olsun canım. Benim de ilk haftalarda kahverengi lekelenmelerim oluyordu, doktora sorduğumda "kahverengi lekeler değil de kırmızı renkteki kanamalar riskli" demişti. Daha sonra düşük riskim oldu, kırmızı renkli kanama da yaşadım ama progestan iğne yaptırdı doktorum.Çok şükür bir şey olmamıştı. Sen yine de mümkünse muayene ol için rahat eder en azından.

valla ne kadar önler bilmiyorum ama benim açılma fazla olmuştu bende hiç farketmedim, zaten fark edilmiyormuş ki. internette biraz araştırma yaptım yaptıran çok var bunu. allah bilir tabi, hayırlısı. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…