- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.921
başklarını hiç takmaiyi dileklerin için teşekkür ederim.
kesenin birinin kaybolma ihtimali beni çok korkutuyor hayırlısı dıyorum sonunda da ne yapalım
kendime dikkat ediyorum elimden geldiğince
ancak beni en çok kızdıran ve üzen çevremdeki bazı tanıdıkların "tek olsa ıyıydı, düşer biri düşer, ben biliyorum tek olacak" diye sözler söylemeleri
"size ne" diyemiyorum ama içim oyle acıyor kı
normalde kımseyı takan bı tip değilim ancak sanırım bulunduğum dönem itibariyle gerçekten çok üzülüyorum bu sözlere
sizler nasıl başa çıkabildiniz bu durumlarla
2013 ikiz anneleri diye arıyorum ama sonuç bulunamadı diyo(
herkese günaydın..
face grubuzuma katılın hadi pamuk eller klavyeye
2013 ikiz anneleri diye arattırın katılın
kızlar tetanoz aşısını kac haftalıkken yaptırdınız?
iyi dileklerin için teşekkür ederim.
kesenin birinin kaybolma ihtimali beni çok korkutuyor hayırlısı dıyorum sonunda da ne yapalım
kendime dikkat ediyorum elimden geldiğince
ancak beni en çok kızdıran ve üzen çevremdeki bazı tanıdıkların "tek olsa ıyıydı, düşer biri düşer, ben biliyorum tek olacak" diye sözler söylemeleri
"size ne" diyemiyorum ama içim oyle acıyor kı
normalde kımseyı takan bı tip değilim ancak sanırım bulunduğum dönem itibariyle gerçekten çok üzülüyorum bu sözlere
sizler nasıl başa çıkabildiniz bu durumlarla
Istanbuldayim Anadolu yakasinda..doktorum Dc. Dr Arda Lembet Memorial Atasehire bagli.. Sen ankaradasin galiba?
çoğumuuzunki tüp bebek merak etme hepimiz seni anlıyoruzhep içimden dua ediyorum Allahım gönlümdekini hayırlı eyle diye
delikız Saol telkınlerin için hayırlısı demekten Allaha sığınıp dua etmekten baska sansımız yok
benımkıler tüp bebek ve cok uzun ugraslar verdım kuzularıma kavusmama az kaldı Allahın izniyle
Ama bu ınsanlar ne kadar dusuncesız demekten kendımı bı turlu alamıyorum
yaaa zormus aynı anda 2 bebek sankı kendılerı bakacak
hep içimden dua ediyorum Allahım gönlümdekini hayırlı eyle diye
delikız Saol telkınlerin için hayırlısı demekten Allaha sığınıp dua etmekten baska sansımız yok
benımkıler tüp bebek ve cok uzun ugraslar verdım kuzularıma kavusmama az kaldı Allahın izniyle
Ama bu ınsanlar ne kadar dusuncesız demekten kendımı bı turlu alamıyorum
yaaa zormus aynı anda 2 bebek sankı kendılerı bakacak
arkadaşlar merhaba size bişe sormak istiyorum.6+4 haftalık ikiz hamileyim tüp bebekle.dün doktor ultrasonda baktığında rahimde kanama odağı görünüyo kanaman olabilir ikiz gebeliklerde olabilir dedi.proluton depot iğneyle progestan iğne yazdı.bidahaki kontrole kadar bunları kullan dedi.eve geldim çamaşırımda kıpkırmızı kan gördüm çok korktum hemen dr.aradım iğneleri yaptır dinlen dedi.olabilir kanama ama atarsa düşükte olabilir dedi.akşama kahverengi lekeye dönüştü şimdide hafif hafif kahverengi leke geliyo.çok endişeleniyorum aranızda böyle bir durum yaşayan var mı paylaşır mısın.lütfen aydınlatın beni...
arkadaşlar merhaba size bişe sormak istiyorum.6+4 haftalık ikiz hamileyim tüp bebekle.dün doktor ultrasonda baktığında rahimde kanama odağı görünüyo kanaman olabilir ikiz gebeliklerde olabilir dedi.proluton depot iğneyle progestan iğne yazdı.bidahaki kontrole kadar bunları kullan dedi.eve geldim çamaşırımda kıpkırmızı kan gördüm çok korktum hemen dr.aradım iğneleri yaptır dinlen dedi.olabilir kanama ama atarsa düşükte olabilir dedi.akşama kahverengi lekeye dönüştü şimdide hafif hafif kahverengi leke geliyo.çok endişeleniyorum aranızda böyle bir durum yaşayan var mı paylaşır mısın.lütfen aydınlatın beni...
herkese günaydın..
..........................................canım linki kopyalayıp versene bize ben de bulamadım
Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim..
Benim doktorum serklaji önermedi... bilimsel olarak bir kaniti yok dedi.. yatmaktan baska caren yok diyor... (doktorum bu arada ünlü bir perinatolog) Mecburen yatiyorum bende cocuklarimiz icin simdiden neler yapmiyoruzki.. Allahtan kaba alisverisimi yapmistim allah kullanmayi nasip etsin... Ben hic bisey hisetmedim cok rahat geziyordum ve hareketliydim doktorum detayli ultrasonumu 20 haftada yaparken herseylerini görememisti git iki hafta sonra gel demisti.. bizde tekrar 22 haftada kontröle gittigimzde isi bitince magdem 22 haftadasin rahim agzinada bakalim dedi tesadufen fark edildi ben sok oldum tabi... 5-6 gun hastanede simdi evde yatiyorum. Benim ailem yurt disinda yasiyor bende evlenip Turkiyeye yerlestim allah razi olsun kayinvalidem bakiyor bana..
herkese günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?