2013 ikiz anne adayları buraya

Kizlar yurudukce karnim agriyor sanki asagiya iniyor sanki yani tarif edemiyorum Acayip bi his var saga sola donerkende agriyo. acaba kasilmami cok sikta idrara cikiyorum. Ne yapmaliyim

Beyazzinci nasıl oldun canım ,ben doktorumla görüştüm kasılma genel sertleşme şeklinde olur,içeriden dışarıya bir şey atılma hissi yaratır zaten çok farklı olduğunu olunca hissedersiniz şuan bile normal doğuma yaklaşmış gebe rahmine sahipsiniz zorlanma olacaktır dedi.benim kızlar 1500 gr olmuslar , nst ye bağladılar hersey yolunda gözüküyor. buarada nst de ayrı bir ücret alınıyormuş ben özel hastaneye gidiyorum,bir daha ki kontrolume giderken evime yakın tıp merkezinde nst yaptırıp öyle gidicem.özelde 220 lira ,tıp merkezinde 15 lira faceteki grubada bekliyoruz

grubu bulamayanlar bana özel mesajla mail atın yada face atın ben eklerim sizi ,kapalı grup evet kendi aramızda olsun istedim

link bu ama hemen alın linki sileceğim yasak çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar mergenden hala haber yok, endişeyi bıraktım korkmaya başladım açıkçası. Rabbim iyilikler versin inşallah bir sorun yoktur, her şey yolundadır...

Mergen' in son mesajı buydu, bir daha da yazmamış. Allah iyilikler versin inşallah. Hamilelik takvimi şu an 38. haftayı gösteriyor.

millet süt için soda çok artırıyor diye başka bir topikte arkadaş azmış
ben inş. bu akşam deneyeceğim ,siz de deneyin bakalım sonuç nasıl olacak
ama 2 şişe içeceksiniz sadece ve sade soda olacak limonlu falan değil ..

bende prolutonu dün vuruldum 6 gün sonra tekrarla dedi.progestanıda sabah akşam vur dedi.az önce aradım dr.mu hafif kahverengi lekeye dönüştü ne anlama gelir napalım dedim.endişemi söyledim.öncelikle endişelenme rahat ol her kanama düşük değildir zaten rahimde kanama görmüştük olabilir demiştim dedi bol bol dinlen iğnelerini aksatma pazatesi kontrole gel bakalım dedi.

sağol canım teşekkür ederim.iğneden sonra benimde kahverengine dönüştü şimdi azaldı.iğne vuruluyorum.dr.dinlen iğnelerini aksatma dedi p.tesi ye çağırdı kontrole bakalım artık dua edip dinleniyorum.

deneyeyim ama şu durumda artmasını hiç istemiyorum. göğüslerim çok rahatsız ediyor. aşırı büyüdüler. hiç bir giysim olmuyor bu yüzden. dün hastanedeydik. 6 saat sütümü sağamadım. çok ağrı yaptı, taş kesildi. eve geldim ve sağdım sütümü. ne kadar çıktı dersiniz? sonuna kadar zorlamadım hatta. tam 550 ml süt çıktı. nasıl rahatladım sağdıktan sonra anlatamam. bebekler biraz büyüsün denerim. o zamana yetmez herhalde. 3. ayda ne kadar tüketirler acaba bebekler. benimkiler bir ayı geçti 2 saatte bir 70 e 50 ml içiyorlar. 2 katına çıkar mı ki? o zamana ucu ucuna yeter sütüm. o zaman sütü artırma arayışlarına girerim harıl harıl.

bende de ilk başta tek göğsümden 3 saatte bir 250geliyordu ne deli sütüm vardı ama şimdi o kadar değil ,6 saat sağmasam 450 çıkıyor bendede ama bizimkiler obur çok içiyorlar
sen hesap yapma doldur dolabı benimkiler gbi obur olurlarsa stok hemen tükenir
valla bebeklerde bizim gibi az yiyeni var çok yiyeni var belli olmaz

canım benimkiler üçüz aynı şeyleri banada söyledi doktorum iki defa bir ay arayla kanamam oldu ikiside kısa sürdü bir pedi doldurmayacak kadar sonra kahverengi akıntılara döndü zamanla geçti ilkinde proluton depot yapıldı ikincide birşey yapılmadı ama ikincisinde muayene oldum plesentanın üstünde demişti olabiliyormuş böyle şeyler tek gebelikte bile var bu risk. önemli olan kanamanın derecesi azda olsa çokta olsa doktoruna bilgi verebilirsin onlar yönlendiriyor endişelenme dinlenme bu durumlarda iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…