- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.941
Kizlar yurudukce karnim agriyor sanki asagiya iniyor sanki yani tarif edemiyorum Acayip bi his var saga sola donerkende agriyo. acaba kasilmami cok sikta idrara cikiyorum. Ne yapmaliyim
çıkmıyor ki ben hala bulamadım
Kızlar mergenden hala haber yok, endişeyi bıraktım korkmaya başladım açıkçası. Rabbim iyilikler versin inşallah bir sorun yoktur, her şey yolundadır...
grubu bulamayanlar bana özel mesajla mail atın yada face atın ben eklerim sizi ,kapalı grup evet kendi aramızda olsun istedim
link bu ama hemen alın linki sileceğim yasak çünkü
https://www.facebook.com/#!/groups/215888605202335/
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
gördüm ekledim seni ama ula linki alıntından sil olur mu yasak çünkütamamdır ben istek gönderdimm
evet benim de aklıma geldi valla umarım iidirMergen' in son mesajı buydu, bir daha da yazmamış. Allah iyilikler versin inşallah. Hamilelik takvimi şu an 38. haftayı gösteriyor.
Mergen' in son mesajı buydu, bir daha da yazmamış. Allah iyilikler versin inşallah. Hamilelik takvimi şu an 38. haftayı gösteriyor.
Benim 20. Haftada hafif bir kanamam oldu. Hastaneye yattim. İkizlerde olabiliyormuş. Prolutonu bir kere vurdular. Progestani ben hamileliğin başindan 12. Haftataya kadar kullandim. Keşke kanamadan sonra doktorun hemen muayene etseydi. Ben kanamadan sonra muayene olup bebeklerimi görene kadar rahatlayamamiştim. Dr ler biraz rahat oluyor bence korkunu dr ile paylaş ve muayene ol derim. İnşallah ve büyük ihtimalle sorun yaratmayacak birşeydir.
Geçmiş olsun canım. Benim de ilk haftalarda kahverengi lekelenmelerim oluyordu, doktora sorduğumda "kahverengi lekeler değil de kırmızı renkteki kanamalar riskli" demişti. Daha sonra düşük riskim oldu, kırmızı renkli kanama da yaşadım ama progestan iğne yaptırdı doktorum.Çok şükür bir şey olmamıştı. Sen yine de mümkünse muayene ol için rahat eder en azından.
millet süt için soda çok artırıyor diye başka bir topikte arkadaş azmış
ben inş. bu akşam deneyeceğim ,siz de deneyin bakalım sonuç nasıl olacak
ama 2 şişe içeceksiniz sadece ve sade soda olacak limonlu falan değil ..
deneyeyim ama şu durumda artmasını hiç istemiyorum. göğüslerim çok rahatsız ediyor. aşırı büyüdüler. hiç bir giysim olmuyor bu yüzden. dün hastanedeydik. 6 saat sütümü sağamadım. çok ağrı yaptı, taş kesildi. eve geldim ve sağdım sütümü. ne kadar çıktı dersiniz? sonuna kadar zorlamadım hatta. tam 550 ml süt çıktı. nasıl rahatladım sağdıktan sonra anlatamam. bebekler biraz büyüsün denerim. o zamana yetmez herhalde. 3. ayda ne kadar tüketirler acaba bebekler. benimkiler bir ayı geçti 2 saatte bir 70 e 50 ml içiyorlar. 2 katına çıkar mı ki? o zamana ucu ucuna yeter sütüm. o zaman sütü artırma arayışlarına girerim harıl harıl.
arkadaslar nstde sancim cikti.iki tane dilalti nidilat verdiler.tekrar nstye baglanacagim.ne olur dua edin gelmesinleeer
arkadaslar nstde sancim cikti.iki tane dilalti nidilat verdiler.tekrar nstye baglanacagim.ne olur dua edin gelmesinleeer
arkadaşlar merhaba size bişe sormak istiyorum.6+4 haftalık ikiz hamileyim tüp bebekle.dün doktor ultrasonda baktığında rahimde kanama odağı görünüyo kanaman olabilir ikiz gebeliklerde olabilir dedi.proluton depot iğneyle progestan iğne yazdı.bidahaki kontrole kadar bunları kullan dedi.eve geldim çamaşırımda kıpkırmızı kan gördüm çok korktum hemen dr.aradım iğneleri yaptır dinlen dedi.olabilir kanama ama atarsa düşükte olabilir dedi.akşama kahverengi lekeye dönüştü şimdide hafif hafif kahverengi leke geliyo.çok endişeleniyorum aranızda böyle bir durum yaşayan var mı paylaşır mısın.lütfen aydınlatın beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?