2013 ikiz anne adayları buraya

arkadaslar nstde sancim cikti.iki tane dilalti nidilat verdiler.tekrar nstye baglanacagim.ne olur dua edin gelmesinleeer

kaçıncı haftandasın canım banada verdi doktor 28. haftada tedbir amaçlı erken doğumu engelliyormuş bol dinlen endişelenme o ilaç işe yarayacaktır

Saol canım dınlenınce gectı. Bugunde butun gun dısarda ısım vardı. Şimdi otturuyorum..senın adına çok sevındım Kızların kılosu maşallah.. Benım kontrolum 9 nısan da daha cok var. Nstye hıç girmedım. Ozaman gıreceğim umarım bazı şeyler için geç kalmam. Benim normal yolla oldugu icin sanki doktorum dha rahat .. Benim
Ilk oglumda erken dogsu dua ediyorum bunlar erken dogmasinlar diye.. Bende minyon tipliyim umarim tasiyabirim.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
delikiz1982 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için delikiz1982 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
Yaziyoo

sağol canım ya çok rahatlattı msjın beni.benimde aynı dediğin gibi oldu.dr.umda aynı şeyleri söylüyor.sakin ol iğneleri aksatma dinlen diyo.ama o kanı görünce panik oluyo insan.seninde az kalmış allah sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin

arkadaslar nstde sancim cikti.iki tane dilalti nidilat verdiler.tekrar nstye baglanacagim.ne olur dua edin gelmesinleeer

tuğba nidilat baya etkili oluyo,inş.bi süre daha durdurur,ama kuzuların seni bi an önce görmek istiyosadaa sıkma canını,bir hafta daha dursan bile haftan kötü değil bence,,moralini bozma,benim nst de sancım çıktığında,ki ben bişey hissetmiyodum,kafaya takıp stres yaptıkça artmıştı,o yüzden rhatlamaya çalış

Beni iyi anladığına eminim, elimizde olumlu düşünmekten başka çare yok. Rahim ağzı konusunda ise bildiğim kadarıyla yatmak iyi geliyor, bu sayede cok ileri haftalara kadar taşıyan anneler var. Mutlulukla kal canım...

Amin canım inşallah

Aynı durumu yaşadım, benim de bir bebeğin amniyon sıvısı yğksek çıktı aynılarını perinatolog bana da söyledi ve hatta çalışma konusunu da söyledi. Heyet konusunu ben de burda sordum birkaç gün önce herkes birşeyler söyledi ama öğrendiğim şu oldu, artık öyle kolay kolay heyet raporu verilmiyor ve bir doktor tek başına ancak 10+10 gibi bir yıl içinde 40 güne kadar rapor verebiliyor. Kısacası bir doktor öyle diyor başkası da anca bu kadar olabiliyor diyor. Ben de muzdaribim arkadaşım.

canım benim de iki buçuk aylıkken kanamam olmuştu.üstelik birden ve bacaklarımdan akacak kadar çok geldi.hemen hastaneye gittik.bebekler ultrasonda gayet iyi görünüyordu ama dr tedbir amaçlı yatış yaptırdı.iki gün üt üste proluton depot vuruldum.sonra kahverengiye döndü.lekeler geçene kadar da haftalık iğnemi vurundum.1 ay wc harici yataktan kalkmadım.çok şükür bebişlerim sağlıklı bir şekilde bu haftalara kadar gelebildiler.sen de olumlu düşün.inşallah sen de ben de ve hepimiz hayırlısıyla 36+ ları görürüz

arkadaslar dualariniz icin cok cok tesekkurler.ilaclardan sonra sanci hafifledi.6 saatte 1ilaca devam edecegiz.ins etkisi devam eder.15 gun daha durabilseler 33 olsalar..dr 34 hafta dayansak iyi diyordu ama benim pasalarim cok aceleci ciktilar.simdi 1 gun bile kardir diyoruz.nasip iste ne desek bos.ben ilaclara devam edip sık sık nstye girecegim.sizdende dua bekliyorum.buradaki dualara cok ihtiyacim var.cunku hicbir karsilik beklemeden sadece gonulden ve birbirimizi anlayarak ediyoruz dualarimizi...
Rabbim hepimize saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...
bebegine kavusan annelerimizede saglikla ve huzurla buyutmeyi nasip etsin ins...
Dualariniz icin tekrar tesekkurler

kaçıncı haftandasın canım banada verdi doktor 28. haftada tedbir amaçlı erken doğumu engelliyormuş bol dinlen endişelenme o ilaç işe yarayacaktır

bugun 31+3teyiz canim...
tedbir amacli baslatmasi iyi olmus.sonucta hic sanci baslamadan onlemi alinmis.
Rabbim yardimcimiz olsun,hepimiz 33.haftayi dolduralim ins.

teşekkürederim canım sizlerden duyduklarım rahatlattı beni.bende dninleniyorum hiç bir iş yapmıyorum.inşallah canım allah hepimizin bebeklerini korusun...

Allah hepizin çocuklarını sağ sağlim, sağlıklı sıhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah,

Allahın izniyle çocuklarımız hayırlı,uzun ömürlü, kısmetli, Allah korkusu olan, ana baba sevgisi olan evlatlar olsun inşallah

Allahım şu mübarek gün dualarımızı kabul eyle

Aminn

ben de senin durumundaydım. bu haftalarda sancım vardı. 2 hafta dayandılar. 33+6 da doğum yaptım. suyum gelmişti bir gece. gerçekten bir gün bir gündür. bir de erken doğum belirtisi şunlar oluyor.
senin kilo alımın durduysa ve bebeklerin de kilo alımı bir-iki haftadır durduysa ya da azsa, bebeklerin kan akımları yavaşladıysa erken doğum belirtisi olabiliyor. bunları yaşadım ve sonradan araştırdım ki erken doğumu tetikliyormş.
33. haftada bebeklerş çok küçük ama sağlıklı bir iekilde dünyaya geldiler. umarım en az 33 e kadar dayanırsın. geçmiş olsun.

aminnnnnnn

aminnnnn

tamam hemen boşaltıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…