- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.961
arkadaslar nstde sancim cikti.iki tane dilalti nidilat verdiler.tekrar nstye baglanacagim.ne olur dua edin gelmesinleeer
arkadaslar nstde sancim cikti.iki tane dilalti nidilat verdiler.tekrar nstye baglanacagim.ne olur dua edin gelmesinleeer
Beyazzinci nasıl oldun canım ,ben doktorumla görüştüm kasılma genel sertleşme şeklinde olur,içeriden dışarıya bir şey atılma hissi yaratır zaten çok farklı olduğunu olunca hissedersiniz şuan bile normal doğuma yaklaşmış gebe rahmine sahipsiniz zorlanma olacaktır dedi.benim kızlar 1500 gr olmuslar , nst ye bağladılar hersey yolunda gözüküyor. buarada nst de ayrı bir ücret alınıyormuş ben özel hastaneye gidiyorum,bir daha ki kontrolume giderken evime yakın tıp merkezinde nst yaptırıp öyle gidicem.özelde 220 lira ,tıp merkezinde 15 lira faceteki grubada bekliyoruz
canım benimkiler üçüz aynı şeyleri banada söyledi doktorum iki defa bir ay arayla kanamam oldu ikiside kısa sürdü bir pedi doldurmayacak kadar sonra kahverengi akıntılara döndü zamanla geçti ilkinde proluton depot yapıldı ikincide birşey yapılmadı ama ikincisinde muayene oldum plesentanın üstünde demişti olabiliyormuş böyle şeyler tek gebelikte bile var bu risk. önemli olan kanamanın derecesi azda olsa çokta olsa doktoruna bilgi verebilirsin onlar yönlendiriyor endişelenme dinlenme bu durumlarda iyi geliyor
Bende ayni seyi yasiyorum fakat bende kizimi hisedemiyorum.. doktorum korkcak bisey yok kizin daha arkada ve önunde plasenta var dedi.. ama seni cok iyi anliyorum cunku surekli agzimda bi oglum yapma ah oglum canim oglum var kiz sanki hic yokmus gibi...
Bu arada arkadaslar benim gibi olan varmi? Rahim agzim 22 haftada acildi ve doguma kadar yatacaksin dedi doktorum,,, iki haftadir tuvalet disinda yerimden kallkmiyorum.. Bugun kontroldeydim ve 5 mm den 1 cm olmus rahim agzi... Varmi benim gibi yatan?
Saol canım dınlenınce gectı. Bugunde butun gun dısarda ısım vardı. Şimdi otturuyorum..senın adına çok sevındım Kızların kılosu maşallah.. Benım kontrolum 9 nısan da daha cok var. Nstye hıç girmedım. Ozaman gıreceğim umarım bazı şeyler için geç kalmam. Benim normal yolla oldugu icin sanki doktorum dha rahat .. Benim
Ilk oglumda erken dogsu dua ediyorum bunlar erken dogmasinlar diye.. Bende minyon tipliyim umarim tasiyabirim.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Aynı durumu yaşadım, benim de bir bebeğin amniyon sıvısı yğksek çıktı aynılarını perinatolog bana da söyledi ve hatta çalışma konusunu da söyledi. Heyet konusunu ben de burda sordum birkaç gün önce herkes birşeyler söyledi ama öğrendiğim şu oldu, artık öyle kolay kolay heyet raporu verilmiyor ve bir doktor tek başına ancak 10+10 gibi bir yıl içinde 40 güne kadar rapor verebiliyor. Kısacası bir doktor öyle diyor başkası da anca bu kadar olabiliyor diyor. Ben de muzdaribim arkadaşım.Hepinize günaydın,
Dün perinatoloğa gittim sonunda. Giderken çok heyecanlıydım. Minişlerimin beyinleri, beyincikleri, el ve ayak parmakları, belleri, kafa çapları, boyları, kiloları, kalpleri, burunları, yüzleri, böbrekleri, damarları....incelendi. Çok şükür bir sorun yok. Bir saat 10 dak sürdü. O yüzden gidecek olanlara tok gitmelerini ve yanlarına su almalarını öneririm. Kızımın fotoğrafını da aldım ama oğlum poz vermek istemedi. Yine de pipisini gördük:)) Doktorun söylediği birşey aklıma takıldı. Oğlumun amniyo sıvısı biraz yüksekmiş. Gizli şekerine baktır dedi. Bu erken doğumun tetikçisi olabilirmiş. Böyle bir problem yaşayan oldu mu? Bir de kesinlikle çalışma dedi. Bunu asıl kendi doktorumun söyleyip heyet vermesi gerek. Doktorlar arasındaki bu görüş farkı da beni hasta ediyor.
arkadaşlar merhaba size bişe sormak istiyorum.6+4 haftalık ikiz hamileyim tüp bebekle.dün doktor ultrasonda baktığında rahimde kanama odağı görünüyo kanaman olabilir ikiz gebeliklerde olabilir dedi.proluton depot iğneyle progestan iğne yazdı.bidahaki kontrole kadar bunları kullan dedi.eve geldim çamaşırımda kıpkırmızı kan gördüm çok korktum hemen dr.aradım iğneleri yaptır dinlen dedi.olabilir kanama ama atarsa düşükte olabilir dedi.akşama kahverengi lekeye dönüştü şimdide hafif hafif kahverengi leke geliyo.çok endişeleniyorum aranızda böyle bir durum yaşayan var mı paylaşır mısın.lütfen aydınlatın beni...
kaçıncı haftandasın canım banada verdi doktor 28. haftada tedbir amaçlı erken doğumu engelliyormuş bol dinlen endişelenme o ilaç işe yarayacaktır
canım benim de iki buçuk aylıkken kanamam olmuştu.üstelik birden ve bacaklarımdan akacak kadar çok geldi.hemen hastaneye gittik.bebekler ultrasonda gayet iyi görünüyordu ama dr tedbir amaçlı yatış yaptırdı.iki gün üt üste proluton depot vuruldum.sonra kahverengiye döndü.lekeler geçene kadar da haftalık iğnemi vurundum.1 ay wc harici yataktan kalkmadım.çok şükür bebişlerim sağlıklı bir şekilde bu haftalara kadar gelebildiler.sen de olumlu düşün.inşallah sen de ben de ve hepimiz hayırlısıyla 36+ ları görürüz
arkadaslar dualariniz icin cok cok tesekkurler.ilaclardan sonra sanci hafifledi.6 saatte 1ilaca devam edecegiz.ins etkisi devam eder.15 gun daha durabilseler 33 olsalar..dr 34 hafta dayansak iyi diyordu ama benim pasalarim cok aceleci ciktilar.simdi 1 gun bile kardir diyoruz.nasip iste ne desek bos.ben ilaclara devam edip sık sık nstye girecegim.sizdende dua bekliyorum.buradaki dualara cok ihtiyacim var.cunku hicbir karsilik beklemeden sadece gonulden ve birbirimizi anlayarak ediyoruz dualarimizi...
Rabbim hepimize saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...
bebegine kavusan annelerimizede saglikla ve huzurla buyutmeyi nasip etsin ins...
Dualariniz icin tekrar tesekkurler
Allah hepizin çocuklarını sağ sağlim, sağlıklı sıhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Allahın izniyle çocuklarımız hayırlı,uzun ömürlü, kısmetli, Allah korkusu olan, ana baba sevgisi olan evlatlar olsun inşallah
Allahım şu mübarek gün dualarımızı kabul eyle
Aminn
aminnnnnAllah hepizin çocuklarını sağ sağlim, sağlıklı sıhatli aklı fikri yerinde eli ayağı düzgün kucağına almayı nasip etsin inşallah,
Allahın izniyle çocuklarımız hayırlı,uzun ömürlü, kısmetli, Allah korkusu olan, ana baba sevgisi olan evlatlar olsun inşallah
Allahım şu mübarek gün dualarımızı kabul eyle
Aminn
tamam hemen boşaltıyorumAşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
delikiz1982 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için delikiz1982 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
Yaziyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?