2013 ikiz anne adayları buraya

Canım dururlar inşallah daha.Sancıların hafiflemiş bak ne güzel.Sen rahat olmaya çalış

kilo konusunda bizim sıkıntımız olacak sanırım en son gittimizde ölçüm yapamadı doktor birinin ayağı diğerinin karnındaydı ama genel olarak sağlıklılar demişti birde kan sulandırıcı iğne kullanıyordum bu hafta kestik bebeklerin beslenmesine yardımcı oluyordu inş. gelişimleri durmaz. 32. haftayı devirsem rahat nefes alacağım.

Cuma gününün hürmetine Rabbim, bebişlerine ve sana dayanma gücü verir inşallah. Moralini yüksek tut canım, sen elinden geleni yapıyorsun zaten.

günaydın ve kayırlı cumalar kızlar.bugün minnaklarımı görmeye gidecemumarım her şey yolundadır

Minnaklarının güzel haberleriyle dönersin inşallah canım.

Sabah doktorumuzu aradım, bebişler yine dünkü gibilermiş. Oğlum kendi başına nefes alıyor maşallah, kızım da biraz zorlanıyor ama çok şükür hortuma bağlamamışlar. Burak'ı beslemeye başlamışlardı, solunumu izin verirse Zeynep' i de beslemeye başlayacaklar inşallah. Ben de sizlerden dua bekliyorum arkadaşlar, buraya yazmasanız bile içinizden dua edin lütfen. Kuzucuklarım iyi olsunlar Allah' ın izniyle... Nasip olursa öğleden sonra onları görmeye gideceğim. Rabbim esirgesin onları...Öyle özledim ki miniklerimi.

bugun 31+3teyiz canim...
tedbir amacli baslatmasi iyi olmus.sonucta hic sanci baslamadan onlemi alinmis.
Rabbim yardimcimiz olsun,hepimiz 33.haftayi dolduralim ins.

bende 1 hafta gerideyim senden inş. 32yi doldururum üçüzlerin miladı 32. hafta kilitlendim o haftaya Allahım bu noktaya kadar getirdi inş. sağlıklı doğarlar bebişlerimiz

RABBİM inş. sağlık sıhhat versin bir an önce kavuşursunuz inş.
bizim de kız 5 oğlan 6 gün küvezde kalmıştı bir ömür gibi gelmişti
ama bak şimdi kocaman oldular
zaman çabuk geçiyor inş. bugünleri de göreceksin

selam sabah kontrolüm vardı nst'de yine sancım çıktı salı sabah 8 de hastanede olacağız kızlarıma kavuşacağım inşallah .salı günü 36+4 olmuş olacak ultrasonda daha ileride görünüyorlar hadi hayırlısı .

Allah yardımcınız olsun canım, korkma artık. Her şey çok güzel olacak, güzel haberlerinizi alacağız inşallah.

Bana akıllı doktor ikizlerdeki testler yanıltıcı oluyor diye,ikili test yapmamıştı.
Araştırdığım kadarıyla büyük çoğunluk yaptırmış.Arkadaşlar bana 3lü yapılmıyor dediler.
Acaba 4lü test ikiz gebelere yapılıyor mu?
Yaptırdınız mı?Yapılıyorsa hangi hafta yapılıyor?

Canim bende neikili uclu dortlu yaptirmadim. Sadece haftasinta ense kalinligina bakti.. Allaha emanetler .. Rabbim korusun onlari saglik sihhat versin... Testi yaptirsak allah korusun bisey ciksa napcas stresten baska oda erken dogumu tetikler.. Allah korusun kuzularimizı..

Merhaba bana da yapilmasini onermedi drum
Olasi riskte her iki bebege de amniyo onermek gerekir risk yaratir ayrintili ultrason takibi yeterlidir dedi
Zaten de yaptirmayacaktim.

merhaba arkadaşlar ..
son ik gündür cok halsızım sürekli bir katılaşma oluyor karnımda ..sizdede oluyormmu? kontrolüm perşembe günü

Bana 16 haftada 3lü test yapıldı.Daha önce ense kalınlıklarına bakıldı.20li haftalarda da detaylı ultrason bakıldı.

ben birsey yaptırmadım sadece detaylıya gırdım.14. haftada ense kalınlık ve burun kemıgıne bakıldı

merhaba arkadaşlar ..
son ik gündür cok halsızım sürekli bir katılaşma oluyor karnımda ..sizdede oluyormmu? kontrolüm perşembe günü

Geçmiş olsun canm bırkaç gundur bendede oluyo. Her fırsatta yatıp dınlenıyorum.. Oğlum okuldan gelene kadar o geldıkten sonra onunlayım. Bende hafaty evımın yakınındakı tıp merkezıne kontrole gıtmeyı dusunuyom..

umarım erken doğumu tetiklemez yattıkça hafifliyor zaten

cuma günleri yüzü suyu hürmetine rabbim hepinizin gönlünün muradını hayırlısıyla versin inş. biz bugün ayrıntılı usg mızı yaptırdık bebeklerimden bir tanesinin kafatsında 6,4 mm lik bir büyüme tespit etti doktor.korkulacak takılacak birşey değil dedi ama insanın içi rahat etmiyor aranızda böyle birşey yaşayan oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…