- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.981
günaydın ve kayırlı cumalar kızlar.bugün minnaklarımı görmeye gidecemumarım her şey yolundadır
arkadaslar dualariniz icin cok cok tesekkurler.ilaclardan sonra sanci hafifledi.6 saatte 1ilaca devam edecegiz.ins etkisi devam eder.15 gun daha durabilseler 33 olsalar..dr 34 hafta dayansak iyi diyordu ama benim pasalarim cok aceleci ciktilar.simdi 1 gun bile kardir diyoruz.nasip iste ne desek bos.ben ilaclara devam edip sık sık nstye girecegim.sizdende dua bekliyorum.buradaki dualara cok ihtiyacim var.cunku hicbir karsilik beklemeden sadece gonulden ve birbirimizi anlayarak ediyoruz dualarimizi...
Rabbim hepimize saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...
bebegine kavusan annelerimizede saglikla ve huzurla buyutmeyi nasip etsin ins...
Dualariniz icin tekrar tesekkurler
ben de senin durumundaydım. bu haftalarda sancım vardı. 2 hafta dayandılar. 33+6 da doğum yaptım. suyum gelmişti bir gece. gerçekten bir gün bir gündür. bir de erken doğum belirtisi şunlar oluyor.
senin kilo alımın durduysa ve bebeklerin de kilo alımı bir-iki haftadır durduysa ya da azsa, bebeklerin kan akımları yavaşladıysa erken doğum belirtisi olabiliyor. bunları yaşadım ve sonradan araştırdım ki erken doğumu tetikliyormş.
33. haftada bebeklerş çok küçük ama sağlıklı bir iekilde dünyaya geldiler. umarım en az 33 e kadar dayanırsın. geçmiş olsun.
arkadaslar dualariniz icin cok cok tesekkurler.ilaclardan sonra sanci hafifledi.6 saatte 1ilaca devam edecegiz.ins etkisi devam eder.15 gun daha durabilseler 33 olsalar..dr 34 hafta dayansak iyi diyordu ama benim pasalarim cok aceleci ciktilar.simdi 1 gun bile kardir diyoruz.nasip iste ne desek bos.ben ilaclara devam edip sık sık nstye girecegim.sizdende dua bekliyorum.buradaki dualara cok ihtiyacim var.cunku hicbir karsilik beklemeden sadece gonulden ve birbirimizi anlayarak ediyoruz dualarimizi...
Rabbim hepimize saglikla ve zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi...
bebegine kavusan annelerimizede saglikla ve huzurla buyutmeyi nasip etsin ins...
Dualariniz icin tekrar tesekkurler
günaydın ve kayırlı cumalar kızlar.bugün minnaklarımı görmeye gidecemumarım her şey yolundadır
bugun 31+3teyiz canim...
tedbir amacli baslatmasi iyi olmus.sonucta hic sanci baslamadan onlemi alinmis.
Rabbim yardimcimiz olsun,hepimiz 33.haftayi dolduralim ins.
RABBİM inş. sağlık sıhhat versin bir an önce kavuşursunuz inş.Cuma gününün hürmetine Rabbim, bebişlerine ve sana dayanma gücü verir inşallah. Moralini yüksek tut canım, sen elinden geleni yapıyorsun zaten.
Minnaklarının güzel haberleriyle dönersin inşallah canım.
Sabah doktorumuzu aradım, bebişler yine dünkü gibilermiş. Oğlum kendi başına nefes alıyor maşallah, kızım da biraz zorlanıyor ama çok şükür hortuma bağlamamışlar. Burak'ı beslemeye başlamışlardı, solunumu izin verirse Zeynep' i de beslemeye başlayacaklar inşallah. Ben de sizlerden dua bekliyorum arkadaşlar, buraya yazmasanız bile içinizden dua edin lütfen. Kuzucuklarım iyi olsunlar Allah' ın izniyle... Nasip olursa öğleden sonra onları görmeye gideceğim. Rabbim esirgesin onları...Öyle özledim ki miniklerimi.
Cuma gününün hürmetine Rabbim, bebişlerine ve sana dayanma gücü verir inşallah. Moralini yüksek tut canım, sen elinden geleni yapıyorsun zaten.
Minnaklarının güzel haberleriyle dönersin inşallah canım.
Sabah doktorumuzu aradım, bebişler yine dünkü gibilermiş. Oğlum kendi başına nefes alıyor maşallah, kızım da biraz zorlanıyor ama çok şükür hortuma bağlamamışlar. Burak'ı beslemeye başlamışlardı, solunumu izin verirse Zeynep' i de beslemeye başlayacaklar inşallah. Ben de sizlerden dua bekliyorum arkadaşlar, buraya yazmasanız bile içinizden dua edin lütfen. Kuzucuklarım iyi olsunlar Allah' ın izniyle... Nasip olursa öğleden sonra onları görmeye gideceğim. Rabbim esirgesin onları...Öyle özledim ki miniklerimi.[/QUOTE
ALLAH bütün bebeklere sağlık sıhhat versin onları korusun. İnşallah güzel haberlerle gelirsin en kısa zamanda yavrularına kavuşursun !
selam sabah kontrolüm vardı nst'de yine sancım çıktı salı sabah 8 de hastanede olacağız kızlarıma kavuşacağım inşallah .salı günü 36+4 olmuş olacak ultrasonda daha ileride görünüyorlar hadi hayırlısı .
selam sabah kontrolüm vardı nst'de yine sancım çıktı salı sabah 8 de hastanede olacağız kızlarıma kavuşacağım inşallah .salı günü 36+4 olmuş olacak ultrasonda daha ileride görünüyorlar hadi hayırlısı .
Bana akıllı doktor ikizlerdeki testler yanıltıcı oluyor diye,ikili test yapmamıştı.
Araştırdığım kadarıyla büyük çoğunluk yaptırmış.Arkadaşlar bana 3lü yapılmıyor dediler.
Acaba 4lü test ikiz gebelere yapılıyor mu?
Yaptırdınız mı?Yapılıyorsa hangi hafta yapılıyor?
Bana akıllı doktor ikizlerdeki testler yanıltıcı oluyor diye,ikili test yapmamıştı.
Araştırdığım kadarıyla büyük çoğunluk yaptırmış.Arkadaşlar bana 3lü yapılmıyor dediler.
merhaba arkadaşlar ..
son ik gündür cok halsızım sürekli bir katılaşma oluyor karnımda ..sizdede oluyormmu? kontrolüm perşembe günü
Geçmiş olsun canm bırkaç gundur bendede oluyo. Her fırsatta yatıp dınlenıyorum.. Oğlum okuldan gelene kadar o geldıkten sonra onunlayım. Bende hafaty evımın yakınındakı tıp merkezıne kontrole gıtmeyı dusunuyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?