2013 ikiz anne adayları buraya

doktorun önemlı birsey olsa mutlaka soyler müdahale ederdi. ens ekalınlıgı değil sanırım..allaha emanet

Canım inşallah önemli bir şey değildir. Doktorlar pek nazımıza bakmıyor, ciddi bir şey olsa pat pat söylüyor zaten. Allah sana ve bebişlerine iyilikler versin inşallah.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
içime su serpti.Allahım cümlesininkini de benimkileri de korusun.
Her zaman Allaha emanetiz.Allah yardımcımız olsun.

cnım kimi doktorlar istiyor kimisi istemiyor benim doktorum hem ense kalınlığına hem ikili hemde üçlü testi yaptırdı çok şükür hepsi temiz çıktı doktorun önermiyorsa yaptırma

merhaba arkadaşlar ..
son ik gündür cok halsızım sürekli bir katılaşma oluyor karnımda ..sizdede oluyormmu? kontrolüm perşembe günü
bende son iki gündür oluyordu aşırı derecede sertleşiyordu. fazla dolaşma ve kendini yorma ben öle yapıyorum ve çok şükür sertleşme olmuyo.kendine dikkat et bol bol dinlen

Cok tesekkurler canim.sancidan sonra iki hafta dayanmissiniz masaallah.cok sagol bu bana moral oldu.umarim bizde dayanabiliriz.33 haftayi doldursak minikte olsalar saglikli olurlar ins.zaten ben minyon tipliyim.drum minyon oldugum icin kilo alimlari durabilir artik saglikli olmalari organ gelisimleri icin vaktini geciktirmeye calisiyoruz dedi.ayni durumu yasayip bebeklerini saglikla kucaginiza aldiginizi bilmek guc veriyor.

bonnycim nasilsin?gordunmu kuzularini nasillar?

Sağ ol canım ben iyiyim, toparlandım çok şükür. Bebişlerim de iyi maşallah. Diğer gruba yazdıklarımı kopyalayayım.
"Kızım sarılık olmuş, fototerapi görüyor ama onu da sütle beslemeye başlamışlar şükür ve kendi başına nefes alabiliyordu. Oğlum küvezin sonuna kaymış, debelenip duruyor maşallah afacan. Doktor teyzemiz "yaramazlıklara başladı annesi" dedi. Çok şükür bugünümüze, daha da iyi olacaklar inşallah..."

(Bu arada sen yoksun sanırım orada, en kısa zamanda bekleriz.)

masaallah canim sanada bebislerinede...
40 haftada dogan bebeklerdede sarilik oluyor hizlica toparlanir Allahin izniyle.bak sutle beslenmeye baslamis bile masaallah...
oglusunada masaallah ben iyiyim diyor cabucak cikacak demekki kuvezden
onlar eve gelene kadar sende iyice toparlanmis olursun Allahin izniyle...
ne guzel dedin Çok sukur bugunumuze,dahada iyi olacaklar ins.

Kislar bn 36+2 oldum ama inanin dzlerim artik vucudumu tasimio bn kilo almdm ama asri karnim buyudu ve cok catladi en son dun annem disari ciktim araba kullnirkn direksion dgdkce canim asiri yanio dusunn artik bidaha zaten cikmiycm oyle krr aldim dun yine dr kontrolum vardi rahimde hic acilma yok dedi 2 nisani bklersin sen dedi bklm artik bnmle ayni haftada olan arkdslar size hangi tarh verdi dr'lariniz? Bu arada rabbim kismet ederse kizimin ismi elmira oglumunda ismi ibrahim efe buyuk kzim yani 16 aylik oln kizmnda ismi esila:) bn bu dogumum icin fazla bisey almdm kizmn kayrolasini kucuk kzmi ytrcm buyugune yeni ytk aldim oglumda yeni ytk aldim zaten exstra elktrkli salincgimiz var 2 tane daha exstra 7 aya kdr ytck besik tarzi var buyuk kzm 8 sene snra olnca ona cok almistik bnlra pek bisey almdik kiyft bile almdk die bilrim ks kardesim gecen sene oglu olmstu onun butun kiyftlerini annmle yollms ee kizmnda var kuckluk kiyftleri bu kizma giydrcegim bnlr fazla masrfli olmdi bize:) bnden bukdr odalri bittginde duzenlemm resmlerini koycam :)

Eklentiler

• $image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 38

Umarim bende 36 haftalari goturum. Beni simfiden erken dogum korkusu aldi bile.. Hayirlisi insallah.
Fotolarida bekliyoruz

Canım hala araba mı kullanıyorsun? :18: İyi cesaret valla. Cicileriniz hayırlı olsun, Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah.

Herkese merhaba kzlar birsey soracam hurma yemek erken doguma neden olurmu bilginiz varmi?? Sanki aklimda ole bise kalmis doguma yakin yiyinnkolay dogum olur diye ama.. Cok ta erken olmasin ..

sanırım bend e senin gibi olacağım... karnım gergün büyüyor korkuyorum..
kac kilo aldın

Herkese merhaba kzlar birsey soracam hurma yemek erken doguma neden olurmu bilginiz varmi?? Sanki aklimda ole bise kalmis doguma yakin yiyinnkolay dogum olur diye ama.. Cok ta erken olmasin ..

Canım, mayıs annelerinde normal doğum yapacaklar harıl harıl hurma yiyor ama ikiz hamileler için iyi olur mu bilmem. Allah korusun erken doğumu tetikleyebilir gibi geliyor...

Hanimlar esim hep erken sakin ol derdi dunde kendiliginden hadi gidip alalim bebislerin esyalarini baslayalim dedi 6 7 magaza gezdim bise begenmedim ne aradigimida bilmiyorum sanki garip hallerdeyim :s
Aventin pompasina elektrkli cift biberonlu 195 dediler pahalimi.2 hafta daha calisicam izin zaManina biraksam gecmi kalirim ayy bilmiyorum napcaz

Off ben yine alerji oldum galiba.Tüm vücudum kıpkırmızı ve 2 gündür feci kaşınıyorum.Eşim de şehir dışına gitti.Kontrole daha 1 hafta var

Canım nasıpse bend bu hFtA alışveriş yapacam .umRım içimize sinen guzel cıcıler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…