- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.001
cuma günleri yüzü suyu hürmetine rabbim hepinizin gönlünün muradını hayırlısıyla versin inş. biz bugün ayrıntılı usg mızı yaptırdık bebeklerimden bir tanesinin kafatsında 6,4 mm lik bir büyüme tespit etti doktor.korkulacak takılacak birşey değil dedi ama insanın içi rahat etmiyor aranızda böyle birşey yaşayan oldumu?
cuma günleri yüzü suyu hürmetine rabbim hepinizin gönlünün muradını hayırlısıyla versin inş. biz bugün ayrıntılı usg mızı yaptırdık bebeklerimden bir tanesinin kafatsında 6,4 mm lik bir büyüme tespit etti doktor.korkulacak takılacak birşey değil dedi ama insanın içi rahat etmiyor aranızda böyle birşey yaşayan oldumu?
Bana akıllı doktor ikizlerdeki testler yanıltıcı oluyor diye,ikili test yapmamıştı.
Araştırdığım kadarıyla büyük çoğunluk yaptırmış.Arkadaşlar bana 3lü yapılmıyor dediler.
Acaba 4lü test ikiz gebelere yapılıyor mu?
Yaptırdınız mı?Yapılıyorsa hangi hafta yapılıyor?
bende son iki gündür oluyordu aşırı derecede sertleşiyordu. fazla dolaşma ve kendini yorma ben öle yapıyorum ve çok şükür sertleşme olmuyo.kendine dikkat et bol bol dinlenmerhaba arkadaşlar ..
son ik gündür cok halsızım sürekli bir katılaşma oluyor karnımda ..sizdede oluyormmu? kontrolüm perşembe günü
ben de senin durumundaydım. bu haftalarda sancım vardı. 2 hafta dayandılar. 33+6 da doğum yaptım. suyum gelmişti bir gece. gerçekten bir gün bir gündür. bir de erken doğum belirtisi şunlar oluyor.
senin kilo alımın durduysa ve bebeklerin de kilo alımı bir-iki haftadır durduysa ya da azsa, bebeklerin kan akımları yavaşladıysa erken doğum belirtisi olabiliyor. bunları yaşadım ve sonradan araştırdım ki erken doğumu tetikliyormş.
33. haftada bebeklerş çok küçük ama sağlıklı bir iekilde dünyaya geldiler. umarım en az 33 e kadar dayanırsın. geçmiş olsun.
bonnycim nasilsin?gordunmu kuzularini nasillar?
Sağ ol canım ben iyiyim, toparlandım çok şükür. Bebişlerim de iyi maşallah. Diğer gruba yazdıklarımı kopyalayayım.
"Kızım sarılık olmuş, fototerapi görüyor ama onu da sütle beslemeye başlamışlar şükür ve kendi başına nefes alabiliyordu. Oğlum küvezin sonuna kaymış, debelenip duruyor maşallah afacan. Doktor teyzemiz "yaramazlıklara başladı annesi" dedi. Çok şükür bugünümüze, daha da iyi olacaklar inşallah..."
(Bu arada sen yoksun sanırım orada, en kısa zamanda bekleriz.)
Kislar bn 36+2 oldum ama inanin dzlerim artik vucudumu tasimio bn kilo almdm ama asri karnim buyudu ve cok catladi en son dun annem disari ciktim araba kullnirkn direksion dgdkce canim asiri yanio dusunn artik bidaha zaten cikmiycm oyle krr aldim dun yine dr kontrolum vardi rahimde hic acilma yok dedi 2 nisani bklersin sen dedi bklm artik bnmle ayni haftada olan arkdslar size hangi tarh verdi dr'lariniz? Bu arada rabbim kismet ederse kizimin ismi elmira oglumunda ismi ibrahim efebuyuk kzim yani 16 aylik oln kizmnda ismi esila:) bn bu dogumum icin fazla bisey almdm kizmn kayrolasini kucuk kzmi ytrcm buyugune yeni ytk aldim oglumda yeni ytk aldim zaten exstra elktrkli salincgimiz var 2 tane daha exstra 7 aya kdr ytck besik tarzi var buyuk kzm 8 sene snra olnca ona cok almistik bnlra pek bisey almdik kiyft bile almdk die bilrim ks kardesim gecen sene oglu olmstu onun butun kiyftlerini annmle yollms ee kizmnda var kuckluk kiyftleri bu kizma giydrcegim bnlr fazla masrfli olmdi bize:) bnden bukdr odalri bittginde duzenlemm resmlerini koycam :)
sanırım bend e senin gibi olacağım... karnım gergün büyüyor korkuyorum..Kislar bn 36+2 oldum ama inanin dzlerim artik vucudumu tasimio bn kilo almdm ama asri karnim buyudu ve cok catladi en son dun annem disari ciktim araba kullnirkn direksion dgdkce canim asiri yanio dusunn artik bidaha zaten cikmiycm oyle krr aldim dun yine dr kontrolum vardi rahimde hic acilma yok dedi 2 nisani bklersin sen dedi bklm artik bnmle ayni haftada olan arkdslar size hangi tarh verdi dr'lariniz? Bu arada rabbim kismet ederse kizimin ismi elmira oglumunda ismi ibrahim efebuyuk kzim yani 16 aylik oln kizmnda ismi esila:) bn bu dogumum icin fazla bisey almdm kizmn kayrolasini kucuk kzmi ytrcm buyugune yeni ytk aldim oglumda yeni ytk aldim zaten exstra elktrkli salincgimiz var 2 tane daha exstra 7 aya kdr ytck besik tarzi var buyuk kzm 8 sene snra olnca ona cok almistik bnlra pek bisey almdik kiyft bile almdk die bilrim ks kardesim gecen sene oglu olmstu onun butun kiyftlerini annmle yollms ee kizmnda var kuckluk kiyftleri bu kizma giydrcegim bnlr fazla masrfli olmdi bize:) bnden bukdr odalri bittginde duzenlemm resmlerini koycam :)
Herkese merhaba kzlar birsey soracam hurma yemek erken doguma neden olurmu bilginiz varmi?? Sanki aklimda ole bise kalmis doguma yakin yiyinnkolay dogum olur diye ama.. Cok ta erken olmasin ..
Hanimlar esim hep erken sakin ol derdi dunde kendiliginden hadi gidip alalim bebislerin esyalarini baslayalim dedi 6 7 magaza gezdim bise begenmedim ne aradigimida bilmiyorum sanki garip hallerdeyim :s
Aventin pompasina elektrkli cift biberonlu 195 dediler pahalimi.2 hafta daha calisicam izin zaManina biraksam gecmi kalirim ayy bilmiyorum napcaz
Off ben yine alerji oldum galiba.Tüm vücudum kıpkırmızı ve 2 gündür feci kaşınıyorum.Eşim de şehir dışına gitti.Kontrole daha 1 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?