- 1 Şubat 2013
- 270
- 202
- 333
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.021
Insallah cnm ya haftani goremiyorumCanım nasıpse bend bu hFtA alışveriş yapacam .umRım içimize sinen guzel cıcıler alırız..
Insallah cnm ya haftani goremiyorum
Slm kizlar,benim dun kontrol vardi.cok sukur bebislermin gelisimi iyi ama oglumun kafasi asagidaymis.dr acilma olabilir diyerek rahimagzina bakmasi icin beni ebeye gonderdi.`Allah`a sukur acilma yokmus.yalniz ebe parmakla muayene etti ve cok canim yandi.bir de dr demez mi haftaya yine baktiralim!rahimde acikligi olanlar vardi sanirim,bu sekilde muayene olan var mi onu merak ettim
Benim doktorum aylarca hep ultrasondan baktı. Geçen hafta doğumdan önce sancı çıkınca ebe alttan muayene etti ve açılma olduğunu gördü. Sonrasını biliyorsun doğum sürecim başladı canım.
Alttan muayene erken dogumu.tetikler diye biliyorum kadın olmak zor yaa.. en nefret ettgim seyyyy uff tansiyonum yukselir bnm
ebenin muayenesi oyle bi parmakla olmuyodaha önce diğer bir dr vajinal ultrasonla rahim boyunu ölçmüştü,normaldi.rahimde açılma ile rahim boyu aynı şey mi ki??doğum zamanı parmakla bakıldığını duydum ama şimdi çok erken.bir de sancım yok,e açılma da yok ama haftaya gene bakacaklar. bebeklerime bir zararı olur diye korkuyorum:18:
Slm kizlar,benim dun kontrol vardi.cok sukur bebislermin gelisimi iyi ama oglumun kafasi asagidaymis.dr acilma olabilir diyerek rahimagzina bakmasi icin beni ebeye gonderdi.`Allah`a sukur acilma yokmus.yalniz ebe parmakla muayene etti ve cok canim yandi.bir de dr demez mi haftaya yine baktiralim!rahimde acikligi olanlar vardi sanirim,bu sekilde muayene olan var mi onu merak ettim
Kızlar iki arkadaşımızdan da ses yok, umarım iyilerdir. milasis bebeklerinin suyunun azaldığından bahsetmişti en son, tetkik falan yaptırıyordu, dua istemişti. İnşallah her şey yolunda gidiyordur. Gelincikten de ses yok. Umarım bir sorun yoktur... Allah herkese iyilikler versin inşallah...
dra zararlı olmaz mı diye sordum,bişey olmaz dedi.ama yine de korkuyor insan.açılma yokken sanki ebe açacakmış gibi düşünüyor insan ama dra güvenmek gereken korktuğum şey alttan muane sanırım yaptırmam gibi geliyor.. ultrasonda ölçsünler ebe parmağını sokunca ne olacak ozaman doğum falan oluverir belkı umarım hiç yasamam bunu...
mrh arkadaşlar rabbim evlatlarıızı sağlıcakla kucağınıza almaya nasip eylesin .ne mutlu size çifte mutluluk yaşıyorsunuz .sizlere çok özeniyorum bende tüp bebeğe başlıyorum rabbim sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eylesin.gönlümden hep ikiz geçiyor ama ben tekede razıyım.ama ikizim olmasını çok isterdim tabi rabbim bilir.belkide bir ay sonra bende aranıza katılırım hayırlısıyla.kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen bana dua edin.sizde benim dualarımdasınız.sorunsuz ve çok güzel bir hamillelik süresi geçirin ve sonundada evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza alın.allaha ement olun.
mrh arkadaşlar rabbim evlatlarıızı sağlıcakla kucağınıza almaya nasip eylesin .ne mutlu size çifte mutluluk yaşıyorsunuz .sizlere çok özeniyorum bende tüp bebeğe başlıyorum rabbim sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eylesin.gönlümden hep ikiz geçiyor ama ben tekede razıyım.ama ikizim olmasını çok isterdim tabi rabbim bilir.belkide bir ay sonra bende aranıza katılırım hayırlısıyla.kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen bana dua edin.sizde benim dualarımdasınız.sorunsuz ve çok güzel bir hamillelik süresi geçirin ve sonundada evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza alın.allaha ement olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?