- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.041
mrh arkadaşlar rabbim evlatlarıızı sağlıcakla kucağınıza almaya nasip eylesin .ne mutlu size çifte mutluluk yaşıyorsunuz .sizlere çok özeniyorum bende tüp bebeğe başlıyorum rabbim sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eylesin.gönlümden hep ikiz geçiyor ama ben tekede razıyım.ama ikizim olmasını çok isterdim tabi rabbim bilir.belkide bir ay sonra bende aranıza katılırım hayırlısıyla.kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen bana dua edin.sizde benim dualarımdasınız.sorunsuz ve çok güzel bir hamillelik süresi geçirin ve sonundada evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza alın.allaha ement olun.
günaydın kızlarr
cumartesi sabah eğildiğimde bi an kasığıma bir ağrı saplandı ve sonra gün boyu hiçç hareket etmedi gece artık telaşlandık bu kadar uzun süre niye hareket etmiyor diyee tatlılar yiyorum yatıyorum kalkıyorum yok ve bi kadın doğum hastanesinin aciline gittik kalp atımlarına baktıralım diye eşim ş. dışında abisiyle gidiyoruz bu arada...
neyse gittik doktor baktı kalp atımı var merak etme dedikten sonra bunlar tek yumurta ikizimi dedi hayır dedim ama ikisi de erkek biliyorsunuz değil mi deyince ben şokkk cinsiyet sorsan söylemezler biri kızdı ama dedim soldaki kesin erkek diğeri sırtını döndü demez mi ama soldaki kızdı deyince ben neyse şu an önemli olan kalp atımları zaten kontrollerine gidersin detaylı bakarlar geçmiş olsun dedi. ve dolayısıyla kendi doktorumun söylediğini baz alarak hala bi kız bi erkek desem de tabiki içime bi kurt düştü :18:
günaydın kızlarr
cumartesi sabah eğildiğimde bi an kasığıma bir ağrı saplandı ve sonra gün boyu hiçç hareket etmedi gece artık telaşlandık bu kadar uzun süre niye hareket etmiyor diyee tatlılar yiyorum yatıyorum kalkıyorum yok ve bi kadın doğum hastanesinin aciline gittik kalp atımlarına baktıralım diye eşim ş. dışında abisiyle gidiyoruz bu arada...
neyse gittik doktor baktı kalp atımı var merak etme dedikten sonra bunlar tek yumurta ikizimi dedi hayır dedim ama ikisi de erkek biliyorsunuz değil mi deyince ben şokkk cinsiyet sorsan söylemezler biri kızdı ama dedim soldaki kesin erkek diğeri sırtını döndü demez mi ama soldaki kızdı deyince ben neyse şu an önemli olan kalp atımları zaten kontrollerine gidersin detaylı bakarlar geçmiş olsun dedi. ve dolayısıyla kendi doktorumun söylediğini baz alarak hala bi kız bi erkek desem de tabiki içime bi kurt düştü :18:
günaydın kızlarr
Allah hayırlısını versin
kafanın karışmış olması cok doğal
Ama durum cok komik
doktor kendınden süphe etmişmidir acaba :)
Bebişlerimiz sağlıkı sıhatli akılları fikirleri yerinde olsun hayırlı evlatlar olsun ne farkeder
Diye düşünüyorum
Bakma boyle bilmiş bilmiş konuştuğuma benimkilerin sadece kesesini görebildik cok yeniyim daha 2 olup olamyacakları bile belli değil (doktorum biraz temkinli konuşurda) neyse cevremdekiler 2 oğlan olur 2 kız olur dedıklerınde ben sinir krizlerindeydim. onlar bir kız bir erkek olacaklar diyordum.
sonra dedimki rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı cocuklar yada cocuk olsun ama allah korkusu olan ana baba saygısı olan sağlıklı cocuklar olsun dedim.
ben kendimi senin yerine koyuyorum sımdı o yüzden gülme geldi bana. Allah aklına mukayet olsun zor durum.
bence sen hayırlısını dilemeye devam et
ben oğluma kız hazırlığı yapmıştım kız diyordu doktoroğlum pembe zıbınlarda büyüdü
ASIL konu şu hamilelik haftan cinsiyet için yeterli olabilir ama yanıladabilirler.Birde ben bebişlerin yer değiştiremeyeceğini, düşündüğümden hep sağdakini kız sanıyodum kızım tekme attı diyodumbir sonraki kontrolde öğrendimki yer değiştirmişler.Allah hayırlısını versin
Hakikaten şok olmuşsundurBen de her kontrolde insiyetleri aynı mı kesin mi değişir mi diyordum.Dr kesin diyordu ama yine inanmıyordum.Ayrıntılı ultrasona gidince %100 belirli dedi öyle içim rahat etti.
bence kendı doktorun doğru yu söylüyor..tekmi çiftmi yumurta ikizi olduğunu sorması normalmı zaten doktor ultrasonda görmezmi?günaydın kızlarr
ben bu perşembe gıdecegım dktra sanırım od averir bana seke ryuklemesını ılk bebeğimd eyapmstm gerek yok kaçıyorum aslında belkı günü geçer ..Bu şeker yüklemesi ne berbat birşeymiş yaa.Hele midesi bulanan hamileler için daha zor.Su bile içilmiyor bulantıdan o şekeri içmek ölüm.Eşim bin türlü şaklabanlık yaptı yeter ki içeyim diyeSabah hallettim şükürler olsun şimdi sonuçları almaya gidicem.İnşallah bir daha yapmaya gerek kalmaz
benım doktorum 12. haftanın içindeyken soyledı cınsıyeti..başka dktra gıttım o göremedı.. bence dktrdan carsamba net öğrenırsın canımnasilsiniz insallah hersey yolundadir.. ben hala bebisimin birinin cinsiyetini bilmiyorum. birine erkek dedi, ama digerinin 20. haftada söylicekmis dr.um. nedense :)) ama biz baska bir yerde 3D/4D ultrason randevusu aldik carsamba gününe. saglikli olsunlarda cinsiyeti önemli degil. ama yinede insan merak ediyor. Odalarini ne zaman düzenlemeye basladiniz kizlar. beni biraksalar herseylerini alacagim ama daha cok erken
bence kendı doktorun doğru yu söylüyor..tekmi çiftmi yumurta ikizi olduğunu sorması normalmı zaten doktor ultrasonda görmezmi?
hadi iki ayrı kese olabilr tek yumurta ikizinde de ama sonuçta hem emin değildi kendinden hemde benim doktoruma güvenim tam mecbur kaldım gece gece rahatsız etmeyeyim bi kalplerinin attığından emin olayım diye gittim neyse 10 nisanda kontrolüm var anlatıcam doktoruma tekrar bakar nasıl olsa
Merhaba kizlar...gecmisi pek okuyamadim ama gozume carpanlar oldu,umarim hersey yolundadir.bonny anne olmussun...gozlerim dolu dolu oldu...allah nazarlardan saklasin.omurleri uzun olsun evlatlarinin.nasillar iyiler mi?
Ben iyiyim haber veremedim size.simdi de telefondan gririyorum.berbat bisey burdan yazmak.burdaki doktorlardan da hastanelerden de nefret ettim.su anki vaziyetim."allaha emanet durumu" su icin yapilacak bisey yok bekleyelim dedi.ve hala bekliorum.hareketleri takip ediyorum.psikolojim bozuldu biraz sanirim.evde yatiorum surekli.ne desem ne anlatsam.hicbir soz hic bir duygu tarif edemez hissettiklerimi.ofkeliyim, korkuyorum, telasliyim, dusunceliyim, durgunum, yorgunum...daha bi suru sey...kanimda bol miktarda enfeksiyon var.idrarda da oyle..antibiyotik iciyorum..su iciyorum dua ediyorum.elimden hicbirsey gelmiyor.size yazicam.yine haber vericem gelisme ya da degisme olursa..
Umarim basaririm, kizlarimla basaririz...
Hepinizi gormesem de cok seviyorum...beyazinci, bonny, nadidenur,aklima gelen gelmeyen tum diger arkadaslarim kendinize ve bebislerinize dikkat edin..
Bebişlerim sürpriz bir şekilde, pazar gecesi 33+0 da saat 5 civarı dünyaya geldiler. Kızım 1900 gr, oğlum 1400 gr civarında... Şu an ikisi de yoğun bakım ünitesindeler. Çok şükür çok ters bir durum yok ama erken geldikleri için solunum cihazına bağlılar. Serumla besleniyorlar, süte henüz geçmediler. Benim de sütüm henüz gelmedi zaten... Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar... Sizlerden de dua bekliyorum kızlar. Sancı-kasılma şikayetiyle acile gidip doğum sürecinin başladığını öğrendim. Hastanem yoğun bakım şartlarının yetersiz olduğunu söyleyince 112 acil tarafından bulunan, İzmir-Buca'da başka bir özel hastaneye ambulansla transfer edildim. Her şey öyle ani oldu ki hala tam olarak idrak edemedim. Ben iyiyim doğumum epidural sezaryenle oldu, sıkıntı çekmedim ama Tuğba' da olduğu gibi sezaryen sonrası gaz sıkıntısı çektim, çok şükür ondan da bu sabah kurtuldum. Ben dün taburcu oldum, bebişlerim İzmir' de ben Manisa'dayım. Eşim az önce onları görmeye gitti, her gün gidecek. Yakında ben de onunla gider gelirim inşallah, hayırlısıyla.
Yavrularımı sadece iki kez gördüm, oğlumun elini tuttum, o da elimi sıktı... Kızıma dokununca nabzı yükseldi. Öyle harika bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim yavrularımıza da iyilikler versin inşallah.
Allah' a emanet olun canlar.
Merhaba kizlar...gecmisi pek okuyamadim ama gozume carpanlar oldu,umarim hersey yolundadir.bonny anne olmussun...gozlerim dolu dolu oldu...allah nazarlardan saklasin.omurleri uzun olsun evlatlarinin.nasillar iyiler mi?
Ben iyiyim haber veremedim size.simdi de telefondan gririyorum.berbat bisey burdan yazmak.burdaki doktorlardan da hastanelerden de nefret ettim.su anki vaziyetim."allaha emanet durumu" su icin yapilacak bisey yok bekleyelim dedi.ve hala bekliorum.hareketleri takip ediyorum.psikolojim bozuldu biraz sanirim.evde yatiorum surekli.ne desem ne anlatsam.hicbir soz hic bir duygu tarif edemez hissettiklerimi.ofkeliyim, korkuyorum, telasliyim, dusunceliyim, durgunum, yorgunum...daha bi suru sey...kanimda bol miktarda enfeksiyon var.idrarda da oyle..antibiyotik iciyorum..su iciyorum dua ediyorum.elimden hicbirsey gelmiyor.size yazicam.yine haber vericem gelisme ya da degisme olursa..
Hepinizi gormesem de cok seviyorum...beyazinci, bonny, nadidenur,aklima gelen gelmeyen tum diger arkadaslarim kendinize ve bebislerinize dikkat edin..
aaa çok tebrik ederim bebeklerinizle kocaman mutlu bir aile oldunuz sizde :)) allah uzun uzun ömürler versin hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?