2013 ikiz anne adayları buraya

insaalah canım bende tüp bebekle hamıel kaldım 3 bebişimede .inan iste ..allaha dua et oluyor . ben sıkıntı çekmeden aramadan tuttu hep. hayırlı sgalıklı evlatların olsun canm

günaydın kızlarr
cumartesi sabah eğildiğimde bi an kasığıma bir ağrı saplandı ve sonra gün boyu hiçç hareket etmedi gece artık telaşlandık bu kadar uzun süre niye hareket etmiyor diyee tatlılar yiyorum yatıyorum kalkıyorum yok ve bi kadın doğum hastanesinin aciline gittik kalp atımlarına baktıralım diye eşim ş. dışında abisiyle gidiyoruz bu arada...
neyse gittik doktor baktı kalp atımı var merak etme dedikten sonra bunlar tek yumurta ikizimi dedi hayır dedim ama ikisi de erkek biliyorsunuz değil mi deyince ben şokkk cinsiyet sorsan söylemezler biri kızdı ama dedim soldaki kesin erkek diğeri sırtını döndü demez mi ama soldaki kızdı deyince ben neyse şu an önemli olan kalp atımları zaten kontrollerine gidersin detaylı bakarlar geçmiş olsun dedi. ve dolayısıyla kendi doktorumun söylediğini baz alarak hala bi kız bi erkek desem de tabiki içime bi kurt düştü :18:

Allah hayırlısını versin

kafanın karışmış olması cok doğal

Ama durum cok komik

doktor kendınden süphe etmişmidir acaba :)

Bebişlerimiz sağlıkı sıhatli akılları fikirleri yerinde olsun hayırlı evlatlar olsun ne farkeder

Diye düşünüyorum

Bakma boyle bilmiş bilmiş konuştuğuma benimkilerin sadece kesesini görebildik cok yeniyim daha 2 olup olamyacakları bile belli değil (doktorum biraz temkinli konuşurda) neyse cevremdekiler 2 oğlan olur 2 kız olur dedıklerınde ben sinir krizlerindeydim. onlar bir kız bir erkek olacaklar diyordum.

sonra dedimki rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı cocuklar yada cocuk olsun ama allah korkusu olan ana baba saygısı olan sağlıklı cocuklar olsun dedim.

ben kendimi senin yerine koyuyorum sımdı o yüzden gülme geldi bana. Allah aklına mukayet olsun zor durum.

bence sen hayırlısını dilemeye devam et

ben oğluma kız hazırlığı yapmıştım kız diyordu doktor oğlum pembe zıbınlarda büyüdü

ASIL konu şu hamilelik haftan cinsiyet için yeterli olabilir ama yanıladabilirler.Birde ben bebişlerin yer değiştiremeyeceğini, düşündüğümden hep sağdakini kız sanıyodum kızım tekme attı diyodum bir sonraki kontrolde öğrendimki yer değiştirmişler.Allah hayırlısını versin

Hakikaten şok olmuşsundur Ben de her kontrolde insiyetleri aynı mı kesin mi değişir mi diyordum.Dr kesin diyordu ama yine inanmıyordum.Ayrıntılı ultrasona gidince %100 belirli dedi öyle içim rahat etti.

Bu şeker yüklemesi ne berbat birşeymiş yaa.Hele midesi bulanan hamileler için daha zor.Su bile içilmiyor bulantıdan o şekeri içmek ölüm.Eşim bin türlü şaklabanlık yaptı yeter ki içeyim diye Sabah hallettim şükürler olsun şimdi sonuçları almaya gidicem.İnşallah bir daha yapmaya gerek kalmaz

günaydın hanımlar....
kızlardan hala ses çıkmadı hayırlı haberlerle gelirler inşl.
dün benim kasılmalarım oldu ama dinlenmeye çalıştım bu hafta doktora gidicem açılma olur diye korkuyorum bu haftayı hep dinlenerek geçirmeyi planlıyorum inşl.

neyse ki ben o kadar takmadım pek de inanamadım çünkü doktor kesin böyle yok falan diyemedi hemen kıvırdı sadece ilk başta ikisi de kız olursa ihtimaline kayınvalidem çok bozulmuştu o zaman kızmıştım iki erkek sorun değil bi kız bi erkek sorun değil ama iki kıza niye bozuluyorlar diye gönül ikisinden de birer tane olmasından yana tabiki ama sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da hayırlısı neyse o olsun:)
inşallah seninki de bi kız bi erkektir :))

benimkiler altlı üstlü olabiliyor ama genelde kız solda erkek sağda daha hiç değişmedi ama oğlum pembe zıbınla büyüdü kısmında ben koptum :) eşimi düşündüm bi an asla giydirmez herhalde erkeğe pembe

Hakikaten şok olmuşsundur Ben de her kontrolde insiyetleri aynı mı kesin mi değişir mi diyordum.Dr kesin diyordu ama yine inanmıyordum.Ayrıntılı ultrasona gidince %100 belirli dedi öyle içim rahat etti.

hem de ne şok zaten korkmuşum hareket etmiyorlar diye bi an hareketten cinsiyet boyutuna geçtik gecenin 00:30 da ama benim doktorum hep 4 boyutlu ultrasonda bakıyor ben hala iki erkeğe inanmıyorum bence kendi doktorumun söylediği doğru :) yani inşallahh

nasilsiniz insallah hersey yolundadir.. ben hala bebisimin birinin cinsiyetini bilmiyorum. birine erkek dedi, ama digerinin 20. haftada söylicekmis dr.um. nedense :)) ama biz baska bir yerde 3D/4D ultrason randevusu aldik carsamba gününe. saglikli olsunlarda cinsiyeti önemli degil. ama yinede insan merak ediyor. Odalarini ne zaman düzenlemeye basladiniz kizlar. beni biraksalar herseylerini alacagim ama daha cok erken

bence kendı doktorun doğru yu söylüyor..tekmi çiftmi yumurta ikizi olduğunu sorması normalmı zaten doktor ultrasonda görmezmi?

ben bu perşembe gıdecegım dktra sanırım od averir bana seke ryuklemesını ılk bebeğimd eyapmstm gerek yok kaçıyorum aslında belkı günü geçer ..
sonucun ıyı çıkmıştır umarım

benım doktorum 12. haftanın içindeyken soyledı cınsıyeti..başka dktra gıttım o göremedı.. bence dktrdan carsamba net öğrenırsın canım

merhaba arkadaşlar lekelenmelerim durdu bugün dr gittim kalpleri atyo bebişlerimin büyümüşlerde önceki kontrole göre doğum kanalımda kapalıymış bu iyi dedi doktor.ama rahimdeki kanama odağı bebeğin eşinin arkasında dedi3 ay bitene kadar düşük tehdidi yaratabilir dedi. şuan kanama durmuş görünüyo ama kanaman gelirsede çok olmadığı sürece endişelenme kanama dışarı atıydur.iğnelerini aksatma dinlen dedi.ama korkuyorum allahım inşallah bebeklerimi korur herşey onun tasarrufunda Allah hepimizin bebeklerini korusun ona sığınmaktan başka çarem yok şu riskli dönemi atlatsaydık hayırlısıyla...

bence kendı doktorun doğru yu söylüyor..tekmi çiftmi yumurta ikizi olduğunu sorması normalmı zaten doktor ultrasonda görmezmi?

hadi iki ayrı kese olabilr tek yumurta ikizinde de ama sonuçta hem emin değildi kendinden hemde benim doktoruma güvenim tam mecbur kaldım gece gece rahatsız etmeyeyim bi kalplerinin attığından emin olayım diye gittim neyse 10 nisanda kontrolüm var anlatıcam doktoruma tekrar bakar nasıl olsa

hayırlısı canım... bizede soyle ..

Merhaba kizlar...gecmisi pek okuyamadim ama gozume carpanlar oldu,umarim hersey yolundadir.bonny anne olmussun...gozlerim dolu dolu oldu...allah nazarlardan saklasin.omurleri uzun olsun evlatlarinin.nasillar iyiler mi?
Ben iyiyim haber veremedim size.simdi de telefondan gririyorum.berbat bisey burdan yazmak.burdaki doktorlardan da hastanelerden de nefret ettim.su anki vaziyetim."allaha emanet durumu" su icin yapilacak bisey yok bekleyelim dedi.ve hala bekliorum.hareketleri takip ediyorum.psikolojim bozuldu biraz sanirim.evde yatiorum surekli.ne desem ne anlatsam.hicbir soz hic bir duygu tarif edemez hissettiklerimi.ofkeliyim, korkuyorum, telasliyim, dusunceliyim, durgunum, yorgunum...daha bi suru sey...kanimda bol miktarda enfeksiyon var.idrarda da oyle..antibiyotik iciyorum..su iciyorum dua ediyorum.elimden hicbirsey gelmiyor.size yazicam.yine haber vericem gelisme ya da degisme olursa..
Umarim basaririm, kizlarimla basaririz...
Hepinizi gormesem de cok seviyorum...beyazinci, bonny, nadidenur,aklima gelen gelmeyen tum diger arkadaslarim kendinize ve bebislerinize dikkat edin..

Allah razı olsun canım, çok şükür iyiler. Beslenme problemleri var biraz o yüzden biraz daha kalırlar sanırım . Sağlıkları yerinde olsun da hiç sorun değil, zamanla düzelirler Allah' ın izniyle...
Allah yardımcın olsun, ne olur stres yapmamaya çalış, Kuzucukların biraz daha dayanırlar o zaman. Rabbim' e sığın bol bol dua et. Biz de seni merak ediyorduk kaç gündür. Dualarımızda olacaksınız. Sen de minişlerin de Allah'a emanet olun.

aaa çok tebrik ederim bebeklerinizle kocaman mutlu bir aile oldunuz sizde :)) allah uzun uzun ömürler versin hepinize :)

Rabbim seni. Ve kizlarini korusun insallah. Hakkinda hayirlisi olsun. Elimizden dua etmekten baska birsey gelmez. insallah buraz daha dayanirsiniz kizlarinda toparlanir. Sen guclu bir annesin eminimki kizlarinda senin gibi guclu olacaklar. Guzel bi sekilde kucaginiza alCaksinini.

neyse ki haberini alabildik dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…