- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.061
nasilsiniz insallah hersey yolundadir.. ben hala bebisimin birinin cinsiyetini bilmiyorum. birine erkek dedi, ama digerinin 20. haftada söylicekmis dr.um. nedense :)) ama biz baska bir yerde 3D/4D ultrason randevusu aldik carsamba gününe. saglikli olsunlarda cinsiyeti önemli degil. ama yinede insan merak ediyor. Odalarini ne zaman düzenlemeye basladiniz kizlar. beni biraksalar herseylerini alacagim ama daha cok erken
Merhaba kizlar...gecmisi pek okuyamadim ama gozume carpanlar oldu,umarim hersey yolundadir.bonny anne olmussun...gozlerim dolu dolu oldu...allah nazarlardan saklasin.omurleri uzun olsun evlatlarinin.nasillar iyiler mi?
Ben iyiyim haber veremedim size.simdi de telefondan gririyorum.berbat bisey burdan yazmak.burdaki doktorlardan da hastanelerden de nefret ettim.su anki vaziyetim."allaha emanet durumu" su icin yapilacak bisey yok bekleyelim dedi.ve hala bekliorum.hareketleri takip ediyorum.psikolojim bozuldu biraz sanirim.evde yatiorum surekli.ne desem ne anlatsam.hicbir soz hic bir duygu tarif edemez hissettiklerimi.ofkeliyim, korkuyorum, telasliyim, dusunceliyim, durgunum, yorgunum...daha bi suru sey...kanimda bol miktarda enfeksiyon var.idrarda da oyle..antibiyotik iciyorum..su iciyorum dua ediyorum.elimden hicbirsey gelmiyor.size yazicam.yine haber vericem gelisme ya da degisme olursa..
Umarim basaririm, kizlarimla basaririz...
Hepinizi gormesem de cok seviyorum...beyazinci, bonny, nadidenur,aklima gelen gelmeyen tum diger arkadaslarim kendinize ve bebislerinize dikkat edin..
Ateş bastı, uyuyamıyorum... Sürekli üf, üf modundayım. Bağırmak istiyorum. İç çamaşır beni çok rahatsız ediyor, yemek yediğimde çamaşıra değen yerlerim sızlıyor. Gece de yatarken atletim karnıma değince bunalıyorum. Hamileliğini rahat geçirenleri kıskanıyorum. Tez geçer inşallah.
hayırlısı canım... bizede soyle ..
slm kızlar..inanın nete girmeye fırsat bulamıyorum ben mi böyleyim yoksa doğum yapan diğer ikiz anneleri sizdemi öyleydiniz?bugün bebeklerim 13 günlük oldular gaz sıkıntımız var oğlum sürekli ıkınıyor zor uyuyor kızımda ememiyor onada süt sağıp vermek zorunda kalıyorum.birde sanırım lohusalık psikolojisi hiç kimseye güvenemiyorum bebeklerimin herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum istemedende olsa insanların kalplerini bile kırıyorum ya çok zor bir durummuş 13 günde tam 17 kilo kaybetmişim.geceleri uyku yok bazen 2 bazen 3 saat.eşimin annesi var yanımda fakat neden bilmiyorum ama gece bebekleri bırakıp uyuyayım diyemiyorum.ya bişey olursa ya bebeklerim beni ararsa vs vs binlerce şey geçiyor kafamdan.ne yapıcam bilmiyorum..birde doğum yapmış annelergaz sancısı için yaptığınız birşey varmı??geçmişi okuyamadım yine :) doğum yapan arkadaşlarıma Allah yardımcıları olsun diyorum harika bir duygu bir okadarda zor bir duyguymuş.doğum yapacak arkadaşlarada hayırlı hamilelikler dilerim
arkadaşlar deneyimli anneler merhaba
ben de 16 +1 haftalık ikizlerime hamileyim inş.
bugun iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm ama emin olamadım sarı akıntılar da bazen kuruyunca kahvernegı oluyor ya,
iki kez bunun üstüne wcye gittim çok şükür bir şey gelmedi.
dr a mesaj attım, devame derse göreyim demiş.
çok tedirgin oldum böyle bir şey yaşayan var mı? dün gecede sag böbregımın oldugu tarafta bir agrı oldu sanki içerden bir şey geriyomus basıyormus gibi, şu anda yok.
inşallah ben de sizler gibi bebeklerime sağ salim kavusurum.
arkadaşlar deneyimli anneler merhaba
ben de 16 +1 haftalık ikizlerime hamileyim inş.
bugun iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm ama emin olamadım sarı akıntılar da bazen kuruyunca kahvernegı oluyor ya,
iki kez bunun üstüne wcye gittim çok şükür bir şey gelmedi.
dr a mesaj attım, devame derse göreyim demiş.
çok tedirgin oldum böyle bir şey yaşayan var mı? dün gecede sag böbregımın oldugu tarafta bir agrı oldu sanki içerden bir şey geriyomus basıyormus gibi, şu anda yok.
inşallah ben de sizler gibi bebeklerime sağ salim kavusurum.
Yazdiklarini bende yasiyorum gercekten zor gunler basladi.kızlar merhaba... 30 lu haftalardan sonra gerçekten değişiyormuş zorlaşıyormuş herşey. haftaları yeni olanlara duyurulur.
son günlerde karnımda bi gariplik var gibi aşağı indi desem bilmiyorum anlamıyorum da. çatladığım için karnımın altı çok acıyor.
gece uyurken dönerken zorlanıyorum karnım acıyor resmen. ve sağ bacağım acayip zorluyor ilk kalkışlarda zorlanıyorum. sanki bu son ay çok zor geçecek gibi.....
Arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz?umarim herkes iyidir.face'e takiliyorsunuz sanirim.benim face hesabim yok.o yuzden takip edemiyorum.ben dun sabah hastaneye yattim.yhne nstde sanci cikti.ilac serum derken bugun sanci azaldi.taburcu oldum.ciger gelistiricileri vuruldum 2*2 4 doz.ben biraz gec kaldim sanirim sizler kacinci haftada kac doz vuruldunuz?butun annelere (hamis olan ve kucagina alan)veee guzel bebislerine sevgiler
26 haftalık ikiz anne adayıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?