- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.081
Arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz?umarim herkes iyidir.face'e takiliyorsunuz sanirim.benim face hesabim yok.o yuzden takip edemiyorum.ben dun sabah hastaneye yattim.yhne nstde sanci cikti.ilac serum derken bugun sanci azaldi.taburcu oldum.ciger gelistiricileri vuruldum 2*2 4 doz.ben biraz gec kaldim sanirim sizler kacinci haftada kac doz vuruldunuz?butun annelere (hamis olan ve kucagina alan)veee guzel bebislerine sevgiler
Arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz?umarim herkes iyidir.face'e takiliyorsunuz sanirim.benim face hesabim yok.o yuzden takip edemiyorum.ben dun sabah hastaneye yattim.yhne nstde sanci cikti.ilac serum derken bugun sanci azaldi.taburcu oldum.ciger gelistiricileri vuruldum 2*2 4 doz.ben biraz gec kaldim sanirim sizler kacinci haftada kac doz vuruldunuz?butun annelere (hamis olan ve kucagina alan)veee guzel bebislerine sevgiler
kedide anneler kervaninami katilmis.hayirli ugurlu olsun.saglikli ve huzurlu olsunlar ins.merak ettim ins.en kisa zamanda bize kendilerinden bahsedebilir...
canım uzun zamandır giremedim siteye, hem çoook geçmiş olsun kuzum, buluştunuz bebişlerinle hem de dualarımız sizinle. sağlıkla alacaksın kuzucuklarını kucağına inşallah. kızın ve oğlunla güzel bi ömür sizi bekliyor Allahın izniyle. bizlere de dua et
tesekkur ederim canim.dualarin icinde cok sagol.dinleniyorum umarim vakitlice dogururuz hepimiz.sende en kisa zamanda kavusursun kuzucuklarinaGeçmiş olsun canım, şükür durdurmuşlar. Şimdi bol bol dinlenmeye bak. Vakitlice gelsin kuzuların inşallah. Dualarımdasınız.
selam canim amin cok sagol.ins.34u goruruz hepimiz.yok canim sancim filan yoktu.ayak ustu kalinca 4.aydan beri agrim oluyordu zaten.oda normal sonucta.rutin kontrolde bide nste gorelim dedi dr.sanci cikti.ben hissetmiyorum yani.kotu olanda bu.hayirlisi artik.vakitlice kavusmayi nasip etsin Rabbim hepimizeSelam tbsn gecmis olsun .. Hakkinda hayirlisi olsun insallah Senin kuzular biriki hafta daha dayansalar krtik donemi atlatmis olursun insallah. Sancini hissettinmi yoksa nst demi cikti acilman varmi. Yada sanci olunca acilmada basliyormu. Ben yarin 29 6 gunluk olacam. Kontrolumde iki hafta sonra birka. Gundur kasiklarimda agri oluyor ama bilemedim ben . Doktorun ilac al gecmeSe kinusuruzdiyo. Yatinca dinlenince iyi ama ayaga kalkin a bi sızı oluyor. İnşLLah bebişlerimizi saglıkl tam zam anlarında kucagımıza alırız..
cok sagol canim.igne biz ikiz bekleyenlerde cok onemliymis.yengem 37.haftada dogurdu dru onemli dedi onada vurdurmustu.bende cok tedirgindim daha vurulmadim bide sancim cikti ya hemen dogarlarsa diye.iki ayri dra gorundum nstde sanci cikinca ikiside hemen igneleri vurunmamiz gerektigini soyledi.dogumdan en az 48 saat once yapilmasi gerekiyormus bebislerimize faydasi olmasi icin.sende druna hatirlat olurmu.dun yan odadaki bayan 30.haftadaymis ikizlerini normal dogum yapti.onceki ogluda sezaryenmis.biz ikizlerde dogum zamani hic belli olmuyor.saglikli ve vakitli dogumlarGecmiş olsun canım,bana doktorum bahsetmedi iğneden bende soracaktım ama unuttum.
cok sagol canim umarim atlatmisimdirda iki hafta daha durur bebislerim benimle.ve umarim siz hic zor gunler gormeden saglikla zamaninda alirsiniz kuzularinizi kucaginiza.dualarim sizinle.sende esirgeme.elimizden geleni yaptiktan sonra dualarla Rabbimize siginiyoruz.O bize yardim edecektir.sevgiler canimcanım sana da geçmiş olsun bi badire atlatmıssın sancın olmus sanırım. inşallah düzene girer halin ve sağlıkla alırsın yavrularını kucağına. bakalım bizi de zorlu bi süreç beklio size bakınca daha çoook yolumuzz var diorum. dualarını esirgeme
iyi akşamlar arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum bana bilgi verirseninz
çok sevinirim benim henüz rahim uzunluğu ölçümü yapılmadı erkenmi
acaba birde altanmı ölçülüyor yoksa karındanmı ben çok korkuyorum birşey
olur diye altan bakarsa
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsınız.Bana dr 3 hafta sakın doğurma çok dikkatli ol sonra gel iğneleri yapalım dedi.27 haftalık olcaz yani.Başta daha erken gibi gelmişti ama kedinin 29da doğurduğunu duyunca o zamana kadar bir şey olmasa bari diye telaşlandım.Bir de olumsuz giden bir şey yok aslında ama niye 3 hafta dayan dedi diye kafama takıldı:18:Arkadaslar nasilsiniz nerelerdesiniz?umarim herkes iyidir.face'e takiliyorsunuz sanirim.benim face hesabim yok.o yuzden takip edemiyorum.ben dun sabah hastaneye yattim.yhne nstde sanci cikti.ilac serum derken bugun sanci azaldi.taburcu oldum.ciger gelistiricileri vuruldum 2*2 4 doz.ben biraz gec kaldim sanirim sizler kacinci haftada kac doz vuruldunuz?butun annelere (hamis olan ve kucagina alan)veee guzel bebislerine sevgiler
Allah tamamına erdirsin inşallah26 haftalık ikiz anne adayıyım
Benim ilk defa 21 haftalıkken detaylı ult. yapılırken alttan ölçüldü.Ben de bir sorun olmaz mı diye sordum ama dr hiçbir tehlikesinin olmadığını söyledi.Prof. perinatologdu güvendim.iyi akşamlar arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum bana bilgi verirseninz
çok sevinirim benim henüz rahim uzunluğu ölçümü yapılmadı erkenmi
acaba birde altanmı ölçülüyor yoksa karındanmı ben çok korkuyorum birşey
olur diye altan bakarsa
günaydın güzel hamişler...
Karnım sürekli aç ama yedikçe şişiyorum ve reflü başlıyor .....sırt ağrılarım arttı...30.hafta ya gelmeke istiyorum..
Bebek arabaları ne aldınız kızlar
maşallah kuzularına. Ben de hamileliğim süresince çok dikkat ettim çatlak olmaması için, kremledim, her gün duş aldım. çok az çatlağım vardı, ta ki sancılarımın başlayıp hastaneye yatıncaya kadar. Sancılarla birlikte 4 cm açılmam da oldu 35.haftamda, 15 günden fazla hastanede yattım, kalkmak yasaktı, dolayısıyla duş almak, bu süre boyunca krem de süremedim, karnım da çok büyüdü ve karnım harita gibi oldu maalesef. Bu arada hastaneye yattığım gün 1 doz celestone yapıldı bir de 24 saat sonra yapıldı. Bir daha da yapmadılar. Bebeklerim 37 haftalık doğdu, çok şükür küvöze de girmediler.herkese günaydın, bebeklerinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
Dün kontrolümüz vardı oğluşum 1480kg kızım 1455 kg olmuş, maş diyin teyzeleri, inş böyle devam ederler.. Biraz önce karnımı yğlarken farkettim kasık tarafımda başlayan çatlaklarım göbek deliğime yaklaşmış, bu görüntü beni çok üzüyo daha ne kadar çatlar bilmiyorum ama devam ederse çok çirkin bi görüntü ortaya çıkacak.. Off doğum sonrası için bi çözümü var mı bu çatlakların, napıcam??? Toplamda 8 kg almışım kızlar doğuma kadar kaç kg daha alırım sizce??? Bir de dr um ciğer geliştirici iğne verdi 6 kutu haftada bir yapılacak dedi. 6 kutu normal mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?