- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.101
benim 20. haftamda bakıldı.vajinal ultrason yaptı driyi akşamlar arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum bana bilgi verirseninz
çok sevinirim benim henüz rahim uzunluğu ölçümü yapılmadı erkenmi
acaba birde altanmı ölçülüyor yoksa karındanmı ben çok korkuyorum birşey
olur diye altan bakarsa
canım alttan derken vajinal ultrason mu?asıl merak ettiğim benim rahim uzunluğuna alttan ultrasonla bakıldı.sonra başka bir dr açılma olup olmadığını öğrenmek için beni ebeye muayene ettirdi(alttan parmakla).ikisinin baktığı aynı şey mi acaba?acilmayi sormussun.nstlerde sanci devam edince alttanda baktilar acilma yok cok sukur.acilma olsaydi birakmazlardi sanirim.
benimde simdiye kadar hep karindan bakmislardi.dun ilk defa alttan baktilar.zarari olmasada kotu yaa.aylardir karindan muayene oluyoruz sonucta.zor geliyor ve korkuyor insan.umarim hepimiz icin hersey yolunda gider.
oyy maşallah bebişlerine....ben şimdiye kadar 16 kilo aldım.sen az almışsın ne güzel.benim de çatlaklarım göbek deliğimden yukarı çıkmaya başladı,günde 2-3 defa yağlıyorum ama engel olamıyorum işte.işin kötüsü bunları geçirmek pek mümkün olmuyormuş.bu durumda en iyisi takmamakherkese günaydın, bebeklerinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
dün kontrolümüz vardı oğluşum 1480kg kızım 1455 kg olmuş, maş diyin teyzeleri, inş böyle devam ederler.. biraz önce karnımı yğlarken farkettim kasık tarafımda başlayan çatlaklarım göbek deliğime yaklaşmış, bu görüntü beni çok üzüyo daha ne kadar çatlar bilmiyorum ama devam ederse çok çirkin bi görüntü ortaya çıkacak.. off doğum sonrası için bi çözümü var mı bu çatlakların, napıcam??? toplamda 8 kg almışım kızlar doğuma kadar kaç kg daha alırım sizce??? bir de dr um ciğer geliştirici iğne verdi 6 kutu haftada bir yapılacak dedi. 6 kutu normal mi??
Kizlar kedi dogum yapmis oyle mi? Haftalarimiz ayniydi onunla...rabbim yardimcisi olsun...insallah iyilerdir ucu de...gordum simdi yuregim agzimda...ben de durumlar nasil bilmiyorum.hareketleri sayiyorum.Bir saatte 10hareket olmasi gerekmis ama ben soldaki ufakligimi cok hissedemiyorum, sagdkine gore sayiyorum...insallah iyidir miniklerim..
Ve gelincik...gelincik arkadasim yok mu, bi sorun mu vardi, bahsettiginizi gordum de...hayirli haberlerle gelirler insallah...ben de simdi merak ettim.
Canım ben hamileyken rahim uzunluğunu sadece karnımdan ölçtü doktorum ama bazı doktorlar alttan muayene edebiliyor.
Geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsınız.Bana dr 3 hafta sakın doğurma çok dikkatli ol sonra gel iğneleri yapalım dedi.27 haftalık olcaz yani.Başta daha erken gibi gelmişti ama kedinin 29da doğurduğunu duyunca o zamana kadar bir şey olmasa bari diye telaşlandım.Bir de olumsuz giden bir şey yok aslında ama niye 3 hafta dayan dedi diye kafama takıldı:18:
Allah tamamına erdirsin inşallah
Benim ilk defa 21 haftalıkken detaylı ult. yapılırken alttan ölçüldü.Ben de bir sorun olmaz mı diye sordum ama dr hiçbir tehlikesinin olmadığını söyledi.Prof. perinatologdu güvendim.
Beni geceleri uyku tutmuyor ya.Sağa dönsem ağrı oluyor sola dönsem karnım acıyor.Yatak yastıkla dolu zaten.Tvdeki tüm saçma programları izliyorum.Daha uykusuzluk için çok erken.Nasıl yatacağımı bulamadım.
iyi akşamlar arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum bana bilgi verirseninz
çok sevinirim benim henüz rahim uzunluğu ölçümü yapılmadı erkenmi
acaba birde altanmı ölçülüyor yoksa karındanmı ben çok korkuyorum birşey
olur diye altan bakarsa
Uzun zamandir giremedim kizlar cogu arkadas dogum yapmis umarim herkes iyidir.bana gelince suanda capada yatiyorum pazartesi ilk defa gittigim perinatolog alttan olcum yapti ve uzunlugum 21mm ye dustugunu gordu apar topar serklaj yapildi simdide tokoliz tedavisi goruyorum.herkese tavsiyem mutlaka olcum yaptirin burda bu sikintidann yatan o kadar ikiz hamile var ki.sizden dua bekliyorum.
bende ikiz annesi olacağım inşallah. yaşım32, beklenen doğum tarihi 16 eylül 2013, ilk doğum, cinsiyetleri belli değil, 62 ile hamile kaldım, çift yumurta ikizleri, kastamonuda yaşıyorum.
slm kızlar bugün prenslerim kontrolu vardı nts ye girdik çok şükür iyi. sularıda iyi kilomuz biri2000 diğer 1900 olmuş doktor bana biraz kızdı çok kilo almışsın dedi ama elimde değil karnım doymuyor oyuzden durmadan cnm yemek yemek istiyor .ne yapacam bilmiyorum bu saaten sonrada rejimde yapamam bakalım kısa bildiğim kadar yemekten kısmaya çalışacam
arkadaslar internetten baktim canpedin emici kulotu orta ve buyuk boy var.kucugude varda benmi goremedimki?
Bnm rahim agzina ustten bakti ama alttan bakmadi
bonnycim cok sagol sana m beden iyi olduysa bana hayli hayli olur.suan 61 kiloyum cunku.masaallah sende sadece bebeklerini beslemissin.hic kilon kalmamistir.benimde vucudumda pek degisiklik yok karnim cok buyudu:)inince nasil olur bilmiyorum
kizlar sonunda ögrendik kuzularimin cinsiyetini bir kiz bir erkek:)) sagliklilar cok sükürr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?