2013 ikiz anne adayları buraya

Merhaba !

Bende ikiz tüp bebek annesiyim.. 15 haftalık olduk , doktorum biri kıza diğeri erkege benziyor dedi ama birdahaki kontrolde kesinleşir
inşallah. haftası haftasına aynı gidiyorlar şükür olsun :) su anlık bir sorunumuz yok karnımın gerilmesi dışında umarım hep böyle gideriz..

Seninki tüp bebek ise tüp bebek doktorun yazsın raporunu. Kadın doğum uzmanları neden bilmem bu konuda çok ihtiyatlı davranıyorlar. Ya da direk gidip müdürünle görüş. Hocam artık tutamıyorum de. Gerekirse rapor almakla tehdit et

eger doktorun izin verdiyse bi sakınca yoktur.bende 16. yada 17. haftamda gitmiştim ankara ya(gebzede oturuyorum)
ama nasıl gideceğinde önemli.beni eşim götürmüştü baya yata yata gitmiştim ben :)

Benim doktorum ilk aydan soledi ist disina cikmak yasak diye. Ve benim ne kanamam ne dusuk tehlikem hic bi sorunum olmadigi halde. Demek doktorlarin fikride ayri ayri olabiliyir..

Ben de sizin gibi öğretmenim ve ikiz gebeyim. Doktorumdan 21. haftada nöbet tutamaz diye rapor istemiştim, o da öyle rapor yazamam ama düşük tehlikesi vardır diye rapor yazarım, idarecinize verirsiniz ona kalmış dedi. Sağolsun müdürüm tamam hocam nöbetten artık muafsınız demişti ve nöbet tutmamaya başlamıştım. Şimdide eşimin işinden dolayı heyet raporu almak zorunda kaldım ve sağolsun hiç itiraz etmeden verdi.

Bazen doktorlar saçma sapan işler yapabiliyor, inşallah müdürünüz anlayışlı olur.

**şükürler olsun sizlere kavuştum...
inanın ayrı kaldığımız süre içinde hep aklımdaydınız..
ben büyük bir sorunu atlattım çok şükür..
bi gün sabah kalktım kanamam olduğunu gördüm,o gün randevüm vardı ama biz sabahtan gittik hemen .
doktorum baktı ve acil hastaneye yatman gerek dedi.haftamda erken olduğundan doğum olması iyi olmaz dedi.
neyse ben serum ve nst den sonra eve gelmeyi evde yatmayı istedim.doktor yatış doğum fiyatını çok çok etkiler deyince..
ertesi gün evdeyken benden avuç içi kadar su geldi.apar topar yine gittik.sağolsun doktorumuzun tavsiyesiyle daha uygun olan medikal parkta yatışımızı yaptırdık ve tedavi gördüm..
serumlar , antibiyotik ve ciğer geliştirici iğneler yapıldı.hastanede kanamam önlendi..
bu arada bide reflüyle boğuştum ve halen öyle...
ne bişey yiyebildim, ne oturarak dahi uzanamadım...dik duruncada sağ tarafım batıyo...
kabus gibiydi..birde eşim ayağını incitmezmi...simsiyah olmuş ayakla benim yanımda kaldı ,ordan oraya koşuşturdu..canım alçıya bile aldıramadı ben doğum yaparsam diye...
günlerce onu öyle gördükçe hep ağladım .allahıma dua ettim doğumum olmasın diye.
birde kızımdan ayrıydım...anlıycanız sanki kara bulutlar hiç gitmiycekti...
çok şükür allahım dualarımı kabül etti..şuan evdeyim sadece lavobaya kalkmak şartıyla eve çıktım.1 saat ayakta kaliyim hemen kanamam oluyo..pazartesi yine kendi doktoruma gitcem..
doktorla anlaştık gece de olsa arıycaz hemen hastaneye gelcek..
hee bu arada alttan muayene hele o psikolojiyle berbattı.kaç kez nst ye bağladılar sayamadım.2 saat arayla...
hele birinde gecenin 11.30 u ve bebeklerimin kalp atışı bulunamadı..o an neler yaşadım anlatamam...

birde güzel bişey yaziyim eşim okadar güzel iki oyun parkı olan beşiklerden almışki..ben hastanedeyken görmüş mağazada..
odamızda görünce birden psikolojim düzeldi..şuan herşeyim hazır tetikte bekliyoruz ...
eve gelince ve bebişlerimin hazırlıklarını görünce morelim düzeldi..
inşallah birkaç hafta daha bekleriz teyzeleri ...

biraz göz attım geçmişe bonny..kedi..nehir başka doğum yapan varsa gözünüz aydın canlarım ..
allahım yardımcınız olsun ...benim gibi bekleyenlere de rabbim yardımcı olsun ..
hepinizi öpüyorum...beni merak ettiğinizi okuyuncada inanın gözlerim doldu,biran eşime yüksek sesle bak arkadaşlarım beni sormuşlar hep dedim...sizleri çok seviyorum...

Canım yazdıklarını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım inan, çok zor günler atlatmışsın ama çok şükür sen de bebişlerin de iyisiniz. Çok dikkat et kendine, wc harici kalkma en ufak bir şey için bile olsa. Rabbim sağlıcakla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Eşine de geçmiş olsun. Sen ve bebişlerin Allah'a emanet olun, öpüyorum sizi.

nasılsın canım?bebeklerin ne durumda
okudum olanları ama bir türlü yazmaya vakit bulamadım,
inşallah her şey çok daha güzel olur hepimiz için

nasılsın canım?bebeklerin ne durumda
okudum olanları ama bir türlü yazmaya vakit bulamadım,
inşallah her şey çok daha güzel olur hepimiz için

Sağ ol canım doktorlar sağlıklarının iyi olduğunu söylüyor. Emme refleksleri biraz zayıf, güçlenmesini ve biraz kilo almalarını bekliyorlar. Her gün gidip görüyorum, şimdilik bir yaramazlık yok çok şükür. Allah hepimize ve yavrularına iyilik versin inşallah.

geçmiş olsun gelincik.çok şükür atlatmışsınız.inşallah minişlerin az daha beklerler.kendine dikkat et.Allah'a emanet olun..

çoook gecmis olsun canim...
Allaha sukurki atlatmissin.seni cok iyi anliyorum cunku son 10 gunum benimde nerdeyse ayni gecti.serumlar ilaclar ve surekli nstler.bide esim yanimda degil isinden dolayitahmin et artik benim durumumu...
çoksukurki henuz saglikla karnimizda bebislerimiz.ins.en az 34.haftayida karnimizda tamamlarlar.sevgiler canim

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım çok zor günler atlatmışsınız inşallah oğluşunun suyu artar ve bebişlerin biraz daha dayanarak sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler dualarımız sizinle

Canim cokkk cokkkk gecmis olsunn...seni cok merak etmistik.haber aldigimiza cok sevindim.basina bi cok sey gelmis ama neyseki rabbim yardimcin olmus cok sukur, bebeklerin hala seninle ve iyi olmaniza cok sevindim.benim de son 2haftadir terslikler basima geldi.o korku o telas omrumden omur aldi goturdu.allah zamanli dogumlar nasip etsin hepimize.esine de gecmis olsun sana da canim, kendine cok dikkat et.insallah biraz daha dururlar acele etmezler minikler:)

Kızlar Mrh,

ben yarın ayrıntılı ultrasona giricem 18.haftamdayım biraz erken mi acaba? Girenlerden biraz bilgi alabilir miyim ne kadar sürüyor? nelere bakıyorlar? Bir de nerede yaptırdınız ben Ankara'dayım hastane dışında ayrı bir görüntüleme merkezinde yaptırıcam tabi ücretler biraz uçuk ikiz olunca 2 katı istiyorlar siz ne kadara yaptırdınız?

çok sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
şuan 32+2 deyim.inşallah 34 ü geçerim diyorum..
keşke hepimiz 36-37 leri görsek..

canım bende ankaradayım normalde nereye gdiyorsun..

günaydın, benim sana en önemli tavsiyem muhakkak gecelik alman olacaktır, doğum sonrası çok rahat oluyor, pijamayı ne kadar büyük alırsan al elbet rahatsız ediyor. Bir de terlik, genelde insan bebek eşyalarına falan kanalize oluyor bu tarz ayrıntıları atlıyor. Bunların dışında zaten koyulan şeyler belli. Ben bildiğin 1 valiz eşya hazırladım. Bir de benim doğum yaptığım hastanede bez istemediler, kendileri kullandılar, ancak bazı hastanelerde bez istiyorlarmış ve hatta açılmış paket kabul emiyorlarmış, sen ne olur ne olmaz 1 paket açılmamış bez
bulundur çantanda.

Günaydın hayırlı cumalar herkese. Rabbim bu mübarek gunde acılan her avucu nurla doldursun inşallah. AMİN..

Ben 15. haftalık ikiz bebege hamileyim de alt karın kaslarım çok acyıorgece dönemiyorum hiç hep sır ustu uyuyorum kremlerimide kullanıyorum ama gerilmeye devam ediyor ameliyatlı olmamla alakası varmıdır acaba baya dikişliydim içten ??? SİZCE ??

ben ali ipeke gittim çok da memnun kaldım fiyatı da 150 tl ,diğerlerinin 3 te biri hatta 4 te biri ..
ve diğerlerinden de bir farkı yok gayet de güzel baktı ..

çalıştığı tıp merkezi demetevlerde adını unuttum da google dan bakarsan bulursun
valla ali ipek herşeyine baktı tüm organlarına baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…