2013 ikiz anne adayları buraya

canım bende senin gibi dışarıda aklım ama çıkmam imkansız..
hele kızım tutturdu anne beni avm ye parka götür....
bi türlü anlatamıyorum doğuma kadar ve de doğumdan sonrada bi süre evden çıkamıycağımı...
allahtan önümüz yaz inşallah bebişlerimiz sağlıcakla doğarlarda bizde ondan sonra bolbol çıkarız dışarı...

kızlar 10 dk. ayağa kalkıyim hemen kanama oluyo..
bu nası bişey anlamadım ki..
doğuma kadar artık böyle olur diyorum ama doğumum ne zaman olacak bu kanamalar yüzünden dahadamı yaklaşıyom bilmiyom ki...
hiç böyle kanaması olupta peşine doğum yapan arkadaşımızı hatırlamıyorum...
benim durumumda olan yok sanırım...doktorum sürekli yat diyor bu mümkünmü...evde yardımcı kimse yok

Seni cok iyi anliyorum cunku ilk uc ayim bol kanamali gecmisti yardim edecek kimsem yoktu.ayaga kalktim mi basliyodu.ruhen alt ust ediyo zaten.simdi hem agirlastin hem kizin var hem kanama allah yardimcin olsun canim...az kaldi az daha dayan sabret insallah hepsi gececek guzel olacak..
Ben de cok ozledim disari cikmayi.hava cok guzel ama kizlar benim vucudun durumu cok vahim son 1aydir muthis agirlastim.dizlerim beni tasimiyo artik desem.yataktan zor kalkiorum, oturdugum yerden kalkarken dizlerim oyle agriyor ve aciyor ki...
Bunun yaninda bi de elimde uyusma basladi.karpal tunel sendromu diye birsey olmusum.ellerim gece gunduz uyusuk ve su sisesinin kapagini bile acmakta gucluk cekiyorum(
Ruhen baya kotu durumdayim kizlar...kizlarim hareket edince cok seviniyorum yuzumde guller aciyo...bi de doktora gidebilseydim pazartesi...
Size hareketlerle ilgi birseyler sormak istiyorum.benimkilerin hareketleri bazen cok siddetli oluyor.bazen de cok minik..dunden beri hafif hafif kipirdiyolar sanki...bazilarindan duyuyorum can acitacak sekilde harekete ediyormus bebekleri.sizinki de oylemi kizlar, tarif eder misiniz?

arkadaşlar benimde inşallah ikizlerim olacak.tüp bebek ile hamile kaldım. bir yıl önce ikizlerimi erken doğum ile kaybettim. yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. pazartesi doktorum serklaja gerek var mı diye bakacak. aranızda serklaj yaptırıp hamileliğinde sıkıntı yaşamayan var mı. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Doktorumuz bugünkü kontrolde ikizlerimin tek plasenta içinde ayrı keselerde olduğunu daha doğrusu iki bebeği ayıran zar olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olajn var mı? Heyecandan doktora sormayı unuttum.

Benimki de boyle cigdem.fark su biraz daha risklere acik bi durumumuz var.doktor sana aciklama yapar zaten, ihtimal en saglikli tek bebek bekleyenlerde bile var..sadece tavsiyem sen benim gibi cok internete bakip da arastrmalar yapma.doktorunu dinle kontrollerini ihmal etme, guzelce gecirirsin insallah rabbimin izniyle:)

sağol canım doğuma kadar allahım bi kapı açar diye kendime teselli veriyorum..
bebeklerin hareketlerine gelince bu güne kadar hep vurma şeklinde kıpırdamalarını hissediyodum.artık yukarı doğru toplanıyolar,bazen sanki bişey kayıyo içimde ,arada vuruyolar da ama 1 ay önce daha sıktı ve canım acımıyodu şimdi hareketleri canımı yakıyo..
bazen karnım yamuk yumuk oluyo..
diğer arkadaşlardada oluyodu ya tepe şeklinde öyle..
sağa sola yatamıyom karnımın içi yara gibi acıyo...
allahtan bikaç gündür sırt ağrım yok...
heee bazen akşama kadar hiç kıpırdamıyolar..bi kere öyleyken doktora gittik,hayır kıpır kıpırlar demişti..ben hissetmemişim..
hiç korkma benim günde 1 kez solumdaki sağımdaki de hiç kıpırdamamıştı ve ogün çok korkmuştum...
çok şükür hiç bişey olmadı bebişlerime...

Çok geçmiş olsun canım ya.Yakınların bir süre yanında kalamaz mı?Ya da sen onlarda kalsan?Bu halde ayağa kalkma bence hep yat.Allaha emanet olun bebeklerin de sen de

Tesekkur ederim canim cevabin icin..bikac haftaya kadar dayanirsam ve onlarda iyi olursa tabi, insallah daha guclu hissederim..:) simdilik bi sorun yok oyleyse, anlattiklarin benimkilerle uyumlu gorunuyor:)

gelincik Allah yardımcın olsun. ben tek başımayım ve yemek yapmak ortalığı toplamak bile zor geliyor. senin bir de kızın var onunla da ilgilenmen lazım işin zor cnm.
milasis hareketler konusunda bugün ben az hissediyorum sebebi az yemek yemem ve dinlenmemiş olmam sanırım. ve bütün gün onları dinliyoruz kımıldadılar mı yoksa hareketsizler mi. paranoyak olduk yaa.
ben bir haftadır yemek yemede zorlanıyorum. yalnız olunca canım hiçbirşey yapmak istemiyor eee hal böyle olunca bebişlerimin hareketlerini duyamıyorum.sırf karın doyurmak için bişeyler yiyorum valla.sizin yeme durumunuz nasıl?

Hakli olabilirsin nadide .cunku ben de yalnizim, annem gitti ve ben yemek yapamiyorum.wc ye zor kalkiyorum, hemen belime agrilar giriyor.tansiyonum da baya dusuk o yuzden ayakta kalamiyorum ve yemek yapaamiyorum sirf beslenmeleri icin yiyorum..butun gun hareketlerine takik vaziyette oldugum icin de onlari da stres altina sokuyor olabilirim

hepinize tatlı bi cumartesi diliorum canlar. 5 ay oldu ama borç harç derken çok bişey alamadık kızlara, bugün çıktık ufak ufak aldık bişeyler başladık. artık iyiden ısındı havalar izmirde yaz gibi bugün. bi iki tunik diktircem kumaşın boyutunu sordum terziye.. evdeyim şimdi.çamaşır atıcam , yemek yapıcam.
hepinizi iyisinizdir umarım... sizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum.Allah'a emanetsiniz.

gelincik çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin
çok dikkat et kendine sakın bundan sonra bari yorulma
çok riskli bir dönemdesin
ii hissetsen de ii olmayabilirsin bunu unutma ve ona göre davran
insan biraz iileşince herşeyi ii sanıyor ona sakın aldanma
yanında mutlaka birileri olsun ya da sana yakın bir yerlerde oturan birileri

çok sağol canım..inşallah 2 hafta daha dayanırım...
psikolojim şuan berbat bide k.pederim yoğun bakımda tam benim doğumumda adamcağız vefat ederse naparım..
eşimle öyle güzel şeyler hayal ediyodukki..hayırlısı..bekliyoruz...

Çok geçmiş olsun canım ya.Yakınların bir süre yanında kalamaz mı?Ya da sen onlarda kalsan?Bu halde ayağa kalkma bence hep yat.Allaha emanet olun bebeklerin de sen de

sağol canım..yanımda kalabilecek kimse yok..bende annemde kalsam babamdan çekiniyorum..
hem kızım var okulu var eşim akşamları eve geliyo ...
k.validem aşağıda oturuyo sağolsun kahvaltı falan hazırlıyo,ama k.pederimde yoğun bakıma alınınca onun yanına gidip geliyolar...
ablamlar gelip yemek yapıp,ortalığı toparlayıp gidiyolar ama bi sofra hazırlamak için kalksamda hemen kanamam oluyo..
ozamanda korkuyorum,çünki dok. hiç kalkma dedi...zaten eskisi gibide beslenemiyom...
bunlar yetmezmiş gibi bide reflü çıktı..günlerdir mahvoldum sorma..

Allah tamamına erdirsin canım, inşallah sağlıcakla alırsın bebişlerini kucağına.

Gelincik,milasis ve niffan Allah yardımcınız olsun canlarım, inanın hep aklımdasınız,dua ediyorum sizler için. Kendinize çok dikkat edin.

gelincik çok geçmiş olsun arkadasım. Allah taşıdığın melekler yüzü suyu hürmetine sağlık versin de çabucak toparlan inşallah.

karpal tunel sendromunu ben de yaşadım. benim çok fenaydı. ağrıdan duramıyordum. ben onun bandajını kullandım. ağrılarımı geçirdi çok şükür. geceleri uykularımdan uyanıyordum ağrısından. gün içinde elimi harekt ettirdikçe ağrı azalıyordu ama hep uyuşuktu. ve malesef doğum yapalı 1,5 ay oldu parmak uçlarım hala uyuşuk. ama gün içinde beni etkilemiyor. medikallerde bandajı satılıyor ya da olmadı normal bir bandaj ile geceleri sarabilirsin ya da lastikli bir şeyle. inan rahat ettiriyor.
bebeklerşn hareketlerinin günü gününe tutmuyor malesef. sorunsuz bir doğum diliyorum.
gelincik acil şifa diliyorum. senin bir de çocuğun var. öyle daha da zor. umarım zaman çabuk geçer ve bu günleri atlatırsın. kalkmamaya çalış. gerçekkten erken doğum sonrası daha da zor oluyor. erken doğan çocuklar malesef hastanelerden çıkamıyor. sürekli kontrolleri oluyor. hastanelerde mafoluyoruz. umarım sürekli yardımcı olacak biri olur yanında. geçmiş olsun tekrardan.

çok geçmiş olsun.. reflü bende ıkı aydır var canım reniie kullanıyorum cok zor bırsey bebeklerı tam besleyemdıgımı düşünüyorum.. kanama endne oluyormuş..iğneyle falan önlenemıyormu? acaba kanamanın erken doğumu getirecek olsa zaten okan akıyor cok tan doğum yapardın..bence rahat ol kanamayla alakası yok. insalah bebeişlerın sağlıkla dünyaya gelır. benım de bir kızım var bana bıle zor oluyor kimbilir sana ne kadar zordur .allah yrdımcın olsun canm

bel agırısı ened ebasladı..sanırım büyüdükçe baskıları artıyor..kac gram sneınkıler suan ?tansıyonum benımde düşük hele kontrole gıttıgımde. 3 dakıkada 4 e düşüyor .. yatamıyorum fazla çok korkuyorum

benımkılerde bazne cok hareketli olurlar bazen tık yok ama canımı acıtacak kadar hareket ettiklerını hatırlamıyorum.karpal tünel sendromu hamılelikten sonr agecermıs hamıleyken cıkabılıyormus ..

Bn sali gunu dgma grcem kismetse ama bnde basur cikti felkt canm ynio ilk defa byle bisey oldu napmm lazim ?

hayırlı sağlıklı doğumlar canım...

sey ben bunları okuyunca korktum bendemi böle sorunlar yasıcam :s

aynen canim ya bende yemek konusunda sıkıntılıyım.hic istahim yok.bebeklerim beslensin diye yiyorum artik.sanirim bebekler mideyi sıkıstırdigi icin tokmusuz gibi hissediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…