2013 ikiz anne adayları buraya

gelincik iyi olmana çok sevindim. milasis sen de iyisin umarım. haftalarımız yakın olduğu için sizlere ne olursa kendimde gibi hissediyorum inanın çok üzülüyorum. inşl 36 yı görürürüz. rüyalarımda bile dr larla konuşuyorum artık. Allah bu mübarek gün hatrına yardımcımız olsun.. dualarımız kabul olsun...

Tesekkur ederim canim ya...aynen ben de oyle, burdaki herkesi seviyorum ama haftalar dedigin gibi yakin olunca ayri bir merak ediyorum, endiseleniyorum ya daa seviniyorum durumlariniza gore...insallah iyidir kuzularim.pzt.gidicem doktora, gunleri sayiyorum...iyi seyler soylemesini hayal ediyorum hep.insallah bebeklerimiz olgunlasmis, buyumus ve dis dunyaya rahat uyum saglayabilecek bi vaziyette vakitli zamanlarda dogarlar...saglikla gelirler insallah mubarek cumanin hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin...

çok sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
şuan 32+2 deyim.inşallah 34 ü geçerim diyorum..
keşke hepimiz 36-37 leri görsek..

Çok geçmiş olsun gelincik ... Eşine de geçmiş olsun bu arada... Allah biraz daha dayanma gücü ve sabır versin sana ve yavrularına ...

Milasis sana da geçmiş olsun yaşadıklarından dolayı ... Umarım sen de birkaç hafta daha dayanabilir ve bebeklerini zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın ...

Biz biraz feys'teki oluşuma kaydık; buraya zaman ayıramıyoruz orada çene yarıştırdığımızdan (feys adresini delikızdan özel mesajdan alabilirsiniz; benim özel mesaj hakkım yok)...
Ben yine de şahsen arada buraya uğrayıp mutlaka yazılan mesajları okuyor ve haber alamadıklarım hakkında endişeleniyor ve merak ediyorum... İyi haberlerinizi duyduğuma çok sevindim ...

Bu arada doğum yapmış olan tüm arkadaşlarıma Rabbimden sağlık, sıhhat ve uzun ömür diliyorum bebekleriyle birlikte ...

Bizim gibi o günün gelmesini bekleyenlere de sağlık, sıhhat ve sabır diliyorum ...

Bana gelince ... feys'te dün yayınladığım iletimi aynen kopyalayayım ...

" Merhaba arkadaşlar,

Bugün kontrolümüz vardı; sonunda artık net ikisi de kız dedi ve rahatladım. 21+4 günlüktük bugün ama her ikisi de maşallah tontoş olacakmış ... biri 592 diğeri 514 gr; büyüğü 23 +3 diğeri 22+6 günlük gözüküyor yani ileriden gidiyorlar. Aralarındaki farka biraz takıldım ama sağlık durumları çok iyi; fark önemli değil dedi doktorum... Ben de takmamaya çalışıyorum. Ben de iyiyim ve biraz az kilo almayı başarmışım bu sefer ... biraz tuzu azalttım ekmeği de kahvaltı dışında neredeyse kestim ve tamamen protein ağırlıklı beslenmeye başladım; ama yine alıyorum yine alıyorum kilo oldu 90 :)) yuvarlanarak gideriz artık doğuma :)

Bu Cumartesi Sonomed'de ayrıntılı ultrasonum var; o nedenle biraz heyecan yapıyorum doğal olarak ... Onu da atlatırsam kısmetse ... diğer ihtiyaçlarıma bakmaya başlayacağım artık yavaş yavaş ... "

Şimdilik benden haberler bu kadar ... Görüşmek dileğiyle ...

nadidenursu,uranıa milasis...sağolun kızlar...
inanın artık güzel şeyler duymaya okadar ihtiyacım varki...
bu sabah 7 de kapı çaldı...
k.pederim 3 gündür hastanedeydi,acil ailesi gelsin demişler,yoğun bakıma almışlar..
eşim ,abisi ve annesi apar topar gittiler..
hastane evimizden 1.saat 20 dak. falan..
neyse eşim gitti bende kalktım kızıma kahvaltı hazırladım.yatağı biraz topladım sonra lavobaya gittim.
yine kanamam başlamıştı ve isalle beraber acayip bi mide bulantısı..
apartmandada bi allahın kulu yok çok korktum.
ablamı aradım sağolsun hemen geldi ayran yaptı rahatladım.sabahtan beride yatıyom anlıycanız ayağa kalksam yine başlıyo..
napıcam bilmiyom hergün birini nerden bulucam..allahım hayırlısıyla doğum yapsam insanın kendisinin ayakta olması , işini yapması gibisi yok...morelim çok bozuk hep ağlamaklıyım kaç hafta daha dayanırım bilmiyom..

...çok hastalıklar çektim ama bu hiç bişeye benzemiyo..çünki içinde 1 değil 2 can var bide onların sorumlulukları...ama yinede bunada şükür...

cnm çok geçmiş olsun kendine dikkat et bebişlerinde iyi çok şükür. allaha emanet olun inşallah bebişlerin biraz daha dayanır.

Merhaba kizlar..
Bugun 15 haftalik oldum ve cinsiyetleri ogrendik bir kiz bir erkek her seyi ayrintili inceledi bir sorun gormedi, cok sukur..
Dogum yapan arakadaslari cok tebrik ederim, kavustular kuzucuklarina.. Bekleyenlere de saglik, sihhat diliyorum.. Hakkimizda hayirlisi ne ise oylesini nasip etsin rabbim..

Uzun zamandır yazamadım malum bebişler geldikten sonra pek fırsatım olmadı:) 34+4 de geldi benimkiler kızım sadece 2gün fazla kaldı hastanede içinizi rahat tutun 36 yıgörmek zor allah tarafından ikizlerin ciğerleri daha çabuk gelişiyormuş tek bebeklere göre Allah hepinize kolaylık versin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

albilda gözün aydın bebişlerini sağlıkla büyüt inşl. kaç kilo doğdular ?

Cnm zaten 18-23 arası detaylı ultrason için en uygun haftalar. Eğer benimkiler biraz daha büyüsün öyle gideyim diyorsan, birkaç hafta daha sarkıt yoksa hiçbir sorun yok zaten. İkizde yaklaşık bir saat sürüyor. Bebeğin her türlü organına bakılıyor, beyin, beyincik, parmaklar, kalp, damarlar, bel, ense kalınlığı vs... Ben Ankara'da oturmuyorum ama 400 liraya yaptırdım.

Çok geçmiş olsun, çok şükür bebekleriniz de siz de iyisiniz. Rabbim bebeklerinizi ve bebeklerimizi zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

gelincik, sana en başından beri kendini yorma diye söylemiştim. olan olmuş artık. ben 33. haftada doğum yaptım. bebeklerim düşük kilolu ama sağlıklılar çok şükür. umarım en az 1-2 hafta daha kalırlar. geçmiş olsun. haberini aldık en azından baya merak ediyorduk. kayınpederin için ayrıca geçmiş olsun. çok hareket etmemeye çalış. allah yardımcın olsun

Doktorumuz bugünkü kontrolde ikizlerimin tek plasenta içinde ayrı keselerde olduğunu daha doğrusu iki bebeği ayıran zar olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Heyecandan doktora sormayı unuttum.

Doktorumuz bugünkü kontrolde ikizlerimin tek plasenta içinde ayrı keselerde olduğunu daha doğrusu iki bebeği ayıran zar olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Heyecandan doktora sormayı unuttum.

canım bebeklerin tek yumurta ikizi anladığım kadarıyla bendede aynı şey oldu ilk başta ikizler arasında zar yoktu tek kese içindeydiler sonra birkaç hafta içinde aralarında zar oluştu bu zar oluşumu önemli bebekleri birbirlerinden ayırıyor yapışık ikiz olmasını önlüyor biri enfeksiyon kaptığında diğerine geçmiyor gibi hayırlısı olsun

günaydın hanımlar... bugün doktora gidecektim ki dr kongreye gitmiş p. tesiye kaldı artık. dün gece dışarıda yürüyelim istedim çıktık ama çok yorulmuşum ve belim bacaklarım ağırıyor bugün. bugün de aksine hava o kadar güzel ki.... çıkanları kıskanıyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…