- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.161
gelincik iyi olmana çok sevindim. milasis sen de iyisin umarım. haftalarımız yakın olduğu için sizlere ne olursa kendimde gibi hissediyorum inanın çok üzülüyorum. inşl 36 yı görürürüz. rüyalarımda bile dr larla konuşuyorum artık. Allah bu mübarek gün hatrına yardımcımız olsun.. dualarımız kabul olsun...
çok sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
şuan 32+2 deyim.inşallah 34 ü geçerim diyorum..
keşke hepimiz 36-37 leri görsek..
**şükürler olsun sizlere kavuştum...
inanın ayrı kaldığımız süre içinde hep aklımdaydınız..
ben büyük bir sorunu atlattım çok şükür..
bi gün sabah kalktım kanamam olduğunu gördüm,o gün randevüm vardı ama biz sabahtan gittik hemen .
doktorum baktı ve acil hastaneye yatman gerek dedi.haftamda erken olduğundan doğum olması iyi olmaz dedi.
neyse ben serum ve nst den sonra eve gelmeyi evde yatmayı istedim.doktor yatış doğum fiyatını çok çok etkiler deyince..
ertesi gün evdeyken benden avuç içi kadar su geldi.apar topar yine gittik.sağolsun doktorumuzun tavsiyesiyle daha uygun olan medikal parkta yatışımızı yaptırdık ve tedavi gördüm..
serumlar , antibiyotik ve ciğer geliştirici iğneler yapıldı.hastanede kanamam önlendi..
bu arada bide reflüyle boğuştum ve halen öyle...
ne bişey yiyebildim, ne oturarak dahi uzanamadım...dik duruncada sağ tarafım batıyo...
kabus gibiydi..birde eşim ayağını incitmezmi...simsiyah olmuş ayakla benim yanımda kaldı ,ordan oraya koşuşturdu..canım alçıya bile aldıramadı ben doğum yaparsam diye...
günlerce onu öyle gördükçe hep ağladım .allahıma dua ettim doğumum olmasın diye.
birde kızımdan ayrıydım...anlıycanız sanki kara bulutlar hiç gitmiycekti...
çok şükür allahım dualarımı kabül etti..şuan evdeyim sadece lavobaya kalkmak şartıyla eve çıktım.1 saat ayakta kaliyim hemen kanamam oluyo..pazartesi yine kendi doktoruma gitcem..
doktorla anlaştık gece de olsa arıycaz hemen hastaneye gelcek..
hee bu arada alttan muayene hele o psikolojiyle berbattı.kaç kez nst ye bağladılar sayamadım.2 saat arayla...
hele birinde gecenin 11.30 u ve bebeklerimin kalp atışı bulunamadı..o an neler yaşadım anlatamam...
birde güzel bişey yaziyim eşim okadar güzel iki oyun parkı olan beşiklerden almışki..ben hastanedeyken görmüş mağazada..
odamızda görünce birden psikolojim düzeldi..şuan herşeyim hazır tetikte bekliyoruz ...
eve gelince ve bebişlerimin hazırlıklarını görünce morelim düzeldi..
inşallah birkaç hafta daha bekleriz teyzeleri ...
biraz göz attım geçmişe bonny..kedi..nehir başka doğum yapan varsa gözünüz aydın canlarım ..
allahım yardımcınız olsun ...benim gibi bekleyenlere de rabbim yardımcı olsun ..
hepinizi öpüyorum...beni merak ettiğinizi okuyuncada inanın gözlerim doldu,biran eşime yüksek sesle bak arkadaşlarım beni sormuşlar hep dedim...sizleri çok seviyorum...
Uzun zamandır yazamadım malum bebişler geldikten sonra pek fırsatım olmadı:) 34+4 de geldi benimkiler kızım sadece 2gün fazla kaldı hastanede içinizi rahat tutun 36 yıgörmek zor allah tarafından ikizlerin ciğerleri daha çabuk gelişiyormuş tek bebeklere göre Allah hepinize kolaylık versin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
albilda gözün aydın bebişlerini sağlıkla büyüt inşl. kaç kilo doğdular ?
Kızlar Mrh,
ben yarın ayrıntılı ultrasona giricem 18.haftamdayım biraz erken mi acaba? Girenlerden biraz bilgi alabilir miyim ne kadar sürüyor? nelere bakıyorlar? Bir de nerede yaptırdınız ben Ankara'dayım hastane dışında ayrı bir görüntüleme merkezinde yaptırıcam tabi ücretler biraz uçuk ikiz olunca 2 katı istiyorlar siz ne kadara yaptırdınız?
bi gün sabah kalktım kanamam olduğunu gördüm,o gün randevüm vardı ama biz sabahtan gittik hemen .
doktorum baktı ve acil hastaneye yatman gerek dedi.haftamda erken olduğundan doğum olması iyi olmaz dedi.
neyse ben serum ve nst den sonra eve gelmeyi evde yatmayı istedim.doktor yatış doğum fiyatını çok çok etkiler deyince..
ertesi gün evdeyken benden avuç içi kadar su geldi.apar topar yine gittik.sağolsun doktorumuzun tavsiyesiyle daha uygun olan medikal parkta yatışımızı yaptırdık ve tedavi gördüm..
serumlar , antibiyotik ve ciğer geliştirici iğneler yapıldı.hastanede kanamam önlendi..
ne bişey yiyebildim, ne oturarak dahi uzanamadım...dik duruncada sağ tarafım batıyo...
kabus gibiydi..birde eşim ayağını incitmezmi...simsiyah olmuş ayakla benim yanımda kaldı ,ordan oraya koşuşturdu..canım alçıya bile aldıramadı ben doğum yaparsam diye...
günlerce onu öyle gördükçe hep ağladım .allahıma dua ettim doğumum olmasın diye.
çok şükür allahım dualarımı kabül etti..şuan evdeyim sadece lavobaya kalkmak şartıyla eve çıktım.1 saat ayakta kaliyim hemen kanamam oluyo..pazartesi yine kendi doktoruma gitcem..
hee bu arada alttan muayene hele o psikolojiyle berbattı.kaç kez nst ye bağladılar sayamadım.2 saat arayla...
hele birinde gecenin 11.30 u ve bebeklerimin kalp atışı bulunamadı..o an neler yaşadım anlatamam...
birde güzel bişey yaziyim eşim okadar güzel iki oyun parkı olan beşiklerden almışki..ben hastanedeyken görmüş mağazada..
odamızda görünce birden psikolojim düzeldi..şuan herşeyim hazır tetikte bekliyoruz ...
biraz göz attım geçmişe bonny..kedi..nehir başka doğum yapan varsa gözünüz aydın canlarım ..
allahım yardımcınız olsun ...benim gibi bekleyenlere de rabbim yardımcı olsun ..
hepinizi öpüyorum...beni merak ettiğinizi okuyuncada inanın gözlerim doldu,biran eşime yüksek sesle bak arkadaşlarım beni sormuşlar hep dedim...sizleri çok seviyorum...
nadidenursu,uranıa milasis...sağolun kızlar...
inanın artık güzel şeyler duymaya okadar ihtiyacım varki...
bu sabah 7 de kapı çaldı...
k.pederim 3 gündür hastanedeydi,acil ailesi gelsin demişler,yoğun bakıma almışlar..
eşim ,abisi ve annesi apar topar gittiler..
hastane evimizden 1.saat 20 dak. falan..
neyse eşim gitti bende kalktım kızıma kahvaltı hazırladım.yatağı biraz topladım sonra lavobaya gittim.
yine kanamam başlamıştı ve isalle beraber acayip bi mide bulantısı..
apartmandada bi allahın kulu yok çok korktum.
ablamı aradım sağolsun hemen geldi ayran yaptı rahatladım.sabahtan beride yatıyom anlıycanız ayağa kalksam yine başlıyo..
napıcam bilmiyom hergün birini nerden bulucam..allahım hayırlısıyla doğum yapsam insanın kendisinin ayakta olması , işini yapması gibisi yok...morelim çok bozuk hep ağlamaklıyım kaç hafta daha dayanırım bilmiyom..
...çok hastalıklar çektim ama bu hiç bişeye benzemiyo..çünki içinde 1 değil 2 can var bide onların sorumlulukları...ama yinede bunada şükür...
Doktorumuz bugünkü kontrolde ikizlerimin tek plasenta içinde ayrı keselerde olduğunu daha doğrusu iki bebeği ayıran zar olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Heyecandan doktora sormayı unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?