- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.201
canım bebeklerin tek yumurta ikizi anladığım kadarıyla bendede aynı şey oldu ilk başta ikizler arasında zar yoktu tek kese içindeydiler sonra birkaç hafta içinde aralarında zar oluştu bu zar oluşumu önemli bebekleri birbirlerinden ayırıyor yapışık ikiz olmasını önlüyor biri enfeksiyon kaptığında diğerine geçmiyor gibi hayırlısı olsun
Benimki de boyle cigdem.fark su biraz daha risklere acik bi durumumuz var.doktor sana aciklama yapar zaten, ihtimal en saglikli tek bebek bekleyenlerde bile var..sadece tavsiyem sen benim gibi cok internete bakip da arastrmalar yapma.doktorunu dinle kontrollerini ihmal etme, guzelce gecirirsin insallah rabbimin izniyle:)
kızlar 10 dk. ayağa kalkıyim hemen kanama oluyo..
bu nası bişey anlamadım ki..
doğuma kadar artık böyle olur diyorum ama doğumum ne zaman olacak bu kanamalar yüzünden dahadamı yaklaşıyom bilmiyom ki...
hiç böyle kanaması olupta peşine doğum yapan arkadaşımızı hatırlamıyorum...
benim durumumda olan yok sanırım...doktorum sürekli yat diyor bu mümkünmü...evde yardımcı kimse yok
kızlar 10 dk. ayağa kalkıyim hemen kanama oluyo..
bu nası bişey anlamadım ki..
doğuma kadar artık böyle olur diyorum ama doğumum ne zaman olacak bu kanamalar yüzünden dahadamı yaklaşıyom bilmiyom ki...
hiç böyle kanaması olupta peşine doğum yapan arkadaşımızı hatırlamıyorum...
benim durumumda olan yok sanırım...doktorum sürekli yat diyor bu mümkünmü...evde yardımcı kimse yok
Eki Görüntüle 672818 Eki Görüntüle 672817 Eki Görüntüle 672816 Eki Görüntüle 672815 Eki Görüntüle 672814 Eki Görüntüle 672813 Eki Görüntüle 672812 Eki Görüntüle 672819
Kislarimin odasi ve oglumun ytgini yukledim biz hazrz ins hyrlisyla rabbim saglkla kucgma almyi nasp edr rabbime emntsiniz hepiniz
karpal tunel sendromunu ben de yaşadım. benim çok fenaydı. ağrıdan duramıyordum. ben onun bandajını kullandım. ağrılarımı geçirdi çok şükür. geceleri uykularımdan uyanıyordum ağrısından. gün içinde elimi harekt ettirdikçe ağrı azalıyordu ama hep uyuşuktu. ve malesef doğum yapalı 1,5 ay oldu parmak uçlarım hala uyuşuk. ama gün içinde beni etkilemiyor. medikallerde bandajı satılıyor ya da olmadı normal bir bandaj ile geceleri sarabilirsin ya da lastikli bir şeyle. inan rahat ettiriyor.
bebeklerşn hareketlerinin günü gününe tutmuyor malesef. sorunsuz bir doğum diliyorum.
sey ben bunları okuyunca korktum bendemi böle sorunlar yasıcam :s
Herkes farkli seyler yasiyor, zorluklari hepimiz yasiyoruz o kacinilmaz.fakat herkes ayni seyleri yasmaz.insallah seninki cok guzel gecr:)
Eki Görüntüle 672818 Eki Görüntüle 672817 Eki Görüntüle 672816 Eki Görüntüle 672815 Eki Görüntüle 672814 Eki Görüntüle 672813 Eki Görüntüle 672812 Eki Görüntüle 672819
Kislarimin odasi ve oglumun ytgini yukledim biz hazrz ins hyrlisyla rabbim saglkla kucgma almyi nasp edr rabbime emntsiniz hepiniz
Doktorumuz bugünkü kontrolde ikizlerimin tek plasenta içinde ayrı keselerde olduğunu daha doğrusu iki bebeği ayıran zar olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Heyecandan doktora sormayı unuttum.
canim cok gecmis olsun Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin.bende ilk sanci cikip hastaneye yatinca aglamaktan bi hal oldum ama sonra senin gibi kendimi toparladim.cunku bizim iyi olmamiz lazimki bebislerimizde iyi olsun.hastanede yatark bu sureyi uzatabilirler.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.dualarimiz sizinle.sende bizler icin dua etcanlarım hepinize dualarınız için teşekkür ederim...
dün gece kanamayla yine acildeydik...
rahim uzunluğu 1 hafta önce 35 imiş şimdi 25 e düşmüş..
alttan muayene çok canımı yaktı...
nst de sancı yoktu...serumla benim ağrım da geçti..
ama doktor acil hastaneye yatman gerek dedi...
bizde eve geldik sabah kendi dok. gitcem.
bu seferki kanamam bildiğimiz kıpkırmızıydı ve dok. doğum yaklaşmış onun kanaması dedi 1 hafta bekleyemezsin dedi..
sabah belli olucak.hastaneye yatarsam bidaha yazamam ...dünden beri kendimi mahvettim ağlamaktan,artık kendime geldim.
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..benim içinde dua ettiğinizi biliyorum..
fırsat bulursam yiyenime benim için yazmasını söylerm..
canlarım hepinize dualarınız için teşekkür ederim...
bu seferki kanamam bildiğimiz kıpkırmızıydı ve dok. doğum yaklaşmış onun kanaması dedi 1 hafta bekleyemezsin dedi..
sabah belli olucak.hastaneye yatarsam bidaha yazamam ...dünden beri kendimi mahvettim ağlamaktan,artık kendime geldim.
canım çok işe yarıyor gerçekten. hastanede yatarken hastanenin pompasını kullanmıştım ilk. tekliydi. aman allahım 20 şer dakikadan tam 40 dakika sağıyordum 3 saatte bir. 2. gün kendi pompamı getirttim evden. 20 dakikada iki göğsümü birden sağdım. bence kızlar 2 li alın derim. çünkü doğumdan sonra en ihtiyacımız olan şeylerden biri de zamandır. kullanımı zor falan değil. iki göğsüne birden tutuyorsun işte. pompa yaparken göğse değişik açılarda tutturursan sütünüz daha iyi sağılır. lansinoh da iyi bir tercih olur.Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası çift başlıklı kullanan hanımlar çift başlıklı olması işinizi kolaylaştırıyor mu merak ediyorum yoksa kullanımı zor mu?
gelincik, sen moralini de çok fena bozmuşsun. erken doğumu ençok moral tetikliyor. ne olur daha fazla dayanmaya çalış. bir gün bile karnında kalsalar kardır gerçekten. gerçi kanaman yoğunlaşmış, sona gelmişsin artık. en azından bir hafta daha dayan. yoksa bebeklerin doğum sonrası sıkıntıları çıkabiliyor. bu hepsinden daha yorucu gerçekten. hastanelerde uğraşmak falan. umarım doğumun sıkıntılı geçmez ve bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerni açarlar. ne olur dayan bak, tecrübe konuşuyor, moral en büyük etken.canlarım hepinize dualarınız için teşekkür ederim...
Sagol bonny, allah razi olsun, sen ve bebklerin de akillarda, dualardasiniz unutmayin,rabbim hepimizin bebeklerini korusun...nasil bebklerin:))
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası çift başlıklı kullanan hanımlar çift başlıklı olması işinizi kolaylaştırıyor mu merak ediyorum yoksa kullanımı zor mu?
Kizlar farkettimiz mi beyazinci ugramiyor buraya.bana mi oyle geldi yoksa.haberi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?