2013 ikiz anne adayları buraya

Bilgiler için teşekkür ederim canım. Rabbim bebişlerimizi korusun.

Yorumun için teşekkürler canım. Tavsiyene uymaya çalışacağım ama insanoğlu dayanamıyor her duyduğunu hemen araştırmak istiyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim size ve bebeklerinize sağlık güç versin. Allah yâr ve yardımcınız olsun.Bebeklerinizi inşallah zamnında sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

canim cok gecmis olsun.kayinpederinede Allah sifa versin.aman dikkat et kendine.bide kizin var cok zor oluyordur eminim ama bizim icin bu gunler cok onemli biliyorsun.nstde sanci cikiyormu canim?bebislerinin kilolari nasil?

günaydın hanımlar.. dışarıda müthiş bir hava var. gezebilen gezsin tadını çıkarsın. bugün uzun zamandır camları açtım bir havalansın diye kuşların cıvıltısı kapladı evi. sanırım bahar geldi :)

Gelincik,milasis ve niffan Allah yardımcınız olsun canlarım, inanın hep aklımdasınız,dua ediyorum sizler için. Kendinize çok dikkat edin.[/COLOR][/QUOTE]

Sagol bonny, allah razi olsun, sen ve bebklerin de akillarda, dualardasiniz unutmayin,rabbim hepimizin bebeklerini korusun...nasil bebklerin:))

Ben de insallah dogumdan sonra gecer diye kendimi avutuyordum ama senin gecmemis..gercekten zor...bu gece agridan kalktim..hala feci halde uyusuk bandaji deniycem canim cok sagol...

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası çift başlıklı kullanan hanımlar çift başlıklı olması işinizi kolaylaştırıyor mu merak ediyorum yoksa kullanımı zor mu?

Doktorumuz bugünkü kontrolde ikizlerimin tek plasenta içinde ayrı keselerde olduğunu daha doğrusu iki bebeği ayıran zar olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Heyecandan doktora sormayı unuttum.

Canım benimkilerde aynı tek yumurta ikizleri tek plesanta ayrı keselerde. Seninki de tek yumurta ikizi sanırım ayrı keselerde olması çok iyi kordon dolanması yapışık olması gibi durumlar ortadan kalkıyor ama beslendikleri plesanta tek olduğu için birbirlerinden kan çalabiliyorlarmış tabi ben bunu aklıma getirmiyorum zaten nadir olan bir durummuş. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...

canlarım hepinize dualarınız için teşekkür ederim...
dün gece kanamayla yine acildeydik...
rahim uzunluğu 1 hafta önce 35 imiş şimdi 25 e düşmüş..
alttan muayene çok canımı yaktı...
nst de sancı yoktu...serumla benim ağrım da geçti..
ama doktor acil hastaneye yatman gerek dedi...
bizde eve geldik sabah kendi dok. gitcem.
bu seferki kanamam bildiğimiz kıpkırmızıydı ve dok. doğum yaklaşmış onun kanaması dedi 1 hafta bekleyemezsin dedi..
sabah belli olucak.hastaneye yatarsam bidaha yazamam ...dünden beri kendimi mahvettim ağlamaktan,artık kendime geldim.
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..benim içinde dua ettiğinizi biliyorum..

fırsat bulursam yiyenime benim için yazmasını söylerm..

canim cok gecmis olsun Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin.bende ilk sanci cikip hastaneye yatinca aglamaktan bi hal oldum ama sonra senin gibi kendimi toparladim.cunku bizim iyi olmamiz lazimki bebislerimizde iyi olsun.hastanede yatark bu sureyi uzatabilirler.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.dualarimiz sizinle.sende bizler icin dua et
guzel haberlerle gel ins.

Canim allah yardimcin olsun...hastane senin icin daha guvenli su asamada...tutabildikleri kadar tutarlar orda.hayirli haberlerle dön insallah dualarimdasin...

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası çift başlıklı kullanan hanımlar çift başlıklı olması işinizi kolaylaştırıyor mu merak ediyorum yoksa kullanımı zor mu?
canım çok işe yarıyor gerçekten. hastanede yatarken hastanenin pompasını kullanmıştım ilk. tekliydi. aman allahım 20 şer dakikadan tam 40 dakika sağıyordum 3 saatte bir. 2. gün kendi pompamı getirttim evden. 20 dakikada iki göğsümü birden sağdım. bence kızlar 2 li alın derim. çünkü doğumdan sonra en ihtiyacımız olan şeylerden biri de zamandır. kullanımı zor falan değil. iki göğsüne birden tutuyorsun işte. pompa yaparken göğse değişik açılarda tutturursan sütünüz daha iyi sağılır. lansinoh da iyi bir tercih olur.
gelincik, sen moralini de çok fena bozmuşsun. erken doğumu ençok moral tetikliyor. ne olur daha fazla dayanmaya çalış. bir gün bile karnında kalsalar kardır gerçekten. gerçi kanaman yoğunlaşmış, sona gelmişsin artık. en azından bir hafta daha dayan. yoksa bebeklerin doğum sonrası sıkıntıları çıkabiliyor. bu hepsinden daha yorucu gerçekten. hastanelerde uğraşmak falan. umarım doğumun sıkıntılı geçmez ve bebeklerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerni açarlar. ne olur dayan bak, tecrübe konuşuyor, moral en büyük etken.

Gelincik hadi hayirlisi bakalim,hastane senin icin en dogru karar olmus,zaten kotu bi haftada degilsn,hayirlisiyla bebislerine kavus gel,bizi uzun sUre habersiz birakma;-)

Sagol bonny, allah razi olsun, sen ve bebklerin de akillarda, dualardasiniz unutmayin,rabbim hepimizin bebeklerini korusun...nasil bebklerin:))

Sağ ol canım bebişlerim iyi maşallah. Her gün gidip emziriyorum birlikte birkaç saat vakit geçiriyoruz ama hala emme refleksleri çok zayıf, güçlenmelerini bekliyoruz Rabbimin izniyle.

Kullanıyorum ve çok memnunum canım, tekli ikiz anneleri için zor olur bence çünkü en çok ihtiyacımız olan şey zaman... Çiftli olduğu halde 3-4 saatte bir süt sağma-yemek yeme-dinlenme-bebişlerimi görme gibi aktivitelerle tüm günüm çok yoğun geçiyor bunların yanında süt sağmaya iki kat zaman harcamayı düşünmek bile istemiyorum. Senin kararın tabi ki ama bana sorarsan muhakkak çiftli al derim...

Canım Allah iyilikler versin size, doktor gözetiminde olman çok iyi. Maddi durumunuz el veriyorsa kendini iyi hissetsen bile riske girme hastanede kal bence, çünkü bu afacanların işi hiç belli olmuyor. Moralini yüksek tut, her şey iyi olacak inşallah. Güçlü ol ki bebeklerin de güçlü olsun. Dualarımdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…