2013 ikiz anne adayları buraya

Aminnn canımm çalışmak zor çalışmadan da 2 çocuk bakmak hiç kolay değil. daha tüp bebek borcunu bitiremedik. allah herkesin yardımcısı olsunn:18:

24 nisanda kontrolüm var tekrar sorayım bakalım nedicek.. ya sordum ama teknik terimlerle konuştuğu için pek anlayamıyorum kii.. özetle anladığım şuan rahim sıkı sorun yok ama 15.haftalar tehlikeli haftalar dedi rahim büyüdükçe açılmaya bşlayacak düşük riski fazla bu haftalarda onun için yatış vericem dedi:18:

Arkadaşlar bnm bebişlerim üçlendi dün doktora gittim üçüz olduğunu söyledi biri çift yumurta biri tek yumurta :) kalp atışlarınıda duyduk ve dün geceyi hastanede geçirdim mide bulantım için serum taktılar üç defa şimdi biraz iiyim ama serumların etkisi geçince aynı olucam biliorum galiba bebek çoğaldıkça etkileri artıyomuş öyle mi acaba?

kızzlarrr hayırlı cumalar ....

kızlarıma zıbın aldım 5 er tanecik .. hehehe çok güzeller yaw 62 68 cm aldım bide 48 50 cm aldım kraft parcacıdan tane 5 tl çok güzeller yaw kaç cm dogarlar bilmiom ama dayanamadım bakıcaktık sözde sadece annemle teyzem zorla aldı bende kendimi sepetlerin en dibinde buldum hehehehe cılgınlar gibi daldık kızlarımla bu nasıl güzelmi diom tekme atıolar hahaha saka tabikide nerde keske atsalar

demiş iste sana adammı kadın mı doktorun ne düşük riskin var demiş dinlen demiş bebeim sana doktorluk terimimi kalmış bunun rahim su an iyi ama ileride acılınca sorun olcak demiş çık işten yat demiş

selam kızlarr ya bişey sorucam ben doğum albümü istiyorum 500 tl falan ama eşim ne gerek var diyo sizler yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz sizce de gereksiz mi???

selam kızlarr ya bişey sorucam ben doğum albümü istiyorum 500 tl falan ama eşim ne gerek var diyo sizler yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz sizce de gereksiz mi???

Hatıra olarak guzel.. Bende kararsızım benımde eşim gereksız diuo bakalım dogum tarıhı belli olmadığı için. Nedesek boş

Merhaba kızlar

Bugün kontrolümüz vardı, Rabbim'e çok şükür kızlarımın gelişimleri normal ve çok iyiler.

Bugün bir de şeker yüklenmesi yapıldı, biliyorsunuzdur sınır <140 ama benim 146 çıktı. Doktor pazartesi 75gr glikoz daha yapalım dedi. Olmazsa dahiliyeye sevk edecek. Şeker yüklemesi yaptıranlar bu değer çok mu yüksek?

günaydınlar arkadaşlar......
nasılsınız,umarım hepiniz iyisinizdir...
ben çok iyiyim.hemoroid sorunum tamamen yok olmasada ağrısı tamamen gecti.
şükürler olsun allahıma o neydi öyle ömrümde çok hastalık , ağrı gördüm ama bu hiç bişeye benzemiyo...
ama yinede yatmaya devam birazdan ablam gelicek...
kanama ve sonrasında erken doğum korkusundan,,,yerinde duramayan,eve girmeyen ben şimdi koltuktan kalkmıyorum.
zaten tehlikem olmasaydıda ancak 10 dk. yürürdüm herhalde çünki artık vücudum taşımıyo...
62 ile hamile kaldım şuan 78 deyim.bikarnım var okadar eşime diyorum bu 16 kilo neremde benim.
sadece karnımda mı...öyle çok büyük bi göbeğimde yok.
ilk hamileliğimde karnım daha büyüktü ...bakalım pazartesi yine gitcez kızlarım kaç kilo olmuşlar,suları iyimi ,açılmam varmı,rahim boyu nekadar ....bisürü soru var aklımda ...hepimiz için hayırlısını versin allahım hepinizi öpüyorum daha fazla oturamıycam...
bol bol yiyin bebişlerde çabuk büyüsün...ben bu son haftalarda sevmediği şeyi bile yiyom...yeterki onlar vitamin alsınlarda büyüsünler...
sağlıkla doğsunlar inşallahhhhh...........

kızlar yazmayı unuttum dün k.pederim hastaneden çıktı...
benim doğumum zamanı ona bişey olucak diye çok korkmuştum..
75 yaşında yaşını başını almış ama hem torunlarını görmeyi çok istiyodu, hemde ozaman eşim için çok kötü olurdu ..
kızlarımızı ve beni haklı olarak yalnız bırakıcaktı...neyse bunuda atlattık..

Kayınpederine acil şifalar dilerim canım. Sen de sağlıcakla alırsın bebişlerini kucağına inşallah.

Baskalarinda gordugumde hoşuma gidiyor ama kendim için düşünmüyorum. Birincisi cok pahalı. Bol bol fotografları olacak zaten. Bende de profesyonel makine var. O kadar kursa gittim, kendim ayağa kalkınca çekerim diye düşünüyorum. İkincisi, yabancı birinin dogum esnasında ameliyathaneye girmesine karşıyım. Sonuçta bu benim özelim. Esimin bile beni o halde görmesini istemem. Artı, albüm de oldukça ağır oluyor. Bir yere koymak da sıkıntı. Bunlar benim görüşüm tabi. Aklımda kalır, pişman olurum sonra diyorsan yaptir.

Hatıra olarak guzel.. Bende kararsızım benımde eşim gereksız diuo bakalım dogum tarıhı belli olmadığı için. Nedesek boş

benimki de gereksiz diyo ve eminim yaptırmayacakkk

ben çok istiyorum ama eşim gereksiz o kadar zengin değiliz biz diyo aslında doğru ona bütçe ayırmak şuanki durumumuz için mantıklı değil ama içimde de kalmıyor değil yaptıramıyorum diye üzülüyorum açıkcası (

benim de sınırın biraz üstünde çıkmıştı ama sonrakinde normal çıktı.sen de kafana takma canım.büyük olasılıkla diğeri düşük çıkacaktır

gelmiş geçmiş olsun inşallah canım..

mrb kızlar sağlıklı hamilelik kolay doğumlar diliyormm

ya bn tüp bebekle hamile kaldım dün kalp atışı için gittik 6+3 te. vajinal ultrasonla baktı kalp atışı var gibi yok gibi bişilr dedi ikinci keseyide gördk ama küçük gelişmemiş dedi. moralimi bozdu bnm gibi oln var mı kalp atışını geç duyan.. ikinci kesemde bebiş olur mu acaba..

Aaa ucuzmu olacaklar simdi zor ama cok da guzel bisey olsa gerek:))rabbim yardimcin olsun insallah ucunu de kucagina alirsin saglikla canim:)

Bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim...benimde kalp atimi yok diye almak isteyen bi doktor vardi..ben 1hafta kadar daha beklettim..kalp atimi goruldu.sen acele etme.ayrica cift kese seninki sanirim.hep oluyor bu durum, kesenin biri agirdan geliyor.o kadar cok duyuyorum ki bunu burda...ikinci kesenle birinci arasinda gelisim acisindan bikac gunluk fark var demek ki..biraz daha beklee:)))

hey maşaALLAH yolun sonuna gelmişsin sende:) sağlıklı bi şekilde doğurup büyütrsün inşaALLAH evt bnm ayrı keselerde yavrular bakalım haftaya cuma gtcm belli olur herşey heralde

slm kızlar, moralim biraz bozuk çünkü dr um sgk dan çıkmış artık hastanede özel hastalara bakacakmış. muayene parası 40 tl den 200 tl ye çıktı. doğum ücretimizin üzerine ekstra 1000tl daha eklendi. bu saatten sonra dr değiştirmek ne kadar mantıklı bilemiyorum ama herşeyi geçtim dr umun tavrı hiç hoş değildi ve bizi bu zamana kadar bilgilendirmemesi de ilginç geldi. yani sanki eliniz mahkum bu zamana kadar geldiniz şurda 5 hafta kaldı para artsa da yine gelirsiniz havalarındaydı. salı günü için başka bi hastane ve dr dan randevu aldım.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, bu saatten sonra dr değiştirmek ne kadar mantıklı?? yada bu tavırda olan bi dr a muhtaçmış gibi olmak??? kafam çok karıştı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…