- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.481
ınsallah hepımız basarı ve saglıkla dogumları atlatırız ya her ıkız hamılesının işi zor valla ..
bende calısan hamilelerdenım ama gercekten cabuk yoruluyorum
dogum sonrası nasıl calıscam bılmıyorum calısmadan cok zor ..Allah kolaylık versın hepımıze
evet hayatım tüp bebek benimkilerde çift kese yani çift yumurta ikizi birbirine iki farklı zamanda dogmus kardeş kadar benzicekler ama genelde biri anneye biri babaya benziyor genetik çekim gücü .. işinde masa basıymıs neden dedi acaba neden diye sorsaydın keske bidahakine sorda canım bilgilenelim bizde farklı bi bilgi ögreniriz belki ..
24 nisanda kontrolüm var tekrar sorayım bakalım nedicek.. ya sordum ama teknik terimlerle konuştuğu için pek anlayamıyorum kii.. özetle anladığım şuan rahim sıkı sorun yok ama 15.haftalar tehlikeli haftalar dedi rahim büyüdükçe açılmaya bşlayacak düşük riski fazla bu haftalarda onun için yatış vericem dedi:18:
selam kızlarr ya bişey sorucam ben doğum albümü istiyorum 500 tl falan ama eşim ne gerek var diyo sizler yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz sizce de gereksiz mi???
kızlar yazmayı unuttum dün k.pederim hastaneden çıktı...
benim doğumum zamanı ona bişey olucak diye çok korkmuştum..
75 yaşında yaşını başını almış ama hem torunlarını görmeyi çok istiyodu, hemde ozaman eşim için çok kötü olurdu ..
kızlarımızı ve beni haklı olarak yalnız bırakıcaktı...neyse bunuda atlattık..
selam kızlarr ya bişey sorucam ben doğum albümü istiyorum 500 tl falan ama eşim ne gerek var diyo sizler yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyormusunuz sizce de gereksiz mi???
Hatıra olarak guzel.. Bende kararsızım benımde eşim gereksız diuo bakalım dogum tarıhı belli olmadığı için. Nedesek boş
Baskalarinda gordugumde hoşuma gidiyor ama kendim için düşünmüyorum. Birincisi cok pahalı. Bol bol fotografları olacak zaten. Bende de profesyonel makine var. O kadar kursa gittim, kendim ayağa kalkınca çekerim diye düşünüyorum. İkincisi, yabancı birinin dogum esnasında ameliyathaneye girmesine karşıyım. Sonuçta bu benim özelim. Esimin bile beni o halde görmesini istemem. Artı, albüm de oldukça ağır oluyor. Bir yere koymak da sıkıntı. Bunlar benim görüşüm tabi. Aklımda kalır, pişman olurum sonra diyorsan yaptir.
benim de sınırın biraz üstünde çıkmıştı ama sonrakinde normal çıktı.sen de kafana takma canım.büyük olasılıkla diğeri düşük çıkacaktırMerhaba kızlar
Bugün kontrolümüz vardı, Rabbim'e çok şükür kızlarımın gelişimleri normal ve çok iyiler.
Bugün bir de şeker yüklenmesi yapıldı, biliyorsunuzdur sınır <140 ama benim 146 çıktı. Doktor pazartesi 75gr glikoz daha yapalım dedi. Olmazsa dahiliyeye sevk edecek. Şeker yüklemesi yaptıranlar bu değer çok mu yüksek?
kızlar yazmayı unuttum dün k.pederim hastaneden çıktı...
benim doğumum zamanı ona bişey olucak diye çok korkmuştum..
75 yaşında yaşını başını almış ama hem torunlarını görmeyi çok istiyodu, hemde ozaman eşim için çok kötü olurdu ..
kızlarımızı ve beni haklı olarak yalnız bırakıcaktı...neyse bunuda atlattık..
Aaa ucuzmu olacaklar simdiArkadaşlar bnm bebişlerim üçlendi dün doktora gittim üçüz olduğunu söyledi biri çift yumurta biri tek yumurta :) kalp atışlarınıda duyduk ve dün geceyi hastanede geçirdim mide bulantım için serum taktılar üç defa şimdi biraz iiyim ama serumların etkisi geçince aynı olucam biliorumgaliba bebek çoğaldıkça etkileri artıyomuş öyle mi acaba?
Bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim...benimde kalp atimi yok diye almak isteyen bi doktor vardi..ben 1hafta kadar daha beklettim..kalp atimi goruldu.sen acele etme.ayrica cift kese seninki sanirim.hep oluyor bu durum, kesenin biri agirdan geliyor.o kadar cok duyuyorum ki bunu burda...ikinci kesenle birinci arasinda gelisim acisindan bikac gunluk fark var demek ki..biraz daha beklee:)))mrb kızlar sağlıklı hamilelik kolay doğumlar diliyormm
ya bn tüp bebekle hamile kaldım dün kalp atışı için gittik 6+3 te. vajinal ultrasonla baktı kalp atışı var gibi yok gibi bişilr dedi ikinci keseyide gördk ama küçük gelişmemiş dedi. moralimi bozdu bnm gibi oln var mı kalp atışını geç duyan.. ikinci kesemde bebiş olur mu acaba..
Aaa ucuzmu olacaklar simdizor ama cok da guzel bisey olsa gerek:))rabbim yardimcin olsun insallah ucunu de kucagina alirsin saglikla canim:)
Bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim...benimde kalp atimi yok diye almak isteyen bi doktor vardi..ben 1hafta kadar daha beklettim..kalp atimi goruldu.sen acele etme.ayrica cift kese seninki sanirim.hep oluyor bu durum, kesenin biri agirdan geliyor.o kadar cok duyuyorum ki bunu burda...ikinci kesenle birinci arasinda gelisim acisindan bikac gunluk fark var demek ki..biraz daha beklee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?