2013 ikiz anne adayları buraya

Anne adaylarına hamileliğin, annelere anneliğin tadını çıkarabilecekleri sorunsuz ve mutlu bir pazar günü dilerim...

gunesea pazartesi doğum yapacak yani yarın bende salı günü doğum yapacam hastanelerimiz aynı ama doktorlarımız farklıymış :)

carsamba gunude sira bana geliyor o zaman:)aman bide sirayi bozmiyayimda Allah korusun.yarin dra gidecegim bakalim ne diyecek.hepimize hayirli dogumlar saglikli bebislerr

carsamba gunude sira bana geliyor o zaman:)aman bide sirayi bozmiyayimda Allah korusun.yarin dra gidecegim bakalim ne diyecek.hepimize hayirli dogumlar saglikli bebislerr

Zor ama çok çabuk geçen bir süreç ikiz hamileliği. Sağlıklı, vakitli ve mutlu doğumlar olsun inşallah canım.

Zor ama çok çabuk geçen bir süreç ikiz hamileliği. Sağlıklı, vakitli ve mutlu doğumlar olsun inşallah canım.

amiiin canim.cok tesekkurler bu guzel duan icin.sen ve bebislerin nasilsiniz?alistinizmi birbirinize?rabbim ins.ummadigin kadar kolaylastirir.mutlu bi sekilde buyutursun meleklerini...

Amin canım sen de çok sağ ol. Alışmaya çalışıyorum iki bebekli düzene, şükür bir sıkıntımız yok. Bir düzen kurmaya çalışıyorum, sağ olsunlar annem ve kayınvalidem de yardımcı oluyor bu süreçte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zor ama mutluluğu tarif edilemez bir şey.

arkadaşlar hamileliği üçüz başlayıp ikiye düşen var mı? şuan bir sorun yok ama üç bebek gelişimi riskli olabiliomuş biri gelişmeyebilir diyolar. başınıza geldimi olabiliomu acaba?

gunesea pazartesi doğum yapacak yani yarın bende salı günü doğum yapacam hastanelerimiz aynı ama doktorlarımız farklıymış :)

canım ikiniz hakkında da hayırlısı olsun, Allah yardımcınız olsun. sağlıkla gelsin bebişler.
güzel haberlerinizi bekliyoruz. böyle şeyleri duydukça bize umut oluyor. kendine ii bak

canım benim sağlıklı doğumlar olsun inşallah. sezeryan tabii değil m?
herkese dualar ediyorum. bakalım biz de 23. haftamıza girdik şükür.

perşembe dk.a gittik , doğumu yapmak istediğim hastaneye başladım artık. şükür kızlarımız iyi.
biri 536 öteki 514gr. bi sorun yok dedi doktor, kramplarım için calsium takviyesi verdi.
okul çok yoruyor, ayaklarım çok şişiyor ama idare etmeye çalışıorum, mayısta şeker yüklemesi için tekrar gidicez.
hamdolsun. yen doğum yapacaklara ve tüm anne adaylarımıza kolaylıklar diliyorum. öpüyorum

Gunesea comet tbsn. Rabbım hepınıze guz kuvvet versın. Saglıkla kucagınzs almayı nasıp etsın yavrularınızı. İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

canım benim sağlıklı doğumlar olsun inşallah. sezeryan tabii değil m?
herkese dualar ediyorum. bakalım biz de 23. haftamıza girdik şükür.

amiiin canim dualar icin cok tesekkurler.birbirimiz icin ettigimiz dualar kendimize ettiklerimizden daha makbul.o yuzden dualariniz benim icin cok degerli.evet canim benim pasalar ayakta duruyorlar:)makat gelis yani.o yuzden normali hic dusunmedi dr.sen calisiyorsun sanirim dinlenmeyi ihmal etme yorma kendini olurmu.biz iki bebek tasiyoruz hep dikkat etmemiz gerekiyor.ins.sende saglikla 35 36.haftalara ulasirsin...

kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş

bir haftadır kımıldamadan yatıyorum

kahverengi lekelenmeden 1 hafta sonra kırmızılar gorundu aklım cıktı

iğneler yapıldı ve kosulsuz yattım

yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan

aklım cıkıyor hala yatıyorum su 3 ay bı geceydı sag salim

önceyi okuyamadım yatmam gerekıyor yenıden

herkesi cok ozledim ama yokluğumu kımse farketmedi diye cok bozuldum
1 tane bıle ozelden neredlerdesin dıye yazmamıs kımse

arkadaşım çok geçmiş olsun, umarım kanaman geçer çabucak düzelirsin aman sakın bi iş yapma. kimseye de alınma darılma canım, elbet akıldasındır ama ben şahsen çalışıyorum, ve çok yoruluyorum.fgoruma da böle sık giremiorum. seninle çok samimiyetimiz de yoktu ama bundan sonra olur umarım. herkesin de kendine göre bi sıkıntısı oluyo, herkes hamiş malum.. Rabbim hepimize yardım etsin kuzucum. sağsağlim alalım bebeklerimizi kollarımıza

senin paşalarını yeiiirm ben. sağlıkla gelsinler de gerisi boş. Allahım hepimize yardımlar etsn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…