- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.501
gunesea nerelerdesin?geldimi bebislerin?merak ettim.iyisin dimi?
gunesea pazartesi doğum yapacak yani yarın bende salı günü doğum yapacam hastanelerimiz aynı ama doktorlarımız farklıymış :)
carsamba gunude sira bana geliyor o zaman:)aman bide sirayi bozmiyayimda Allah korusun.yarin dra gidecegim bakalim ne diyecek.hepimize hayirli dogumlar saglikli bebislerr
Zor ama çok çabuk geçen bir süreç ikiz hamileliği. Sağlıklı, vakitli ve mutlu doğumlar olsun inşallah canım.
gunesea pazartesi doğum yapacak yani yarın bende salı günü doğum yapacam hastanelerimiz aynı ama doktorlarımız farklıymış :)
carsamba gunude sira bana geliyor o zaman:)aman bide sirayi bozmiyayimda Allah korusun.yarin dra gidecegim bakalim ne diyecek.hepimize hayirli dogumlar saglikli bebislerr
canım benim sağlıklı doğumlar olsun inşallah. sezeryan tabii değil m?
herkese dualar ediyorum. bakalım biz de 23. haftamıza girdik şükür.
tuğba sıra sanada mı geldi ya,ne çabuk:) şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Gunesea comet tbsn. Rabbım hepınıze guz kuvvet versın. Saglıkla kucagınzs almayı nasıp etsın yavrularınızı. İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah.
kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş
bir haftadır kımıldamadan yatıyorum
kahverengi lekelenmeden 1 hafta sonra kırmızılar gorundu aklım cıktı
iğneler yapıldı ve kosulsuz yattım
yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan
aklım cıkıyor hala yatıyorum su 3 ay bı geceydı sag salim
önceyi okuyamadım yatmam gerekıyor yenıden
herkesi cok ozledim ama yokluğumu kımse farketmedi diye cok bozuldum
1 tane bıle ozelden neredlerdesin dıye yazmamıs kımse
amiiin canim dualar icin cok tesekkurler.birbirimiz icin ettigimiz dualar kendimize ettiklerimizden daha makbul.o yuzden dualariniz benim icin cok degerli.evet canim benim pasalar ayakta duruyorlar:)makat gelis yani.o yuzden normali hic dusunmedi dr.sen calisiyorsun sanirim dinlenmeyi ihmal etme yorma kendini olurmu.biz iki bebek tasiyoruz hep dikkat etmemiz gerekiyor.ins.sende saglikla 35 36.haftalara ulasirsin...
bu kızlar çok yaramaz yaw simdide göbegimi dindik yapmışlar baksanıza teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?