2013 ikiz anne adayları buraya

mermahaba ikiz anne adayları bende inşalaahh ikiz annesi olucam yeni öğrendim allah izin verirse aralıkta insallah kucagıma alıcam heğinize hayıtlı dogumlar kucagımıza almayadı nasip etsin allahım

merhaba arkdaşım , şimdi nasılsınumarım bir sorun yoktur. neden kaynaklanmış bu durum;

merhaba kızlar...
şimdi doktordan geldim. biri 2 200 gr biri 1 900 gr. suları iyi. açılma yok. ama ben 2 haftada taaammmm 5 kilo almışım. doktorum 36 yı bekleyelim diyor. bekledikçe onların karına diyor ama ben bekler miyim bilmem dedim. ayak şişmesi bacak bel ağrısı rahme baskı hepsi normal dedi. sen iyi bile geldin ilk ve ikiz gebelikle bu haftaya kadar dedi.

NAdide hangi şehirdesin ve hangi dr a gidiyorsun canım ben ist anadolu yakasındayım şimdilik emsey hastanesine gidiyorum ama dr hakkında çok emin değilim biraz dr araştırması yapıyorum
sence dr nasıl olmalı kriterlerin neler
ayrıca sağlıkla doğurmanı diliyorum

ben ç.kaledeyim o yüzden bilmem istanbulu cnm.ama bence doktor güler yüzlü moral verici destekleyici olmalı tabiki. dileğin için teşekkürler ben de sana hayırlı hamilelik diliyorum.

iyi akşamlar arkadaşlar ...
bizde bugün kontrele gittik..
yatmaya ve beklemeye devam..doktor bekledikleri kadar
bekliyceksin dedi.bi sorun yok artık uzun zamandır 1 hafta arayla
gidiyorum ve her seferinde nst ye bağlanıyom.
bugün yine nst de iken bebişlerden birini hıçkırık tutmuş dedi hemşire..
su içirdi bana ve geçti.çok şaşırdık eşimle.kiloları 2200 ve 2250 gelişimleri birbirine benziyo dedi.
yani sorun yok ama kaç gecedir artık ne sağa nede sola yatamıyom..
artık doğum zamanını iple çekiyom.
bi yandan da 10 gün beklemeyi diliyom,çünki hacı annem ve hacıbabam umreye gittiler 1 haftadır yoklar 25 inde gelicekler
inşallah..nekadar ablamlar olsada annemin yeri ayrı tabii.doğumla ilgili herşeyi konuştuk hastaneyle,anlaştık.
gece yanımda sadece eşim kalsın istiyom çünki başka kalabilicek kimse yok.
herkesin çocuğu var..ama hemşireler bebeklerin altını değiştirmeye ve emzirmeme yardımcı oluyolarmış..
bunu duyunca rahatladım..hepimiz için allahım sağlıklı ve kolay doğumlar versin inşallah..

nadide canım,maşallah bebişler iyiymiş.sen çok kilo almışsın ama.benim 2 gün sonra 35 bitiyo..36 başlıyom, senin...
bide benim bu son günlerde kıpırdadıkça ön tarafımda tüylerimizin başladığı yerde ağrı oluyo hemen....
doktoruma yanlarımda ve kasığımda ağrı oluyo dedim normal dedi.ama ön tarafı demedim.seninde olyomu..
şuda var benim kızlarımın biri sağımda biride solumda değilde göbek deliğinin altında kafa sağda ayakları solumda..acaba ondanmı..
yoksa son günlerdeyiz diyemi..

Masallah hic bi sorunyoksa bekleyebikdigin yere kadar dayan. Hersey onlar i in . Kucuk bebgin bakimida zor emmesinl gibi. Hadi halyirlsii.

Sanada massllah gelincik bende 36 gorurum insallah. Sen toplamda kac kilo aldin.

Kizlaaarr harikasinizz:)) masallah ikinize de:) hayirlisiyla 36olacaksiniz hayet guzel gidiyosunuz:)darisi basima..doktor 34 bitirsen cok iyi olur diyor...cabucak gunler gecse de buyuseler bebklerim...
Kizlar 1haftadir fazla kasik agrim var benim de doktor normal hep olacak bunlar diyor...yatmakta artik cok zorlaniyorum.hep soluma yatardim.sagima aylardir yatmiyorum.simdi sola da yatamiyorum.siz nasil yatiyorsunuz?oturarak yatmayi denedim olmuyor.o kadar uzun zaman oldu ki hep yatar durumdayim popom aciyo artik((
Bi de bu aralar kafama cok takilan bisey var gecen gittigimde sormadigima cok pisman oldum.benimkilerin biri altta biri ustte.ikiside bas asagi durumdalar.sol tarafim baya buyuk saga gore.hatta sol tarafim birden cok catladi.sag tarafim daha duz ve sifir catlak...artik ustume ne giyersem fazlasiyla belli oluyor karnimin yamuklugu.gecen hastanedeki bi kadin hemen soyledi karnin yamuk diye.bugun komsum ziyarete geldi ilk soyledigi sey karnin yamuuuukkkkk!!!!ilk baslardan beri hep sol tarafim buyuktu ama simdilerde fazlasiyla belli olur...sizce neden? Bi fikriniz var mi...

milasis insallah sende sonuna kadar beklersin.banada doktor önce hedef 32sonra 34 demisti.cok sukür zorda olsa bugünlere geldim.kasık agrısı bendede var canım.doktor hep normal diyo.saga ,sola asla yatamıyom.biraz başım yuksek olunca sag tarafım batıyo.alcak olunca reflü ve kalp çarpıntım oluyo.sabaha kadar oflaya püfleye zaman geciyo.artık esim ve kızım taklidimi yapıyolar.ayaga kalkınca hep ayy ayy dedigim icin....bende dogumdan sonra gorürsünüz diyorum...senin anlattıkların aynı bendede oluyo,doktorum normal diyo...allahım hepimize kolaylık versin....

Canim adina cok seviniyorum vallahi..sen de cok cektin ama bak ne guzel bittti artik bisey kalmadi 41 kere masallah:))) insallah. Canim ben de gelirim o haftalara:)) ben de ayni, oyle boyle sabahi ediyorum iste:) rabbim yardimcimiz olsun:))

Milasisi gelincik bende artik cabuk yoruldugumu hissediyorum. Biraz ayakta kLim hemen yatmk uzanmak istiyorum belimde agriyo . Ama yasadiklarimiz normal. Bugun bi sltede okudum 32 haftalik ikiz hamile rahmi tekil 40 haftaninkikle ayni buyuklukte imis. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Benide gorenler karnin asagi dusmus diyolar ama dayaniriz insallah.bende 12 kilo aldim simdiye kadar.

milasis cim

kendin de demişsin hep sola yattım diye..yerçekimi yatış pozisyonun ile ilgili bişey değil mi bu?bana mı öyle geldi..ççoookkk tebrik ediyorum allah bize de o günleri gösterir inş..Allaha emanet olun.

Aboovvv...simdi anlasildi niye bu kadar zorlandigim dogru...hastaneye gidince bana da dogurmaya mi geldin diyolar yasamayan anlamaz, soranlara zorlandigimi yattigimi soyluyorum; cik gez dolas amannn sen de diyolar, sinirlerim tepeme cikiyo o an! Kiloya gelince ben cok aldim ya...beyazinci sen gayet normal almissin, ben 16kilo aldim ilk aylar hiiccc almamistim.ssonra bi basladi tam basladi bu arada beyazinci tatlim, ozeline msj atmistim ama geldi mi gelmedi mi bilmiyorum, internetim gelip gidiyo surekli, yapamamis olabilirim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…