- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.521
mermahaba ikiz anne adayları bende inşalaahh ikiz annesi olucam yeni öğrendim allah izin verirse aralıkta insallah kucagıma alıcam heğinize hayıtlı dogumlar kucagımıza almayadı nasip etsin allahım
kızlar merhabaaaa
kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş
bir haftadır kımıldamadan yatıyorum
kahverengi lekelenmeden 1 hafta sonra kırmızılar gorundu aklım cıktı
iğneler yapıldı ve kosulsuz yattım
yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan
aklım cıkıyor hala yatıyorum su 3 ay bı geceydı sag salim
önceyi okuyamadım yatmam gerekıyor yenıden
herkesi cok ozledim ama yokluğumu kımse farketmedi diye cok bozuldum
1 tane bıle ozelden neredlerdesin dıye yazmamıs kımse
NAdide hangi şehirdesin ve hangi dr a gidiyorsun canım ben ist anadolu yakasındayım şimdilik emsey hastanesine gidiyorum ama dr hakkında çok emin değilim biraz dr araştırması yapıyorum
sence dr nasıl olmalı kriterlerin neler
ayrıca sağlıkla doğurmanı diliyorum
merhaba kızlar...
şimdi doktordan geldim. biri 2 200 gr biri 1 900 gr. suları iyi. açılma yok. ama ben 2 haftada taaammmm 5 kilo almışım. doktorum 36 yı bekleyelim diyor. bekledikçe onların karına diyor ama ben bekler miyim bilmem dedim. ayak şişmesi bacak bel ağrısı rahme baskı hepsi normal dedi. sen iyi bile geldin ilk ve ikiz gebelikle bu haftaya kadar dedi.
merhaba kızlar...
şimdi doktordan geldim. biri 2 200 gr biri 1 900 gr. suları iyi. açılma yok. ama ben 2 haftada taaammmm 5 kilo almışım. doktorum 36 yı bekleyelim diyor. bekledikçe onların karına diyor ama ben bekler miyim bilmem dedim. ayak şişmesi bacak bel ağrısı rahme baskı hepsi normal dedi. sen iyi bile geldin ilk ve ikiz gebelikle bu haftaya kadar dedi.
nadide canım,maşallah bebişler iyiymiş.sen çok kilo almışsın ama.benim 2 gün sonra 35 bitiyo..36 başlıyom, senin...
bide benim bu son günlerde kıpırdadıkça ön tarafımda tüylerimizin başladığı yerde ağrı oluyo hemen....
doktoruma yanlarımda ve kasığımda ağrı oluyo dedim normal dedi.ama ön tarafı demedim.seninde olyomu..
şuda var benim kızlarımın biri sağımda biride solumda değilde göbek deliğinin altında kafa sağda ayakları solumda..acaba ondanmı..
yoksa son günlerdeyiz diyemi..
hayırlısı olsun cnmmm. ne kadarlık ne zaman öğrendin
milasis insallah sende sonuna kadar beklersin.banada doktor önce hedef 32sonra 34 demisti.cok sukür zorda olsa bugünlere geldim.kasık agrısı bendede var canım.doktor hep normal diyo.saga ,sola asla yatamıyom.biraz başım yuksek olunca sag tarafım batıyo.alcak olunca reflü ve kalp çarpıntım oluyo.sabaha kadar oflaya püfleye zaman geciyo.artık esim ve kızım taklidimi yapıyolar.ayaga kalkınca hep ayy ayy dedigim icin....bende dogumdan sonra gorürsünüz diyorum...senin anlattıkların aynı bendede oluyo,doktorum normal diyo...allahım hepimize kolaylık versin....
Kizlaaarr harikasinizz:)) masallah ikinize de:) hayirlisiyla 36olacaksiniz hayet guzel gidiyosunuz:)darisi basima..doktor 34 bitirsen cok iyi olur diyor...cabucak gunler gecse de buyuseler bebklerim...
Kizlar 1haftadir fazla kasik agrim var benim de doktor normal hep olacak bunlar diyor...yatmakta artik cok zorlaniyorum.hep soluma yatardim.sagima aylardir yatmiyorum.simdi sola da yatamiyorum.siz nasil yatiyorsunuz?oturarak yatmayi denedim olmuyor.o kadar uzun zaman oldu ki hep yatar durumdayim popom aciyo artik((
Bi de bu aralar kafama cok takilan bisey var gecen gittigimde sormadigima cok pisman oldum.benimkilerin biri altta biri ustte.ikiside bas asagi durumdalar.sol tarafim baya buyuk saga gore.hatta sol tarafim birden cok catladi.sag tarafim daha duz ve sifir catlak...artik ustume ne giyersem fazlasiyla belli oluyor karnimin yamuklugu.gecen hastanedeki bi kadin hemen soyledi karnin yamuk diye.bugun komsum ziyarete geldi ilk soyledigi sey karnin yamuuuukkkkk!!!!ilk baslardan beri hep sol tarafim buyuktu ama simdilerde fazlasiyla belli olur...sizce neden? Bi fikriniz var mi...
Milasisi gelincik bende artik cabuk yoruldugumu hissediyorum. Biraz ayakta kLim hemen yatmk uzanmak istiyorum belimde agriyo . Ama yasadiklarimiz normal. Bugun bi sltede okudum 32 haftalik ikiz hamile rahmi tekil 40 haftaninkikle ayni buyuklukte imis. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Benide gorenler karnin asagi dusmus diyolar ama dayaniriz insallah.bende 12 kilo aldim simdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?