- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.541
milasis cimd
kendin de demişsin hep sola yattım diye..yerçekimi yatış pozisyonun ile ilgili bişey değil mi bu?bana mı öyle geldi..ççoookkk tebrik ediyorum allah bize de o günleri gösterir inş..Allaha emanet olun.
nadide canım,maşallah bebişler iyiymiş.sen çok kilo almışsın ama.benim 2 gün sonra 35 bitiyo..36 başlıyom, senin...
bide benim bu son günlerde kıpırdadıkça ön tarafımda tüylerimizin başladığı yerde ağrı oluyo hemen....
doktoruma yanlarımda ve kasığımda ağrı oluyo dedim normal dedi.ama ön tarafı demedim.seninde olyomu..
şuda var benim kızlarımın biri sağımda biride solumda değilde göbek deliğinin altında kafa sağda ayakları solumda..acaba ondanmı..
yoksa son günlerdeyiz diyemi..
Masallah hic bi sorunyoksa bekleyebikdigin yere kadar dayan. Hersey onlar i in . Kucuk bebgin bakimida zor emmesinl gibi. Hadi halyirlsii.
Kizlaaarr harikasinizz:)) masallah ikinize de:) hayirlisiyla 36olacaksiniz hayet guzel gidiyosunuz:)darisi basima..doktor 34 bitirsen cok iyi olur diyor...cabucak gunler gecse de buyuseler bebklerim...
Kizlar 1haftadir fazla kasik agrim var benim de doktor normal hep olacak bunlar diyor...yatmakta artik cok zorlaniyorum.hep soluma yatardim.sagima aylardir yatmiyorum.simdi sola da yatamiyorum.siz nasil yatiyorsunuz?oturarak yatmayi denedim olmuyor.o kadar uzun zaman oldu ki hep yatar durumdayim popom aciyo artik((
Bi de bu aralar kafama cok takilan bisey var gecen gittigimde sormadigima cok pisman oldum.benimkilerin biri altta biri ustte.ikiside bas asagi durumdalar.sol tarafim baya buyuk saga gore.hatta sol tarafim birden cok catladi.sag tarafim daha duz ve sifir catlak...artik ustume ne giyersem fazlasiyla belli oluyor karnimin yamuklugu.gecen hastanedeki bi kadin hemen soyledi karnin yamuk diye.bugun komsum ziyarete geldi ilk soyledigi sey karnin yamuuuukkkkk!!!!ilk baslardan beri hep sol tarafim buyuktu ama simdilerde fazlasiyla belli olur...sizce neden? Bi fikriniz var mi...
canım benim asılama ıle oldu birinci asılamamdı gecen hafta persembe gunu ögrendım bugun tam 6 haftalıklar doktora gıttım bugun kalp atıslarını dınledım ıkısınınde cok farklı bı duygu ya allah herkese nasıp etsın
merhaba arkdaşım , şimdi nasılsınumarım bir sorun yoktur. neden kaynaklanmış bu durum;
sanada merhaba nasılsın;
durumun neden kaynaklandığını bılmıyor doktor ama keselerin içinde olmaması bizi rahatlattı
cok sukur sımdı ıyıyım daha 10 uncu haftadayım ama geceleri karnım cok sısıyor nefes alamıyorum gunduz ıyıyım bıraz bulantı istahsızlık dısında
rabbime cok sukur kırmızılar olmasında bebişler sağlıklı olsun da ben cekerım dert değil
Allahım hepimizin dualarını kabul etsın kuzucuklarımızı sağ sağlım kucagımıza almayı nasıp etsın
iyi olmaya çalışıyorum hamileliğimin 3.ayından beri yatarak geçriyorumm zaman iyice geçmez oldu artık sabırla bekliyorumm
az kalmış arkadaşım biraz daha sabır rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. ben yolun daha çok başındayım ve öyle çok korkuyorum ki bişey olcak diye şu 3. ayı sağsalim görmek istiyorum bende...
Aminn hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inş Allah o mutluluğu yaşamayı bizede nasip eder inşallah.
Korkma içini ferah tut ben neler yaşadım bebeklerim Allahın mucizesi bana.Bol bol dinlenmenmeye özen göster kendini fazla yorma
arkadaşlar merhaba ;
birşey sormak istiyorum size bugün normal şartlarda benim adet başlangıç günümdü ve belim - kasıklarım çok ağrıyor nefes alamıyormuş gibi hissediyorum kendimi. aranızda bunu yaşayan varmı müdahale edilmesi gerekiyor mu doktora gideyimmi acaba?
Mesajnı yeni gördüm kusura bakma. Özelden msj atamıyorum. Ben 12.haftadan beri demir ilacına ve elevit e devam ediyorum. Bence elevit i kendinin almanın bir sakıncası yoktur.
İNŞALLAH ARKADAŞIM ...
bugün biraz korkuttular beni normal şartlarda adet günüm dü bugün belim-ksaıklarım falan ağrıyor adet olucakmışım gibi ama normalmi bilemedim. perşembe günü kontrolüm var. bakalım bir şey çıkmaz inş.
Kizlaaarr harikasinizz:)) masallah ikinize de:) hayirlisiyla 36olacaksiniz hayet guzel gidiyosunuz:)darisi basima..doktor 34 bitirsen cok iyi olur diyor...cabucak gunler gecse de buyuseler bebklerim...
Kizlar 1haftadir fazla kasik agrim var benim de doktor normal hep olacak bunlar diyor...yatmakta artik cok zorlaniyorum.hep soluma yatardim.sagima aylardir yatmiyorum.simdi sola da yatamiyorum.siz nasil yatiyorsunuz?oturarak yatmayi denedim olmuyor.o kadar uzun zaman oldu ki hep yatar durumdayim popom aciyo artik((
Bi de bu aralar kafama cok takilan bisey var gecen gittigimde sormadigima cok pisman oldum.benimkilerin biri altta biri ustte.ikiside bas asagi durumdalar.sol tarafim baya buyuk saga gore.hatta sol tarafim birden cok catladi.sag tarafim daha duz ve sifir catlak...artik ustume ne giyersem fazlasiyla belli oluyor karnimin yamuklugu.gecen hastanedeki bi kadin hemen soyledi karnin yamuk diye.bugun komsum ziyarete geldi ilk soyledigi sey karnin yamuuuukkkkk!!!!ilk baslardan beri hep sol tarafim buyuktu ama simdilerde fazlasiyla belli olur...sizce neden? Bi fikriniz var mi...
canım bende yaşadım resmen kasık bel ve ayak uçlarıma kadar sancı çektim...çok şükür bişi olması sormuştu bir çok arkadaşıma yaşayan çok insan var...korkma
canım senin nasıl geçiyor hamilelik haftamız aynı...nasıl bebişlerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?