2013 ikiz anne adayları buraya

Canim benim de aklima oyle bisey geliyor, baska bi sebebp gelmiyor ama gorsen solda iki bebek var gibi sagda tek var gibi..o kadar yamuk aman sorun olmasin da yamuk olsun
Telefondan girdigim icin haftani goremiyorum angel...ilk baslarda o kadar heveslenirdim ki.30lu haftalar uzakta kalmis, ulasmasi zor gibi gelirdi...darisi hepinize...zaman cok cabuk geciyor.insallah hepimize tamamina ermek nasip olur.hepinize dua ediyorum ikiz annelerimiz cok ozel rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

gelincik akşam sana o kadar yazdım net gitti sinir oldum kapattım. inşl aklımda kalanları yazabilirim. benim de yarın 34 bitiyor 35 e başlıyorum aramızda 1 hafta var yani. benim kilo almam evet çok. artık ödem başladı ayaklarım ve bacaklarımı tanıyamıyorum zor giyiniyorum. yatmam kalkmam çok zorlaştı. ne yapacağım nasıl dayanacağım bilmem.benimkilerin ikisi de baş aşağı duruyor o yüzden rahme baskı yapıyor tabi dr normal diyor. dr um bu haftaya çok iyi geldin dedi ilk ve ikiz gebelik olmasına rağmen dedi. haftaya tekrar gidicem gelişimleri devam ediyor mu diye bakılacak ve benim durumuma. ama ben bir gün dışarı çıkayım 3 gün dinlenince ağrılarım geçiyor. bacağımı sürüyorum resmen. buna da şükür. heralde 2 hafta sonra sonu göreceğim gibi düşünüyorum.

ayrıca kızlar doktorum birşey söyledi onu paylaşayım. benimkiler baş aşağı duruyor bu yüzden suyun gelse bile kordon sarkması yaşanmaz dedi çünkü baş gelişli dedi. eğer ayak ve ve ya yan durursa kordon sarkması da görülebiliyormuş. bilginize.....

milasis sen de yatıyorsun hep görürsün bu haftaları merak etme.bana da yatmak işkence gibi. her şekilde karnım acıyor. uykum çok var ama oturmak istiyor gibiyim.benim de bir tanesi sağa doğru uzanıyor karnım oraya doğru yamuluyor. duruşlarına göre şekil alıyor kkarnımız bence normal panikleme. doktorlar da normal karşılarlar :) herşey gibi.

bir hafta varmış aramızda bende tüp bebekle oldu. perşembe kontrolüm var benimde inş hepimiz için herşey yolunda gider.

merhaba arkdaşım , şimdi nasılsınumarım bir sorun yoktur. neden kaynaklanmış bu durum;

durumun neden kaynaklandığını bılmıyor doktor ama keselerin içinde olmaması bizi rahatlattı
cok sukur sımdı ıyıyım daha 10 uncu haftadayım ama geceleri karnım cok sısıyor nefes alamıyorum gunduz ıyıyım bıraz bulantı istahsızlık dısında

rabbime cok sukur kırmızılar olmasında bebişler sağlıklı olsun da ben cekerım dert değil

Allahım hepimizin dualarını kabul etsın kuzucuklarımızı sağ sağlım kucagımıza almayı nasıp etsın

arkadaşlar bir sorum olcak...benim tüp bebk tabi üni.hastnesine 12.haftadan sonra başladım ne kan tahlili yapıldı ne bişi...sadece bu süre için folikasit kullandım dün sordum dr.a kan değerin kaçtı vs dedi dedim 10 larda...demir ilacı verdi...bu süre içinde kullanmamış oldum...içime dert oldu keşke önceden sorsaydım bebeklere bir zararı olurmu diye...ayrıca elevit i bakıorum birçok kişi kullanıyor ama dr hiçççç bahsetmedi...ne diyorsunuz arkadaşalr...ben eczaneden alıp kullansammı

Mesajnı yeni gördüm kusura bakma. Özelden msj atamıyorum. Ben 12.haftadan beri demir ilacına ve elevit e devam ediyorum. Bence elevit i kendinin almanın bir sakıncası yoktur.

aminn arkadaşım iyi olmana sevindim. bizi neler bekliyor yaşıycaz ve görcez :)

arkadaşlar merhaba ;
birşey sormak istiyorum size bugün normal şartlarda benim adet başlangıç günümdü ve belim - kasıklarım çok ağrıyor nefes alamıyormuş gibi hissediyorum kendimi. aranızda bunu yaşayan varmı müdahale edilmesi gerekiyor mu doktora gideyimmi acaba?

iyi olmaya çalışıyorum hamileliğimin 3.ayından beri yatarak geçriyorumm zaman iyice geçmez oldu artık sabırla bekliyorumm

az kalmış arkadaşım biraz daha sabır rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. ben yolun daha çok başındayım ve öyle çok korkuyorum ki bişey olcak diye şu 3. ayı sağsalim görmek istiyorum bende...

Aminn hepimiz bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inş Allah o mutluluğu yaşamayı bizede nasip eder inşallah.
Korkma içini ferah tut ben neler yaşadım bebeklerim Allahın mucizesi bana.Bol bol dinlenmenmeye özen göster kendini fazla yorma

İNŞALLAH ARKADAŞIM ...
bugün biraz korkuttular beni normal şartlarda adet günüm dü bugün belim-ksaıklarım falan ağrıyor adet olucakmışım gibi ama normalmi bilemedim. perşembe günü kontrolüm var. bakalım bir şey çıkmaz inş.

canım bende yaşadım resmen kasık bel ve ayak uçlarıma kadar sancı çektim...çok şükür bişi olması sormuştu bir çok arkadaşıma yaşayan çok insan var...korkma

Doktorun normal karşılacağını düşünüyorum canım bende çok yaşadım kasık ağrıları umarım bir sorun yoktur içini ferah tut

Allah kolaylık versin bütün hamile arkadaşlarımın vakitli, sağlıklı doğumları olsun inşallah.

Canım o yamukluk bende de oluyordu. Sürekli sol tarafıma yattığımdan karnım sol tarafıma meyillenmişti. Hatta annemle bakıp gülüyorduk, ayağa kalktığımda bile karnımın şekli düzelmiyordu, kıyafetten de belli oluyordu. Muhtemelen senin de sol tarafına yatmandan kaynaklanıyordur.

Son düzenleme:
canım senin nasıl geçiyor hamilelik haftamız aynı...nasıl bebişlerin?

Canım ben başından beri istirahatteyim. Rapor aldım işe gitmiyorum. Cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik, iki hafta sonra yine çağırdı. Kızımız bir hafta daha küçük. Senin nasıl gidiyor,bebişlerin nasıl? Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…