- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.561
Canım ben başından beri istirahatteyim. Rapor aldım işe gitmiyorum. Cuma günü ayrıntılı ultrasona girdik, iki hafta sonra yine çağırdı. Kızımız bir hafta daha küçük. Senin nasıl gidiyor,bebişlerin nasıl? Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
şimdiden ayrıntılaya girdin yani...banada 15 mayısa randevu verdi ama muhtemelen özelde daha önce baktırırım...iyi çok şükür cinsiyetlerini net öğrenemedik bakalım perşembe inş.geçen hafta gittiğimde asistan baktığı için çok incelemedi gelişimleri iyi dedi. boylarını vs söylemedi..senin tek bebek mi?
kızlar slm.
dün kan testi yaptırdık.
Sonuç 3303 çıktı.
Test yapan operatör 3-4 haftalık bir gebelik söz konusu olabilir dedi.
sizce ikiz olma ihtimali var mıdır?
Benim çift yumurta ikizi.Biri kız,biri erkek. Özeldeki doktorum 21.hafta yaptırmamı istedi. Devletteki dr rapor verebilmek için ayrıntılı istedi sanırım. Sağlıkları iyi olsun da,tek dileğimiz bu. Umarım sen de perşembe günü öğrenirsin cinsiyetlerini.
nadide canım,maşallah bebişler iyiymiş.sen çok kilo almışsın ama.benim 2 gün sonra 35 bitiyo..36 başlıyom, senin...
bide benim bu son günlerde kıpırdadıkça ön tarafımda tüylerimizin başladığı yerde ağrı oluyo hemen....
doktoruma yanlarımda ve kasığımda ağrı oluyo dedim normal dedi.ama ön tarafı demedim.seninde olyomu..
şuda var benim kızlarımın biri sağımda biride solumda değilde göbek deliğinin altında kafa sağda ayakları solumda..acaba ondanmı..
yoksa son günlerdeyiz diyemi..
Bonnycimm nasilsinn? Bebeklerin nasil, nasil gidiyor ikiz anneligi bakalim:))Allah kolaylık versin bütün hamile arkadaşlarımın vakitli, sağlıklı doğumları olsun inşallah.
Canım o yamukluk bende de oluyordu. Sürekli sol tarafıma yattığımdan karnım sol tarafıma meyillenmişti. Hatta annemle bakıp gülüyorduk, ayağa kalktığımda bile karnımın şekli düzelmiyordu, kıyafetten de belli oluyordu. Muhtemelen senin de sol tarafına yatmandan kaynaklanıyordur.
mide bulantısı için zofran kullanan var mı? bana doktorum verdi ama zararlı diye duydum ama kullanıyorum
selam bende normal yolla hamile kaldlım. tek yumurta ikizi benimki. Çok şükür 31. haftaya geldim.. bebeklerin küveze girmeleri hakkında doktorlarınız birşeyler söyledi mi? Bana 34. haftayı bitirmem gerektiğini ve bebeklerin en az 2kg olmaları gerek dedi. Bebişlerimin biri 1. 340gr. diğeri 1.200 gr.
Ayni sekilde doktor da bana 34e gelmelisin dedi..hafta ve gelisimleri onemli..kiloya takilma.kilolari iyi.doktor bana kilosu cok iyi olup kuvoze giren cok gordum onemli olan haftasi gelisimi dedi cunku.kilosu cok az olup canavar gibi bagiran kuvoze girmeyen cocuk da oluyor dedi.insallah 34u gecip 36yi goruruz...:)
Bonnycimm nasilsinn? Bebeklerin nasil, nasil gidiyor ikiz anneligi bakalim:))
mide bulantısı için zofran kullanan var mı? bana doktorum verdi ama zararlı diye duydum ama kullanıyorum
selam bende normal yolla hamile kaldlım. tek yumurta ikizi benimki. Çok şükür 31. haftaya geldim.. bebeklerin küveze girmeleri hakkında doktorlarınız birşeyler söyledi mi? Bana 34. haftayı bitirmem gerektiğini ve bebeklerin en az 2kg olmaları gerek dedi. Bebişlerimin biri 1. 340gr. diğeri 1.200 gr.
gelincik akşam sana o kadar yazdım net gitti sinir oldum kapattım. inşl aklımda kalanları yazabilirim. benim de yarın 34 bitiyor 35 e başlıyorum aramızda 1 hafta var yani. benim kilo almam evet çok. artık ödem başladı ayaklarım ve bacaklarımı tanıyamıyorum zor giyiniyorum. yatmam kalkmam çok zorlaştı. ne yapacağım nasıl dayanacağım bilmem.benimkilerin ikisi de baş aşağı duruyor o yüzden rahme baskı yapıyor tabi dr normal diyor. dr um bu haftaya çok iyi geldin dedi ilk ve ikiz gebelik olmasına rağmen dedi. haftaya tekrar gidicem gelişimleri devam ediyor mu diye bakılacak ve benim durumuma. ama ben bir gün dışarı çıkayım 3 gün dinlenince ağrılarım geçiyor. bacağımı sürüyorum resmen. buna da şükür. heralde 2 hafta sonra sonu göreceğim gibi düşünüyorum.
ayrıca kızlar doktorum birşey söyledi onu paylaşayım. benimkiler baş aşağı duruyor bu yüzden suyun gelse bile kordon sarkması yaşanmaz dedi çünkü baş gelişli dedi. eğer ayak ve ve ya yan durursa kordon sarkması da görülebiliyormuş. bilginize.....
bana da gittiğim dr 34 e kadar dayanırsan ii olur dedi..rabbim yardımcımız olsun.26 dayım ağırlaşmalar başladı.buna da şükür..25 haftalıkken biri 620 biri 590 gr dı.normal dedi ama bana az geldi sizce nasıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?