2013 ikiz anne adayları buraya

Gözün aydın canım, iyi olmanıza sevindim. Allah analı-babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Gozunaydin canim..masallah kuzularina..darisi bize, rabbim hayirli vakitli kolay dogumlar nasip etsin insallah bize de insallah.

arkadaşlar folik asite belirli bir aydan sonra bırakılması mı gerekiyor ben hala kullnıyorumda

merhaba
ben 8 haftalık hamileyim doktorum bırakman lazım artık dedi onun yerine multivitamin ve içeriğinde az miktarda folikasit barındıran premesis diye bir ilaç verdi. sen 18. haftana gelmişsin ama bir bildiği vardır doktorunun muhakkak

bonnyciim yaaaa, süper .Rabbim hep yardımcın olsun. meleklerini benim için kokla ,öp.
bizlere de dualar et ne olur.

Merhabalar, 25+1 de biri 870, diğeri 970 idi. Ancak doktorum normalden buyuk olduklarını soyledi. Diyabet bakıldı birşey çıkmadı ancak tedirgin olduk. Bunu yaşayan var mı? Ayrıca bu birkaç gündür inanılmaz derecede kasıklarımda baskı hissediyorum ve karnım resmen taş gibi sğrekli artık. 26+4 deyim. Erken doğum yapmışlara soruyorum bunlar erken doğum riski midir? Tüm benden ileri haftadakilere de soruyorum, bunu yaşadınız mı?

Masallah yavrularina merak etme iyi beslemissin kuzulari. Bise ultrason cihazindan zihazada fark olablir. Kasik agrin normaldir. Rahmin buyuyor. Bebeklerse baski yapiyo. Ama icin rahat ermezse sen doktorunu ara sor. Iyi aksamlar..

canım hayırlı olsun.allahım analı babalı büyütsün insallah.....

Masallah yavrularina merak etme iyi beslemissin kuzulari. Bise ultrason cihazindan zihazada fark olablir. Kasik agrin normaldir. Rahmin buyuyor. Bebeklerse baski yapiyo. Ama icin rahat ermezse sen doktorunu ara sor. Iyi aksamlar..
Evet mantıken dediklerin doğru, bu h. sonu randevumda sorucam bunları ancak bu haftaya kadar bu denli vücudumu ve hayatımı zorlayan sıkıntılar yasamadığım için açıkcası merak ettim. Elbette ki ikiz gebelik olduğu için zorlanıyordum ama bu hafta birden bire başlayan ve bir level daha zorlaşan durumum içime kurt düşürdü nitekim. Hepimize zamanında ve hayırlı doğum dilerim...

Merhaba arkadaslar bende ikizlere hamileyim.8.haftamdayim.tiroid sorunum.yoktu.aile hekiminde rutin testlerimi yaptilar.t4 degerim 1.62 cikti.ust sinir1.5yuksek yaziyo yaninda.korkuyorum bebeklerime zarari olurmu.

meraba arkadaşlar bende 17 haftalık ikiz hamileyim kız ve erkek işallah rabbim kucagıma almayı nasip eder. sizlere sorum olacak bebeklerimin biri aşagıda eşide rahim agızını kapatmış 2gun önce kanamam oldu hastanede yattm 1gun şimdi kahverengi akıntı geliyor dr igne verdi. pazartesi dikiş atılacak rahim agızına korkuyorum dr um düşük ve erken dogum olmasın diye önlem dedi boyle aranızda bebeklerin eşi asagıda hamilelik geçiren varmı yazarsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekurler.

annişler hepinize günaydın

Allahım sorunsuz gebelikler versin

Kuzucuklarımızı hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım insallah

Güzel bi gün olsun güzel haberler gelsin bugun

Kg lar ve kasik agrisi normal yalniz karinda sertlesme dikkate alinmali. Sertlesip tekrar yavasca gevsiyorsa dogum sancisi olabiliyor. Beni. Sancimda kasilma gevseme seklinde oldu.

Benim kizim asagidaydi, oglum yukarida. 13 haftalikken esi asagida dusuk riski vardi 20 gun evde devamli yattim. Ve sonucta istende ayrildim. Cok sukur sorun olmadi. Ayetel kursiyo cok okumanizi tavsiye ederim. Rabbim yavrularinizi size bagislasin

Doğum tarihimiz aynı görünüyor.25+4 te bakıldı bebeklerimin ikisi de 150 şer gr azdı seninkilerden.Bana da küçükmüş gibi geliyorlar ama dr normal buluyor.Sancı nasıl bir şey daha bilmiyorum ama benim de karnım bazen uyuşuyor, sanki büzülüyor gibi.Bu ara bazen de üşütmüşüm gibi ağrıyor.Grip oldum bununla ilgili olabileceğini düşündüm.Hafta sonu kontrolüm var sormayı planlıyorum.Senin de kafana takılıyorsa doktoruna bir danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…