- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.581
merhaba arkadaşlar
internetim olmadığı için size haber veremedim.
12 martta 34+6 bebişlerimi dünyaya getirdim. oğlum 2300, kızım 2140 doğdular. çok şükür sağlık problemimiz yok.kuveze girmediler. oğlum doğumdan 1 hafta sonra sarılıktan 2 gün hastanede yattı.
şimdiye kadar herşey iyiydi ama son 1 haftadır çok gazlılar. ne yaptıysak başedemedik. sanırım üşüttüler. hem anne sütü hem mama veriyorum.
gündüz 8-5 yardımcı var. gece yalnızım.1 aydır doğru dürüs uyumadım desem yalan olmaz. bebişler gündüz yardımcı varken uyuyup gece sabaha kadar uyumuyorlar.
benden haberler böyle. inşallah hepiniz çok iyisinizdir. hepinizi çok merak ediyorum. ama okumam çok zor. herkese bebişleriyle sağlık sıhhat diliyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.
bana da gittiğim dr 34 e kadar dayanırsan ii olur dedi..rabbim yardımcımız olsun.26 dayım ağırlaşmalar başladı.buna da şükür..25 haftalıkken biri 620 biri 590 gr dı.normal dedi ama bana az geldi sizce nasıl..
merhaba arkadaşlar
12 martta 34+6 bebişlerimi dünyaya getirdim. oğlum 2300, kızım 2140 doğdular. çok şükür sağlık problemimiz yok.kuveze girmediler. oğlum doğumdan 1 hafta sonra sarılıktan 2 gün hastanede yattı.
şimdiye kadar herşey iyiydi ama son 1 haftadır çok gazlılar. ne yaptıysak başedemedik. sanırım üşüttüler. hem anne sütü hem mama veriyorum.
gündüz 8-5 yardımcı var. gece yalnızım.1 aydır doğru dürüs uyumadım desem yalan olmaz. bebişler gündüz yardımcı varken uyuyup gece sabaha kadar uyumuyorlar.
benden haberler böyle. inşallah hepiniz çok iyisinizdir. hepinizi çok merak ediyorum. ama okumam çok zor. herkese bebişleriyle sağlık sıhhat diliyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın hanımlar.............
arkadaşlar folik asite belirli bir aydan sonra bırakılması mı gerekiyor ben hala kullnıyorumda
Sağ ol canım iyiyim, bebeklerim de iyi çok şükür. Biraz yorucu ama bir o kadar da güzel bir süreç geçiriyorum. Karınlarını doyurdum uyuyorlar şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah, gerçekten bambaşka bir şeymiş annelik. Bir gülücükleri dünyaya bedel.Rabbim bütün annelere ve bebişlerine iyilikler versin, ayırmasın inşallah.
Masallah yavrularina merak etme iyi beslemissin kuzulari. Bise ultrason cihazindan zihazada fark olablir. Kasik agrin normaldir. Rahmin buyuyor. Bebeklerse baski yapiyo. Ama icin rahat ermezse sen doktorunu ara sor. Iyi aksamlar..Merhabalar, 25+1 de biri 870, diğeri 970 idi. Ancak doktorum normalden buyuk olduklarını soyledi. Diyabet bakıldı birşey çıkmadı ancak tedirgin olduk. Bunu yaşayan var mı? Ayrıca bu birkaç gündür inanılmaz derecede kasıklarımda baskı hissediyorum ve karnım resmen taş gibi sğrekli artık. 26+4 deyim. Erken doğum yapmışlara soruyorum bunlar erken doğum riski midir? Tüm benden ileri haftadakilere de soruyorum, bunu yaşadınız mı?
merhaba arkadaşlar
Evet mantıken dediklerin doğru, bu h. sonu randevumda sorucam bunları ancak bu haftaya kadar bu denli vücudumu ve hayatımı zorlayan sıkıntılar yasamadığım için açıkcası merak ettim. Elbette ki ikiz gebelik olduğu için zorlanıyordum ama bu hafta birden bire başlayan ve bir level daha zorlaşan durumum içime kurt düşürdü nitekim. Hepimize zamanında ve hayırlı doğum dilerim...Masallah yavrularina merak etme iyi beslemissin kuzulari. Bise ultrason cihazindan zihazada fark olablir. Kasik agrin normaldir. Rahmin buyuyor. Bebeklerse baski yapiyo. Ama icin rahat ermezse sen doktorunu ara sor. Iyi aksamlar..
Merhabalar, 25+1 de biri 870, diğeri 970 idi. Ancak doktorum normalden buyuk olduklarını soyledi. Diyabet bakıldı birşey çıkmadı ancak tedirgin olduk. Bunu yaşayan var mı? Ayrıca bu birkaç gündür inanılmaz derecede kasıklarımda baskı hissediyorum ve karnım resmen taş gibi sğrekli artık. 26+4 deyim. Erken doğum yapmışlara soruyorum bunlar erken doğum riski midir? Tüm benden ileri haftadakilere de soruyorum, bunu yaşadınız mı?
meraba arkadaşlar bende 17 haftalık ikiz hamileyim kız ve erkek işallah rabbim kucagıma almayı nasip eder. sizlere sorum olacak bebeklerimin biri aşagıda eşide rahim agızını kapatmış 2gun önce kanamam oldu hastanede yattm 1gun şimdi kahverengi akıntı geliyor dr igne verdi. pazartesi dikiş atılacak rahim agızına korkuyorum dr um düşük ve erken dogum olmasın diye önlem dedi boyle aranızda bebeklerin eşi asagıda hamilelik geçiren varmı yazarsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekurler.
Merhabalar, 25+1 de biri 870, diğeri 970 idi. Ancak doktorum normalden buyuk olduklarını soyledi. Diyabet bakıldı birşey çıkmadı ancak tedirgin olduk. Bunu yaşayan var mı? Ayrıca bu birkaç gündür inanılmaz derecede kasıklarımda baskı hissediyorum ve karnım resmen taş gibi sğrekli artık. 26+4 deyim. Erken doğum yapmışlara soruyorum bunlar erken doğum riski midir? Tüm benden ileri haftadakilere de soruyorum, bunu yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?