2013 ikiz anne adayları buraya

çok teşekkür ederim canım :) insan kokuyor ister istemez bi zarar gelecek diye sinizütlerim azdı başağrısında ölüyorum nasıl gecicek bilmem dediğin gibi bitki çayı ve viskle günü bitirmeye çalışıyorum. birde minoset içebilirsin dedi ama onuda günde kaç tane içebilcğimi sölemedi.. biran önce atlatırım inş.

dediğim ilaçları bri doktoruna danış istersen cnm bulantıyı yapan b6 vitamini eksikliğiymiş. seni çok iyi anlıyorum insan bunalıyor çalışıyormusun bilmiyorum ama hem çalışıp hem halsiz olmak çok zor... kendne dikkat et gecici şeyler bunlar sen hayırlısıyle 12. haftanı atlat hepsi geliip gecicek allahın izniyle

Gözün aydın . Haftaaına göre iyiyse maşallah. Önde olsunlar geriden gelmelerinden daha iyi.cinsiyetlerimise doktor acemımı ne görmek için uğraşmıyo sanırım.

samsunlu sen de cinsiyet öğrenememişsin benim gibi
ağırlıkları ne kadar olmuş
Kiz gibi ama tam bisey soyleyemeyecegim dedi. Ya bi de ozel hastaneye gidiyorum orada da ogrenemiyorum illa ki ozel muayenehanesine gitmemiz mi lazım ya. Konya da dogru duzgun bi doktor bulamadim ya sen ozele mi gidiyorsun

Benim dr um 12. Haftada tahminini soyledi kız ve erkek diye 20. Haftada kesin dedi.sabret az kaldı ogrenmene

günaydın kızlar
tüm annelerimizin anne adaylarımızın ve bebek hasreti çeken kardeslerımızın anneler günü kutlu olsun ...allah evlat hasreti ve acısı göstermesin bizlere...

biz de dün ayrıntılıya gırdık çok şükür bir problem görmei doktorumuz 4 hafta sonra ikini ayrıntılımız varmıs testleri yapamadığımız için bu şekilde takip edeceğiz dedi.
kötü kokulu akıntı olursa yine vajınal kültür yaptıralım, tansıyon ölçelim ve idrarda yanman olursa bana sormadan git tahlil ver dedi ihmal etmeyelim dedi.

Allah sag salim kavustursun evlatlarımıza inşallah.

canlaarr hepimizin anneler günü kutlu olsunn.. önceden anneler gününde anne olamadığım için üzüntüden ağlıyodum bütün gün.. ama bu yıl akşamdan beri hafif tepikler yüzünden mutluluktan ağlıyorum bu nasıl bir güzeellikmiş allahıma binlerce kez şükürler olsuunnn.. rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzellikleri inşalllaaahhh.. hepimizin evlatlarını sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinn inşallaaahhh... hepinizi öpüyorummmmm

Hepinizin anneler günü kutlu olsun inşallah bebeklerimizi sağlıklıça kucağımiza alırız onların kimildamasini hissetmek var olduğunu bilmek bide sağlıklı olduğunun haberlerini almak dünyanın en büyük hediyesi insallah bebeklerimizle sağlıklı mutlu huzurlu bi yaşamımız olur

Bir anne olarak ilk anneler günüm bugün...
Anneliğin ne kadar derin ve tarif edilemez bir duygu olduğunu şimdi anlıyorum. Rabbim hayırlısıyla, isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah... Başta kendi annem olmak üzere, tüm annelerin, anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin anneler gününü kutluyorum.

Arkadaşlar dun kontrole gittik (15+2 de) Bebisler iyi cok şükür biri 16+5 digeri 16+3 cikti. Ancak doktorum bir ay önce gittigimizde cift yumurta ikizi gibi demisti simdi ise tek yumurta ikizi olabilir dedi.. bu onemli degil benim icin ancak tek plasenta 2 ayrı kese var gibi dedi. Çok emin konusmadigi icin icime kurt dustu. Çünkü biliyorum ki tek plasenta da nadir de olsa damar geçişi olabiliyormus bu durumda olan arkadaşlarım var mi? Allah korusun böyle bir durum varsa kaçıncı haftalar arasında ortaya çıkıyor. Yani kacinci haftalardan sonra rahat bir nefes alabilirim bir de boyle bir durumun tedavisi mumkun mü. Rabbim herkesin bebeklerine saglik sihhat versin

canım maşallah bebeklerine. benim kızlar da tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik. bebeklerden biri açgözlülük yapıp diğerine kan geçişini engelleyebiliyormuş :) böyle bir risk var ama tek gebelikte bile birçok risk var. bu ihtimal korkulacak kadar yüksek değil. umarım böyle bir sorunla karşılaşmazsın. benim minikler maşallah çok iyiler, ikisi de aynı boy ve kiloda gidiyor başından beri hatta 1 hafta falan önden gidiyoruz. duanı eksik etme Allah'ın izniyle bişeycik olmaz kuzucuklara. içini ferah tut, her şey gönlünce olsun.

cnm masallah senin bebeklerine de.ne guzel bu haftalara gelmissin.rabbim dha da ileri haftalara insallah saglikli sihhatli bir sekilde ulastirsin bebislerini. umarim butun annelerimiz guzel bi hamilelik gecirirler

12 haftalıktan beri hayatımı kabusa cevirdiler.19 haftalıgım su anda cok sükür bi sıkıntı yok olmayacak ta insallah.sen de kafanı takma en son 650 tl para bayıldım Cihat Şen' e gittim. o bile su an için sıkıntı yok olmayacağı anlamına gelmez dedi.iki hafta sonra yine gel dedi.eğer kan transfüzyonu sendromu olursa lazer ameliyatla sorun gideriliyomuş.gitmeyeceğim ama düşünmeyeceğim de Allah sağlık versin miniklerimize hayırlısıyla her sey bitecek doğacak kuzularımız..

Cnm ya Allah bebekkerine de sana da saglik sihhat.versin.12.haftada şüpheli bir durum mu oldu

Cnm ya Allah bebekkerine de sana da saglik sihhat.versin.12.haftada şüpheli bir durum mu oldu

gebeliğin başlangıcından beri aralarında 5 gün falan var.en son muayene de 4 gün vardı.birisi 220 gr diğeri 197 gr .aradaki farktan dolayı olabilirmiş.sıkıntı yokmus şimdilik ama bu olmayacağı anlamına gelmezmiş.arkadaş tek bebekte de sıkıntılıar son ana kadar olur abartıyolar bence.24 ünde zeynep kamilde 27.sinde cerrahpaşada ayrıntılı ultrasonum olacak.ondan soonra normal doktoruma devam edicem sanırım bilmiyorum zaman ne gösterecek..

günaydın annişler ve minik kuzuları

3 haftadan sonra görüş günü geldi çattı

öyle heyecnlıyım ki

işteyim oturamıyorum kalkamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bı orada bı burdayım

Allahım inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı olsun tüm kuzularımız

bitmiyorrr bu zaman bitmiyor

nasılsın nasıl gidiyor...30.hafta içindeymişsin merak ediyorum ozamanlarda nasıl olcak diye

Canım Ben Kendimi iyi hissediyorum ama ben riskli hamilelik grubuna giriyorum ilk başlarda çok büyük 2 kanama atlattım 3.ayımdan beri yatarak geçiriyorum .Umarım senin çok daha kolay ve güzel geçer .kontrollerim 2 güne bir artık 1.8 açılmam var çünkü büyük ihtimal erken doğum bekleniyor.
Hayırlısı ile kucaklarımıza alalım sağsalim evlatlarımızı.Sen nasılsın nasıl geçior günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…