- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.061
canım benimben 2 kez geçirdim çok ağırından arkasındanda feaket öksürük oldum çok şükür bebişlerime bişi olmadı...nane limon ıhlamur onun dışında dr başka bitki çaylarını içe dedi...öksürüğü varsa buğazın ağrıyorsa bal ye ve su,tuz,karbontı 3ünü karıştır gargara yap...vikste kullandım burnumu açsın diye..ama dr burnumu açması için naneli bişi verişti o bayağı etkili oldu...korkma bacım insan ilaç kullanmadığın için ağır atlatıyorsun ama bebişlerine bişi olmaz Allahın izniyle
cnmm verdiğin bilgiler için tşk ederim bende serum alıorum arada iki gece hastanede kaldım ama çok fayda etmio bana. şuan dermamine die bi igne ve metpamit bulantı hapı kullanıorum ama boşuna ilk zofran verdi oda çok etki yapmadıpsikolojim bozuldu hiç bişeyde hevesim kalmadı ALLAHIMIN gücüne gitmesin tek düşüncem bebeklerim ama bu şekilde onlarada faydalı olamıo gibi hissediorum kendimi
Gözün aydın . Haftaaına göre iyiyse maşallah. Önde olsunlar geriden gelmelerinden daha iyi.cinsiyetlerimise doktor acemımı ne görmek için uğraşmıyo sanırım.
Kiz gibi ama tam bisey soyleyemeyecegim dedi. Ya bi de ozel hastaneye gidiyorum orada da ogrenemiyorumsamsunlu sen de cinsiyet öğrenememişsin benim gibi
ağırlıkları ne kadar olmuş
Arkadaşlar dun kontrole gittik (15+2 de) Bebisler iyi cok şükür biri 16+5 digeri 16+3 cikti. Ancak doktorum bir ay önce gittigimizde cift yumurta ikizi gibi demisti simdi ise tek yumurta ikizi olabilir dedi.. bu onemli degil benim icin ancak tek plasenta 2 ayrı kese var gibi dedi. Çok emin konusmadigi icin icime kurt dustu. Çünkü biliyorum ki tek plasenta da nadir de olsa damar geçişi olabiliyormusbu durumda olan arkadaşlarım var mi? Allah korusun böyle bir durum varsa kaçıncı haftalar arasında ortaya çıkıyor. Yani kacinci haftalardan sonra rahat bir nefes alabilirim bir de boyle bir durumun tedavisi mumkun mü. Rabbim herkesin bebeklerine saglik sihhat versin
canım maşallah bebeklerine. benim kızlar da tek yumurta ikizi monokoryonik diamniyotik. bebeklerden biri açgözlülük yapıp diğerine kan geçişini engelleyebiliyormuş :) böyle bir risk var ama tek gebelikte bile birçok risk var. bu ihtimal korkulacak kadar yüksek değil. umarım böyle bir sorunla karşılaşmazsın. benim minikler maşallah çok iyiler, ikisi de aynı boy ve kiloda gidiyor başından beri hatta 1 hafta falan önden gidiyoruz. duanı eksik etme Allah'ın izniyle bişeycik olmaz kuzucuklara. içini ferah tut, her şey gönlünce olsun.
Arkadaşlar dun kontrole gittik (15+2 de) Bebisler iyi cok şükür biri 16+5 digeri 16+3 cikti. Ancak doktorum bir ay önce gittigimizde cift yumurta ikizi gibi demisti simdi ise tek yumurta ikizi olabilir dedi.. bu onemli degil benim icin ancak tek plasenta 2 ayrı kese var gibi dedi. Çok emin konusmadigi icin icime kurt dustu. Çünkü biliyorum ki tek plasenta da nadir de olsa damar geçişi olabiliyormusbu durumda olan arkadaşlarım var mi? Allah korusun böyle bir durum varsa kaçıncı haftalar arasında ortaya çıkıyor. Yani kacinci haftalardan sonra rahat bir nefes alabilirim bir de boyle bir durumun tedavisi mumkun mü. Rabbim herkesin bebeklerine saglik sihhat versin
12 haftalıktan beri hayatımı kabusa cevirdiler.19 haftalıgım su anda cok sükür bi sıkıntı yok olmayacak ta insallah.sen de kafanı takma en son 650 tl para bayıldım Cihat Şen' e gittim. o bile su an için sıkıntı yok olmayacağı anlamına gelmez dedi.iki hafta sonra yine gel dedi.eğer kan transfüzyonu sendromu olursa lazer ameliyatla sorun gideriliyomuş.gitmeyeceğim ama düşünmeyeceğim de Allah sağlık versin miniklerimize hayırlısıyla her sey bitecek doğacak kuzularımız..
Cnm ya Allah bebekkerine de sana da saglik sihhat.versin.12.haftada şüpheli bir durum mu oldu
Günaydın kızlar
nasılsın nasıl gidiyor...30.hafta içindeymişsin merak ediyorum ozamanlarda nasıl olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?