- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.321
Krakerler genelde kurtarıcı oluyo diyorlar bir de beyaz leblebi çantada bulunsun. Cok şükür benim mide bulantim hic olmadı ama ne yapacaksın işte annelik zor olsa da katlanicaz :) hersey bebislerimiz icin :) sana da allah kolaylik versin calisiyormussun..
ewet canım yaa çalışıorum evde yat yat daha kötü oluorum bakanımda yok işim masa başı muhasebeciyim dayanabildiğim yere kadar çalışım diorum ALLAH nasip ederse :) krakeri de denedim leblebiyide denedim bana hiç bişi fayda etmioşimdi dramamin die bi iğne oluorum 1 aydır o çok az etki edio ama sanki şu günler vücudum bağışıklık kazandı onunda faydası olmuo gibi doktoruma diorum gülüo çekiceksin dio üç bebek annesi olmak kolay değil dio :) yapacak bişi yok dediğin gibi katlanacağız :) şuan bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var ALLAHIM isteyen herkese versin inşallah :)
canım belli oldu bir erkek bir kız
dr bu pipisi diye gösterdi, kızı da gösterdii ama ben bişey göremedim onları görünce çok heyecanlanıyorum
darısı başına inşallah[/Qa
ayy maaşşlaah iyi olsunlar onlarda daha ne isterizzz bende bugün öğrendim cinsiyetlerini benimde kızımla oğlum geliyor allah nasip ederse canım
arkadaşlar birşey sorcam sizi ben crınıo jel kullanıyordum doktor onu bıraktırdı progestan diye br ilaç verdi içinde ağız yoluyla alınır yazıyor ama görüntüsü fitil gibi nasıl kullancağımı bilemedim kullanan varsa yardımcı olurmusunuz
dr bu pipisi diye gösterdi, kızı da gösterdii ama ben bişey göremedim onları görünce çok heyecanlanıyorum
ayy maaşşlaah iyi olsunlar onlarda daha ne isterizzz bende bugün öğrendim cinsiyetlerini benimde kızımla oğlum geliyor allah nasip ederse canım
arkadaşlar birşey sorcam sizi ben crınıo jel kullanıyordum doktor onu bıraktırdı progestan diye br ilaç verdi içinde ağız yoluyla alınır yazıyor ama görüntüsü fitil gibi nasıl kullancağımı bilemedim kullanan varsa yardımcı olurmusunuz
tatlım agız yoluyla alıyosun hap o bakma öyle olduguna ben 3 aydır kullanıyorum onu clinnan jeli niye bıraktırdı gerekçesini söyledimi çünkü ben hala kullanıorum bana bıraktıttırmıyolar :S
Aramiza hoşgeldin arkadaşım. Burasi gerçekten öyle bir ortam ki. Mutlulugumuzu üzüntümuzu endişelerimizi paylastigimiz birbirimize dualar ettiğimiz...Allah hayirli ugurlu etsin Bebislerini :) bende 16+6 haftaligimdinlen yorma kendini. Allah bebislerine de sana da saglik sihhat versin. hafta sonu benimde kontrolum var. Bizim bebislerden biri kiz ama digerini bilmiyoruz hala :) saglikli sihhatli olsunlar da. Iyi haberlerini bekliyoruz inşallah seninde :)
merhaba arkadaşlar :) dün kontrolüm vardı miniklerimi gördüm. biri 5,61 cm biri 5.63 cm biri 5,08cm gelişimleri iyi dedi doktorum :) ikiz olanlar çok tatlılardı şimdiden kavgaya başlamışlar birbirlerini tekmeliolar çok güzel bir duygu onları hareket ederken görmek ve çok erken ama ikizlerin biri erkek dedi doktor yani iki oğlum olacak demek oluo :) sağlıklıca inşallah diğeri de kızdır :) arkadaşlar 12 hafta bitio ama bnm mide bulantılarım artarak devam edio ne yapıcamı bilemiorum 6 kilo verdimsizlerin kaç haftalıkken geçti yardımcı olun lütfen hiç bişi yiyemiorum
canım bende günde 3 defa sanırım 13 .haftadan sonraydı progestan 100 mg kullanmaya başladım ...ağız yoluyla alıyorsun jeli bıraktım Bebişlerinde hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah bende nasip olursa yarın öğrenicem :)
bu sabah büyük şok yaşadım kızlar
bir sıcaklık hissedip uyandım ayağa kalktım kan aktı yere lavaboya koşana kadar her yer kan oldu hemen hastaneye koştuk kan bildiğiniz adet kanaması gibiydi
dr ultrasonda bebekler yaşıyor iyiler deyince ağladım o kadar korktum ki....sizler beni anlarsınız
kanama alanı göremedi dr tehlikeli durum görmedi iğne oldum istirahat ediyorum benim durumumla ilgili tecrübesi bilgisi olan var mı
kanama az da olsa kırmızı renkte devam ediyor
bu arada bebeklerimin ikisi de erkekmiş...
Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum:) Bu site gerçekten faydalı yazılanları okuyunca yanlız olmadığını bilmek insanı motive ediyor. Demek teki kız süper hade bakalım bu hafta diğerini öğrenebilecek misin? Rabbim sağlıklı doğumlarını nasip etsin inşallah. Bende çok heyecanlıyım kalbim sıkışıyor. Bakalım yarın dr ne diyecek :))
Allah kuzucuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...Hayırlı evlat olsunlar .. Çok güzel...Mide bulantın için her güzelliğin bir zorluğu var annecik 3 taneler bide :)) bende ikizlerime hamileyim ama çok mide bulantısı yaşamadım.Muhtemelen bir çok şeyi denemişsindir. Sabret az kalmış..suyuna yada çorbana limon sıkarak içmeyi deneyebilirsin eğer denemediysen canım.. tekrar hayırlı olsun .. Sevgiler
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır benim karnımda ağrı var özellikle sırt üstü yatınca çok hissediorum değişik bi ağrı, doktoruma sordum bişey demedi acaba bebekler hareket edio çok küçük olduğu için ağrı şeklinde mi hissediorum bilemedim. sizdede oluomu bu tür ağrılar?
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır benim karnımda ağrı var özellikle sırt üstü yatınca çok hissediorum değişik bi ağrı, doktoruma sordum bişey demedi acaba bebekler hareket edio çok küçük olduğu için ağrı şeklinde mi hissediorum bilemedim. sizdede oluomu bu tür ağrılar?
kızlar malum hepimiz ikiz anne adayıyız. ben çalışıyorum ,öğretmenim. lütfen bana bu konuda yardım istiyorum. şimdi biz 30. haftada gidip çalışabilir raporu mu alcaz , izni doğum sonrasına ekletmek için?????
bilen var mı,,, acillll...
Gercekten burada insan kendini yalniz hissetmiyor.yarin 9.30 da randevum varşimdiden kalbim küt küt atmaya basladi bile.insallah iyi haberler aliriz doktorlarımizdan :)
Bugün doktor kontrolüm var.. İnşallah güzel haberler alırım.. bebişlerim tek plesanta içinde (monokoryonik-diamniyotik) korkum çok o yüzden.. Dua edin bana.. Allah sizinde Yar ve yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?