2013 ikiz anne adayları buraya

ewet canım yaa çalışıorum evde yat yat daha kötü oluorum bakanımda yok işim masa başı muhasebeciyim dayanabildiğim yere kadar çalışım diorum ALLAH nasip ederse :) krakeri de denedim leblebiyide denedim bana hiç bişi fayda etmio şimdi dramamin die bi iğne oluorum 1 aydır o çok az etki edio ama sanki şu günler vücudum bağışıklık kazandı onunda faydası olmuo gibi doktoruma diorum gülüo çekiceksin dio üç bebek annesi olmak kolay değil dio :) yapacak bişi yok dediğin gibi katlanacağız :) şuan bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var ALLAHIM isteyen herkese versin inşallah :)

Amin cnm haklısın. Senin bebeklerinin cinsiyetini de merakla bekliyorum :)

Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum:) Bu site gerçekten faydalı yazılanları okuyunca yanlız olmadığını bilmek insanı motive ediyor. Demek teki kız süper hade bakalım bu hafta diğerini öğrenebilecek misin? Rabbim sağlıklı doğumlarını nasip etsin inşallah. Bende çok heyecanlıyım kalbim sıkışıyor. Bakalım yarın dr ne diyecek :))

Allah kuzucuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...Hayırlı evlat olsunlar .. Çok güzel...Mide bulantın için her güzelliğin bir zorluğu var annecik 3 taneler bide :)) bende ikizlerime hamileyim ama çok mide bulantısı yaşamadım.Muhtemelen bir çok şeyi denemişsindir. Sabret az kalmış..suyuna yada çorbana limon sıkarak içmeyi deneyebilirsin eğer denemediysen canım.. tekrar hayırlı olsun .. Sevgiler

Son düzenleme:

Canım benim Çok geçmiş olsun bende aynı şeyi mayıs ın ilk haftasında yaşadım. İşten eve geldim hiç ağrım sızım yoktu yemek yiyecektik. Lavaboya gittim kaltığımda heryer kıpkırmızı kandı ve bir parça geldi Oan herşey bitti dedim inan ne yaptığımı bilmiyorum hemen hastaneye gittik 2 gün yatırdılar sonra ıstırahat verdiler Şuan çok şükür bebişlerde bende iyiyiz Elhamdülillah... İlk 3,5 ayımı okadar zor atlattımki psikolojim bozulmuştu.. Ama şuan çok şükür iyiyiz .. Rabbim birdaha yaşatmısın inşallah.. Lekelenme geçicek korkma benimde devam etmişti . Ama dinlendikçe geçiyor ...Şimdi 17+4 haftalık oldum yarın nasipse cinsiyetlerini öğrenicem .. Dualarımızı eksik etmeyelim .. Sevgiler

Gercekten burada insan kendini yalniz hissetmiyor.yarin 9.30 da randevum var şimdiden kalbim küt küt atmaya basladi bile.insallah iyi haberler aliriz doktorlarımizdan :)

güsel dileklerin için çok tşk ederimm canım bnm ALLAHIM hepimizi yavrularına sağlıklıca kavuştursun bugünler hem zor hem güzel günler :) seni ve bütün minik annelerini öpüorum ALLAHIM yar ve yardımcımız olsun inşallah :)

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır benim karnımda ağrı var özellikle sırt üstü yatınca çok hissediorum değişik bi ağrı, doktoruma sordum bişey demedi acaba bebekler hareket edio çok küçük olduğu için ağrı şeklinde mi hissediorum bilemedim. sizdede oluomu bu tür ağrılar?

kızlar malum hepimiz ikiz anne adayıyız. ben çalışıyorum ,öğretmenim. lütfen bana bu konuda yardım istiyorum. şimdi biz 30. haftada gidip çalışabilir raporu mu alcaz , izni doğum sonrasına ekletmek için?????
bilen var mı,,, acillll...

benimde göbek, kasık ve kasık aşağısında ağrım oluyor. Etrafıma sorduğumda normal olduğunu çünkü bebeklerin kendine yer açtığını yani organların açıldığını ifade ediyorlar. Yarın kontrolum var sorucam bakalım ne söyleyecek..

banda gece yatarken saga sola fdonerken ve yataktan kalkarken bişiler oluyo ama ne olduğunu anlamıyoum kı agrı mı sızımı onu bıle ayırt edemıyom garıp:)

merhaba canım bunu bir sitede buldum belki yardımcın olur ama dr n yada kurmunada bir danış belki değişmiş olabilir.

devlet memuru (657 sayılı devlet memuru kanununa tabi) hamile kadınlar 8 haftası doğumdan önce, 8 haftası da doğumdan sonra olmak üzere toplam 16 hafta doğum izni kullanabilmektedirler. Yine doktor raporu ile doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilmekte ve izinlerinin geri kalan kısmını doğum sonrasına aktarabilmektedirler. Yani, çalışan gebeler dilerlerse gebeliklerinin 32. haftasında doktorlarından aldıkları “37. gebelik haftasına kadar daha 5 hafta süre ile çalışmasında gebeliği yönünden sakınca bulunmamaktadır” şeklindeki benzer raporlarla doğum öncesi kullanmadıkları 5 haftalık izni doğum sonrasına aktarabilirler Bu durumda doğum sonrası 8+5= 13 hafta (91 gün) süre ile kanuni olarak izin kullanma hakkına sahip olurlar.

dEVLET MEMURLARINA DOĞUM NEDENİYLE VERİLECEK İZİNLER

I-doğum Öncesi ve Sonrası İzin Süreleri
kadın memura doğum yapmasından önce sekiz ve doğum yapmasından sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir, çoğul gebeliklerde (ikiz, üçüz, ...) doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki haftalık bir süre daha eklenir.. Böylece çoğul gebeliklerde doğumdan önceki analık izni süresi on haftadır.

Beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir sağlık durumunun uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmeden kurumunda çalışmaya devam eden memurun fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık iznine eklenmesi mümkün bulunmamaktadır. .

doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir.

Doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan ve doğum sonrası analık iznine eklenmesi gereken azami beş haftalık süre içerisinde kanuni izinlerini kullanan kadın memurun, doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içerisinde Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği sürelerin eklenmesi gerekmekte olup, bu süre içerisinde alınan kanuni izinler doğum sonrası analık iznine ilave edilemeyecektir

Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

Doğumdan önce sekiz hafta süreli analık iznine ayrılan ve bu süre içerisinde erken doğum yapan memurun, erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izni süreleri, doğum sonrası sekiz haftalık analık iznine eklenecektir.

Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içerisinde erken doğum yapması sebebiyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi (kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte), doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.

kadın memurun otuz ikinci haftadan önce doğum yapması halinde, erken doğum sebebiyle kullanılamayan sekiz haftalık doğum öncesi analık izni süresinin tamamı doğum sonrası analık iznine ilave edilecektir.
Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülemeyecektir.

Son düzenleme:
Bugün doktor kontrolüm var.. İnşallah güzel haberler alırım.. bebişlerim tek plesanta içinde (monokoryonik-diamniyotik) korkum çok o yüzden.. Dua edin bana.. Allah sizinde Yar ve yardımcınız olsun...

Benimde türlü ağrılarım oluyor.. bende kalça ve bel ağrıları oluyor kalçadan bacağa vuruyor.. bu rahmin ve bebeklerin gelişmesiyle ilgiliymiş.. baskı yapıyorlar omur iliğe doğru bu da bende bu tür ağrılara sebep veriyormuş.. bu gece de göbek deliği tarafımda ağrı oldu.delinecek gibi.. bugün doktor randevum var sorucam.. sendeki de bu tür ağrılar olabilir fakat en iyisini doktor bilir tabiki.. inatla sor doktoruna.. bazıları konusmuyo hiç..

Bugün doktor kontrolüm var.. İnşallah güzel haberler alırım.. bebişlerim tek plesanta içinde (monokoryonik-diamniyotik) korkum çok o yüzden.. Dua edin bana.. Allah sizinde Yar ve yardımcınız olsun...

Allah yar ve yardımcın olsun.. Bu mübarek cuma günü hayırlı ve güzel haberler alırsın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…