2013 ikiz anne adayları buraya

bende 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim. günlerimiz aynı olduğu için merak ediyorum. sende de ayakta durunca baskı hissi oluyor mu ya da çok oturunca karnında ağrı hissediyormusun.
ben yatmaktan bunaldım 3 aydır yatıyorum. kalkıncada ağrılar başlıyor. normal mi yoksa bana mı özgü merak ettim .

12 haftalık ikizlere hamileyim. Gecen hafta şiddetli kanama sonrası hastanede yattım. Çok şükür Rabbime ikiside şimdi iyiler. Kendi doktoruma gittim iki gün önce erken doğum tehdidi dedi. Böyle birşey yaşayan varmı? Çok erken değilmi.. 12. Hafta rahmi dikmeliyiz servikal serklaj yapıcaz dedi çok korkuyorum nolur akıl verin

canım ben hiç yatmadım ama dediğin ağrılar bende çok uzun yürürsem kasık aşağısı bacağın üst kısmında ağrı ve karnımda sertlik kasılma oluyor. dr sordum rahim genişliyormuş magnezyum verdi düzenli olarak hergün bir tablet alıyorum.yatakta sağdan sola dönerken kemiklerim acıyo resmen ellerimde bu ara uyuşmalar oluyor.çoğu kişide oluyor sanırım biz iki katı hissediyoruz ikiz olduğu için.

içim rahatladı teşekkür ederim. demek ki normal.ben iyice paranoyak oluyorum bazen :)

Cnm gittin mi doktora? Merakla bekliyorum senin sonucunu da :) ben de bugün gittim. Doktor dedi ki erken saatlerde genelde hareketleri yavas olur. Bir de genelde sirt ustu yatarken hareketleri daha az oluyormus. O yuzden yan yatirdi beni. O zaman minik kuslar hareketlendiler :) Bebisler haftalarindalar cok sukur.ikisinin de kalp atisini dinledim. Biri yavas yavas atiyordu digeri hizli hizli. Bi anda moralim bozuldu tabi doktor anlik oyle olabiliyor dedi. Birdaha dinletti baktik kut kut atiyo cok şükür ikisi de. Ancak ben gecen hafta tahlil vermiştim sonucunu bugun aldik. TSH degerim düşük çıkmış(0, 09) doktor bana ailem de guatr hastası olan var mi diye sordu. Ama yok yani.bugun tekrar kan tahlili verdim sonuçlar cikmis internetten baktik. Ancak doktora göstermedik henüz. Simdi de TSH degerim 0, 17 cikti. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mı?

bence mutlaka birde riskli gebelik uzmanına görün . bu haftalar serklaj için en doğru haftalar. erken değil.korkulacak bir şey yok eğer gerçekten gerekli ise ne güzel önlem almış olursun . bana da drum demişti 12. haftada ama riskli gebelik uzmanı gerek yok dedi ben yatarak geçiriyorum hamileliğimi birde her hafta proluton iğne vuruluyorum. benim de erken doğum riskim var . şimdiden geçmiş olsun.

cnmm gözün aydın İNŞALLAH doğuma kadar sorunsuz gider. ALLAH bizleri ve miniklerimizi korusun :)

kızlar artık hızlandırma vakti geldi hazırlıkları, ben hala bebek bakım çantası almadım. almış olanlar genişlik kullanışlılık açızından ikizler için en tercih edilen , ya da sizin tercih ettiğiniz beğendiğiniz modelleri ve markaları yazar mısınız???
hepinizi öptümmm.tatlı bebişlerinizi deee

Merhaba canım evet gittim dr a çok şükür herşey olması gereken süreçte...Elhamdülillah.. Biri 18+4 diğeri 17+4 yaklaşık 250 gr boyları da yaklaşık 13 cm inanılmaz güzel bir duygu kuzuları görmek. Mucizeler...Rabbime şükürler olsun ...Bu hafta cuma günü detaylı ultrason yapılacak... Cinsiyetlerine gelince net olmamakla birlikte birni kız gibi dedi diğerinin totosu dönüktü göremedi:)kısmet bakalım. bende seni merak etmiştim ama herşey yolundaymış çok şükür süper...İnşallah kucağımıza sağlıkla alırız. Söylediğin değeri bilmiyorum ama netten yada test sonucunda normal olması gereken değer aralığı yazıyormu ona bakabilirsin ama bence bakma net kafanı karıştırabilir dr unla konuş derim.. sevgiler

Oy oy kuzular ya maşallah :) cok şükür cnm bende senin iyi sonuclar duymana sevindim.detayli ultrason sonucunda inşallah güzel çıkar. Bizim de bu hafta normalde cinsiyet için gittik. Gecen hafta biri gostermemisti bu hafta yine göstermedi ya ayagi ile kapatmis dedi. İnat galiba bu biraz dedim :) doktor Karadenizlilik var mi dedi :) dedim samsunluyuz :) ondandir dedi sağlık olsun minik kuslarimiz gerisi boş :)

Çok teşekkür ederim.. Çok keyifliydi..Umarım cuma günkü ultrasonda da güzel sonuçlar olur Allahın izniyle... Sen yaptırdınmı yada bilgin varmı? Demek göstermedi edepli çocuk annesi:) benimkide göstermedi. Üstelik çikolatada yemiştim belkide dediğin gibi karadenizliliktendir bende trabzonluyum:) Kız erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar dediğin gibi .. sonuçlarından haberdar et olurmu? görüşmek üzere..

Cnm ben yaptirmadim henüz. Doktorum da 20.haftadan sonra gelin yapalim dedi. Çikolata tatli bende yedim ancak erken saatlerde sanirim pek hareketli olmuyolar. Doktorda oyle dedi. Insallah bu haftalardan sonra kıpır kıpır olurlar zaten :) bende senin Hayırlı haberlerini bekliyorum insallah

BEnde de hipertiroid çıktı. t3 t4 yüksek tsh düşük. 1 ay proypcil diye bir ilaç kullandım. Normal değerlere yaklaştırdık. 1 ay ara verdik. bakalım 1 ay sonra ilaçsız kontrol olacak. endişelenme bişey olmuyor.

Benim sadece tsh düşük çıktı cnm ya 2 hafta sonra kendi doktoruma kontrolum var. O zaman soyliycem bu durumu bakalım ne diyecek. sana da çok geçmiş olsun bu arada

samsunluu

aynı şeyleri ben de yaşadım ..17 ve 18.haftalarımda t3 ve t4 değerlerim yüksek ve bunların baskılaması sonucu tsh ım 0 dı.çok korktuk tabi.
endokrin uzmanına gittim.tahlillerde guatr ile ilgili değerlere bakıldı..normal..vucudun tsh ı mikrop gibi görmesi kaynaklı baskılama mı sözkonusu diye ankara ya test gitti..normal..dr um bekleyelim dedi.1 hafta sonra tekrar test ve herşey normale dönmüş..

20 .hafta civarında geçti..
çok duydum ilaç kullanmak zorunda olan.ama benim ki böyle bi durum değilmiş.aynı şekilde karaciğer değerlerimde fırlamıştı.ikiz gebelikte olur muş.gittiğim gastroloji uzmanı da çok rahat ve ii bir dr du.herşey geçti.inşallah senin de öyle olur.hayırlsı hakkımızda.ben de seninle aynı şeyleri yaşadım..çok zor ama geçer inş.
kal sağlıcakla

Cnm cok tesekkur ederim ilgilenip bilgilendirdigin icin. 2hafta sonraki kontrolumde doktoruma soyliycem bi tahlil istesin de baksin bakalim. Bu arada tayinimiz çıktı ankaraya su dönemde tasinmak gözümde öyle büyüyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…